ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Η προδοσία των ΜΜΕ οδηγεί στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο

Του Μιχαήλ Στυλιανού 

Υπό την προεδρία και διεύθυνση του προέδρου Ομπάμα και της ευρωπαϊκής ηγεσίας Μέρκελ, Ολάντ, Κάμερον, Ρασμούσεν και Μπαρόζο, η καθημερινή ενημέρωση του δυτικού δημοκρατικού κόσμου προσομοιάζει με τεράστια πανοραμική οθόνη όπου φοβερές κατασκευές σατανικού εγκεφάλου εισορμούν κάθε τόσο, μεταιωρούνται τρομοκρατικές μερικά εικοσιτετράωρα, αναλύονται και σχολιάζονται με συναισθηματικές εκρήξεις, εντυπώνουν εικόνες και «πεποιθήσεις» σε άδεια μυαλά, και εξαφανίζονται κατόπιν και πάλιν ως ήρθαν, ακολουθούμενες αμέσως από άλλες, προτού δοθεί χρόνος για την επισήμανση και την αποκάλυψη της απάτης και το «κάρφωμα» του δαιμόνιου ταχυδακτυλουργού.

Η μηχανή δοκιμάζεται επί χρόνια σε διάφορα γεωγραφικά στίγματα, επέτρεψε το συνεχιζόμενο απίστευτο και πολυαίμακτο φιάσκο του Ιράκ και της Λιβύης, μετά την κρεούργηση της Γιουγκοσλαβίας, αλλά ίσως πουθενά προηγουμένως δεν έφθασε στα επίπεδα της διαστροφής, της προπέτειας και της έλλειψης δισταγμού που επιδεικνύεται στο θέατρο της Ουκρανίας.

Ρωσικές στρατιές κατεβαίνουν απειλητικές προς την Δύση στα χείλη του κ. Φογκ Ρασμούσεν και Αμερικανών στρατηγών του ΝΑΤΟ, αλλά την μεθεπομένη έχουν εξαφανισθεί από ραντάρ και δημοσιεύματα των καθωσπρέπει μίντια.

«Ο Πούτιν και Ρώσοι ρίχνουν με πύραυλο BUK ένα μαλαισιανό Μπόϊγκ, σκοτώνοντας 298 αθώους επιβάτες και πλήρωμα», καταγγέλλει ο κ. Κέρρυ, σιγοντάρει ο κ. Ομπάμα, απειλεί ο Ολλανδός πρωθυπουργός, εκρήγνυται ο Κάμερον, συνταράσσεται ο πλανήτης. Χωρίς μιαν εικόνα από τους παντεπόπτες αμερικανικούς δορυφόρους, που διαβάζουν και πινακίδα αυτοκινήτου από το διάστημα..

Οι «μυστικοί» του Κιέβου εξαφανίζουν και τα ηχητικά της επικοινωνίας με το μαλαισιανό Μπόϊγκ και τον Ισπανό ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας (όχι όμως και τις αποκαλύψεις του στο Τουίτερ).

Το BBC εξαφανίζει την ανταπόκριση απεσταλμένης του, με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων της επίθεσης καταδιωκτικών.

Το Google εξαφανίζει τις φωτογραφίες από τα διάτρητα από σφαίρες συντρίμματα της πτέρυγας και της πλευράς του πιλοτηρίου του Μπόϊγκ.

Δηλώσεις, εικόνες και διαγράμματα των ρωσικών ραντάρ, με την επισήμανση ουκρανικών καταδιωκτικών, αγνοούνται από τα καθωσπρέπει μίντια της δημοκρατικής Δύσης.

Τα μαύρα κουτιά παραδίδονται απείραχτα στους Μαλαισιανούς απεσταλμένους, αλλά έχουν εξαφανισθεί στα εργαστήρια… βρετανικών υπηρεσιών μελέτης.

Ακολουθούν μαρτυρίες ειδικών, στη Γερμανία, στη Μαλαισία, στην Αυστραλία, πως το αεροπλάνο καταρρίφθηκε με βολίδες βαρέως πολυβόλου και πύραυλο αέρος-αέρος, από ουκρανικό καταδιωκτικό, αλλά τις βλέπει μόνο το αμυδρό φως της «παράλληλης», συνωμοτικής ενημέρωσης…

Σε μια βδομάδα, δέκα μέρες το πολύ, η δολοφονία 300 ανύποπτων επιβατών ενός αεροπλάνου χάνεται από την μαγική οθόνη του προπαγανδιστή ταχυδακτυλουργού.

Ούτε μία λέξη στην ελεγχόμενη μηχανή της «ενημέρωσης», από το συμμαχικό «Υπουργείο της Αλήθειας». Αλλά η πλύση εγκεφάλων των αμέριμνων, αδιάφορων και αφασικών υπηκόων έχει συντελεσθεί…

Την περασμένη Παρασκευή:

«Ρωσική στρατιωτική φάλαγγα 16 στρατιωτικών οχημάτων, τη νύχτα με αναμμένα τα φώτα, παραβιάζει τα σύνορα και εισβάλλει στην Ουκρανία», κατά μαρτυρία Εγγλέζων δημοσιογράφων, της Γκάρντιαν μάλιστα και του Νταίηλυ Τέλεγκραφ, χωρίς φωτογραφία, ούτε από κινητό…

Που επισύρει αμέσως κλήση του Ρώσου πρεσβευτή στο Φόρεν ΄Οφις για «εξηγήσεις» (μπέρδεψαν την Ουκρανία με αποικία της Αυτής Μεγαλειότητος!) διεθνή πάταγο, κατάρρευση χρηματιστηρίων και φυσικά τις αναμενόμενες δηλώσεις περί ρωσικής απειλής για την Ευρώπη, από τον συνεχώς εξαγριωμένο κ. Ρασμούσεν (του ΝΑΤΟ, ντε ).

Το τελευταίο φάντασμα αντιμετωπίστηκε με σαρκαστική ανακοίνωση από την Μόσχα και την επομένη εξαφανίσθηκε και πάλι, χωρίς να αφήσει ίχνη στην οθόνη του προπαγανδιστή ταχυδακτυλουργού…

Αλλά το φαινόμενο της δουλικής υποταγής, άλλοτε έγκυρων και σεβαστών αμερικανικών, βρετανικών και γερμανικών μέσων ενημέρωσης, στην μπαγκέτα του «Μεγάλου Αδελφού» και οι άκρως απειλητικές του συνέπειες, σε περίοδο όπου σε ηγετικούς κύκλους της Ουάσιγκτων κυριαρχεί κρίση πολεμικής υστερίας, προκαλεί κραυγές απόγνωσης σε εχέφρονες Αμερικανούς και Ευρωπαίους πολιτικούς, διπλωμάτες και βετεράνους κρατικούς λειτουργούς, των οποίων όμως η φωνή πνίγεται στον πάταγο της πολεμοχαρούς προπαγάνδας.

Φωνές σωφροσύνης σαν του καγκελαρίου Χέλμουτ Σμιτ, του Γάλλου πρώην υπουργού των Εξωτερικών Υμπέρ Βεντρίν, των Αμερικανών Πάτρικ Μπιουκάναν και Ρον Πωλ παραμερίζονται ως αναχρονιστικές, ενώ του Βρετανού Νάϊτζελ Φάρανζ και της Μαρίν Λεπέν (μαχητικά φιλελλήνων και των δύο) περιφρονούνται, ως «ακροδεξιές» ανάξιες αναφοράς και στην Ελλάδα.

