ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Χαμός στο You Tube: Βίντεο με... UFO στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου!

Πέρασε ένα UFO τη γέφυρα Ρίου - Αντιρίου και μάλιστα πήγαινε στην Πάτρα; Ένα απίστευτο θέαμα, σύμφωνα με το thebest.gr, αντίκρισε ταξιδιώτης που τραβούσε με την κάμερα του μέρα-μεσημέρι στην γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου! Σύμφωνα με το βίντεο ένα...
αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο περνάει πάνω από την γέφυρα με κατεύθυνση προς την Πάτρα! Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
apospasma.gr

Φάρμακο ο γάμος για τους καρκινοπαθείς

Οι άνθρωποι που είναι παντρεμένοι, όταν διαγιγνώσκονται με καρκίνο, ζουν περισσότερα χρόνια στη συνέχεια, σε σχέση με όσους...ασθενείς είναι ανύπαντροι ή χήροι, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Οι καρκινοπαθείς παντρεμένοι έχουν πιθανότητα περίπου 20% μικρότερη να πεθάνουν μέσα στην επόμενη τριετία σε σχέση με τους ανύπαντρους και μάλιστα ανεξάρτητα από το στάδιο της ασθένειάς τους. Οι ερευνητές εξεπλάγησαν επειδή για τα μισά περίπου είδη καρκίνου (προστάτη, μαστού, εντέρου, οισοφάγου κ.α.) το όφελος επιβίωσης χάρη στον γάμο φαίνεται να ξεπερνά ακόμα και αυτό, από τη χημειοθεραπεία.

Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Καρκίνου Ντάνα-Φάρμπερ, με επικεφαλής τον Αγιάλ 'Αϊζερ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο «Περιοδικό Κλινικής Ογκολογίας» (Journal of Clinical Oncology), μελέτησαν στατιστικά-επιδημιολογικά στοιχεία για σχεδον 735.000 ανθρώπους.

Η ανάλυση έδειξε επίσης ότι, σε σχέση με τους παντρεμένους, οι ανύπαντροι καρκινοπαθείς και οι χήροι έχουν κατά μέσο όρο 17% μεγαλύτερη πιθανότητα να εμφανίσουν επιθετικό μεταστατικό καρκίνο και 53% μικρότερη πιθανότητα να έχουν την κατάλληλη θεραπεία. Το μεγαλύτερο όφελος από το γάμο φαίνεται σε όσους έχουν καρκίνο του στόματος, του λαιμού και λέμφωμα, ενώ οι άνδρες καρκινοπαθείς ωφελούνται περισσότερο από άποψη επιβίωσης σε σχέση με τις γυναίκες ασθενείς.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι παντρεμένοι συνήθως μαθαίνουν για τον καρκίνο τους νωρίτερα από τους ανύπαντρους, με αποτέλεσμα να έχουν περισσότερες ευκαιρίες έγκαιρης θεραπευτικής αγωγής.

«Τα στοιχεία δείχνουν πως ο γάμος μπορεί να έχει σημαντική επίπτωση από άποψη υγείας στους ασθενείς με καρκίνο και αυτό είναι κάτι που παρατηρείται σε κάθε μορφή καρκίνου», δήλωσε ο 'Αϊζερ. «Υποπτευόμαστε πως η κοινωνική υποστήριξη από τους/τις συζύγους είναι η βασική αιτία γι' αυτή την εντυπωσιακή βελτίωση στο προσδόκιμο ζωής», επεσήμανε και πρόσθεσε πως οι σύζυγοι φροντίζουν μετά τη διάγνωση, ώστε οι σύντροφοί τους να ακολουθήσουν πλήρως τις ιατρικές οδηγίες.

'Αλλοι επιστήμονες εμφανίστηκαν πάντως πιο επιφυλακτικοί, εκτιμώντας πως δεν είναι ο ίδιος ο γάμος που έχει άμεσα το ευεργετικό αποτέλεσμα, αλλά έμμεσα, καθώς οι παντρεμένοι συνήθως κάνουν πιο υγιεινή ζωή (λιγότερο κάπνισμα και αλκοόλ, συχνότερη σωματική άσκηση κ.α.). Οι ανύπαντροι τείνουν σε ένα πιο ανθυγιεινό στιλ ζωής και αυτό έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ασθένειά τους.

