ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ουσίες και αλκοόλ επηρεάζουν την επίδοση των αντρών


Οι άντρες που παίρνουν ναρκωτικά έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν «θέματα» με τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι, ακόμη κι αν έχουν περάσει...μερικά χρόνια από την τελευταία φορά που τα πήραν.

Πρόσφατη έρευνα ανατρέπει τις έως σήμερα εκτιμήσεις ότι ο οργανισμός «συνέρχεται» μέσα σε διάστημα μερικών εβδομάδων, προειδοποιώντας τους άντρες που κάνουν χρήση διαφόρων ουσιών ή τους αρέσει να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Οι ερευνητές, η μελέτη των οποίων δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, μελέτησαν τις σεξουαλικές επιδόσεις 906 ανδρών.

Οι 550 από αυτούς διεγνώσθησαν με εθισμό είτε στο αλκοόλ, είτε σε ναρκωτικά όπως κοκαΐνη, ηρωίνη, μαριχουάνα, speedball (συνδυασμός κοκαΐνης και ηρωίνης) είτε και στα δύο, χωρίς όμως να είναι εξαρτημένοι την περίοδο που διεξήχθη η μελέτη.

Οι υπόλοιποι 456 δεν είχαν δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά, ούτε ήταν ποτέ πότες.

Οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Γρανάδα της Ισπανίας και Σάντο Τομάς της Κολομβίας, μελέτησαν τέσσερις τομείς της σεξουαλικής απόδοσης: ερωτική επιθυμία, ικανοποίηση, διέγερση και οργασμό.

Βρήκαν ότι οι χρήστες ναρκωτικών είχαν «μέτρια έως πολύ μειωμένη σεξουαλική απόδοση» συγκριτικά με τους «καθαρούς» συμμετέχοντες.

Το αλκοόλ βρέθηκε ότι έχει «χειρότερη επίδραση στη στυτική δυσλειτουργία», ενώ όσοι άνδρες είχαν κάνει χρήση ηρωίνης, κοκαΐνης, αλκοόλ και speedball είχαν δυσκολία να επιτύχουν οργασμό.
medicalnews.gr

Οι γυναίκες με παχιά χείλη δείχνουν νεότερες


Μη "διαβάζετε" τα χείλη μιας γυναίκας, αν θέλετε να μάθετε την πραγματική ηλικία της. Μια γυναίκα μπορεί να έχει... ρυτίδες στο πρόσωπο, σακούλες κάτω από τα μάτια και γκρίζα μαλλιά, αλλά αν τα χείλη της είναι ροζ, στέρεα, "γεμάτα" και αφράτα, τότε θα δείχνει νεότερη από την ηλικία της, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα.

Το πρόβλημα, κατά τους ερευνητές, είναι ότι οι γυναίκες λίγα μπορούν να κάνουν με φυσικό τρόπο για να διατηρήσουν τη νεανική και ζωντανή εμφάνιση των χειλιών τους, καθώς αυτή εξαρτάται από τα γονίδιά τους μάλλον παρά από εξωτερικούς παράγοντες, όπως η επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας.

Η διεθνής έρευνα έγινε από επτά πανεπιστήμια και χρηματοδοτήθηκε από την εταιρία Γιουνιλέβερ (Unilever), σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες "Τάιμς του Λονδίνου" και "Τέλεγκραφ". Η σύνδεση της νεανικής εμφάνισης με τα φουσκωτά χείλη επιβεβαιώνει τις ευρέως διαδεδομένες αντιλήψεις για την ομορφιά και τη σεξουαλική γοητεία, κλασικά παραδείγματα της οποίας αποτελούν ηθοποιοί όπως η Μέριλιν Μονρόε και η Σκάρλετ Γιόχανσον, διάσημες για τα σαγηνευτικά χείλη τους.

Τα χείλη τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών φτάνουν σε πλήρη ανάπτυξη στην αρχή της ενήλικης ζωής και στη συνέχεια, στην ηλικία των 30 - 40 ετών, σιγά-σιγά αρχίζουν να συρρικνώνονται. Στις γυναίκες άνω των 60 ετών, η απόσταση από το άνω άκρο του πάνω χείλους μέχρι το κάτω άκρο του κάτω χείλους κυμαίνεται από μόλις 3 χιλιοστά μέχρι 2,2 εκατοστά για τις πιο τυχερές, δηλαδή τα πιο μεγάλα χείλη είναι περίπου επτά φορές μεγαλύτερα από τα πιο μικρά.

Σύμφωνα με τη μελέτη, προβλήματα όπως οι ρυτίδες και οι κηλίδες στο δέρμα, που επιδεινώνονται με το πέρασμα του χρόνου, επηρεάζονται εξίσου από γενετικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες, όμως τα μαλλιά που πέφτουν και γκριζάρουν και, κυρίως, τα χείλη που "μαζεύουν", έχουν την αιτία τους πρωτίστως στα γονίδια.

Οι ειδικοί διαφωνούν κατά πόσο τα χείλη μπορούν να "διορθωθούν" με τεχνητό τρόπο, όπως ενέσεις κολλαγόνου και εμφυτεύσεις σιλικόνης, για να δείχνουν πιο φουσκωτά. Μερικές φορές, αυτές οι αισθητικές επεμβάσεις μπορούν να έχουν άσχημη κατάληξη και να προκαλέσουν μακροχρόνια ζημιά στα χείλη.
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτιά πριν λίγη ώρα στον Κολινδρό


Νέα καμινάδα έπιασε φωτιά στον Κολινδρό....
Αυτή τη φορά οι υλικές ζημίες ήταν ελάχιστες...
Η πυροσβεστική υπηρεσία ήταν εκεί...
Η φωτιά ήταν στο πάνω το χωριό, σε κεντρικό σημείο

Προετοιμαζεται η σημαντικη ανοιχτη συγκεντρωση του Κινηματος Δεν Πληρωνω με την ΕΚΠΟΙΖΩ


Μας το έστειλε το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ..... Ευχαριστούμε πολύ

Στα καυτα θεματα των υπερχρεωμενων νοικοκυριων και του Νομικου και Κινηματικου αγωνα θα μας ενημερωσουν οι νομικοι:


   Βίκτωρας Τσιαφούτης, Δικηγόρος Νομικός Σύμβουλος της ΕΚΠΟΙΖΩ
 και οι δικηγόροι της ομάδας  νομικής βοήθειας του  Κινήματος Δεν Πληρώνω:
Αλέξανδρος Λάμαρης, Δικηγόρος Αθήνας,
Χρήστος Λιαρομμάτης, Δικηγόρος Πάτρας,
Βασίλης Παπανικολάου, Δικηγόρος Πειραιά
Επίσης θα μιλήσει ο πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Βασίλης Παπαδόπουλος, Οφθαλμίατρος.