Σεβαστοί Ολλανδοί δημοσιογράφοι, οι Κάρελ Βαν Βόλφερεν και Ρον Ούνζ μιλούν για την «έσχατη διαφθορά και αναξιοπιστία του αμερικανικού Τύπου».

Ο Βόλφερεν, σε μακροσκελές άρθρο του, που επικαλείται ο Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς, αναλύει πως ο ηγεμόνας της Ουάσιγκτων εγκλώβισε την Ευρώπη σε μιαν « ατλαντιστική ιδεολογία», που αποκλείει κάθε ανεξάρτητη σκέψη ή εξωτερική πολιτική από μέρος των Ευρωπαίων, οι οποίοι έχουν υπαχθεί σε κατάσταση βασσάλων-υποτελών.

Ο Βόλφερεν καταλήγει με την διαπίστωση ότι καθώς η Ουάσιγκτον σπρώχνει την Ευρώπη στον πόλεμο, «οι Ευρωπαίοι αδυνατούν να πείσουν τους εαυτούς τους να παραδεχθούν την δυσλειτουργία και άκρα ανευθυνότητα του αμερικανικού κράτους»

Ο Αμερικανός οικονομολόγος, τέως υπουργός, καθηγητής, αρχισυντάκτης της Γουώλ Στρητ Τζέρναλ και συγγραφέας Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς, σε δύο συνεχόμενα άρθρα του το Σαββατοκύριακο, επέμενε στο θέμα, που κρίνει κρίσιμο για την ανθρωπότητα:​

«Χωρίς εσωτερικούς ελέγχους της ανευθυνότητας της Ουάσιγκτον από τους συμμάχους της, τα ΜΜΕ και τους Αμερικανούς γερουσιαστές, το μόνο φρένο στη φόρα της Ουάσιγκτον προς τον πόλεμο είναι η ρωσική, κινεζική, ινδική και Λατινοαμερικανική διπλωματία. Αν η διπλωματία αποτύχει, η Φουκουσίμα, όσο ολέθρια και αν είναι, δεν θα είναι παρά μια σταγόνα στον Ωκεανό.

«Η σφαγή, από την Ουάσιγκτον, τα ανδρείκελά της στο Κίεβο και τους βασσάλους της στην ΕΕ, των αμάχων πολιτών στις πρώην ρωσικές επαρχίες που αποτελούν τα ανατολικά και νότια σύνορα της σημερινής Ουκρανίας, όχι μόνο δεν αναφέρεται από τα δυτικά ΜΜΕ, αλλά και διαψεύδεται ή επιρρίπτεται στη Ρωσία».

Η προπαγάνδα της Ουάσιγκτον αποδίδει, σημειώνει ο Ρόμπερτς.

«Δημοσκοπήσεις αποκαλύπτουν πως η πλειοψηφία των Αμερικανών, που έπρεπε να έχουν πλέον ξυπνήσει, μετά τις ψευτιές που τους γέμισαν για το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Σομαλία, τη Λιβύη, τη Συρία και το Ιράν, με την ανεξάντλητη ευπιστία τους, έπεσαν και πάλι θύματα και θεωρούν τη Ρωσία ως απειλή. ΄Ετσι με τα ψέματα και τις απάτες το καθεστώς Ομπάμα ετοιμάζει τους Αμερικανούς για τον πόλεμο».

Ο Ρόμπερτς παρενθετικά σημειώνει πως «οι απάτες που έχει οι διαπράξει η Ουάσιγκτον τις τελευταίες δεκαετίες δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία.

Και δεν είναι μόνο οι σχετικές με τους πολυάριθμους πολέμους, αλλά και οι τεράστιες οικονομικές απάτες της Γουώλ Στρήτ, ανάμεσα στις οποίες είναι η ευρωπαϊκή κρίση χρέους, η καταπάτηση της εθνικής κυριαρχίας ευρωπαϊκών κρατών με τις «σωστικές από τη χρεοκοπία παρεμβάσεις» του ΔΝΤ και την φτωχοποίηση της «διασωθείσας» Ελλάδας, Ιταλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας και Ιρλανδίας μαζί με τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης».

Υπογραμμίζοντας την αυτοσυγκράτηση του Προέδρου Πούτιν και την επιμονή του στην αποφυγή της σύγκρουσης, ο Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς επισημαίνει παράλληλα ότι η σφαγή των Ρώσων αμάχων στο Ντονμπάς και το συνδυασμένο μπαράζ αμερικανικών κατηγοριών εναντίον της Ρωσίας κορυφώνουν την οργή του ρωσικού λαού -οργή επικίνδυνη, καθώς θα μπορούσε να εξαναγκάσει τον Πούτιν να προσφύγει στη βία.

Ο Ιγκόρ Προσβίρνιν, αρχισυντάκτης ρωσικής ηλεκτρονικής εφημερίδας μας έδειξε -γράφει- την έκταση της οργής που προκαλεί στη Ρωσία το επικίνδυνο μείγμα από τις καταπατημένες υποσχέσεις της Ουάσιγκτον με τον διεστραμμένο πόλεμο προπαγάνδας εναντίον της Ρωσίας με την συνενοχή της Γερμανίας.

Ο Προσβίρνιν δείχνει θυμό σε κατάσταση βρασμού:

«Οι Γερμανοί αποτύχατε στις εξετάσεις. Όταν το Κακό επέστρεψε ξανά στην Ευρώπη, δεν επιχειρήσατε καν να του αντισταθείτε, αμέσως πέσατε στα πόδια του όπως ένας σκλάβος.
Στα μάτια των Ρώσων, όλη η Ευρώπη είναι ένας σκλάβος του κακού που έρχεται από την Ουάσιγκτον», παρατηρεί ο Ρόμπερτς και αναρωτιέται (ρητορικά):

«Γιατί η Μέρκελ επέτρεψε στην Ουάσιγκτον να σπρώξει τη Γερμανία σε σύγκρουση με τη Ρωσία;
Τι εξηγεί αυτήν την πλήρη αποτυχία της Μέρκελ ως ηγέτη;..
Τα καθεστώτα Κλίντον, Μπους και Ομπάμα έβαλαν τον κόσμο στις ράγες προς ένα τελικό πόλεμο.
Πως είναι δυνατόν να μην αναγνωρίζεται το κακό που υπηρετούν;»

«Μια μέρα οι Ευρωπαίοι θα ξυπνήσουν, ελπίζει ο πρώην υπουργός του Ρέιγκαν. Τότε θα αντιληφθούν ότι η Ουάσιγκτον δεν κάνει τίποτα γι’ αυτούς εκτός από το να τους προστατεύει από ένα ανύπαρκτο «ρωσικό κίνδυνο», ενώ τους φορτώνει με δραματικό κόστος, χρησιμοποιώντας τους για στρατολόγηση στον πόλεμό της για την παγκόσμια ηγεμονία.

Αργά ή γρήγορα οι Ευρωπαίοι πρέπει να αντιληφθούν ότι αυτός ο ρόλος που τους έχει ανατεθεί από την Ουάσιγκτον δεν είναι προς το συμφέρον τους και οδηγεί κατ’ ευθείαν στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, στον οποίο πρώτα θύματα θα είναι οι Ευρωπαίοι».