Τι μπορεί να πάθετε αν "πνίξετε" το φτέρνισμα!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που, όταν έρχεται ένα φτέρνισμα, προσπαθούν να το αποφύγουν κλείνοντας τη μύτη. Συνήθως το κάνουν για να αποφύγουν τον θόρυβο ή τα σωματίδια που εκτοξεύονται από τους αεραγωγούς της μύτης, αλλά δεν θα το έκαναν, αν ήξεραν ότι το να σταματάει κάποιος τεχνητά το φτέρνισμα είναι επικίνδυνο. Το φτέρνισμα ενός ανθρώπου είναι φυσιολογική και ομαλή λειτουργία ενός οργανισμού για τον καθαρισμό των αεραγωγών της μύτης από σκόνη, βλέννα κ.λπ.

Με την αποφυγή της συγκεκριμένης λειτουργίας υπάρχει κίνδυνος να συμβούν σημαντικά προβλήματα. Τα σωματίδια που εκτοξεύονται κατά το φτέρνισμα αναπτύσσουν ταχύτητα μέχρι και 150 χιλιόμετρα την ώρα, σε περίπτωση λοιπόν που κλείσουμε τη μύτη και αφήσουμε όλη αυτή την ενέργεια να στραφεί προς τα μέσα, μπορεί να προκληθεί εμβοή στα αυτιά ή σπάσιμο μικρών αιμοφόρων αγγείων στο κεφάλι ή στο λαιμό.

4 τρόποι για να γνωρίσεις κάποιον σε μπαρ - και να αξίζει τον κόπο!

4 τρόποι για να γνωρίσεις κάποιον σε μπαρ - και να αξίζει τον κόπο!Οι εποχές, όπως ακριβώς οι άνθρωποι και οι σχέσεις αλλάζουν και προσαρμόζονται στις εκάστοτε απαιτήσεις. Είναι φυσικό και επόμενο λοιπόν, ακόμα και ο τρόπος που μπορεί να γνωρίσεις έναν άνθρωπο να έχει μεταβληθεί και να έχει γίνει κάπως πιο πολύπλοκος. Κακά τα ψέματα φίλες μου, σε περίπτωση που είστε single, όπως θα έχετε και οι ίδιες αντιληφθεί, δεν είναι και το πιο εύκολο να βρεις κάποιον της προκοπής πλέον και να κάνεις κάτι πιο σοβαρό. Δεν είναι μόνο ότι τα μυαλά των ανθρώπων έχουν αλλάξει, αλλά και ότι τα μέρη που πλέον μπορείς να γνωρίσεις νέο κόσμο, αποτελούν τεράστιο ταμπού! Τα μπαρ για παράδειγμα, είναι τεράστιος βραχνάς, μιας και εκεί σίγουρα μπορείς να γνωρίσεις κάποιον, χωρίς ωστόσο να είσαι σίγουρη για τις προθέσεις του, μιας και στα μέρη αυτά κατά παράδοση, οι γνωριμίες έχουν σκοπό... άλλα πράγματα! Και αν όχι σε μπαρ τότε πού; Εμείς λοιπόν επειδή σας καταλαβαίνουμε και επειδή αντιλαμβανόμαστε τους προβληματισμούς σας, σας έχουμε κάποιους πολύ βασικούς τρόπους για να γνωρίσεις κάποιον σε μπαρ, που να μη ζητά μόνο το sex!
1. Προσεκτική επιλογή: Αυτό ίσως παίζει το σημαντικότερο ρόλο για τον εξής απλό λόγο: Αν σκάσετε μύτη, απαστράπτουσα, σε ένα μαγαζί που η συντριπτική πλειοψηφία είναι άντρες, και που η φήμη του δεν είναι και η καλύτερη, ξέρετε τι εννοούμε, τότε λυπούμεθα αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα σας πλησιάσουν και το μόνο σίγουρο είναι ότι τελικά θα εκνευριστείτε και θα ενοχληθείτε από τη συμπεριφορά των θαυμαστών σας! Προτιμήστε ένα μαγαζί πιο χαλαρό, με μεικτό κόσμο, φυσιολογική μουσική και καλά ποτά! Γιατί όπου υπάρχει καλό ποτό, υπάρχει και καλύτερος κόσμος, αν καταλαβαίνετε και πάλι τι εννοούμε!
2. Το ντύσιμο: Ναι αν φορέσετε μέσα στο καταχείμωνο τζιν καυτό σορτς, ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο και μπλούζα που αναδεικνύει, υπέρ του δέοντως θα λέγαμε, το πλούσιο στήθος σας, τότε ακόμα και στο πιο ακριβό και καλό μαγαζί να πάτε, στα σοβαρά δεν πρόκειται να σας πάρει κανείς! Μα τόσο δύσκολο πια είναι να καταλάβετε ότι για να δείχνει μία γυναίκα ωραία, δε χρειάζεται να είναι γυμνή; Φορέστε το αγαπημένο σας παντελόνι, φτιάξτε τα μαλλιά σας, βαφτείτε και βάλτε και ένα ωραίο παπούτσι από τη σίγουρα τεράστια συλλογή σας! Το θέμα δεν είναι να δείχνεις διαθέσιμη, αλλά να δείχνεις άνετη και χαλαρή!
3. Προσοχή στην παρέα: Ίσως αυτό σας ακουστεί κάπως, αλλά καλώς ή κακώς η παρέα με την οποία θα εμφανιστείτε σε ένα μαγαζί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο! Αν δηλαδή σκάσετε μύτη με μία στρατιά άντρες, όσο ωραίοι και αξιοπρεπείς κι αν είναι, και όσο φίλοι σας αδελφικοί και κάτι παραπάνω, κανένας άντρας δεν θα σας πλησιάσει γιατί απλά είναι νόμος! Αν πάλι επιλέξετε να πάτε με μία φίλη σας, η καλύτερη επιλογή αν μας ρωτάτε, φροντίστε να είναι ή τουλάχιστον να φαίνεται φυσιολογική! Αν δηλάδή φοράει τα απολύτως απαραίτητα και κοιτάει κάθε αρσενικό που περνάει σαν λιγούρι, όσο σωστή κι αν είστε εσείς, το έχετε χάσει το παιχνίδι! Ο λαός λέει δείξε μου το φίλο σου να σου πως ποιος είσαι, και μάλλον έχει δίκιο!
4. Η γλώσσα του σώματος: Ναι δεν είναι η πρώτη φορά που την αναφέρουμε και σίγουρα δεν είναι η τελευταία! Η γλώσσα του σώματος παίζει τεράστιο ρόλο, ακόμα κι αν δεν είμαστε όλοι σε θέση να το αντιληφθούμε! Επικεντρωθείτε σε έναν άντρα, εννοείται, και αγνοήστε επιδεικτικά όλους τους υπόλοιπους. Χαμογελάστε και μη φοβηθείτε την οπτική επαφή, αρκεί φυσικά να μη γίνετε ενοχλητική. Το σημαντικό δεν είναι να έχετε εντελώς γραμμένη τη φίλη σας και να έχετε αφοσιωθεί σε αυτόν, αλλά να μπορείτε παράλληλα, και να δείχνετε ενδιαφέρον για την κουβέντα που έχετε και να παρακολουθείτε τις κινήσεις του... στόχου σας!