Θα ακολουθήσει γόνιμος διάλογος με ερωτήσεις και τοποθετήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 211 0192839

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ...



 


 
    Αγαπητή Εδω Πιερια 

  Μόλις πριν από λίγο πέρασα από τα διόδια του Αιγινίου και σας ενημερώνω ότι εκεί βρίσκονται συνεργεία της αυτοκινητόδρομος ΑIΓΑΙΟΥ Α.Ε. και κάνουν διάφορες εργασίες εν όψει της επικείμενης λειτουργίας τους που είναι να γίνει την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου. Οι τοπικοί άρχοντες δεν το έχουν πάρει αυτό χαμπάρι;
Και ένα ερώτημα σε όλους τους αιρετούς της Πιερίας : 

Την προηγούμενη φορά που πήγαν να λειτουργήσουν τα διόδια πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις και ανεστάλη η λειτουργία τους. Από τότε ως σήμερα όλοι αυτοί οι αιρετοί της Πιερίας τι έχουν κάνει για να μην φτάσουμε σήμερα να επίκειται και πάλι η λειτουργία των διοδίων; Δεν γνώριζαν ότι κάποτε η εταιρία θα τα άνοιγε;
Τ.Σ.

GREEK STYLE vs PSY - GANGNAM STYLE (강남스타일) M/V ( BEST PARODY )

Το Σύνταγμα καταπατήθηκε, η Δικαιοσύνη που είναι;




Υπάρχουν αδέκαστοι δικαστές; Και αν ναι, τι κάνουν με την συστηματική παραβίαση του Συντάγματος;

Το ισχύον Σύνταγμα που χαρακτηρίζει το νομικό πλαίσιο λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού ορίζει στο άρθρο 87 ότι:

1. Η δικαιοσύνη απονέμεται από δικαστήρια συγκροτούμενα από τακτικούς δικαστές, που απολαμβάνουν λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία,

2. Οι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος.

Εκ των πραγμάτων και με βάση τα όσα καθημερινά διαδραματίζονται, βλέπουμε ότι ούτε η πρώτη παράγραφος εφαρμόζεται, αλλά ούτε και η δεύτερη.

Με την λέξη «αδέκαστος» χαρακτηρίζεται ο αμερόληπτος, ο ακέραιος, ο αδιάφθορος, αυτός που δεν εξαγοράζεται και τον χαρακτηρισμό αυτό κυρίως τον προσάπτουμε σε δικαστές που ασκούν το λειτούργημά τους προσανατολιζόμενοι στο γράμμα και το πνεύμα του Νόμου χωρίς να δέχονται την επιρροή άλλων παραγόντων, όπως πολιτικών προσώπων, σκοπιμοτήτων, συναισθηματισμών κ.λ.π.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που εξαγγελίες κυβερνητικών στελεχών «προκαταλαμβάνουν» δικαστικές αποφάσεις που δεν έχουν ακόμα εκδοθεί, ή ακόμα αποφάσεις δικαστικών λειτουργών αν δεν συμφωνούν με κυβερνητικά μέτρα δεν εφαρμόζονται ή να ανατρέπονται με άλλη απόφαση.

Έχουμε προκλητικές παραβιάσεις πολλών άρθρων του Συντάγματος: 

'Οπως του αρθρου 1 που ορίζει ότι « Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα», τη στιγμή που ο λαός έχει οδηγηθεί στην εξαθλίωση. 

Επίσης προκλητική παραβίαση συνιστούν οι υπέρμετρες φορολογικές επιβαρύνσεις κατά παράβαση του άρθρου 4 που ορίζει ότι «Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους». Ποιές δυνάμεις; Όταν οι φοροφυγάδες και φοροκλέφτες οι διασπαθιστές δημοσίου χρήματος τυγχάνουν πλήρους ασυλίας και μας τους μοστράρουν σε λίστες σαν επιτυχόντες σε ανώτατα ιδρύματα και οι οφειλές τους δεν εισπράττονται, ενώ επιβαρύνονται συνεχώς μισθωτοί και συνταξιούχοι;;

Τηρείται η επιταγή του άρθ. 5 του Συντάγματος ότι « Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας», όταν παρά τις επί χρόνια ασφαλιστικές εισφορές των πολιτών για τις παροχές υγείας καλούνται τώρα να επιβαρύνονται με έξοδα για ιατρικές επισκέψεις, φάρμακα και νοσήλια διαφορετικά να περιμένουν το «μοιραίο»;

Μήπως το άρθρο 21 «Το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων»;

Όταν καταστρατηγείται το Σύνταγμα ακόμα και στην περίπτωση των εκλογικών αναμετρήσεων με τις παραπλανητικές διακηρύξεις των κομμάτων ότι «λεφτά υπάρχουν» ή ότι θα προβούν σε «επαναδιαπραγμάτευση» των όρων των μνημονίων και συγκεκριμένα του άρθρου 120 που στην παράγραφο 3 αναφέρει ότι «ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος» ποιος ελέγχει ποιον για τη συγκεκριμένη πραξικοπηματική κατάλυση του Συντάγματος;;

Μήπως λοιπόν πρέπει να κινητοποιηθεί ο λαός (ή μήπως ο Στρατός;) ως οφείλει με βάση το ακροτελεύτιο άρθρο 120 παράγραφος 4 που ορίζει ότι «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία», – γιατί το «με τη βία» δεν προϋποθέτει μόνο τα τάνκς αλλά και την αυθαίρετη ετσιθελική καταστρατήγηση του από οποιαδήποτε κυβερνητικά ή μη στελέχη που καλύπτονται με «δημοκρατικό» ή «κοινοβουλευτικό» μανδύα που βάζουν πάνω από την τιμή και την υπόληψη τους την κομματική πειθαρχία και συμφέρον...

