ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Πάντως σε σχέση με τις αγροτικές κινητοποιήσεις στο εξωτερικό οι δικοί μας αγρότες αγκαλιά με τους αστυνομικούς έδωσαν μια χαρούμενη νότα στην έναρξη της καρναβαλικής περιόδου..

 


Ρωτήσαμε τον υπουργό Υγείας Άδωνι πως θα τηρούνται τα ελάχιστα όρια προδιαγραφών για ασφαλή χορήγηση αναισθησίας στα απογευματινά χειρουργέια και απάντησε: 👉"Αναγνωρίζουμε ότι είναι ρίσκο!"

 


Στη σέντρα βγάζει η Σοφία Μουτίδου την εγχώρια showbiz, δημοσιογράφους, παρουσιαστές κτλ κ τους καλεί να ψηφίσουν κ να προωθήσουν το ψήφισμα για τα Τέμπη που έφτασε τις 600.000

 


Καταπληκτικο (τραγικό για την ακρίβεια) βίντεο των Luben για την κατάντια της εξεταστικής για τι εγκλημα στα Τεμπη και του Μαρκόπουλου...

 


Κύπρος: Σάλος σε νηπιαγωγείο με το παιδικό βιβλίο που «προκαλεί»

 Σφοδρές αντιδράσεις στην Κύπρο προκάλεσε ένα παιδικό βιβλίο στα ράφια νηπιαγωγείου που μιλάει για διαφορετικά είδη οικογένειας, παρουσιάζοντας εικόνες με ομόφυλους γονείς. Πρόκειται για το βιβλίο της Κατρίνας Τσάνταλη με τίτλο «Οικογένεια είναι», το οποίο μετά από καταγγελίες γονέων αποσύρθηκε από το νηπιαγωγείο, με εντολή του Κυπριακού υπουργείου Παιδείας.

Στην επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε στο υπουργείο Παιδείας της Κύπρου το Κίνημα Ενωμένων Κύπριων Κυνηγών αναφέρει: «Αυτές οι εικόνες, πρωτίστως προσβάλλουν τον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας, το κάθε τι φυσιολογικό και παραπέμπουν σε

Κόρη 2 λεσβιών μιλά για το δράμα της με μια γκέι «οικογένεια»

 


Κόρη: Το όνομά της είναι Μίλι. Είναι μια κοπέλα 23 ετών από τη Μελβούρνη που μεγάλωσε με δύο ομοφυλόφιλες γυναίκες ως γονείς της, και η σύλληψή της έγινε από δωρητή σπέρματος. Η Μίλι βγήκε μπροστά για να μιλήσει για τη σκοτεινή πλευρά του «ουράνιου τόξου». Να αποκαλύψει τι κρύβεται πίσω από τα «πολύχρωμα» αφηγήματα περί «αγάπης», «ισότητας» και «φυσιολογικότητας» των γκέι γονιών. Όχι με πληροφορίες τρίτων, ούτε με στημένες επιστημονικές έρευνες, αλλά με το ίδιο το βίωμά της.

Ας δούμε λοιπόν πού οδηγούν τα κοινωνικά πειράματα που πριν λίγες μέρες νομοθέτησε η πλειοψηφία της ελληνικής Βουλής, καταδικάζοντας παιδιά να ζουν σε παρά φύσιν συνθήκες. Από μία νέα που βρίσκεται 23 χρόνια μπροστά στο «μέλλον», από αυτό το εκτρωματικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε σήμερα στην Ελλάδα.

Να ακούσουμε τη φωνή απόγνωσης μιας κοπέλας, πού σε κάμποσα χρόνια θα ακούγεται και από παιδιά στην Ελλάδα. Παιδιά που θα ζουν μια ανισόρροπη εφηβική ζωή και θα μεγαλώνουν με ψυχοσυναισθηματικές διαταραχές, επειδή θα τους λείπει η πατρική αγάπη ή η μητρική φροντίδα και στοργή.