O Τόνι Σφήνος πάει… Baywatch! Το εκπληκτικό νέο βίντεο του «επιβήτορα της μουσικής»

toni
Ο Τόνι Σφήνος ξαναχτύπησε, με μια ιδιαίτερα καλοκαιρινή και άκρως… σεξουαλική εμφάνιση!
Ο «επιβήτορας» της μουσικής, θέλοντας να αποχαιρετήσει το καλοκαιράκι που μόλις πέρασε, ντύθηκε… Μιτς Μπιουκάνον και αναστάτωσε τις παραλίες.

Αφαιρέθηκαν θάμνοι έξω από ξενοδοχείο επειδή είχαν σχήμα…πέους [εικόνα]

penisbush-570Το περιστατικό συνέβη στη Βρετανία και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Premier Inn, το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του. 
Η φωτογραφία που έστειλε στην ιστοσελίδα GetSurrey ένας από τους εργάτες στο νεόδμητο ξενοδοχείο Premier Inn στη Βρετανία, αποτέλεσε την αφορμή για να αφαιρεθούν από την είσοδο δύο μικροί θάμνοι.
Στις πλαϊνές πλευρές του ξενοδοχείου υπάρχουν μεγάλες γλάστρες, όπου έχουν φυτευθεί θάμνοι. Σε μία από αυτές υπήρχε ένας ψηλός θάμνος και δύο χαμηλοί με σχήμα στρογγυλό, με την όλη εικόνα να παραπέμπει σε φαλλό.
Το σούσουρο που έγινε μεταξύ των εργαζομένων στο ξενοδοχείο και ορισμένα κακεντρεχή σχόλια ανάγκασαν τη διεύθυνση του ξενοδοχείου να του τα...κλαδέψει και να αφήσει μόνο τον ψηλό θάμνο.
Δε θα είναι και πολύ εύκολο να φύγει η εικόνα του πέους ακόμα και μετά την απομάκρυνση των «όρχεων» .  

Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών στη Μεσογείων [εικόνες & βίντεο]

astynomia-epeisodia-570
Επεισόδια στιγμάτησαν την αντιφασιστική πορεία καθώς στη λεωφόρο Μεσογείων ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε πετώντας βόμβες μολότοφ στις δυνάμεις των ΜΑΤ τα οποία απάντησαν με ρίψη βομβίδων κρότου - λάμψης. 
Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε η κεφαλή της πορείας στο σημείο όπου είχαν παραταχθεί, από νωρίς, οχήματα και διμοιρίες των ΜΑΤ, έχοντας αποκλείσει το δρόμο προς τα γραφεία της Χ.Α., στο ύψος των οδών Ήλιδος και Μεσογείων.
Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με την αστυνομία, προφανώς για να τους επιτραπεί να συνεχίσουν την πορεία τους, ωστόσο οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν.
Ακολούθησαν συμπλοκές διαδηλωτών και ανδρών των ΜΑΤ, με ρίψεις μολότοφ και πετρών από τη μια πλευρά και χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης από την άλλη, ενώ τα επεισόδια γενικεύτηκαν αργότερα στους γύρω δρόμους, μέχρι τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Αυτή την ώρα η κατάσταση έχει ηρεμίσει και έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους, ενώ άνοιξαν και οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Ευαγγελισμό που είχαν κλείσει - μετά από εντολή της αστυνομίας - από το πρωί.
Την ίδια ώρα,  κάδοι έχουν αρπάξει φωτιά στην αρχή της λεωφόρου Μεσογείων.

Η Βούλα Παπαχρήστου σπάει τη σιωπή της: Τι είπε για τη σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη

papachristou-570Για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η Βούλα Παπαχρήστου δίνει συνέντευξη και μιλάει για το επίμαχο tweet, τη Χρυσή Αυγή αλλά και τον Ηλία Κασιδιάρη.
«Το θεώρησα σαν ένα παιχνίδι. Το είδα από έναν φίλο, το ένα copy paste στον λογαριασμό μου... Και αυτό ήταν… Δεν είμαι ρατσίστρια» δήλωσε η καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, σχετικά με το tweet εκείνο που την έστειλε εκτός της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης.
Φυσικά, η αθλήτρια της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις φήμες που την ήθελαν να πολιτεύεται με τον κόμμα της Χρυσής Αυγής: «Αυτό το βγάλανε τα media! Δεν με ρώτησε κανείς δημοσιογράφος γι' αυτό και ξαφνικά είδα ότι με πολιτεύουν... Δεν ήξερα τι να κάνω! Nα γελάσω ή να κλάψω... Δεν έχω πολιτικό λόγο! Εγώ κάνω δυο φορές την μέρα προπόνηση. Προσπαθώ όμως να ενημερώνομαι... Πάντως, ποτέ δεν μου έχει γίνει πρόταση από την Χρυσή Αυγή», ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη επισημαίνοντας τη δυσαρέσκειά της προς τα media: «Εισέβαλλαν στην ζωή μου, στην προσωπική μου ζωή, εισέβαλλαν παντού τα media. Αλλά δεν έχω βρει ακόμη τον άνθρωπο που θα μπορώ να τον εμπιστευτώ απόλυτα» ήταν τα λόγια της αθλήτριας που βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα».

Έφεδροι ζητούν σύμπραξη Στρατού – λαού και καλούν σε παραίτηση τον Παπούλια [ανακοίνωση]