Που είναι οι αδέκαστοι λειτουργοί του Νόμου που έχουν ορκιστεί για να εποπτεύουν και να τον προφυλάσσουν από τις πολιτικές αυθαιρεσίες, από τις πολιτικές αγυρτείες, από πολιτικά εγκλήματα και προδοτικές ενέργειες κατά της Χώρας ως ανεξάρτητη Εξουσία;



Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2J6QrfiRX

ΑΦΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ 1000€ ΕΝΩ ΔΕΝ "ΕΧΩ".. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΟΥ... ΘΑ "ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ" ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΜΠΑΤΣΟ Ή ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!



Φυλάκιση για χρέη 1000 ευρώ στο Δημόσιο

Νίκος Παπαγεώργης, Δικηγόρος Αθηνών
Νίκος Παπαγεώργης, Δικηγόρος Αθηνών
Η κ. Μέρκελ σε παλαιότερη δήλωσή της ξεκαθάρισε σε όλους μας ότι όταν μία χώρα έχει χρέος πάνω από ένα ποσοστό του ΑΕΠ της δεν μπορεί να έχει εθνική κυριαρχία και κατά συνέπεια δεν χρειάζεται να αναλωνόμαστε σε υποπαραγράφους και αστερίσκους των μνημονίων για να καταλάβουμε το τι γίνεται σήμερα στην χώρα μας. Όταν λέει αυτό ο δανειστής σου και όταν εσύ υποκύπτεις (παρά το ότι έχεις πει άλλα προεκλογικά) παραδίδοντας την διοίκηση της χώρας σε αυτόν (φορολογία, κοινωνική πολιτική, εργατική νομοθεσία, εθνική άμυνα κτλ), τότε δεν υπάρχει το αυτεξούσιο της δημόσιας διοίκησης που απαιτείται για την στοιχειώδη ύπαρξη ενός κράτους. Πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για κρατική οντότητα, αλλά για ημιαυτόνομη επαρχία (κυρίως της Γερμανίας).
Σε αυτά λοιπόν τα πλαίσια κινούνται όσοι ετοιμάζουν νόμο για ποινικές διώξεις για οφειλή στο Δημόσιο από καθε αιτία ύψους 1.000, με το βάρος απόδειξης στον διωκόμενο να πείσει ότι οφείλει γιατί είναι άφραγκος. Και αυτό γιατί μόνο ολοκληρωτικά καθεστώτα τύπου Χότζα και Στάλιν, ή αποικίες πρώτα θα φόρτωναν στον απλο λαό ασήκωτους φόρους (και μάλιστα σε καιρό ύφεσης- έλλειψης ρευστότητας) και ύστερα θα τους σύρουν στα Δικαστήρια ως κοινούς εγκληματίες για να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.
Στην ουσία θα επαναληφθεί ο απεχθής νόμος 3943/11 αρ. 3 παρ. 1, με τον οποίο ποινικοποιείται η οφειλή από κάθε αιτία στο Δημόσιο πάνω από 5.000 ευρώ (με αυτόφωρη διαδικασία), κατεβάζοντας το όριο στα 1.000 ευρώ, προκειμένου να μην γλιτώσει κανείς. Βεβαίως υπήρχε ήδη ο ν. 1882/90 αρ. 25 (τροπ. ν. 3220/04) με τον οποίο ποινικοποιούνταν η οφειλή από κάθε αιτία στο Δημόσιο με την σοβαρή όμως διαφορά ότι είχε θεσπιστει σε καιρό παχιών αγελάδων όπου το χρήμα έρρεε άφθονο και είχε όριο τα 10.000 ευρώ. Σήμερα όμως υπάρχει τελείως διαφορετική πραγματικότητα λόγω της τραγικής έλλειψης ρευστότητας και της υπέρογκης σημερινής φορολογίας, η οποία παραβιάζει ευθέως το Συντ. αρ. 4 παρ. 5 αλλά και την δημοκρατική αρχή, αφού εφαρμόζεται σε απόλυτη αντίθεση με σαφείς προεκλογικές δεσμεύσεις. Κατά συνέπεια δεν υπάρχουν συγκρίσεις με παλαιότερους νόμους και προκύπτει μόνο ο δόλος τρομοκράτησης και τιμωρίας του απλού πληθυσμού της χώρας.
Επίσης, η ποινικοποίηση της οφειλής στο Δημόσιο 1.000 ευρώ από κάθε αιτία, προβαίνει σε απαράδεκτη εξίσωση μιας απλής οφειλής προς το Δημόσιο, η οποία ενέχει μόνο διοικητική – αστική φύση (η φορολογία ως προϊόν κοινωνικού συμβολαίου παροχής – αντιπαροχής μεταξύ συμβαλλομένων) και η οποία μπορεί κάλλιστα να λυθεί με διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης υπέρ του Δημοσίου και πλειστηριασμό, με παραβατικές συμπεριφορές που πράγματι ενέχουν ποινική απαξία, όπως η απόκρυψη εσόδων – εικονικά τιμολόγια (ν.2523/97 ΦΕΚ Α’ 179/11-9-97) που εμπεριέχει το στοιχείο της απάτης και η παρακράτηση του ΦΠΑ (το οποίο ανήκει στο κράτος και επομένως προσβάλλεται η ιδιοκτησία του κράτους). Το δε ποσό των 1.000 ευρώ είναι τόσο μικρό σε σχέση με τα 10.000 ευρώ που προβλέπονταν παλαιότερα σε συνθήκες ρευστότητας, ώστε δεν μπορεί κανείς με βεβαιότητα να υποστηρίξει ότι δήθεν θίγεται το συλλογικό έννομο αγαθό της αναδιανομής – προστασίας του δημόσιου πλούτου από πολίτες που δέρνονται φορολογικά και προσπαθούν να επιβιώσουν σε συνθήκες ύφεσης. Ακόμα και ο ν. 3943/11 με τον οποίο κατέβηκε το όριο οφειλής από κάθε αιτία στα 5.000 αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ανεύρεσης του ποινικού εννόμου αγαθού που υποτίθεται ότι προστατεύει, καθώς δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για προσβολή του εθνικού πλούτου από έλλειψη 5.000 ευρώ… Πόσο μάλλον ο νέος νόμος που θα κατεβάσει τα όρια αυτά στο εξευτελιστικό ποσό των 1.000 ευρώ και δεν αποκλείεται αργότερα να κατεβεί στα 500, 100 ή ακόμα 10 ευρώ αργότερα.
