ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Συνελήφθη Έλληνας προπονητής ποδοσφαίρου ( το σύστημα που λέγαμε και ποιοι δουλεύουν μόνιμα )

Στη σύλληψη Έλληνα προπονητή και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που γίνεται για την υπόθεση με τα παράνομα στοιχήματα, έγινε κατ' οίκον έρευνα.

Πώς ο ύπνος επηρεάζει τη σεξουαλική λειτουργία

 Ένας καλός ύπνος έχει πολλά οφέλη για την υγεία και η υποστήριξη της σεξουαλικής λειτουργίας ενός ατόμου μπορεί να είναι ένα από αυτά.

Οι συγγραφείς μιας πρόσφατης μελέτης εξέτασαν τη σχέση μεταξύ διαταραχών ύπνου, ποιότητας ύπνου, διάρκειας ύπνου και σεξουαλικής δυσλειτουργίας μέσω μιας ανασκόπησης της βιβλιογραφίας και μετα-ανάλυσης όλων των δημοσιεύσεων πάνω στο θέμα από την αρχή τους μέχρι την 10η Νοεμβρίου 2022.

Μετά την ανασκόπηση και αξιολόγηση των άρθρων για την καταλληλότητά τους, περιλήφθησαν συνολικά 43 δημοσιεύσεις με 11 από αυτές να είναι διαχρονικές μελέτες αξιολόγησης και 32 συγχρονικές μελέτες στην τελική ανασκόπηση. Οι μελέτες δημοσιεύθηκαν από το 2002 έως το 2022 και περιλάμβαναν 491.718 συμμετέχοντες, και όλες αξιολόγησαν τη σύνδεση μεταξύ ύπνου (δηλαδή διαταραχών, ποιότητας και διάρκειας) και σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Τι είναι η εμμηνόρροια;

 

Η εμμηνόρροια είναι η αποβολή αίματος και ιστού του τοιχώματος της μήτρας που συμβαίνει περίπου μία φορά τον μήνα στις γυναίκες έως την εμμηνόπαυση. Αποτελεί μία φάση του εμμηνορροϊκού κύκλου, ο οποίος περιλαμβάνει την εμμηνόρροια, την ωοθυλακική φάση, την ωορρηξία και την ωχρινική φάση. Μερικές φορές, η εμμηνόρροια αποκαλείται και «έμμηνη ρύση», «μηνιαία περίοδος» ή απλά «περίοδος».

Κατά τη διάρκεια της εμμηνόρροιας, το αίμα και ο ιστός που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια ενός μήνα στη μήτρα εξέρχονται μέσω του τραχήλου της μήτρας και εκτός του σώματος μέσω του κόλπου. Συνήθως, η εμμηνόρροια διαρκεί από πέντε έως επτά ημέρες, αλλά μία περίοδος που διαρκεί τουλάχιστον τρεις ημέρες θεωρείται φυσιολογική.

Κατά μέσο όρο, οι γυναίκες αρχίζουν να έχουν εμμηνόρροια γύρω στην ηλικία των 12 ετών. Δεν ξεκινούν την περίοδό τους όλες οι γυναίκες την ίδια στιγμή, και ορισμένες μπορεί να αρχίσουν τόσο νωρίς όσο στα 8 χρόνια ή τόσο αργά όσο στα 16. Η εμμηνόρροια προκαλείται από αλλαγές στα επίπεδα ορμονών του ατόμου. Ο εγκέφαλος σημαίνει προς τις ωοθήκες να παράγουν και να απελευθερώσουν συγκεκριμένες ορμόνες καθ' όλη τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου του ατόμου, και η εμμηνόρροια συμβαίνει όταν τα επίπεδα της ορμόνης προγεστερόνης αρχίζουν να πέφτουν.

Πως δημιουργήθηκε το χρέος που θα πληρώνεις για μια ζωή εσύ αλλά και τα τρισέγγονα σου; Διάβασε το τώρα που τους ξανά ψήφισες...

 Εθνικά θέματα και οικονομικά έχουν άμεση σχέση και ας μην το αντιλαμβάνεται το σκατένιο μυαλό του ψεύτη κλέφτη απατεώνα νεοέλληνα Ρωμιού.....










Σήμερα θα σας μιλήσω για κάτι που σιγουρα θα σας ενδιαφέρει πιο πολύ μιας και θα το βρούμε όλοι μπροστά μας, αλλά κυρίως για όλους αυτούς που θέλησαν να επιβραβεύσουν τους ίδιους Πολιτικούς είτε ψηφίζονταν τους , είτε αποφασίζοντας να απέχουν, δίνοντας την ευκαιρία για όλα αυτά που είδαμε μετά το κλείσιμο της εκλογικής αναμέτρησης!

Νέα μελέτη «βόμβα» καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα «τσιμπήματα» mRΝα συνιστούν γονιδιακή θεραπεία και θα έπρεπε να απαιτούνται αυστηροί έλεγχοι για τη χρήση τους..

 Μια νέα ερευνητική εργασία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι λεγόμενοι εμβολιασμοί mRNA είναι στην πραγματικότητα γονιδιακές θεραπείες και ως εκ τούτου θα πρέπει να υπόκεινται σε αυστηρότερους κανονισμούς. Θα υιοθετήσουν ανάλογους κανονισμούς οι ρυθμιστικές αρχές; Η τρέχουσα πρακτική του «κυλιόμενου ελέγχου» είναι μια ρώσικη ρουλέτα για τους εμβολιασμένους, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης...! Αυτά ήταν τα ασφαλή και αποτελεσματικά e-μβόλια...