efedroi-anakoinosi-5701
Έντονη ανησυχία προκάλεσε σε κυβέρνηση και Δικαιοσύνη η απρόσμενη ανάρτηση της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ) με το οποίο ζητείται «άμεση παραίτηση της Κυβέρνησης και σύμπραξη λαού στρατού».
Η εν λόγω «Διακήρυξη της 28ης Σεπτεμβρίου» όπως φέρει ο τίτλος της ανάρτησης θορύβησε την Δικαιοσύνη η οποία συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη Αρείου Πάγου. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι για την εν λόγω ανάρτηση θα διαταχθεί προκαταρκτική ανάκριση με τις τελικές αποφάσεις να αναμένονται για σήμερα.
Το άρθρο καλεί αρχικά την παραίτηση της Κυβέρνησης καθώς όπως αναφέρει «αδυνατεί να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα» ενώ προτείνει την συγκρότηση «κυβέρνησης εθνικής ανάγκης υπό τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και από προσωπικότητες εγνωσμένης Αξίας εκτός Πολιτικής Σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών».
Συστήνει την παραίτηση του προέδρου της Δημοκρατίας «σε κατάλληλο χρόνο για την διευκόλυνση των εξελίξεων που επιθυμεί ο ελληνικός λαός» ενώ «θεσμό εγγυητή» όλων των προτάσεων ορίζει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας».
Στη σύσκεψη η οποία έγινε υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη συμμετείχαν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Εμμανουήλ Ρασιδάκης, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου, ο εισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Σακελλάκος και εποπτεύων εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Κωνσταντίνος Τζαβέλλας.
Η εισαγγελικοί λειτουργοί θα συνεδριάσουν ξανά για το συγκεκριμένο θέμα σήμερα οπώτε αναμένεται να λάβουν και τις οριστικές αποφάσεις. Παράλληλα, οι εισαγγελείς εξέτασαν και χθεσινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian στην οποία γινόταν αναφορά σε «στοιχεία» του Ελληνικού Στρατού που εκπαιδεύουν ομάδες κρούσης της Χρυσής Αυγής, ενώ 3.000 μέλη της, παραστρατιωτικού σχεδιασμού, φέρονται να δέχονται εκπαίδευση για μάχη από στρατιωτικούς.
Αναλυτικά το κείμενο των Εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων όπως αναρτήθηκε στον ιστότοπο keed-hellas.blogspot.com έχει ως εξής:
efedroi-570
Η ανακοίνωση των εφέδρων
«ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΟΙ Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός σε εφαρμογή του Άρθρου 120 του ΣΥντάγματος Απαιτούν:
 1. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ λόγω Αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε Εργασία (άρθρο 22), Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια.
 2. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης Αξίας εκτός Πολιτικής Σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών.
 3. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ εντός Διμήνου, με την Απαγόρευση Συμμετοχής όλων των Πολιτικών που μετείχαν στις Κυβερνήσεις που ευθύνονται για την σημερινή οικονομική κατάσταση.
 4. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από Ανωτάτους Δικαστικούς και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ για το ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ μας Οδήγησαν στην Καταστροφική Συμφωνία του Μνημονίου. Ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου με Πραγματική Ισχύ Επιβολής των Αποφάσεων του.
 5. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ από το Δημόσιο.
 6. ΑΝΑΣΤΟΛΗ περαιτέρω ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ για Οικογενειακό Εισόδημα μέχρι 25.000€.
 7. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ και ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ μέχρι την Ολοκλήρωση Ελέγχου των Τραπεζών από Ορκωτούς Λογιστές και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.
 8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.
 9. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, συνέχιση Λειτουργίας Αμυντικών Βιομηχανιών.
 10. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (Ιδιωτών/Επιχειρήσεων/Κράτους) μέχρι ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ του Ελληνικού Δημοσίου για τις Πολεμικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο.
 11. ΑΡΣΗ του ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ και ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ. Όλοι Ανεξαρτήτως «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ» (άρθρο 4).
 12. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ όσων μετείχαν σε Οικονομικές Θέσεις του Δημοσίου, Άσκηση Διώξεων για Παράνομο Πλουτισμό και Απόδοση στο Κράτος.
 13. ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΙΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ και ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ στο Ελληνικό Δημόσιο των Οφειλών τους.
 14. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε ΑΙΓΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ, ΘΡΑΚΗ και ΚΥΠΡΟ, με ταυτόχρονη καταστολή των διαφόρων Ομάδων που δουν στο εσωτερικό.
 15. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με ανάλογη προώθηση στις Ευρωπαϊκές χώρες και στις χώρες Διακομιστές. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Άνω του 20% του Φορολογητέου Εισοδήματος Αυτών.
 • Ο Κ.Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ όπως ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ σε κατάλληλο χρόνο για την Διευκόλυνση των Εξελίξεων που Επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός.
 • ΘΕΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ όλων των παραπάνω μπορεί να είναι ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣ.
 • ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ».
Φωτογραφία: Eurokinissi

Επώνυμες τραγουδίστριες στα δίχτυα μεγάλου κυκλώματος πορνείας – 11.000 ευρώ για τις «υπηρεσίες» τους