Παράλληλα, επειδή το ποσό των 1.000 ευρώ είναι εξαιρετικά μικρό συμπεριλαμβάνοντας τα γνωστά ασήκωτα (και αντισυνταγματικά) χαράτσια και τέλη, το πλήθος των πολιτών που θα συρθεί στα Δικαστήρια για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας θα είναι τόσο μεγάλο, ώστε θα διασύρει την χώρα διεθνώς, ρίχνοντας νερό στο μύλο όσων μας κατηγορούν στο εξωτερικό με αοριστολογίες περί μαζικής διαφθοράς, ακόμα και αν η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θα αθωωθεί, λόγω απόδειξης της αυτονόητης αδυναμίας αποπληρωμής.
Αλλά δεν θα είναι μόνο το ελληνικό κράτος που θα υποστεί διασυρμό. Δυστυχώς δεν έχει γίνει κατανοητό από πολλούς ότι η ποινική διαδικασία αποτελεί από μόνη της μία διαδικασία καταναγκασμού – ευτελισμού του ατόμου από την έναρξή της (σχηματισμός ποινικής δικογραφίας, δυσφήμιση), έως την διαδικασία αυτόφωρης σύλληψης (χειροπέδες, κρατητήριο) και την τελική απολογία στο ακροατήριο. Κατά συνέπεια είναι προφανές ότι αυτή η ταλαιπωρία – προσβολή που θα υποστεί ο απλός πολίτης από την ποινική διαδικασία είναι δυσανάλογα βαρύτερη από την απώλεια των 1.000 ευρώ που αντιπαραθέτει το Δημόσιο και μάλιστα με μόνη ηθική απαξία όχι παραβατική συμπεριφορά τύπου εξαπάτησης που αναφέραμε παραπάνω (γιατί η απάτη είναι απάτη ακόμα και για 1.000 ευρώ), αλλά με την ηθική απαξία ότι ο πολίτης δεν υπάκουσε σε αυτό που πρόσταξε ο αφέντης.
Τίθενται λοιπόν σοβαροί προβληματισμοί από άποψη συντάγματος και δυσανάλογης προσβολής της προσωπικότητας, για μία κατηγορία που θα μπορούσε να καταπέσει ήδη από τον φορολογικό έλεγχο, με απλή επίδειξη κάποιων δικαιολογητικών πχ κάρτα ανεργίας, εκκαθαριστικό εφορίας με το οποίο φαίνεται το πρόβλημα διαβίωσης με βάση τα επίσημα στοιχεία για τον δείκτη φτώχειας (6.000 ευρώ), έλλειψη ακίνητης περιουσίας και καταθέσεων κτλ.
Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσουμε την τεράστια απήχηση που έχει στον ψυχισμό ενός ευυπόληπτου πολίτη από μόνη της η ποινική κατηγορία με την οποία θα βρεθεί ξαφνικά να κατηγορείται ως κοινός εγκληματίας με ορατό τον κίνδυνο φυλάκισης. Η καθημερινή δικαστηριακή πρακτική έχει δείξει ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο με τις ποινικές κατηγορίες, οι λεπτομέρειες είναι πολλές (κάθε υπόθεση είναι ξεχωριστή και δεν μιλάμε για απλή συλλογή δικαιολογητικών) και οι ισορροπίες λεπτές (απώλεια ψυχραιμίας, ένταση στο ακροατήριο), καθώς λείπει το στοιχείο της ποινικής απαξίας της απλής οφειλής 1.000 ευρώ στο Δημόσιο, με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
‘Αλλωστε, από μόνο του το ποσό των 1.000 ευρώ δημιουργεί πολλά παραπλανητικά ερωτήματα όπως “…μα καλά δεν έχεις ούτε ένα χιλιάρικο για να ξεχρεώσεις;…”, και “..σήμερα δεν έχεις να πληρώσεις γιατί είσαι άνεργος, αλλά όταν γεννηθηκε το χρέος σου έναντι του κράτους και τότε είχε δουλειά γιατί δεν το πλήρωσες;…”.
Τέλος, δεν χρειάζεται να επισημάνουμε τον κίνδυνο να αποκτήσουν οι τράπεζες υπερεξουσίες στο να καθορίζουν ποιος θα μπαίνει φυλακή και ποιος όχι, καθόσον θα μπορούν να επιλέγουν σε ποιον (διαπλεκόμενο ή μη) θα δίνουν μικρά δάνεια για να ξεχρεώσει και σε ποιον όχι. Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε τον κίνδυνο ακόμα και το κράτος (λέμε τώρα..) να αποκτήσει ασύμβατες με τον ρόλο του υπερεξουσίες, καθώς θα έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου επί των πολιτών του, καθώς ο κόσμος θα παρακαλά πλέον όχι για δουλειές και κοινωνικές παροχές, αλλά για να μην μπει φυλακή.  Αν μάλιστα στο μέλλον εμφανιστεί και κάποιος που νομοθετήσει νόμο σκούπα, σαν τον ν. 4043/12, αποφυλακίζοντας τον “κοσμάκι”, τότε θα πάρει τον τίτλο του “σωτήρα” και του “ευεργέτη”, ακόμα και αν εξακολουθεί να έχει την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών του στην πείνα.
Ο ετοιμαζόμενος αυτός νόμος δεν είναι απλά αντισυνταγματικός και δυσανάλογα τιμωρητικός έναντι των πολιτών, αλλά ενέχει και τον σοβαρό κίνδυνο της απαξίωσης του θεσμού της Δικαιοσύνης, καθώς με αυτό τον τρόπο οι Δικαστές μετατρέπονται σε απειλητικό – τρομοκρατικό μηχανισμό της εφορίας, όχι κατά των πραγματικών δραστών οικονομικών εγκλημάτων, αλλά κατά της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Πρόκειται μάλιστα για πραγματική απειλή και κατά των ίδιων των Δικαστών καθώς αυτοί, με τον νόμο αυτό, θα μετατραπούν εντέχνως σε δοχείο διοχέτευσης της οργής του κόσμου, κατά την τακτική της παρούσας Κυβέρνησης να στρέφει την μία κοινωνική ομάδα κατά της άλλης και τον έναν θεσμό εις βάρος του άλλου. Κλασικές τακτικές σε αποικίες Μεγάλων Δυνάμεων, οι οποίες ανέκαθεν φρόντιζαν να σπέρνουν την διχόνοια στους ντόπιους πληθυσμούς των αποικιών τους για να τους κυβερνούν καλύτερα.





Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2J6QIoBRM

ΕΚΤΑΚΤΟ!! Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΕΔΩΣΕ "ΓΡΑΜΜΗ" ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ Τα τρακτέρ στους δρόμους – Οι αγρότες την Δευτέρα αποκλείουν την Εθνική οδό



Την απόφαση να αποκλείσουν την Δευτέρα την εθνική οδό με τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Νίκαιας πήραν ομόφωνα όλοι οι πρόεδροι των αγροτικών συλλόγων απο Καρδίτσα,Τρίκαλα,Λάρισα και Φάρσαλα οι οποίοι συμμετείχαν σήμερα στην πανθεσαλλική σύσκεψη...
Οι αγρότες ειναι αποφασισμένοι να παραμείνουν σε αυτήν την μορφή πάλης μέχρι να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ από την πλευρα των αγροτών της Λάρισας κ Ρίζος προέτρεψε τους αγρότες ακόμη και αυτούς που δεν συμμετέχουν να έρθουν να ενισχύσουν τους αγρότες που ήδη βρίσκονται στις πλατείες των χωριών και την Δευτέρα να είναι όλοι στον Κόμβο της Νίκαιας γιατί τα μηνύματα συμμετοχής είναι πολλά.

Το πρωί οι αγρότες του νομού Ημαθίας προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό τής Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Κουλούρας, ενώ σε ό,τι αφορά την περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεών τους, αυτό θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα λάβει αύριο το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο των αγροτών που θα συγκληθεί στον Πλαταμώνα Πιερίας.

Την ίδια ώρα στους δρόμους βγαίνουν από το πρωί και  οι αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.Μέλη του Αδέσμευτου Συλλόγου Αγροτών Δράμας έχουν παρατάξει τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα σε τρία σημεία της εθνικής οδού Δράμας - Καβάλας και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του «Σκαρή», στη Μαυρολεύκη και στη διασταύρωση των Κοκκινογείων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν θα κλείσουν κάποιο τμήμα των δρόμων. Τα μέλη του Αδέσμευτου Συλλόγου Αγροτών, που έχουν στο πλευρό τους το Εργατικό Κέντρο της πόλης και τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο, επισημαίνουν ότι αυτό θα αποφασιστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα έχει άμεση συνάρτηση με τις αποφάσεις που θα ληφθούν αύριο κατά τη συνεδρίαση του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου στον Πλαταμώνα.
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:
Ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τον υπουργό Προπαγάνδας  ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ κατόπιν των ανακοινώσεων από πλευράς των αγροτών  για τις  κινητοποιήσεις τους ,να έσπευσε σε πυρετώδης ενημερώσεις των γνωστών μίσθαρνων Παπαγάλων των ΜΜΕ δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές ώστε να απαξιώσουν τις κινητοποιήσεις των Αγροτών μέσα από τα δήθεν «ρεπορτάζ» τους


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2J6Psdd40

το χωνί


Σιγά-σιγά θα έρθει η ώρα της τιμωρίας, όλων…



Astegoi


Γράφει ο Begar
Το χειρότερο σφάλμα κάποιου ηγεμόνα είναι να πιστεύει ότι όλα θα πάνε όπως τα θέλει και ποτέ δεν θα τιμωρηθεί για τις πράξεις του.
Βλέπουμε ότι αργά, αλλά σταθερά, ένας ένας, θα οδηγηθούν στο δικαστήριο και μετά στη φυλακή, πολλοί υπαίτιοι για τα δεινά της χώρας μας. Χθες παραπέμφθηκε ο πρώην υπουργός οικονομικών, σήμερα ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ διώκεται ποινικά και έπεται συνέχεια.
Όπως είναι απολύτως φυσικό, αρχικά θα τιμωρηθούν οι λεγόμενοι «χρήσιμοι ηλίθιοι», που πούλησαν εκδούλευση στον πυρήνα της εξουσίας, αλλά δεν καλύπτονται από ασυλίες. Θα ακολουθήσουν και οι πολιτικοί, ανεξάρτητα αν σήμερα πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει απερίγραπτα και αυτή η αγανάκτηση θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Κάποια στιγμή η λαϊκή οργή θα φτάσει σε τέτοιο σημείο, που οι απαιτήσεις του κόσμου δεν θα αναφέρονται πια στην καθημερινότητα, όπως εργασία, τροφή, χρήματα κλπ, αλλά στη σύνταξη και εφαρμογή νέου Συντάγματος, που θα απαγορεύει κάθε ασυλία και παραγραφή και θα ζητά και ευθύνες προς τα πίσω. Εκεί θα την πατήσουν οι σημερινοί κυβερνώντες και βουλευτές.
Γι όσους θα βιαστούν να με χαρακτηρίσουν ρομαντικό, ονειροπόλο ή απλά αφελή, έχω να πω μόνο αυτό:
Αν κάποιος πριν από 10 χρόνια πήγαινε και έλεγε στους ηγέτες της Τυνησίας, Λιβύης, Αιγύπτου, Συρίας, Ιράκ, ότι μετά από 10 χρόνια θα έχουν άσχημο τέλος, απλά θα γελούσαν, λέγοντας ότι «ο λαός αποτελείται από ζώα και πάντα θα είναι του χεριού μας, ποτέ δεν πρόκειται να ξεσηκωθεί».