Πηγή "Ολυμπία" 

Σεραφείμ σε Σαμαρά: "Πουλάτε την ψυχή σας για μερικούς μήνες πρωθυπουργίας"

Μία ιδιαίτερα έντονη σε ύφος ανακοίνωσε εξέδωσε η Μητρόπολη Πειραιώς, στην οποία ο μητροπολίτης κ.κ. Σεραφείμ τοποθετείται έναντι της ασκούμενης πολιτικής της κυβέρνησης Σαμαρά, αλλά και έναντι του ίδιου του "πρωθυπουργού", τοποθετώντας τον έναντι των προσωπικών του ευθυνών σε σχέση με τον περίφημο "αντιρατσιστικό" νόμο.

Ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιῶς κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ἀπέστειλε πρός τόν Πρωθυπουργόν κ. Ἀ. Σαμαρᾶν τήν ἀκόλουθον ἐπιστολήν σχετικῶς μέ τό νομοσχέδιο: Τροποποίηση του ν.927/1979 (Α΄139) και προσαρμογή του στην απόφαση πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ της 28ης Νοεμβρίου 2008, για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου.

Πρός
Τόν Ἐξοχώτατον Κύριον
Ἀντώνιον Σαμαρᾶν
Πρωθυπουργόν-Πρόεδρον Ν.Δ.
Μέγαρον Μαξίμου
ΑΘΗΝΑΙ

Ἐξοχώτατε Κύριε Πρωθυπουργέ,

Ἡ ἐντός τοῦ θέρους καί ἀπό τό τμῆμα διακοπῶν τῆς Βουλῆς ψήφιση τοῦ Σχεδίου Νόμου «Τροποποίηση του ν.927/1979 (Α΄139) και προσαρμογή του στην απόφαση πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ της 28ης Νοεμβρίου 2008, για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου» μᾶς ἀναγκάζει ἐσπευσμένως νά Σᾶς ἀπευθύνομε τήν παρούσα, διαμαρτυρόμενοι ἐντόνως ἐκ προσώπου τοῦ εὐαγοῦς Κλήρου καί τοῦ φιλοχρίστου λαοῦ τῆς καθ’ ἡμᾶς Ἱ. Μητροπόλεως, διά τήν μή πρόβλεψη στό ἄρθρο 3 τοῦ συγκεκριμένου Σχεδίου Νόμου τῆς κακόβουλης ἄρνησης ἤ ἐκμηδένισης ἱστορικῶν γεγονότων πού ἀναφέρονται στίς γενοκτονίες τοῦ Ποντιακοῦ καί Μικρασιατικοῦ Ἑλληνισμοῦ, τῶν Ἀρμενίων καί τῶν ἄλλων ἐθνοτήτων, πού κατακρεουργήθησαν ἀπό τήν Τουρκική θηριωδία.

Συγχαίρομε δημοσίᾳ τούς 38 Βουλευτάς τοῦ κομματός Σας διά τήν ἐθνική τους θέση καί ἀντίδραση ὅσον ἀφορᾶ στό συγκεκριμένο ἐθνικῆς σημασίας καί σοβαρότητος ζήτημα.

Διαμαρτυρόμεθα ἀκόμη ἐντονότατα, διότι εἰσάγεται γιά πρώτη φορά στήν ἔννομη τάξη καί τό δικαιϊκό σύστημα ἡ ποινική καταδίωξι ἑνός συναισθήματος πού δέν ἔχει λάβει ἀρχή ἐκτελέσεως, ὅπως ἡ ἔννοια τοῦ μίσους, ἡ ὁποία δέν προσδιορίζεται ἐπακριβῶς μέ μέγιστο κίνδυνο τήν καταδίωξη τῆς ἐλευθερίας τῆς συνειδήσεως καί τῆς ἐλευθερίας ἐκφράσεως πού προβλέπονται καί προστατεύονται ἀπό τά ἄρθρα 14-16 τοῦ Συντάγματος καί τό ἄρθρο 10 τῆς Ε.Σ.Δ.Α.

Ἀντιλαμβάνεσθε ἀσφαλῶς ὅτι τό ὑπό συζήτηση καί ψήφιση Σχέδιο Νόμου ὡς ἔχει συζητηθεῖ καί διατυπωθεῖ στήν ἁρμόδια Ἐπιτροπή τῆς Βουλῆς, προσβάλλει τό ἀτομικό δικαίωμα τῆς ἐλευθερίας τῆς ἐκφράσεως πού ὡς ἀνεφέρθη συνταγματικῶς προστατεύεται, γι’ αὐτό καί τό περιεχόμενο τῶν σχετικῶν ποινικῶν τυποποιήσεων συναντᾶ τά ὅριά του στά ἄρθρα 10 παραγρ. 2, 14 καί 17 τῆς ΕΣΔΑ, στά ἄρθρα 19 παραγρ. 2 καί 3 καί 21 τοῦ Διεθνοῦς Συμφώνου τοῦ ΟΗΕ γιά τά ἀτομικά καί πολιτικά δικαιώματα καί στά ἄρθρα 5 παραγρ. 1 καί 2, 16 παραγρ. 1 ἐδ. 2, καί 25 παραγρ. 3 τοῦ Συντάγματος. Ἑπομένως ἡ ποινική ἐκτίμηση τοῦ συναισθήματος πού δέν ἐνέχει τήν ἀρχή ἐκτελέσεως ἐγκληματικῆς ἐνέργειας ἐπιβάλλει φασιστικῷ τῷ τρόπῳ τήν κατάργηση τῆς ἐλευθερίας τῆς ἐκφράσεως καί ἐπιδιώκει τήν ἀπαγόρευση τῆς σκέψεως, ἐφ’ ὅσον ἡ γνωστοποίησή της θά καθιστᾶ τόν πολίτη ὑποκείμενο τοῦ ποινικοῦ δικαίου. Ἡ Ἀπόφαση πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ προβλέπει ὅτι προϋπόθεση ποινικῆς καταστολῆς ἐγκληματικῆς ρατσιστικῆς ἐνέργειας εἶναι ἡ προσφορότητα τῆς συγκεκριμένης ἐκδήλωσης νά παράγει ἄμεσο καί ἐπικείμενο κίνδυνο συνολικά γιά τήν εἰρηνική καί ὁμαλή κοινωνική συμβίωση, εἰδικώτερα δέ γιά τά δικαιώματα τῆς ὁμάδας ἤ τοῦ προσώπου κατά τῶν ὁποίων στρέφεται. Οἱ ἀνωτέρω προϋποθέσεις δέν περιλαμβάνονται στό Σχέδιο Νόμου μέ προφανές ἀποτέλεσμα τήν ποινικοποίηση τῆς ἐλευθερίας ἐκφράσεως καί κρίσεως.