porneia-570
\Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της αστυνομίας που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και που αποδεικνύουν ότι επώνυμες τραγουδίστριες από όλη την Ελλάδα, προωθούνται σε κυκλώματα πορνείας με έδρα την Αθήνα.
Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν από τα Χανιά όταν η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας συνέλαβε 29χρονο από το Ρέθυμνο μαζί με μια 31χρονη η οποία τραγουδά σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής στην Αθήνα. Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων βρέθηκε στα χνάρια του κυκλώματος όταν εντόπισαν στο διαδίκτυο μια «πολλά υποσχόμενη» ανάρτηση.
Αστυνομικός των Χανίων επικοινώνησε και «έκλεισε ραντεβού», για να έχει μία γυναίκα 31 ετών που τραγουδά σε νυκτερινό κέντρο της Αθήνας επί τρείς ημέρες και με αντίτιμο 11.000 ευρώ. Πράγματι, χθες το απόγευμα της Τρίτης, έφθασε αεροπορικώς στα Χανιά η κοπέλα την οποία πήρε από το αεροδρόμιο ο 29χρονος και με ένα αυτοκίνητο πήγαν στο σημείο του ραντεβού που ήταν ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο.
Εκεί πήγαν στο δωμάτιο όπου τους περίμενε ο αστυνομικός – πελάτης, ο οποίος έδωσε 29χρονο τα 11.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Μόλις ο 29χρονος έφυγε με τα χρήματα, έγινε η επέμβαση των αστυνομικών, οι οποίοι τον συνέλαβαν για μαστροπεία και κατέσχεσαν τα χρήματα.
Επίσης, συνελήφθη και η 31χρονη για πορνεία, χωρίς άδεια και βιβλιάριο υγείας, ενώ, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 29χρονου, βρέθηκαν: Ένα γκλοπ - δύο πτυσσόμενα στιλέτα – τρία κινητά – ένα λάπτοπ – δύο γούνινες ροζ χειροπέδες και διάφορα ερωτικά βοηθήματα.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Κοτόπουλο με μυρωδάτη κόκκινη σάλτσα – Εύκολο αλλά σούπερ γευστικό

kotopoulo-fournos-570Με δύο απλές κινήσεις, ένα απλό και καθημερινό πιάτο μπορεί να πάρει άλλες… γευστικές διαστάσεις!
Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή, για κοτόπουλο στον φούρνο με κόκκινη σάλτσα και θα ενθουσιαστείτε.
Τι θα χρειαστείτε:
• 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα
• 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
• 1 ½ φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
• 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
• ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο βασιλικό
• Αλάτι και πιπέρι
Πως θα το ετοιμάσετε:
Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς. Σε ένα τηγάνι, ζεστάνετε το λάδι και προσθέστε μέσα τα φιλέτα κοτόπουλου, μέχρι να πάρουν χρυσαφιά απόχρωση. Αφαιρέστε τα και τοποθετείστε τα σε ένα μεσαίου μεγέθους ταψί.
Στη συνέχεια, ανακατέψτε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και απλώστε τα πάνω από το κοτόπουλο. Ψήστε για 20-25 λεπτά. Είστε έτοιμοι!

Άδωνις Γεωργιάδης στο BBC: «Η Άγκελα Μέρκελ και οι Γερμανοί είναι σπουδαίοι φίλοι της Ελλάδας»!!!! (βίντεο-ντοκουμέντο)

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ;

Την εκτίμηση ότι ο Γερμανικός λαός και η Άνγκελα Μέρκελ είναι "σπουδαίοι φίλοι της Ελλάδας", εξέφρασε ο Γεωργιάδης σε σημερινή συνέντευξή του στο Βρετανικό BBC! 











ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Πηγη

ΕΛΑΤΕ


http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20111002/low/newego_LARGE_t_1101_53837564.JPG
Όποιος Έλληνας υπογράψει τέτοιο χαρτί, όποιος Έλληνας μεταφέρει τέτοιο χαρτί, όποιος Έλληνας προσπαθήσει να εφαρμόσει αυτά που θα γράφει ένα τέτοιο χαρτί αξίζει να γίνει αποδέκτης της οργής μας.
Τα ψέμματα ΤΕΛΟΣ!
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του!

Τα «είναι η δουλειά μου» δεν στέκουν γιατί όταν θα πέσει η πρώτη τουφεκιά, αυτός που θα την ρίξει θα σας πει...

...«είναι η περιουσία μου!».... hggiken


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2fyRUOhhq

Μαύρα χάλια



(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)


Πώς να ξεκινήσεις να γράφεις σε τούτη την αιματοβαμμένη εβδομάδα; Να πεις ότι η πορεία είναι η αναμενόμενη;

 Μάλλον θα μπω στον πειρασμό και θα αντιγράψω από τον σκιτσογράφο Στάθη: Η χρυσή αυγή διαψεύδει ότι αποτελείται από χρυσαυγίτες.

Και θα το συνεχίσω: Η ΝΔ διαψεύδει  ότι  αποτελείται από Χρύσανθους και Βορίδηδες.

 Με την ευκαιρία να καταδικάσω τον Σκάι από όπου και αν προέρχεται. Να καταδικάσω το mega από όπου και αν προέρχεται. Να καταδικάσω τον Πορτοσάλτε και τον κυρ Μπάμπη από όπου και αν προέρχονται.

