ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Αυτό θα πει γαζέλα! Είναι η…


Έχει δυνατό κορμό και αυτό φαίνεται, αφού μπορεί και στηρίζεται στα χέρια της. Είναι γνωστή γυμνάστρια, η οποία αποφάσισε να πάει πήγε μια βόλτα ως τη Βάρκιζα, και μιας και φορούσε το μαγιό της...κατευθύνθηκε προς παραλία μεριά! Είδε μια σανίδα του surf από μακριά και σκέφτηκε να το χρησιμοποιήσει ως βάση για τις ασκήσεις γυμναστικής που ήθελε να κάνει… και έτσι ξεκίνησαν όλα! Ανέβηκε πάνω στη σανίδα και άρχισε να κάνει τις ασκήσεις της!

Η μασκότ στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012.

Ένα κόκκινο λεωφορείο από το Λονδίνο που θα αθλείται παράλληλα με τους αθλητές ετοιμάζεται για τους ολυμπιακούς αγώνες,ο σκοπός του είναι να γίνει μια μασκότ που θα υποδεχτεί όλο το κόσμο που θα προσελκύσει το Λονδίνο για τους φετινούς αγώνες.


Ο λόγος για το λεωφορείο «London Boosted», το οποιο έχει τοποθετηθεί βόρεια του λονδίνου για να τιμήσει τους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 που αρχισαν  στις 27 ιουλίου και ημέρα παρασκευή

Το αίσχος του αιώνα!


Ποια τελετή έναρξης στο Λονδίνο; Απίστευτα στοιχεία – σοκ ξυπνάνε τις πιο άσχημες μνήμες για το μεγάλο φαγοπότι στους Oλυμπιακούς Aγώνες της ντροπής το 2004.
Βλέποντας την τελετή έναρξης στο Λονδίνο, θα ήταν αδύνατο να μην γυρίσει η μνήμη οκτώ χρόνια πίσω. Στο ΟΑΚΑ τον Αύγουστο 2004, όταν ξεκινούσαν οι ολυμπιακοί αγώνες. Με μια, κατά τη γνώμη μου, εξαιρετική – κι ανθρωποκεντρική – τελετή έναρξης. Ίσως την καλύτερη εικόνα που έχω να θυμάμαι από εκείνες τις δυο εβδομάδες.

Πως θα βρεθείτε στην "αγκαλιά" της ηδονής...



Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, όταν όλη η ατμόσφαιρα αρχίζει να "μυρίζει" καλοκαίρι, όταν κάθε εικόνα "γεμίζει" με θάλασσα και ήλιο, με ατελείωτες αμμουδιές και χαλάρωση, με παιχνίδι και καλή παρέα, τότε, το μυαλό αρχίζει να ταξιδεύει.
Υπάρχουν κάποιες γωνιές, που πάντα αγαπά κάποιος ιδιαίτερα, που κρατά στην καρδιά του, ίσως γιατί την έχει συνδέσει με ξεχωριστές στιγμές, με μικρές αλλά όμορφες αποδράσεις από την καθημερινότητά.
Μια απ' αυτές τις γωνιές βρίσκεται 14 χλμ. από την Καβάλα, 40 χλμ. από τη Δράμα, 70 χλμ. από τις Σέρρες και 140 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.

Η συγκατοίκηση



Η συγκατοίκηση
Γηράσκω αεί διδασκόμενος και διδάσκομαι συγκατοικώντας
Χιουμοριστικό κείμενο από τον stand up comedian Γιώργο Χατζηπαύλου
Η γνώση, λένε, δεν τελειώνει ποτέ. Σωστό. Όσο ζεις μαθαίνεις. Αυτό αφορά ακόμα και σε θέματα που κατέχεις αρκετά καλά. Το ζητούμενο είναι σε πιο επίπεδο και πώς εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου.

Έκρηξη σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας


Λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό... πιθανόν αποτελούμενο από γκαζάκια, σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης της Εθνικής Τράπεζας στη Φιλόθεη στη συμβολή των οδών Καλλιγά και Ρενίερη.

Από την έκρηξη μικρής ισχύος προκλήθηκαν υλικές ζημίες σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.

10 συμβουλές για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού!


Τσιγκούνηδες, μαμάκιδες, κολλημένοι με τις πρώην...Μπορεί να καταλάβει εύκολα αν είσαι ένας από αυτούς και να φύγει τρέχοντας το επόμενο δευτερόλεπτο.

Μην είσαι τσιγκούνης

Δεν εννοώ ότι πρέπει να μας στολίσεις με λουλούδια και να μας λούσεις στα διαμάντια. Μιλάω για τα μικρά πράγματα. Στο πρώτο ραντεβού ας πούμε μην τσιγκουνευτείς 10 ευρώ παραπάνω για ένα καλύτερο κρασί. Ούτε μετά το σινεμά στο φαστφουντάδικο. Το ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά ρίξε το έξω μια μέρα.

ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ


Εύκολη Σοκολατόπιτα 
Συνταγή για 10-12 άτομα
Από το: xs-recipes.com
Υλικά:
1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι κοσκινισμένο για όλες τις χρήσεις
1/3 φλιτζανιού κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι δυνατό καφέ φίλτρου, ζεστό
1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
3 συσκευασίες βανίλιας
1 κουταλιά της σούπας ξύδι μπαλσάμικο

Η Συνταγή της Ημέρας!