Ἐξοχώτατε κ. Πρωθυπουργέ,

Ἀνοίγετε τό ἀσκό τοῦ Αἰόλου μέ αὐτό τό σχέδιο Νόμου διότι ποινικοποιεῖτε καί αὐτή τήν ἐπιστημονική ἄποψη ἀφοῦ μέ τό ὑπό κρίση Σχέδιο Νόμου θά ἔπρεπε νά εἶναι ὑποκείμενο ἐάν ζοῦσε τοῦ Ποινικοῦ Δικαίου ὁ μακαριστός Καθηγητής Γ. Ἀ. Μαγκάκης διότι στή Νομική Σχολή ἐδίδασκε εἰδικό ποινικό δίκαιο μέ τό σύγγραμά του «Τά ἐγκλήματα περί τό γενετήσιο ἔνστικτο» ὅπου ἀνεφέρετο καί ἡ παρά φύσι ἀσέλγεια τήν ὁποία κολάζει ὑπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ὁ ποινικός Νομοθέτης στό ἄρθρο 347 τοῦ Ποινικοῦ Κώδικα ἀφοῦ ἐνδεχομένως μποροῦσε νά θεωρηθεῖ ὅτι ἡ συμπερίληψη στίς ἐγκληματικές πράξεις τῆς βορβορώδους αὐτῆς χυδαιότητος ἐμποιεῖ μίσος σέ βάρος ἐχόντων τό συγκεκριμένο διαστροφικό «προσανατολισμό».

Θά πρέπει ὡσαύτως μέ τήν παραπάνω ἀπαράδεκτη πρόβλεψη τοῦ ὑπό κρίση σχεδίου Νόμου νά καθίστατο ὑποκείμενο τοῦ Ποινικοῦ Δικαίου καί ὁ οὐρανοβάμων Ἀπόστολος Παῦλος διότι στήν Α΄ πρός Κορινθίους ἐπιστολή του στό Κεφ. 6 στιχ. 9-11 διακηρύσσει εὐθαρσῶς «...ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι». Καί συνεπῶς καί Αὐτός ἀπαξιώνων διά τοῦ κηρύγματός του τούς ἑτέρους «προσανατολισμούς» περί τό γενετήσιο ἔνστικτο προκαλεῖ τό μίσος καί τήν ἀπέχθεια ἐναντίον τῶν ὑποκειμένων στά γεώδη αὐτά πάθη. Σέ αὐτή τήν παράνοια ὁδηγεῖτε τό δικαιϊκό σύστημα καί τήν ἔννομη τάξη κ. Πρωθυπουργέ!

Διαμαρτυρόμεθα διότι ἀναλάβατε Ἐσεῖς μετά τοῦ φίλου κ. Εὐάγγελου Βενιζέλου καί ρόλο «Δημιουργοῦ» ἀφοῦ μέ τό ὑπό κρίση Σχέδιο Νόμου καθιερώνεται στήν ἔννομη τάξη τῆς Ὀρθοδόξου Χριστιανικῆς Ἑλλάδος ἀπό τήν δική Σας Κυβέρνηση καί ἕτερος γενετήσιος-σεξουαλικός προσανατολισμός καί ἑτέρα ταυτότητα φύλου ἐκτός τοῦ ἀνδρός καί τῆς γυναικός καί ἀνακηρύσσεται ἡ ψυχοπαθολογική ἐκτροπή καί ἡ ἀντιαισθητική μίμηση τοῦ ἑτέρου φύλου ὡς προστατευόμενο ἔννομο ἀγαθό ἀπό τήν Ἑλληνική ἔννομη τάξη. Βεβαίως γνωρίζετε καλῶς ὅτι αὐτό εἶναι τό πρῶτο βῆμα γιά τήν ἐν συνεχείᾳ προώθηση τοῦ Συμφώνου συμβίωσης τῶν λεγομένων «ὁμοφύλων ζευγαριῶν». Ἀσφαλῶς στό ὑπό κρίση σχέδιο νόμου ὅπου καθιερώνετε ἕτερο γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τοῦ ἀνθρωπίνου εἴδους καί ἀσεβῶς ἀνατρέπετε τήν ἀνθρώπινη ὀντολογία καί φυσιολογία θά περιλαμβάνετε διότι δέν τό διευκρινίζετε καί τούς θεσμούς «δικαίου» τῶν προηγμένων χωρῶν τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Βορᾶ ὅπως εἶναι ἡ παιδοφιλία καί ἡ κτηνοβασία πού ἔχουν τύχει συνταγματικῆς καλύψεως στήν Ὀλλανδία μέ τό κόμμα PNVD καί στήν Γερμανία μέ τούς ἑκατόν πενήντα χιλιάδες ἐνεργούς κτηνοβάτες στούς θεσμοθετημένους οἴκους ἀνοχῆς κτηνοβατῶν.

Διερωτῶμαι κ. Πρωθυπουργέ ἐάν στό πρόγραμμα τοῦ Κόμματός Σας ἐξαγγέλονταν καί περιλαμβάνονταν αὐτές οἱ Νομοθετικές πρωτοβουλίες καί ἑπομένως ἐάν ἔχετε τήν νομιμοποίηση τοῦ ἐκλογικοῦ σώματος πού Σᾶς ψήφισε γιά νά ποινικοποιήσετε τήν ἐλευθερία τῆς ἐκφράσεως καί νά «ἀνιδρύσετε» νέο τύπο ἀνθρώπου.

Νά εἶστε βέβαιος ὅτι ἡ Μία Ἁγία Καθολική καί Ἀποστολική Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ πού πέρασε διά πυρός καί ὕδατος καί πού μόνο τούς τρεῖς πρώτους αἰῶνες ἐκοσμήθη μέ τό αἷμα ἕνδεκα ἑκατομμυρίων μαρτύρων δέν θά παύσει νά ὑπερασπίζεται τό ἀνθρώπινο πρόσωπο σέ ὅλες τίς ἐκφάνσεις του καί νά στηλιτεύει τά βύθια γεώδη πάθη μέ ὁποιοδήποτε τίμημα. Σκεφθεῖτε ὅμως καλῶς, καί τό λέγω μέ τήν ἐμπειρία τῶν πολλαπλῶν καταμηνύσεών μου ἀπό τά λεγόμενα «ὁμοερωτικά» σωματεῖα διότι ὑπερασπίστηκα τό ἀνθρώπινο ἦθος καί τόν θεϊκό Νόμο, χωρίς ποτέ νά στηλιτεύσω πρόσωπα, ὁποία θά εἶναι ἡ θέση Σας στό γήϊνο χωροχρόνο καί στό ἐπέκεινα ὅταν ὁδηγηθοῦν ὡς νέοι μάρτυρες τῆς ἀληθείας τοῦ αἰωνίου Θεοῦ στίς φυλακές, ἐκεῖνοι πού θά ὑπερασπίζονται ἀνύστακτα τό ἀνθρώπινο ἦθος καί τό τιμιώτατο ἀνθρώπινο πρόσωπο.

Τό παγανιστικό καί ναζιστικό Κόμμα τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς πού προσέλαβε τό ὄνομά του καί τό ἰδεολόγημά του ἀπό τό καββαλιστικό καί ἀποκρυφιστικό Ἑρμητικό Τάγμα τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς τοῦ 19ου αἰ. τῶν Γέϊτς καί Ἄλιστερ Κρόουλι καί ἀπό τόν Ρουνικό Παγανισμό τοῦ Ἐθνικοσοσιαλισμοῦ, δέν θά τό καταπολεμήσετε, ὡς ἀφελῶς πιστεύετε, μέ τέτοια νομοθετήματα άλλά μόνο μέ τήν ριζική ἀντιμετώπιση τῶν αἰτιῶν πού τό γιγάντωσαν καί πού εἶναι ἡ ἄκριτη καί ἀσύδοτη ἐπέλαση στή χώρα παρανόμων μεταναστῶν καί ἡ ἀνεξέλεγκτη καί τραγική ὕφεση πού συνεχίζονται καί ἔχουν μεταβάλλει τήν πατρίδα σέ «γκέτο χαμένων ψυχῶν».