Ας πούμε πλέον την αλήθεια για τα χάλια της οικονομίας

Τα τελευταία χρόνια και παρά τον πρωτοφανή πληθωρισμό, ακούμε διαρκώς και με περίσσιο θράσος από τα χείλη των απανταχού αξιωματούχων –όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά από άκρη σε άκρη της Δύσης- ατάκες όπως «ανάπτυξη» ή ότι «πέφτει ο πληθωρισμός»

Και αντίστοιχα τα δικά μας χείλη μονολογούν πως «ανάπτυξη ακούμε και ανάπτυξη δε βλέπουμε». Τα λόγια αυτά έχουν πλέον καταντήσει σχεδόν κλισέ για τον Έλληνα, σχεδόν ντρεπόμαστε να τα αρθρώσουμε, από φόβο μη μας πουν μίζερους. Διότι όντως η μιζέρια είναι πλέον συνυφασμένη με την ελληνική πραγματικότητα. Όμως δεν απλή, αδικαιολόγητη ελληνική γκρίνια. Είναι όντως η πραγματικότητά μας (και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα), και τώρα, περισσότερο από ποτέ, μας τη δίνει να ακούμε για «ανάπτυξη» ενώ γύρω μας βιώνουμε την απόλυτη παρακμή, τον εκφυλισμό αξιών τόσο οικονομικών όσο και κοινωνικών.

Ακόμη και αν είχαμε ζήσει κάποιο μεγάλο πόλεμο, δε θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε την τρέχουσα μιζέρια με κάποια μετα-πολεμική ύφεση, διότι μετά από μια καταστροφή, υπάρχουν μεν κακουχίες, αλλά υπάρχει και αισιοδοξία, διότι τα χειρότερα είναι πίσω, υποτίθεται. Τώρα το βλέπεις στα μάτια του κόσμου, ότι δεν υπάρχει αισιοδοξία. Και πώς να υπάρχει, όταν βλέπεις την Ελλάδα να συρρικνώνεται μέρα με τη μέρα, τόσο πληθυσμιακά (το βασικότερο) όσο και οικονομικά. Κοιτάς μισό αιώνα πίσω και βλέπεις δυσκολίες ναι, λιγότερες ανέσεις, αλλά βλέπεις και βιοτεχνίες, βιομηχανίες, αγροτική παραγωγή. Αυτά είναι ανάπτυξη, και όχι τα νούμερα σε μια οθόνη.

Ο ελληνισμός είναι αντιμέτωπος με μια επικίνδυνη, μέχρι του σημείου της ύπαρξής του, απειλή

 Ελληνισμός: Αργά αλλά σταθερά ο δημογραφικός μαρασμός, μετά τη δεκαετή κρίση χρέους, καταδικάζει την ελληνική κοινωνία σε θάνατο. Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, τα τελευταία δέκα χρόνια, μόλις σε δύο από τις δεκατρείς ελληνικές περιφέρειες της χώρας έχει σημειωθεί αύξηση πληθυσμού.

Και εύλογα πρέπει να διερωτηθούμε, καθώς ο ελληνισμός είναι αντιμέτωπος με μια επικίνδυνη μέχρι του σημείου της ύπαρξής του απειλή, αν θα αλλάξει η κατάσταση μετά την έγκριση από το Κοινοβούλιο στις 15 Φεβρουαρίου 2024 του νόμου που επιτρέπει στα άτομα LGBTQ+ να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά;

Μάλιστα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι αυτοί που θέτουν το ερώτημα και εκθέτουν το ζήτημα του δημογραφικού προβλήματος είναι οι Βέλγοι του τηλεοπτικού σταθμού RTBF, όχι η ίδια η ελληνική κυβέρνηση. Σε κάθε περίπτωση, στην Ελλάδα οι γεννήσεις κινούνται σε τόσο χαμηλά επίπεδα, που οι θάνατοι τις ξεπερνούν.