«Μελέτες μετά την κυκλοφορία έχουν δείξει ότι το mRNA περνά στο μητρικό γάλα και θα μπορούσε να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στα μωρά που θηλάζουν. Η μακροπρόθεσμη έκφραση, η ενσωμάτωση στο γονιδίωμα, η μετάδοση στη βλαστική σειρά, η μετάβαση στο σπέρμα, η εμβρυϊκή/εμβρυϊκή και περιγεννητική τοξικότητα, η γονοτοξικότητα και η ογκογένεση θα πρέπει να μελετώνται υπό το φως των ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρονται στις βάσεις δεδομένων φαρμακοεπαγρύπνησης.»

 

ΠηγήInternational Journal of Molecular Sciences & Report 24

Ξεκίνησαν ήδη: Οι τράπεζες της Αυστραλίας αρνούνται τις αναλήψεις μετρητών για τους πελάτες τους

 


Τα κύρια μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας ανακοίνωσαν ότι «κάναμε ένα σημαντικό βήμα προς μια κοινωνία χωρίς μετρητά», καθώς οι μεγάλες αυστραλιανές τράπεζες αρνούνται να δεχθούν τις αναλήψεις μετρητών από τους πελάτες τους…

Η ανησυχητική αυτή κίνηση έρχεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ότι οι παγκόσμιες κυβερνήσεις πρέπει να κινηθούν προς ένα σύστημα χωρίς μετρητά και για την παρακολούθηση και τον έλεγχο του τρόπου με τον οποίο οι πολίτες ξοδεύουν τα χρήματά τους.

Άνθρωποι εμφυτεύουν μικροτσίπ στο σώμα τους – Τραπεζικές κάρτες, ηλεκτρονικά κλειδιά, προσωπικά στοιχεία, όλα στο χέρι τους

 


Το 1998 ήταν η πρώτη φορά που ένα μικροτσίπ εμφυτεύθηκε σε έναν άνθρωπο. Πάνω από δύο δεκαετίες αργότερα η αμφιλεγόμενη τεχνολογία έχει εξαπλωθεί και εξελιχθεί: Άνθρωποι εμφυτεύουν κάτω από το δέρμα τους μικροτσίπ ώστε να μπορούν να κάνουν ανέπαφες πληρωμές, να ανοίγουν πόρτες και άλλα συστήματα ασφαλείας, να αποκτούν πρόσβαση σε χώρους και μέσα μαζικής μεταφοράς, ακόμη και να αποθηκεύουν προσωπικά στοιχεία.

Εκτιμάται πως περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι έχουν επιλέξει να τοποθετήσουν ένα υποδερμικό τσιπ. Η πρακτική είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Σουηδία, όπου τουλάχιστον 4.000 άνθρωποι έχουν πραγματοποιήσει εμφύτευση μικροτσίπ.

Ο Δημήτρης ο Οικονόμου έχει θέμα με το να επιστρέψει η Πόπη #Τσαπανίδου στη δημοσιογραφία, με τη λογική ότι δεν θα είναι πλέον αντικειμενική δημοσιογράφος. Ο Δημήτρης ο Οικονόμου, ξαναλέω.


 

Αρκετά με τους κηφήνες δολοφόνους του Μητσοτάκη.

 


Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ κ ακόμα δεν είδατε τίποτα..... 41τακατο μπατριωταραδες μου

 


 


Ο Αρχιεπίσκοπος του #ΚΚΕ #Κουτσουμπας πατροπαράδοτο δεκανίκι της δεξιάς ο μεγαλύτερος τεμπέλης της τελευταίας 4ετιας προσφέρει τις υπηρεσίες του στον #Μητσοτακης μόνο που δεν μάθαμε ΑΚΟΜΗ το αντάλλαγμα. pic.twitter.com/IDaTpK94He

 


Τελέστηκε ο Αγιασμός για έναρξη την κολυμβητικής περιόδου στο κολυμβητήριο Κολινδρού



Τελέστηκε  Παρασκευή 7 Ιουλίου το πρωί στις 11:00 π.μ., από

τους εφημέριους των Ιερών Ναών του Κολινδρού π. Παναγιώτη και π.

Χρήστο, ο Αγιασμός για την έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού

Κολυμβητηρίου στις Αθλητικές εγκαταστάσεις “Ευάγγελος Πολύζος”,

παρουσία του Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού, Ανέστη Μανώλα.

Ανακοίνωση: Απαγόρευση προσέγγισης στο πεδίο βολής αρμάτων Λιτοχώρου λόγω εκκαθάρισής του από ειδικό συνεργείο της 24ης ΤΘΤ

 


Ενημερώνουμε τους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου ότι, όπως μας γνώρισε η XXIV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Λιτοχώρου, απαγορεύεται αυστηρά το προσεχές διάστημα η προσέγγιση στο χώρο του πεδίου βολής αρμάτων Λιτοχώρου, προς αποφυγή ατυχημάτων, λόγω εκκαθάρισής του από ειδικό συνεργείο της Ταξιαρχίας.