Ἐλπίζω νά συνειδητοποιήσετε ὅτι ἐμμένοντας στό ἄθλιο αὐτό νομοθέτημα πωλεῖτε σέ τιμή εὐκαιρίας τήν ψυχή Σας γιά μερικούς ἀκόμη μῆνες Πρωθυπουργίας!

Μετά τιμῆς
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Ύποπτοι ξεπλύματος και δεσμεύση κινητών και ακινήτων για ΦΠΑ 3.000 ευρώ και ληξιπρόθεσμα 10.000

Ύποπτοι ξεπλύματος και δεσμεύση κινητών και ακινήτων για ΦΠΑ 3.000 ευρώ και ληξιπρόθεσμα 10.000
Μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Παρά το γεγονός ότι σταματούν οι προσωποκρατήσεις για χρέη στο δημόσιο, εντείνεται η πίεση για την μη καταβολή του ΦΠΑ άνω των 3.000 ευρώ αλλά και για ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 10.000 ευρώ.
Με νεά εγκύκλιο της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου θεωρούνται ύποπτοι για ξέπλυμα χρήματος και δεσμεύεται όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία όσων δεν έχουν αποδώσει ΦΠΑ σε ποσό άνω των 3.000 ευρώ και όσων έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη που ξεπερνούν τα 10.000 ευρώ.
Με την εγκύκλιό της η κυρία Σαββαΐδου ζητά από τις ελεγκτικές υπηρεσίες να ενημερώνουν την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες η οποία με τη σειρά της μπορεί να προβεί σε δραστικά μέτρα.
Ως αδικήματα φοροδιαφυγής που σχετίζονται με πράξεις νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες θεωρούνται πλέον:
  • Μη ή ανακριβής απόδοση ΦΠΑ, παρακρατούμενων και επιρριπτόμενων φόρων, τελών ή εισφορών, εφόσον το προς απόδοση ποσό του κύριου φόρου, τέλους ή εισφοράς ή το ποσό του ΦΠΑ που συμψηφίστηκε ή δεν αποδόθηκε, υπερβαίνει τις 3.000 ευρώ σε ετήσια βάση.
  • Μη έκδοση ή αποδοχή εικονικών φορολογικών στοιχείων για ανύπαρκτη συναλλαγή εφόσον η συνολική αξία εικονικών φορολογικών στοιχείων υπερβαίνει τις 3.000 ευρώ, καθώς και μη έκδοση ή ανακριβής έκδοση στοιχείων καθ' υποτροπή εντός τριετίας από τον εντοπισμό της παράβασης για πρώτη φορά.
  • Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, εφόσον το συνολικό χρέος από κάθε αιτία, συμπεριλαμβανομένων τόκων ή προσαυξήσεων υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ, με την εξαίρεση της μη καταβολής χρεών από χρηματικές ποινές ή πρόστιμα από δικαστήρια ή διοικητικές αρχές.
  • Μη υποβολή δήλωσης ή υποβολή ανακριβούς δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, εφόσον ο φόρος που αναλογεί στα καθαρά εισοδήματα που έχουν αποκρυβεί υπερβαίνει σε κάθε διαχειριστική περίοδο τις 15.000 ευρώ, καθώς και η αποφυγή πληρωμής φόρου πλοίων.
Εφόσον ελεγκτικά κέντρα και ΔΟΥ διαπιστώνουν τέτοιες παραβάσεις οφείλουν να το αναφέρουν στην Αρχή ενημερώνοντας ταυτόχρονα και τη Γενική Διεύθυνση Φορολογικών Ελέγχων και Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, εφόσον το ποσό των παραβάσεων όλων των παραπάνω αδικημάτων υπερβαίνει αθροιστικά τις 50.000 ευρώ.
Παράλληλα η Αρχή πρέπει να ενημερώνει μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες τη ΓΓΔΕ για περιπτώσεις δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων σχετικών με νομιμοποίηση εσόδων από φορολογικά αδικήματα ή αδικήματα μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο.

Δεκατρία κρούσματα Έμπολα «άγνωστης προέλευσης» στο Κονγκό

Δεκατρία κρούσματα Έμπολα «άγνωστης προέλευσης» στο Κονγκό


Οι 12 είχαν έρθει σε επαφή με τη νοσούσα

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το Κονγκό, μετά τα συμπτώματα που παραπέμπουν στον ιό Έμπολα που εντοπίστηκαν. Μία έγκυος ήταν το πρώτο θύμα του αιμορραγικού πυρετού «άγνωστης προέλευσης» στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, ενώ οι υπόλοιποι 12 νεκροί ήταν πρόσωπα που είχαν έρθει σε επαφή μαζί της κατά τη διάρκεια της ασθένειας της είτε μετά το θάνατό της και έως την κηδεία της.

«Πέντε εργαζόμενοι στις υγειονομικές υπηρεσίες πέθαναν μεταξύ των οποίων και ένας γιατρός. Τα υπόλοιπα θύματα είναι συγγενείς ή χωρικοί που παρακολούθησαν την κηδεία», είπε ο υπουργός Υγείας της χώρας. Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι γιατροί χαρακτηρίζουν τον αιμορραγικό πυρετό «άγνωστης προέλευσης».

Οι θάνατοι καταγράφηκαν από τις 11 Αυγούστου έως σήμερα, στα βόρεια-δυτικά τμήματα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Σύμφωνα με τον Δρ. Φέλι Καμπάνγκε Νούμπι «τα θύματα ανέπτυξαν πυρετό, είχαν διάρροια και εμετό».

Ακόμη 80 άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με τους ασθενείς είναι υπό ιατρική παρακολούθηση, αλλά κατ' οίκον σε επαρχία στα βορειοδυτικά της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Όπως είπε ο υπουργός Υγείας όλοι οι ασθενείς θα παρακολουθούνται καθημερινά για 21 ημέρες. Σε περίπτωση πυρετού, διάρροιας, εμετού ή οποιασδήποτε μορφής αιμορραγίας, θα διακομιστούν σε κέντρα υγείας συμπλήρωσε.

Τουλάχιστον 51 αγνοούμενοι από τις φονικές κατολισθήσεις στην Ιαπωνία

Τουλάχιστον 51 αγνοούμενοι από τις φονικές κατολισθήσεις στην Ιαπωνία

Στους 39 ανέρχονται οι νεκροί

Δραματική αύξηση σημειώθηκε στον αριθμό των αγνοούμενων από τις κατολισθήσεις στη δυτική Ιαπωνία, που προσπαθεί να συνέλθει από τις πληγές της. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις ιαπωνικές αρχές, οι αγνοούμενοι ανέρχονται στους 51, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα αυτός ο αριθμός να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, ενώ οι διασώστες συνεχίζουν την αναζήτηση επιζώντων στις πληγείσες περιοχές.

Την ίδια ώρα μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί 39 θάνατοι από τις κατολισθήσεις που σημειώθηκαν σε 31 σημεία στο βόρειο τμήμα του Ναγκασάκι, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι καλούνται να εκκενώσουν τα σπίτια τους στις περιοχές της Φουκουόκα και του Ναγκασάκι, καθώς υπάρχει προειδοποίηση για κατολισθήσεις και υπερχείλιση ποταμών εξ αιτίας των βροχοπτώσεων.