daneiakartes.info


Β΄ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Αποτελέσματα 19ης-Βαθμολογία-Επόμενη 20η Αγωνιστική



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 0-0

ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ - ∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ  2-3

ΠΙΝ∆ΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ - ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  4-1

ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝ∆ΑΜΗΣ 2-1

ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ - ΕΛΠΙΣ ΑΝ∆ΡΟΜΑΧΗΣ  0-2

Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ  1-6

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝ∆ΡΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2-0

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ - ∆ΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΕΛΠΙΣ ΑΝ∆ΡΟΜΑΧΗΣ  45
2 ΠΙΝ∆ΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ  42
3 ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ  36
4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝ∆ΡΟΥ  36
5 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝ∆ΑΜΗΣ  32
6 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  30

7 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  30
8 ∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ  30
9 ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  26
10 ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ  22
11 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ  18
12 ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ  18
13 ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ   17
14 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ 17
15 ∆ΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ  16
16 Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ  8

ΕΠΟΜΕΝΗ 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006 - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝ∆ΑΜΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝ∆ΡΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
ΕΛΠΙΣ ΑΝ∆ΡΟΜΑΧΗΣ - Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ
∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ
∆ΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ - ΠΙΝ∆ΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ

Απλά, αρνούμαι



Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιοδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης . Στέκομαι πάνω της κοντά τρία χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου που θα στηρίζεται σε αυτούς τους κατοχικούς νόμους και βεβαίως δεν πρόκειται να δείξω κανέναν σεβασμό στους δικαστές που θα κληθούν να με κρίνουν. Τους έχω ήδη καταδικάσει από την ώρα που περίμενα σε εκείνη την γραμμή με τα δυο μου πόδια μες στο κρύο να έρθουν να αποδώσουν την δικαιοσύνη στην οποία ορκίστηκαν να υπηρετούν μέχρι θανάτου.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε κομματικό υπάλληλο, που έχει πάρει τον τίτλο-φερετζέ- του δημοσίου, ο οποίος θα έχει απαίτηση να βρει την παρανομία μου για να αποδώσει το τίμημα σε χρήμα. Να είναι σε απόσταση ασφαλείας από το χέρι μου όταν θα πατήσει την σφραγίδα του κατασχετηρίου του σπιτιού μου, διότι αυτό το σπίτι δεν έβγαλε ούτε ένα σκουλήκι που να αποδέχεται τα πάντα αρκεί να "πέφτει" ο αιματοβαμμένος του μισθός.

Αρνούμαι να αποδεχθώ γιατρό δημοσίου τομέα όταν θα έρθει η ώρα να έχει ανάγκη την επιστήμη του συμπολίτης μου και θα έχει το θράσος να ζητήσει βιβλιάριο υγείας ή το χρηματικό ποσό που ορίζει ο νόμος για να κάνει αυτό που του επιβάλει ο υπέρτατος νόμος του λειτουργήματος του. Η άρνησή του να τιμήσει τον όρκο του θα είναι και η δική μου άρνηση να σεβαστώ ό,τι πολυτιμότερο έχει.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον όποιον θεσμό ακόμα κατέχει θέση σε αυτή την χώρα. Οι θεσμοί που έμαθα να σέβομαι είναι αυτοί που υπηρετούν την χώρα μου και δεν υπηρετούν καμία άλλη εις το όνομα του κέρδους.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τα όρια που θα θέσει ο κάθε υπουργίσκος για το πώς θα διεκδικήσω τα δικαιώματα μου τα οποία έχουν ήδη εξαϋλωθεί από τις υποκλίσεις που έχει κάνει αυτός και οι όμοιοί του στην Μεγάλη Τράπεζα που λέγεται Ευρώπη.

Αρνούμαι να αποδεχθώ ως καθαρό πολιτικό πρόσωπο τον οποιονδήποτε διατηρεί ακόμα και τυπικές σχέσεις, συζητά ή έστω βρίσκεται τυχαία στον ίδιο χώρο με εκπροσώπους χωρών ή ιδρυμάτων που έβαλαν την ζωή μου υποθήκη για τις δικές τους αποθήκες χρήματος.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον κρατικό φρουρό ο οποίος αντί να φυλλάτει την δική μου πλάτη ασκεί βία σε μένα και στους γύρω μου για να μην ματώσει ο κρατικός εχθρός που έχει ασυλία αν και εδώ και τρία χρόνια η ασυλία του άρθηκε όπως άρθηκαν και όλοι οι νόμοι με τις δικές του υπογραφές. Οι κρατικοί φρουροί που προστατεύουν τον εχθρό και όχι τον συνάνθρωπο εδώ και τρία χρόνια μετατράπηκαν συνειδητά, εφόσον δεν παραιτήθηκαν, σε παρακρατικούς.

Αρνούμαι να αποδεχθώ ως Άνθρωπο οποιονδήποτε ψηφοφόρο ή παλαμακιστή του οποιοδήποτε κόμματος συμμετέχει ακόμα και με την παρουσία του μέσα στο Κατοχικό Κοινοβούλιο, αλλά και όλους αυτούς που σπρώχνουν την κατάσταση με οποιαδήποτε κομματική ταμπέλα. Δεν σέβομαι τον μικρό, άνοο, ατομικιστή και επικίνδυνο πολίτη ο οποίος με την κρυφή του ψήφο επιμένει να συντηρεί την χώρα μου σε καταστολή και ψυχική αφαίμαξη. 

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον καθημερινό εξευτελισμό του Ανθρώπου, τον βιασμό της αξιοπρέπειας ζωής και θανάτου, τις αυτοκτονίες, την πείνα, την κατάθλιψη, την στέρηση οξυγόνου των δικών μου ονείρων και του διπλανού μου, αλλά και το κομμάτιασμα της χώρας μου με προδοτικά χρεόγραφα. 

Αρνούμαι να θεωρώ ίσους όλους αυτούς που νομίζουν ότι η σιωπή μου είναι και η κατάφαση μου στο προμελετημένο έγκλημα που επιμένουν να συντελούν.

