ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Οκτάμηνη φυλάκιση με αναστολή στον Ιβάν Σαββίδη

 Σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης για το όπλο που είχε πάνω του, κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, στον πολυσυζητημένο αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, τον Μάρτιο του 2018.

Ο ομογενής επιχειρηματίας κρίθηκε ένοχος - και σε δεύτερο βαθμό - για την πράξη της «κατοχής, με πρόθεση, αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματική βλάβη στη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης». Με την ίδια (ομόφωνη) απόφαση, ο ίδιος αθωώθηκε για την παράνομη είσοδο στο γήπεδο, καθώς η πράξη αυτή έχει προσφάτως τροποποιηθεί (εντάσσεται στον Αθλητικό Νόμο) και προϋποθέτει για τη στοιχειοθέτησή της βιαιοπραγίες ή απειλή, που εν προκειμένω δεν τελέστηκαν.

Γλυπτά Παρθενώνα: Έτοιμη η Αυστρία να επιστρέψει δύο μεγάλα θραύσματα στην Αθήνα

 Σύμφωνα με το iellada.gr Την ικανοποίησή του για την ανακοίνωση του Αυστριακού ομολόγου, Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ, σχετικά με θραύσματα του Παρθενώνα που βρίσκονται στη Βιέννη, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Σε κοινές δηλώσεις με τον υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας μετά τη συνάντησή τους στη Βιέννη, ο Νίκος Δένιδας επισήμανε πως πρόκειται για δύο αρκετά μεγάλα θραύσματα που βρίσκονται στη Βιέννη, το ένα 25 εκατοστών και το άλλο 65 εκατοστών.

Νέα Δημοκρατία: Νέα σοβαρά στοιχεία για υποψήφια βουλευτή

 Μέχρι πρότινος το επιτελικό κράτος υποτίθεται πως ήταν «εξπέρ» στην αριστεία. Τώρα όμως, που οι εκλογές πλησιάζουν και η κλεψύδρα του χρόνου έχει αρχίσει να αδειάζει, φαίνεται πως εξειδικεύεται και σε μαθήματα παρανομίας.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να ερμηνευθεί το γεγονός ότι «γαλάζιο» στέλεχος, που έχει παραιτηθεί εκπρόθεσμα από τη θέση του στον κρατικό μηχανισμό, μπαίνει κανονικά στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια; Και πώς, αλήθεια, εξηγείται το γεγονός ότι το συγκεκριμένο στέλεχος, παρότι έχει παραιτηθεί από τη θέση του, εμφανίζεται να εκδίδει κανονικά αποφάσεις με την υπογραφή του για το νοσοκομείο το οποίο διοικούσε, μοιράζοντας κρατικό χρήμα με απευθείας αναθέσεις;

Di Stefano...... Χορηγούμενη

 
Gelato di stefano







Ανοικτή Ενημερωτική συνάντηση της Πιερικής Αναπτυξιακής ΑΕ ΟΤΑ με τους Αλιείς της Πιερίας Πέμπτη στην Παραλία Κατερίνης.

 


Γιορτή της Μητέρας με τις Κόρες Πιερίων

 


Επιβάτης αεροσκάφους κατέγραψε τη στιγμή της συντριβής του σε δρόμο -Δείτε βίντεο

 Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο επιβάτη ενός Cessna Skyhawk που κατέγραψε τη στιγμή που το μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σε δρόμο στον Παναμά ανήμερα της Πρωτομαγιάς.

Στο βίντεο ακούγεται η μηχανή του αεροσκάφους να «υποφέρει» πριν τελικά το αεροσκάφος να πραγματοποιήσει «σκληρή» προσγείωση σε έναν δρόμο κοντά στο αεροδρόμιο έξω από την πόλη του Παναμά.

Δείτε το βίντεο

Μετά την Ισπανία & την Πορτογαλία: Μηδενικό ΦΠΑ σε βασικά είδη στην Κύπρο μέχρι την 31/10/23 με εφαρμογή σχετικής Ευρωπ. Οδηγίας. ( Εμείς εδώ Μητσοτάκη και χωρίς ψωμί. )

Αδωνακο ακους Οβερ 

Ειρήνη Αγαπηδάκη: Απο υπάλληλος του Τζορτζ Σόρος, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

 

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη, την οποία ο Κ.Μητσοτάκης τοποθέτησε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ έχει μια «αξιοζήλευτη»  διαδρομή στην επαγγελματική της καριέρα, καθώς τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι έχει θητεύσει ως υπάλληλος του διεθνή κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος.

Ψυχολόγος στο επάγγελμα το 2019 είχε «ανακηρυχτεί», από την κυβέρνηση της ΝΔ φυσικά ως «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», είχε αναφέρει τότε το pronews.gr των αλλοδαπών που  εισβάλλουν στην Ελλάδα δηλώνοντας όλοι τους ανήλικοι.

Μαζί και οποίον πάρει ο χάρος ντε



 Σε οποιαδήποτε χώρα στον πλανήτη αυτός εδώ ο γόνος θα ήταν ήδη στη φυλακή.

Ο Άρειος Πάγος έκοψε το Εθνικό κόμμα Έλληνες ( ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ μαύρο )

 

Εκτός των εκλογών της 21ης Μαϊου άφησε ο Άρειος Πάγος με πλειοψηφία 9-1 το Εθνικό Κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ κανονικά θα συμμετάσχει στις εκλογές το κόμμα ΕΑΝ του πρώην ανττιπροέδρου του Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

To σκεπτικό της απόφασης του του Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, στο Α1 Τμήμα, θα ανακοινωθεί αργότερα απόψε.

Τα επόμενα βήματα Κασιδιάρη μετά τον αποκλεισμό

Τι θα κάνει το Εθνικό κόμμα Έλληνες;

Μια δικαιοσύνη στα χέρια της εκάστοτε κυβερνήσεις ΝΔ τους κάνουν οτι θέλουν καταπατώντας το Συνταγμα των Ελλήνων ( άκυρες οι εκλεγές της 21η Μαιου )

 ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Απαγόρευση κομμάτων-Άκυρες οι εκλογές της 21/5
Απαραίτητη η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Στην Ελλάδα έχει εγκαθιδρυθεί η χειρότερη κοινοβουλευτική δικτατορία .
Mετα τον αναμενόμενο αποκλεισμό του κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ του Ηλ Κασιδιάρη τηςΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣτου Προδρ Εμφιετζογλου (για τον ήλιο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ ως εθνικό σύμβολο και σύγχυση λόγω της επωνυμίας )της Πατρίδας κ Λατινοπουλου και άλλων από τις προκηρυχθείσες εκλογες της 21/5 δεν καταλείπεται ουδεμία αμφιβολία ότι έχει καταλυθεί ποδοπατηθεί το Σύνταγμα η ΕΣΔΑ και κάθε έννοια δημοκρατικού πολιτεύματος Δημοκρατίας
Δεν υπάρχει πλέον αληθινή πραγματική κοινοβουλευτική Δημοκρατία όπως περιγράφεται στο Σύνταγμα παρά μονον μια κατ επίφασην κοινοβουλευτική δικτατορία που επιβάλλει με αμφιβόλου συνταγματικότητας νομοθετικά εκτρώματα την θέληση της καταργώντας τα δημοκρατικά αναφαίρετα κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών αποστερώντας τους το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.