Σπαγγέτι Πριμαβέρα (Primavera) σε λευκή σάλτσα

Συνταγή για 4 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

500γρ σπαγγέτι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο, λιωμένο

Επιβράβευση της διαφθοράς


Γράφει ο Γ.Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ
www.massavetas.gr
Για σκεφθείτε το λιγάκι. Σε ποιο κατάστημα, συνεργείο, βιοτεχνία, οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση, θα έπιαναν έναν υπάλληλο να κλέβει από το ταμείο και δεν θα τον πετούσαν αμέσως έξω με τις κλωτσιές; Θα έπιαναν έναν υπάλληλο να κάνει μυστικές συμφωνίες με προμηθευτές, να "πανωβάζουν" στα τιμολόγια, για να τσεπώνει τη διαφορά, και θα τον τιμωρούσαν μόνο με ...παύση μερικών μηνών;

Περί εμφυτεύματος που θεραπεύει την τύφλωση ο λόγος


Γράφει ο Δρ. Μεν. Τερζόπουλος, ΩΡΛ - Ιατρός τ. Δήμαρχος Κατερίνης
Ο Άργος που ξαναδίνει το φως! Ονομάζεται Argus ΙΙ είναι ένα εμφύτευμα που χαρίζει όραση σε ανθρώπους που την έχουν χάσει. Ο Σπαρτιάτης Ηλίας Κωνσταντόπουλος είναι ένας από αυτούς και μοιράζεται μαζί μας την μοναδική εμπειρία του. ο Κωνσταντόπουλος ένας άκρως θετικός άνθρωπος, όπως είναι όλοι όσοι έχουν μάθει να παλεύουν με τα εμπόδια (γίγαντες) στη ζωή τους και να συνεχίζουν, βρίσκεται στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Όπως ο ίδιος μας αφηγείται, ένα ζευγάρι γυαλιά με μια κάμερα και ένας επεξεργαστής που κρέμεται στη ζώνη του παρέχουν πλέον την ελευθερία κινήσεων που πριν του έλειπε, για παράδειγμα μπόρεσε άνετα να μετακινηθεί από τον κήπο όπου βρισκόταν όταν χτύπησε το τηλέφωνο ως το εσωτερικό του σπιτιού για να μιλήσει. Μου ζητεί ακόμη και τον τηλεφωνικό αριθμό μου και τον καταγράφει σε χαρτί!

Αθλητικές εφημερίδες



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Κιτρινόμαυρη Ώρα
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Γαύρος

Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Press Time
Εφημερίδα στο Καρφί
Εφημερίδα Αγγελιοφόρος
Εφημερίδα Μακεδονία
Εφημερίδα Τύπος Θεσσαλονίκης
Εφημερίδα Δρόμος της Αριστεράς
Εφημερίδα Κόσμος
Εφημερίδα 24 Ώρες
Εφημερίδα Ακρόπολις
Εφημερίδα Άποψη

Φιλικό σήμερα με το Λεβαδειακό Ενθουσιασμός για Ντάνι στον Πιερικό


Η απόκτηση του Ντάνι στον Πιερικό αναμένεται να εκτοξεύσει την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.
Οι «ασπρόμαυροι» αναμένουν σήμερα το βράδυ την άφιξη του Ισπανού επιθετικού, ο οποίος εκτός από την ενίσχυση της γραμμής κρούσης θα τονώσει και την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.
Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης Τόλιος βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα της Κατερίνης, ενώ ελεύθερος έμεινε ο Αντώνης Τσικαδέρης που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρωτοσέλιδο 28.7.2012

Πρωτοσέλιδο 28.7.2012

Σκληρή μάχη για τα νέα μέτρα

Σκληρή μάχη αναμένεται ως τη Δευτέρα για να κλείσουν τα επώδυνα μέτρα των 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επικεφαλής της τρόικας συναντήθηκαν χθες το πρωί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ στο τραπέζι έχουν μπει πλέον σενάρια και για αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης καθώς και για πλήρη κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο.
Η πορεία του προγράμματος με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει από τις έως τώρα επαφές τους με τους υπουργούς απασχόλησε τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τους επικεφαλείς της τρόικας.

"Θέλουμε μια ισχυρή Κοινή Αγροτική Πολιτική"

Ενημερωτική συνάντηση του Ευρωβουλευτή στην αντιπεριφέρεια με τους βουλευτές και φορείς του νομού
Τους προβληματισμούς τους σχετικά με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014-2020 εξέφρασαν οι βουλευτές Πιερίας, στην ενημερωτική συνάντηση που είχαν στην αντιπεριφέρεια Πιερίας, με την αντιπεριφερειάρχη κα Σοφία Μαυρίδου και τον ευρωβουλευτή αντιπρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κ. Γ. Παπαστάμκο.

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης του αγροτικού δικτύου της Καλλιθέας


Παράλληλα συνεχίζονται οι καθημερινές παρεμβάσεις συντήρησης πρασίνου από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου
Στη συντήρηση του αγροτικού δικτύου της Καλλιθέας προχωρά η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του τοπικού συμβουλίου και προσωπικά του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας Ευάγγελου Κήπου.
Οι εργασίες, θα καλύψουν αγροτικούς δρόμους μήκους 10 χλμ. Μετά τις εργασίες αποκατάστασης, θα χαλικοστρωθούν στο σύνολό τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κατερίνη


Στην Κατερίνη θα βρίσκεται την ερχόμενη Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή το 15ο Εναλλακτικό Κάμπινγκ της Νεολαίας Συνασπισμού, που φιλοξενείται στο Βαρικό Λιτοχώρου.
Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα μιλήσει το βράδυ της Τρίτης, στις 8.00, στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης, σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