Από το 1989 υπήρχε η συμφωνία διάλυσης της Ελλάδας


stoxosellada
Ένα βαρύ μυστικό που κρατούσε στην καρδιά του επί δεκαετίες, φανέρωσε ο Δημήτρης Παξινός. Από το 1989 υπήρχε η συμφωνία διάλυσης της Ελλάδας.
Ένας εκ των σοβαρότερων λειτουργών στον χώρο της δικαιοσύνης και της μαχόμενης δικηγορίας. Ο πρώην πρόεδρος του…. Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, είχε επισκεφθεί το Βελιγράδι μαζί με αντιπροσωπεία του ΔΣΑ το 1989.
Τότε που όλα ήταν ακόμα ρευστά και το Γερμανικό σχέδιο διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας δεν είχε γίνει εμφανές στο βαθμό που εκδηλώθηκε στην συνέχεια.
Σ’ εκείνη την επίσκεψη, άκουσε τον ομόλογο του, πρόεδρο του οικείου δικηγορικού συλλόγου του Βελιγραδίου, απολύτως πεπεισμένο για την λαίλαπα που θα ακολουθούσε.
Του δήλωσε μάλιστα ξεκάθαρα ότι:
“Οι συμφωνίες διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας υπήρχαν και περίμεναν την ώρα. Υπάρχουν όμως και για εσάς!!”
Ίσως αυτό να φάνταζε απίστευτο εκείνον τον καιρό. Σημερα όμως οι εξελίξεις στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν το κανουν να ακούγεται. Γι’ αυτό και απαιτείται εθνική ενότητα και εγρήγορση.
Από όλους, όχι από την “αριστερά” ή την “δεξιά” κυβέρνηση. Διότι ο κύριος Παξινός, στο ίδιο του το άρθρο στα Επίκαιρα, δίνει την εξήγηση της κακοδαιμονίας μας:
“Όλα αυτά τα χρόνια κατάφεραν να διχάσουν τον Ελληνικό λαό με ιδεοληψίες, νεκραναστάσεις και φαντάσματα, μεταφέροντας σκηνές εμφυλιακών συγκρούσεων, ιδιαίτερα παραμονές εκλογών”.
Οι καταστάσεις απαιτούν να δώσουμε άμεσα ένα τέλος.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ

Χορός Παλαιμάχων


Τα 10 κομμάτια που αξίζει να πάρετε στις εκπτώσεις


Στις εκπτώσεις οι πειρασμοί είναι αρκετοί. Επενδύστε σε αγορές που θα ενισχύσουν το στιλ σας και θα έχουν διαχρονική αξία στη ντουλάπα σας.



Tο πουκάμισο

Για ένα look βγαλμένο από την δεκαετία του ’70 συνδυάστε ένα μεταξωτό πουκάμισο σε κρεμ αποχρώσεις ή με prints, με καμπάνα παντελόνι και ένα καπέλο με μεγάλο γείσο.

Παλτό

Από φίνο μαλλί και κασμίρι αναβαθμίζει το look σας. Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Επιλέξτε ένα με γούνα στον γιακά ή ένα καμηλό με ζώνη στην μέση. Εναλλακτικά, ένα oversized παλτό που θα μπορέσετε να το προσαρμόσετε στο στιλ σας όσα χρόνια και αν περάσουν.

Γόβες

Τις τελευταίες σεζόν δεν υπάρχει ένας κανόνας για τις γόβες. Μυτερές, στρογγυλές, με ψηλό ή χαμηλό τακούνι, όλες οι εναλλακτικές επιτρέπονται. Επιλέξτε ένα σχέδιο χωρίς φιοριτούρες έτσι ώστε να μείνει πρωταγωνιστής για πολλά χρόνια στην γκαρνταρόμπα σας.

Τσάντα

Μια doctor bag σε κρεμ χρώμα μπορούμε να την κρατήσουμε κατά την διάρκεια του χειμώνα με ένα total black σύνολο ενώ είναι ιδανική για τις ανοιξιάτικες βόλτες μας στα μαγαζιά.

Δερμάτινο τζάκετ

Είναι σημαντικό κεφάλαιο στα πανωφόρια. Αντικαθιστά το παλτό και δίνει ροκ ύφος στο ντύσιμο. Θα το φορέσετε ακόμη και την άνοιξη με ένα φλοράλ φόρεμα. Ένα look που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Mαρινιέρα

Το Breton αγαπήθηκε και δοξάστηκε από τον Pablo Picasso και τον Jean Paul Gaultier έως την Kate Moss και την Alexa Chung. Το έχουμε δει σε διάφορες εκδοχές, με λεπτές ή φαρδιές ρίγες και θεωρείται πια κλασική αξία.

To σακάκι

Το πιο απλό μας σύνολο μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε fashion statement χάρη στο λευκό σακάκι. Συνδυάστε το με ένα μαύρο ζιβάγκο, cigarette παντελόνι και μποτάκια με χαμηλό τακούνι.

To jumpsuit

Μια ολόσωμη φόρμα υπογραμμίζει το στιλ χωρίς κόπο. Μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το πιο κομψό Little Black Dress σας.

Έφυγε η αγαπημένη γιαγιά του «Παρά Πέντε»


eirini_koumarianou_kapoutzidis
Ηθοποιός αξιώσεων και επιδόσεων μεγάλων η υπέροχη Ειρήνη Κουμαριανού που γεννήθηκε το ’31 και βγήκε για πρώτη φορά στην σκηνή στα είκοσι χρόνια της, έχασε την μάχη με τον καρκίνο και ο χαμός της βύθισε σε πένθος τον χώρο.
Με μεγάλες θεατρικές νίκες στο ενεργητικό της και με πολλές σε κινηματογράφο και τηλεόραση, είδε τις μετοχές της να πιάνουν κόκκινο και πάλι μέσα από την σαρωτική τηλεοπτική επιτυχία «Παρά Πέντε». Ήταν η κυρία Σοφία, η θαυμάσια, γλυκιά γιαγιά του Σπύρου – δες Γιώργος Καπουτζίδης – που μαζί με την Θεοπούλα τον έβγαζαν συχνά-πυκνά από τα ρούχα του. Η Κουμαριανού ασθένησε τον τελευταίο καιρό του «Παρά Πέντε» χωρίς ποτέ να δείξει κόπωση, ή πόνο και η αγάπη-φροντίδα της για τον δημιουργό της σειράς και τηλεοπτικό εγγονό της, παρέμενε μεγάλη ως το τέλος. Δέθηκαν πολύ οι δύο τους για αυτό και εκείνος με το που έμαθε ότι έφυγε σήμερα δεν μπορεί να το πιστέψει και είναι απαρηγόρητος. Όπως και όλοι όσοι γνωρίσαμε την υπέροχη αυτή Κυρία της Τέχνης και της Ζωής.