Καταδικάζω τον σφουγγαράκη, τον μπένη, τον βγαίνει, τους αχυράνθρωπους που παριστάνουν τους υπουργούς και κυβερνητικούς βουλευτές από όπου και αν προέρχονται.

Να καταδικάσω και την σοφία του λαού που ψηφίζει πάντα ότι χειρότερο του προτείνουν.

 Ουρά στα μαύρα πεζοδρόμια: ανταλλάσουν τρόφιμα με ανθρώπινες ζωές.

 Για τα μαύρα μεσάνυχτα έχουν ευθύνη τα μαύρα μας τα χάλια. Ιδίως στην γνώση, την

κρίση και την αντίληψη.

 Είπε η Λιάνα Κανέλη: Από το Πέραμα μέχρι το Κερατσίνι δεν θα μείνει ούτε ένας φασίστας. Και από τα έδρανα της χρυσής αυγής αντέδρασαν. Γιατί; Τι  τους νοιάζει; Φασίστες είναι;

 Η ακροδεξιά τροϊκανική κυβέρνηση μέσω στελεχών της προσπαθεί να συμψηφίσει την δολοφονία ενός ανθρώπου λόγω πολιτικών διαφωνιών  με τις αντιδράσεις κατοίκων στις Σκουριές που αγωνίζονται ώστε να μην πίνουν αρσενικό αυτοί και τα παιδιά τους.

Είναι ακριβώς το ίδιο πράμα.

Μια λογική που ξεκινάει από τον όψιμο δημοκράτη τσεκουράτο Βορίδη και καταλήγει στον όψιμο νεοδημοκράτη Λαζαρίδη.

 Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες η αστυνομικός που συνέλαβε τον ακροδεξιό δολοφόνο είπε: «Ε! όχι και μαχαίρι…».

 Προφανώς ανήκει στην ομάδα φίλων του κυρ Μπάμπη που θέλει τα μαύρα μεσάνυχτα να είναι σοβαρά. Μέχρι λοστούς και τσεκούρια αποδέχονται… όχι και μαχαίρια!

 Για να μπορέσουν στην συνέχεια να τους ξεπλύνουν όπως τον Βορίδη…


Τα άκρα της ΝΔ

Τελικώς τα δύο άκρα στην ΝΔ έχουν την ίδια ευθύνη. Και ο Λαζαρίδης και ο Βορίδης.

 Μάρτυρες λένε ότι την ώρα του φονικού οι αστυνομικοί ήταν εκεί χωρίς να αντιδρούν. Πολλές φορές έχουμε δει δίπλα από τα ΜΑΤ να υπάρχουν κάποιοι που πετάν πέτρες σε διαδηλωτές χωρίς η αστυνομία να αντιδρά….

Υπάρχει ένας έρωτας που κρατάει χρόνια…

 Τι είναι τα μαύρα μεσάνυχτα; Πως ξαφνικά, εκεί που τους ήξεραν μόνο κάτι αριστεριστές που είχαν δοκιμάσει τα στιλιάρα και τα μαχαίρια τους έγιναν μεγάλοι και τρανοί;

Υπάρχουν οι αιτίες και οι αφορμές. Αλλά υπάρχει και η συστημική βοήθεια. Όπως ας πούμε η παράνομη μετανάστευση που ξαφνικά από την τότε (ίδια με την σημερινή) κυβέρνηση το έκανε νούμερο 1 θέμα. Σαν οι μετανάστες να ήταν το μόνο πρόβλημα και οι μοναδικοί που είχαν ευθύνη για ότι τραβάμε….

 Και να στρατόπεδα συγκέντρωσης. Και να βήμα για να μας εξηγήσουν κάποιοι γεροδεμένοι στο πως μπορούν να εξαφανίσουν το ένα και μοναδικό πρόβλημα εξαφανίζοντας τους ίδιους τους μετανάστες.

Και οι προπαγανδιστές να αντιμετωπίζουν με όρους life style τα δείγματα βίας.

 Πότε τα μαύρα μεσάνυχτα στήριξαν λαϊκούς αγώνες; Πότε στήριξαν εργαζόμενους για να διεκδικήσουν έστω και το ελάχιστο; Πότε πρότειναν κάτι το φιλολαϊκό;

 Η μόνη πρόταση είναι: θάνατος στους μετανάστες. Και ψιθυριστά: θάνατος στους αριστερούς, στους διαφορετικούς, σε αυτούς που έχουν άλλη άποψη, που δεν χαιρετούν ναζιστικά, που θέλουν να διεκδικήσουν, που αντιδρούν…

 ΥΓ. Ο άλλοτε αριστερός Λαζαρίδης δίνει τον ακροδεξιό τόνο στην σαμαρική διακυβέρνηση. Το πασοκ συμμετέχει σε αυτήν την ακροδεξιά συμμαχία οπότε δικαίως στην φωτό υπάρχει το «Χρυσή Νέα Πασοκοκρατία».

