ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Μην βιάζεστε να μεγαλώσετε τα παιδιά σάς μεσα απο τον Ποδοσφαιρο.

 


Αφήστε τα παιδιά σας να είναι παιδιά – Μην βιάζεστε να τα πετύχουν όλα από νωρίς.

Μην βιάζεστε να μεγαλώσετε τα παιδιά σάς...Αφήστε τα να χαρούν το παιχνίδι με τα παιδιά της ηλικίας τους και να διδαχθούν αυτό που αρμόζει η προπόνηση της εκάστοτε ηλικίας τους. Οχι προπόνηση ενήλικα και πρωταθλητισμού στα μικρά παιδιά . Κανένα από τα παιδάκια δεν πήγε απευθείας στην έκτη δημοτικού πέρασε από όλες τις άλλες τάξης πριν ....Μην το κάνετε για το ποδόσφαιρο. Υπομονή και γνώση πάνω στα παιδιά....
Είναι πολλά που πρέπει να διδαχθούν και πάνω από όλα να είναι καλοί άνθρωποι , μαθητές και μετά , αθλητές..

Μυστακιδης Ιωαννης
Performance analyst
Coach UEFA

Ε ρε πως τα παίζει τα οικονομικά (μας) η ΝΔ...στα δάχτυλα

 


Τα 400 εκατομμύρια που χρωστάει η Νέα Δημοκρατία δεν θα επιστρέψουν

 


Τι έγινε ρε παιδιά; Τι λέει εδω ο πρόεδρος των δικηγόρων της Αθήνας;

 


" Όχι , Τα Τέμπη δεν κρίθηκαν από δύο Εκλογές "

 


ΜΑΥΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ οταν βραβευθηκε ο ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ

 


Δεν πάει οποία και οποία σημαία στην Βουλή

 


ο εξευτελισμός του γιατρού που το γραφει προφανώς για να πάρει μίζα 5-10 ευρώ (

 


 Για όσους δεν κατάλαβαν συνταγογράφησαν σε αντρα πως εγκυμονεί και μάλιστα με κοιλιακη κυηση (εξωμήτριου δηλαδή) να κάνει εξέταση γονιδιακή για να δουν αν το έμβρυο μπορεί να παθει καυστική ινωση!!!!!!’

Πώς οι εταιρείες σας επηρεάζουν και ελέγχουν τις ενέργειές σας

 Εταιρείες: Στην ταινία Inception, ο Leonardo DiCaprio και η ομάδα του εργάζονται τοποθετώντας σκέψεις και ιδέες σε ανθρώπους με επιρροή. Σας έχει τύχει ποτέ να εμφανιστεί ξαφνικά μια ιδέα στο κεφάλι σας; Αν ναι, μπορεί να είστε άτομο με επιρροή.

Σκεφθείτε όταν περνάτε τη μέρα σας και μπουμ – μια τρελή, εντελώς τυχαία ιδέα μπαίνει στο μυαλό σας. Είναι ενοχλητικό και ανατρέπει εντελώς τη ρουτίνα σας. Δεν είσte ο μόνος. Το χειρότερο μέρος αυτού του συμβάντος είναι ότι η σκέψη φαίνεται να παραμένει πριν εξαφανιστεί – η αρχική αντίληψη (εντύπωση).

Όλοι μας έχουμε σκέψεις που έρχονται από το πουθενά και ανατρέπουν τα πάντα. Είτε προσπαθείτε να διαβάσετε, είτε προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε, η ανάρτηση στο Instagram που είδατε χθες ή το άρθρο που μόλις διαβάσατε, έρχεται τυχαία στο μυαλό σας και δεν έχει καμία σχέση με εσάς.

Δημοσκόπηση Alco: Καθόλου ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση οι επτά στους δέκα

 Δημοσκόπηση Alco: Έντονη δυσαρέσκεια για την πορεία της κυβέρνησης εκφράζει η πλειοψηφία των πολιτών στην τελευταία δημοσκόπηση της Αlco, με το 52% να δηλώνει καθόλου ικανοποιημένο και το 19% λίγο, έναντι 22% που δηλώνει αρκετά και μόλις 3% που δηλώνει πολύ.

Την ίδια στιγμή, το 55% θεωρεί ότι η κυβέρνηση συμπεριφέρεται αλαζονικά.

Για την αξιωματική αντιπολίτευση το 54% εκτιμά ότι η πρόσφατη εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία θα αποτελέσει μειονέκτημα έναντι 21% που θεωρεί ότι θα αποτελέσει πλεονέκτημα.

Στους ψηφοφόρους του ΖΥΡΙΖΑ, το 51% σημειώνει ότι θα αποτελέσει πλεονέκτημα, έναντι 31% που λέει μειονέκτημα.







Αποκαλυπτική έκθεση από το Ελεγκτικό Συνέδριο: Απευθείας αναθέσεις και φαγοπότι εκατομμυρίων ευρώ!

Με τα χρήματα του ελληνικού λαού συνεχίζεται το «πάρτι» εκατομμυρίων με απευθείας αναθέσεις στο δημόσιο και ειδικά στον χώρο της Υγείας, όπως αποκαλύπτει η έκθεση-«κόλαφος» που δημοσιεύει το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Όπως προκύπτει από την έρευνα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, μόνο για τα έτη 2021 – 2022, διαπιστώνονται 314.006 συμβάσεις με απευθείας ανάθεση ή με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη προκήρυξη, με το ποσό να «αγγίζει» τα 4,5 δισ. ευρώ!

Μάλιστα, τα νοσοκομεία και οι ΥΠΕ αποδεικνύονται «πρωταθλητές» στις απευθείας αναθέσεις, καθώς όπως υπολογίζεται με δείγμα 5.073 συμβάσεις και «αν συνυπολογισθούν και οι συμβάσεις ήσσονος αξίας το ποσοστό των απευθείας αναθέσεων επί του συνόλου των αναθέσεων κυμάνθηκε από 41,91% έως 96,85% με τον μέσο όρο να ανέρχεται σε 87,88%».

Σύμφωνα με την Έκθεση, συνολικά ελέγχθηκαν 31 ΟΤΑ α΄ βαθμού, 4 ΟΤΑ β΄ βαθμού και 2 νομικά πρόσωπα, 9 νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, 7 νοσοκομεία και 2 ΥΠΕ, 3 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και 6 υπουργεία.