Στα αζήτητα η σορός της 11χρόνης


590_a1c3ee0dd8bdfe8c27d582c0b93346f3
Στα αζήτητα, στο νεκροτομείο του νοσοκομείου “Γεννηματάς”, παραμένει η σορός της 11χρονης που το μεσημέρι της Τρίτης παρασύρθηκε από σχολικό λεωφορείο, στη Θεσσαλονίκη.
Μία κυρία, Βουλγαρικής υπηκοότητας, που εμφανίστηκε στο νοσοκομείο και δήλωσε ότι είναι η γιαγιά της προκειμένου να παραλάβει τη σορό του παιδιού, τελικά δεν ήταν και ψευδώς δήλωσε συγγένεια με το άτυχο κορίτσι.
Στη συνέχεια προσήχθη στην αστυνομία και εξετάστηκε από τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε πως δεν έχει καμία συγγενική σχέση με το παιδί. Το διαβατήριο που προσκόμισε στην Αστυνομική Διεύθυνση και υποστήριξε ότι ανήκει στην 11χρονη ήταν πλαστό ή κλεμμένο αφού είχε στοιχεία άλλου παιδιού που ζει στη Βουλγαρία.
Οι αρχές της Θεσσαλονίκης έχουν προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες για να εντοπίσουν τους γονείς της 11χρονης που μέχρι σήμερα είναι άφαντοι, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι βρέθηκε στην Ελλάδα, όπως και τις συνθήκες διαβίωσης του.
Το μεσημέρι η υποδιεύθυνση εγκληματολογικών υποθέσεων Θεσσαλονίκης προχώρησε σε δακτυλοσκόπηση και φωτογράφηση του παιδιού ώστε με βάση αυτά τα στοιχεία να αναζητηθεί η ταυτότητά του. Μάλιστα, θα ζητηθεί και η συνδρομή της Ίντερπόλ και του ελληνικού προξενείου στη Βουλγαρία.
Η σορός της άτυχης 11χρονης παραμένει από το απόγευμα της Τρίτης στο νεκροτομείο του νοσοκομείου “Γεννηματάς”, χωρίς μέχρι τώρα οι γονείς της να έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής κι ενδιαφέροντος για το παιδί τους.
Η σορός της 11χρονης θα παραμείνει στο νεκροτομείο του νοσοκομείου “Γεννηματάς” έως ώτου οι αστυνομικές αρχές δώσουν την απαιτούμενη εντολή για το τί θα γίνει.
Πηγή: thesstoday.gr

Εργασίες στο δημοτικό διαμέρισμα Μακρυγιαλου

  Υπό  την επίβλεψη  της Προέδρου Μαρίας Αμβροσιαδου και του Αντιδημάρχου Μεταλιδη Παυλου.  



Δύσκολες στιγμές για τον Πασχάλη Τερζή


dyskoles-stigmes-gia-ton-pasxali-terzi-1-315x236
Δύσκολες στιγμές περνάει ο δημοφιλής τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2011 αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τερζής είναι κλεισμένος στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις πίστες, ενώ στο πλευρό του είναι η οικογένειά του. Μάλιστα η κόρη του, Γιάννα, ήρθε από την Αμερική για περάσει τις γιορτές μαζί με τον αγαπημένο της πατέρα.
Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2011 όταν οι γιατροί διέγνωσαν έμφραγμα του μυοκαρδίου και προχώρησαν στη διάνοιξη αρτηρίας με μπαλονάκι. Επίσης έχει πρόβλημα στο ισχίο του από την πολύχρονη ορθοστασία στις πίστες, με αποτέλεσμα να παίρνει ισχυρά καταπραϋντικά και να κάνει φυσικοθεραπείες, έως τη στιγμή που θα μπει στο χειρουργείο.
Όλοι πάντως εύχονται τα καλύτερα στον τραγουδιστή και ο κόσμος περιμένει την επιστροφή του, γιατί το κενό που έχει αφήσει είναι μεγάλο.

Μεξικάνικο νάτσος με κοτόπουλο


Η Συνταγή της Ημέρας!



Συνταγή για 8 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

5 φλιτζάνια τορτίγιας, σπασμένες σε μεγάλα κομμάτια
4 φλιτζάνια στήθος κοτόπουλου, βρασμένο και κομμένο σε λωρίδες
500γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας, πικάντικη
200γρ. καλαμπόκι
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC.

Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ορθογώνιο ταψί και στρώνουμε στον πυθμένα 3 φλιτζάνια από τις τορτίγιας.

Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε το κοτόπουλο, τη σάλτσα ντομάτας, το καλαμπόκι, την κρέμα γάλακτος και το αλεύρι. Ανακατεύουμε απαλά, και στρώνουμε το μίγμα πάνω από τις τορτίγιας.

Ψήνουμε το φαγητό μας για 25 λεπτά. Τοποθετούμε στην επιφάνεια τα υπόλοιπα 2 φλιτζάνια τορτίγιας και το τριμμένο τυρί. Ψήνουμε για ακόμη 5-10 λεπτά, και σερβίρουμε αμέσως. Μπορούμε να γαρνίρουμε αυτό το πιάτο με φρέσκα λαχανικά, όπως καλαμπόκι, πιπεριά, και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Καλή Όρεξη!

Αθλητικές εφημερίδες - πρωτοσελιδα



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Αθλητική Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα MetroSport

Πολιτικές εφημερίδες - πρωτοσελιδα



Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Η εφημερίδα των συντακτών
Εφημερίδα 6 Μέρες
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα Ελεύθερη ώρα
Εφημερίδα Δημοκρατία
Εφημερίδα Παραπολιτικά
Εφημερίδα Άποψη