Μια δυνατή νεροποντή, αργά το βράδυ της Πέμπτης, ανάγκασε περίπου 3.000 διασώστες –ανάμεσα στους οποίους και 600 στρατιώτες- να διακόψουν τις έρευνες και να ζητήσουν την εκκένωση ενός επικίνδυνου, για νέες κατολισθήσεις, τμήματος της Χιροσίμα της ιστορικής πόλης, που βρίσκεται 700 χιλιόμετρα νοτιο-δυτικά του Τόκιο, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.

Έρωτας-Ποια άτομα και γιατί κολλάνε με τους πρώην;

Πρέπει να τονίσουμε ότι πρόκειται για άτομα όλων των ηλικιών, μορφωτικών, κοινωνικών και κοινωνικών επιπέδων...
Τα βέλη του έρωτα δεν κάνουν τέτοιες διακρίσεις! Ωστόσο, τα άτομα που βρίσκονται στη δυσάρεστη αυτή θέση, δηλαδή να έχουν προσκολληθεί στην προηγούμενή τους σχέση, μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά.

Καταρχήν υπάρχει ένα αίσθημα απέραντης θλίψης, αυτολύπησης και απελπισίας. Το άτομο αυτό αισθάνεται άσχημα και τα βλέπει όλαμαύρα. Υπάρχει έντονη αίσθηση αδυναμίας, που προέρχεται από τις σκέψεις που κάνει το άτομο αυτό σχετικά με το ότι δεν ελέγχει τη σχέση του και, κατ' επέκταση, τη ζωή του. Συχνά το άτομο αυτό αισθάνεται αδικημένο, ότι ο/η σύντροφός του έφυγε χωρίς να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, χωρίς να του επιτρέψει να εξηγήσει με λεπτομέρειες τη θέση του και τα αισθήματά του, και χωρίς τελικά να τον/την καταλάβει. Τα αρνητικά αυτά συναισθήματα οδηγούν σε αυτοσαμποτάρισμα, παραίτηση και στείρα προσκόλληση στο παρελθόν.

Όταν κανείς «κολλήσει» σε προηγούμενη σχέση έχει επίσης έντονη την αίσθηση ότι απορρίφθηκε συνολικά. Το πρόσωπο του πρώην συντρόφου ενσαρκώνει τον «καθολικό δικαστή και κριτή» που κατακρίνει και απορρίπτει το άτομο αυτό. Το αποτέλεσμα είναι ότι το άτομο αισθάνεται μειονεκτικά και αδυνατεί να εκτιμήσει τον εαυτό του, τις ικανότητες, τα προσόντα και τα προτερήματά του για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Συχνά η ψυχολογική αυτή αδυναμία έχει τις ρίζες της στο παρελθόν αυτού του ατόμου: όταν το άτομο έχει μεγαλώσει σε μια οικογένεια με επικριτικούς γονείς, που το έψεγαν διαρκώς για τα λάθη του και δεν του έδιναν άφθονη ενθάρρυνση και αγάπη, το άτομο αυτό μαθαίνει να είναι επιφυλακτικό και να ζητάει αγάπη και επιβεβαίωση μέσα από κάθε του σχέση, γιατί δεν έχει το προσωπικό του εσωτερικό απόθεμα.

πηγή

Ice Bucket Challenge: Εγχώρια μπουγέλα...

Οχι που δεν θα έμπαιναν στον… χορό του Ice Bucket Challenge οι εγχώριοι celebrities. Μετά τους ξένους σταρ που επιδίδονται σ” αυτή τη δοκιμασία για να ενισχυθεί οικονομικά το ίδρυμα ALS, που ψάχνει θεραπεία για την ομώνυμη ασθένεια (αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση), στον αγώνα μπήκαν και οι… δικοί μας. 


Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου… έπαιξαν πανηγυρικά μπουγιέλο, ενώ προκάλεσαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο κι εκείνος τους έκανε τη χάρη, αφού φίλοι τους του έριξαν μια λεκάνη νερό και κατόπιν παγάκια.




Μία φορά άπιστος, πάντα άπιστος;



Η απιστία είναι αναμφίβολα ένα αγκάθι στις σχέσεις και κάτι που δύσκολα το συγχωρεί κανείς. Αλλά ακόμη κι αν κάποιος συγχωρήσει το σύντροφό του μετά από μια ερωτική 
παρασπονδία, πόσο πιθανό είναι αυτός να παραστρατήσει ξανά;

Η ερευνήτρια Κέιλα Ναπ του Πανεπιστημίου του Ντένβερ μελέτησε 484 ζευγάρια 18-35 ετών προκειμένου να διαπιστώσει κατά πόσο η απιστία είναι... συνήθεια.

Τα ζευγάρια που συμμετείχαν στη μελέτη δεν ήταν παντρεμένα αλλά βρίσκονταν σε μονογαμική σχέση. Τα ερευνητικά δεδομένα κάλυπταν περίοδο πέντε ετών.

Η Ναπ συγκέντρωσε στοιχεία που αφορούσαν στην ερωτική ζωή των συμμετεχόντων, ρωτώντας καθέναν από τους δύο συντρόφους εάν είχε κάνει σεξ με άλλο άτομο το προηγούμενο διάστημα.

Το 32% των συμμετεχόντων παραδέχθηκε ότι έχει απατήσει στον παρελθόν. Από αυτούς, το 45% δήλωσε πως έχει απατήσει ξανά και σε επόμενη σχέση.

Αν και τα στοιχεία αυτά δεν μπορούν να προβλέψουν με ακρίβεια αν ένας από τους δύο συντρόφους θα απατήσει, δείχνουν ότι ένα άτομο που έχει απατήσει στο παρελθόν είναι 3,5 φορές πιο πιθανό να απατήσει ξανά στο μέλλον.

(90+160) = 250 εκατ. ευρώ!!! Δικαστής έξω από μασονική στοά υπάρχει;

Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ πουλήθηκε -πριν λίγες μέρες- στη ERGO  90,1 εκατ. ευρώ ! ....Δηλαδή  στο 50% -περίπου- του προσφερόμενου το 2008 τιμήματος!

Αν σ' αυτή την διαφορά προστεθούν και τα 160 εκατ. ευρώ ....που δόθηκαν για την ανακεφαλαιοποίηση (τα πληρώνει τώρα ο Ελληνικός λαός) της ασφαλιστικής ....το ποσό της Διαφοράς-Ζημίας ...είναι εξωφρενικά μεγάλο.... 

(90+160) = 250 εκατ. ευρώ!!!
Περισσότερα: "ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης"
Η κυρία Κατσέλη, το αγαπημένο ορφανό του Γιωργάκη και σήμερα το νέο αίμα της "ριζοσπαστικής αριστεράς"... θα μας πει τα κόλπα;

Βάσος Λυσσαρίδης: Ο τελευταίος Σοσιαλιστής Ηγέτης... που δεν πουλήθηκε στον νεοφιλελευθερισμό!

Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ... ΛΕΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!

ΣΚΕΨΟΥ... ΤΟΥΣ ΘΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ή ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ; ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!

Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Η ομάδα της Αθήνας αποφάσισε τη δημιουργία
συνεργαζομένων Σχολών Ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα. Ξεκίνησε με την επιλογή τριών ακαδημιών, μέσα στις οποίες συγκαταλέγεται και η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ του ΕΘΝ.Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.Οι άνθρωποι της ομάδας της Αθήνας είδαν τη δουλειά που γίνεται στον Εθνικό, (μάλιστα ευτύχησαν να αποκτήσουν δύο ποδοσφαιριστές του Εθνικού τον Δημήτρη Τζίνοβιτς και τον Νίκο Μελικιάν) και επέλεξαν να συνεργαστούν.

Η δημιουργία δικτύου ΣΧΟΛΩΝ του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ με το σύνθημα «Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα», είναι γεγονός.
Στην ειδική εκδήλωση που έγινε χθές στην Αθήνα τον Εθνικό Ν.Κεραμιδίου εκπροσώπησε ο Ταμίας και χορηγός της ομάδος Μιλούτιν Τζίνοβιτς. 
b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_atromitos-fanela-apostolou.jpg

«Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα» - Η παρουσίαση των νέων σχολών του Ατρομήτου.Το γ΄ και τελευταίο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε την παρουσίαση της δημιουργίας σχολών του Ατρομήτου σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στην Κύπρο, με πρωτεργάτη αυτής της προσπάθειας τον κ. Τόλη Αποστόλου.
Πρωταρχικός στόχος αυτής της νέας προσπάθειας που ξεκινά, είναι να βοηθηθούν τα μικρά παιδιά έτσι ώστε να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και να εφοδιαστούν με αρετές πολύτιμες για το μέλλον τους και την σωστή διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.
Ο Τόλης Αποστόλου που θα είναι υπεύθυνος, ανέλυσε το project των Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου που δημιουργεί ο Ατρόμητος με σύνθημα «Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα», ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο υπεύθυνος εκπαίδευσης Βαγγέλης Μπεκρής, ο οποίος μαζί με τον προπονητή της Κ17, Άρη Σαρακηνό εκπόνησε το σχέδιο εκπαίδευσης, που θα δοθεί στις συνεργαζόμενες σχολές.
Ανακοινώθηκαν μάλιστα οι πρώτες τρεις σχολές που εντάσσονται στο δίκτυο και είναι οι εξής:
CHAMPIONS THE SOCCER AKADEMY ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΥΠΡΟΥ (μίλησε ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Δημητρίου),
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΕΡΠΑΝΟΣ στη Λαμία (μίλησε ο ιδιοκτήτης Θανάσης Σέρπανος),
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ στη Κατερίνη ( μίλησε ο εκ των ιδιοκτητών Μιλούτιν Τζίνοβιτς).
Σε όλες τις νέες σχολές παραδόθηκε η σημαία του Ατρόμητου, η οποία θα κοσμεί το χώρο των ακαδημιών.

 

ΕΘΝ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ 2-9-2014

Οι επιτυχίες μας είναι γνωστές. Η επιλογή της Ακαδημίας μας στο Δίκτυο των τριών Σχολών του Ατρομήτου Αθηνών, θα αποτελέσει ..
«κόμβο» εκπαίδευσης και προώθησης ταλέντων.

«Πρωταρχικός στόχος αυτής της νέας προσπάθειας που ξεκινά, είναι να βοηθηθούν τα μικρά παιδιά έτσι ώστε να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και να εφοδιαστούν με αρετές πολύτιμες για το μέλλον τους και την σωστή διαμόρφωση του χαρακτήρα τους (Τόλης Αποστόλου – υπεύθυνος δικτύου)»
Θα βασιστούμε σε σύγχρονο project του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου.
Θα συνεχίσουμε με κοινό σχέδιο εκπαίδευσης που εκπονήθηκε και θα εφαρμοστεί από την Σχολή  μας

ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΠΛ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών
ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ
    Σε ένα ακόμα αξιόλογη φολκλορική συνάντηση θα συμμετάσχει το χορευτικό τμήμα της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης. Πρόκειται για το 2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών <<Διαμαντής Παλαιολόγος>>  που πραγματοποιείται στη Χώρα της Σκοπέλου το τριήμερο 23-24 και 25 Αυγούστου 2014.
     Στο φεστιβάλ παίρνουν μέρος 17 χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα και τρία από το πανέμορφο νησί του Παγασητικού. Διοργανώνεται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΠΛΕΓΜΑ και είναι αφιερωμένο στο Σκοπελίτη χοροδιδάσκαλο Διαμαντή Παλαιολόγο. Οι χορευτές και οι συνοδοί που θα βρεθούν στις εκδηλώσεις ανέρχονται στους εξακόσιους, ενώ ο χώρος που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ είναι το Δημοτικό ανοικτό θέατρο της Σκοπέλου.
     Το χορευτικό της Ε.Π.Μ.Κατερίνης που αποτελείται από είκοσι χορευτές θα εμφανισθεί την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, επιλογή που οφείλεται στην αναγνωσιμότητα του απολαμβάνει από την κοινωνία των φολκλορικών συγκροτημάτων και από τους διοργανωτές. Θα παρουσιάσει χορούς από τη Θράκη.
    Επικεφαλής του χορευτικού θα είναι ο Έφορος του τμήματος Παναγιώτης Σάββας, ο ταμίας της Ε.Π.Μ. Ευάγγελος Γκούτζας και ο χοροδιδάσκαλος Γεώργιος Δημόπουλος.
    Επιπρόσθετα στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 νεανική ομάδα του χορευτικού τμήματος της Ε.Π.Μ. Κατερίνης θα εκπροσωπήσει το σύλλογο στη Σκοτούσσα Σερρών συμμετέχοντας σε φολκλορική  εκδήλωση με χορούς της Μικράς Ασίας.
   


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/8/2014

 ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ  ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΤΩΝ  ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

            Την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, των νέων Αντιπεριφερειαρχών και των νέων Περιφερειακών Συμβούλων Κεντρικής Μακεδονίας στον εμπρόσθιο προαύλιο χώρο στην έδρα της Π.Κ.Μ. (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου.

            Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.



Ευχαριστούμε για τη συνεργασία,
Γραφείο Τύπου


ΕΡΩΤΗΣΗ



ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
1) ΠΕΚΑ
2) ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
                                                           
            ΘΕΜΑ: ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 4178/2013

          Σύμφωνα με την παράγραφο 11α, του άρθρου 51, του Νόμου 4178/2013,            «επιτρέπεται, κατά παρέκκλιση από κάθε άλλη διάταξη η χορήγηση έγκρισης δόμησης και άδειας δόμησης σε ακίνητα εντός εκτάσεων Αγροτικής Γης Υψηλής Παραγωγικότητας εφόσον αυτά έχουν πρόσωπο σε εθνικές, επαρχιακές και δημοτικές οδούς ή βρίσκονται εντός αποστάσεως διακοσίων (200) μέτρων από τον άξονα εθνικών, επαρχιακών οδών και εκατόν πενήντα (150) μέτρων από τον άξονα των δημοτικών οδών.            
             Η έγκριση δόμησης και η άδεια δόμησης σε περιπτώσεις χαρακτηρισμού περιοχής ως γη υψηλής παραγωγικότητας με την έγκριση Γ.Π.Σ. ή Ζ.Ο.Ε. χορηγείται σύμφωνα με τις χρήσεις γης και του όρους δόμησης που ίσχυαν πριν την έκδοση αυτών και μόνο επί ακινήτων που έχουν  πρόσωπο σε εθνικές και επαρχιακές οδούς ή και βρίσκονται εντός αποστάσεως διακοσίων (200) μέτρων για τον άξονα αυτών, κατά τα ανωτέρω.
             Η παρούσα παράγραφος έχει εφαρμογή έως την έκδοση της προβλεπόμενης της σχετικής κοινής υπουργικής απόφασης της παρ. 2 του άρθρου 56 του ν. 2637/1998»
             Εντούτοις, πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν προβλήματα, κατά τη διαδικασία έκδοσης σχετικών αδειών, καθώς υπάλληλοι των Πολεοδομικών Υπηρεσιών επικαλούνται έλλειψη της ΚΥΑ των Υπουργείων ΠΕΚΑ και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, όπως προβλέπεται από την παράγραφο 2, του άρθρου 56, του Νόμου 2637/1998, προκειμένου να εφαρμοστεί ο Νόμος.
             Λόγω των ανωτέρω, οι εν λογω συμπολίτες μας, βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να αδυνατούν αν εκμεταλλευτούν την ακίνητη περιουσία τους, σε μια περίοδο που ο τόπος έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ την «ανάπτυξη»,
γι αυτό και
             ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ κ.κ. ΥΠΟΥΡΓΟΙ
1)      Εξακολουθεί να ισχύει η ανωτέρω παρατιθέμενη παράγραφος 11α, του άρθρου 51, του Νόμου 4178/2013;
2)      Αν όχι, σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν τα συναρμόδια Υπουργεία, προς την κατεύθυνση αποκατάστασης της προκαλούμενης αδικίας σε βάρος των συμπολιτών μας;

Οι ερωτώντες Βουλευτές

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ


Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σας προσκαλούμε στη Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας που θα γίνει την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 7.30 μ.μ., στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης (δ/νση: 16ης Οκτωβρίου 2, 4ος όφορος).


ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1.      Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής.
2.      Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου.
3.      Οικονομικός Απολογισμός.
4.      Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
5.      Έγκριση Λογοδοσίας, Οικονομικού Απολογισμού, Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.
6.      Έγκριση δυνατότητας εγγραφής συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας ως νέα μέλη στην Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας.
7.      Προτάσεις, ανακοινώσεις μελών.
8.      Αρχαιρεσίες ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Εμπόρων.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση στις 10 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη στον ίδιο τόπο και ώρα και σε περίπτωση πάλι μη απαρτίας θα επαναληφθεί την 17η Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη,  την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα, με όσα μέλη και αν παραστούν.

Τα μέλη που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα μπορούν να απευθυνθούν στην Γραμματεία της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας (16ης Οκτωβρίου 2, 4ος όροφος και στο τηλέφωνο : 23510-27713 τις ώρες 10.00 - 14.00)  έως και την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος


Κοτζαμανίδης Γεώργιος



Οι εκδηλώσεις του τριημέρου στο Φεστιβάλ Ολύμπου



Θ Ε Α Τ Ρ Ο Υ  Ε Π Α Ι Ν Ο Σ
Τιμώμενο πρόσωπο:  ΣΠΥΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Με τον νέο θεσμό «Θεάτρου Έπαινος», ο ΟΡ.ΦΕ.Ο φιλοδοξεί να τιμά κάθε χρόνο μια εξέχουσα προσωπικότητα από τον θεατρικό χώρο, προσωπικότητα η οποία με το κύρος της ανέδειξε πλευρές του θεάτρου και του... θεατρικού πράττειν (σκηνοθεσία, υποκριτική ικανότητα, μετάφραση, κριτική) και με τον τρόπο αυτόν συνέβαλε στη λειτουργία τού θεάτρου τόσο ως μορφής καλλιτεχνικής δράσης, αλλά και -κυρίως σε εποχές κρίσης- ως δημόσιου αγαθού.

●  Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014 / ώρα έναρξης 21:00 / Αρχαίο θέατρο Δίου

Λυσιστράτη του Αριστοφάνη
Σκηνοθεσία: Τσέζαρις Γκραουζίνις.
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη. Καίτη Κωνσταντίνου, Αντώνης Λουδάρος, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Νάντια Κοντογεώργη.

Η μεγαλοφυέστερη σύλληψη αντιπολεμικής κωμωδίας του παγκόσμιου θεάτρου.
Οι Αθηναίες με πονηριά καταλαμβάνουν την Ακρόπολη, όπου φυλάγεται ο θησαυρός της πόλης και αναλαμβάνουν τη διακυβέρνηση. Από δω και πέρα ακολουθούν εκρηκτικά κωμικά επεισόδια, άλλοτε με λεπτό χιούμορ και άλλοτε σαν χοντρή φάρσα.
Εισιτήρια: Κανονικό 18 € -  Φοιτητικό - Άνω των 65 - ΑΜΕΑ 15€ - Ανέργων 12€

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 / ώρα έναρξης 19:30 / Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου


Παρουσίαση του έργου της συγγραφέως Σόνιας Μιχαηλίδου
Συλλογή ποιημάτων «Τα λεμόνια ωριμάζουν τον Χειμώνα», 1996.

Με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Αυστρίας.
Είσοδος ελεύθερη

● Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 / ώρα έναρξης 21:00 / Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου


Αθάνατες μουσικές…. εν Χορδαίς

Χρήστος Κανέττης – βιολί και Anita Mitterer – βιόλα, Therese von Bemberg – βιολί, Ιάσων Τζανάκος – βιόλα και Leo Morello – βιολοντσέλλο.

Ένα σύνολο εγχόρδων από καθηγητές και εξαίρετους διεθνείς σπουδαστές της πασίγνωστης Μουσικής Ακαδημίας «Mozarteum» του Salzburg, έρχεται να κοσμήσει το φετινό Διεθνή Κύκλο Εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ολύμπου.
Mε την υποστήριξη της Πρεσβείας της Αυστρίας.
Είσοδος Ελεύθερη

● Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 / ώρα έναρξης 22:00 / Almira  beach bar- Παραλία Κατερίνης

 

Moop mama Urban Brass Live

Οι δέκα μουσικοί του συγκροτήματος MoopMama έρχονται με έναν συνδυασμό από BrassundRap από το Μόναχο και φέρνουν στην σκηνή ροκ μουσική με πνευστά. Το σήμα κατατεθέν του συγκροτήματος που ιδρύθηκε το 2008 από τον Marcus Kesselbauer, είναι ο αυθορμητισμός και η υπέρβαση των μουσικών ορίων.
Mε την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, του Ινστιτούτου Γκαίτε Θεσσαλονίκης.




Είσοδος Ελεύθερη

● Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 / ώρα έναρξης 21:00 / Βυζαντινός Ναός Παναγίας Κονταριώτισσας

Αφιέρωμα στη Μικρά Ασία

Mextap Demir, Χαρά Καλατζίδου, Μαρίκα Φωτοπούλου

Τα τραγούδια ερμηνεύουν η ελληνίδα soprano  Χαρά Καλατζίδου και η τουρκάλα τραγουδοποιός και πανεπιστημιακός, Μεχτάπ Ντεμίρ.
Συμμετέχουν οι χορωδίες  «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» του συλλόγου Μικρασιατών Ν. Εφέσου και «ΠΙΕΡΕΣ» του πολιτιστικού συλλόγου Κονταριώτισσας, υπό τη διεύθυνση της Μαρίκας Φωτοπούλου.
Εισιτήρια: Γενική είσοδος 5€