 ΥΓ2. Αγωνιώδεις προσπάθειες κάνει ο πασοκοφώτης να παραμείνει στην επικαιρότητα μπας και διασωθεί πολιτικώς. Ακόμα δεν το έχει πάρει απόφαση ότι μόνο με τον Καρατζαφέρη μπορεί να κάνει παρέα.

Και πίνοντας πικρό καφέ να αναπολούν τις στιγμές που μας έσωζαν.

Αλλά τι γράφω; Αφού θα μας σώσει με τον κλαψιάρη Ανδρέα…

 
Μικρός Φωκίων


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2fyRHetRF

«ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» Ή ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


20130924-145207.jpg

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Από τότε που «άνθησε» η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα, τα κεντρικά δελτία ειδήσεων άρχισαν να γίνονται όλο και πιο καθοριστικά στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης και των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος. Με τον καιρό, καθώς ωρίμαζαν όλο και περισσότερο, αναπτύχτηκε μια σχολή σκηνοθεσίας των δελτίων ειδήσεων έτσι ώστε να είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για να επηρεαστεί αποφασιστικά το κοινό, να αποπροσανατολιστεί από μια «ενοχλητική» επικαιρότητα και αποβλακωμένο να «καλουπωθεί» σύμφωνα με τα πρότυπα πού έχουν καθοριστεί από τους συντάκτες τους.
Σημαντικό σημείο ήταν πάντα η επιλογή των παρουσιαστών των δελτίων ειδήσεων. Οι «επιλεγμένοι» θα έπρεπε να είναι και ικανοί στην έντεχνη επιβολή απόψεων που συμφέρουν το σύστημα, αμειβόμενοι με φανταστικά ποσά συγκρινόμενα με τον μέσο όρο αμοιβής των «κοινών θνητών». Ήταν οι σταρ των καναλιών που «ανέτειλαν» από τα μέσα της δεκαετίας του ενενήντα με αποκορύφωμα την τελευταία δεκαετία. Οι ειδήσεις παρουσιάζονται από αυτούς τους σταρ όχι για την ενημέρωση, αλλά σαν το πιο κατάλληλο όργανο διαμόρφωσης μιας κοινής γνώμης που πολύ εύστοχα ονομάστηκε, «γνώμη του καναπέ». Οι εκφωνητές έχουν στα αυτιά τους τα ακουστικά του συστήματος από όπου λαμβάνουν συνεχώς οδηγίες όταν εξελίσσεται μια δημόσια συζήτηση. Ειδικά όταν παίρνουν συνέντευξη από κάποιο πολιτικό ή κάποιο δημόσιο παράγοντα, αν δεν υπάρχει συγκεκριμένη προσυνεννόηση κατευθύνουν πάντα την συζήτηση προς την κατεύθυνση που θέλουν να την κατευθύνουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια τελευταία συνέντευξη αρχηγού αντιμνημονιακού κόμματος όταν ο ίδιος κατήγγειλε στο αέρα αυτό το γεγονός της υποβολής συγκεκριμένου προσανατολισμού της συζήτησης από τον υποβολέα της εκπομπής. Η λογοκρισία κάθε είδησης που μπορεί να πλήξει το σύστημα και κυρίως να θίξει την εθνική μειοδοσία, είναι απόλυτη σε σημείο που συχνά θα την ζήλευαν και τα πιο ολοκληρωτικά καθεστώτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι απαγορεύτηκε να μεταδίδονται ειδήσεις για αυτοκτονίες απελπισμένων από το μνημόνιο Ελλήνων.
Η κατάσταση αυτή μετά την επιβολή της ξένης κατοχής της χώρας και της εξαθλίωσης της ελληνικής κοινωνίας, αποκορυφώθηκε τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτό το δημοσιογραφικό κύκλωμα απέκτησε ένα πιο σημαντικό ρόλο με ξεχωριστή αποστολή στην εκστρατεία αδρανοποίησης και αποχαύνωσης των τηλεθεατών και παράλληλα στην εντατική προσπάθεια απαξίωσης κάθε εθνικής και παραδοσιακής ελληνικής αξίας. Η «κυρία του συνωστισμού», που πνέει μένεα εναντία σε κάθε τι το ελληνικό, έγινε μόνιμο παράθυρο στην «ναυαρχίδα» των ελληνικών καναλιών του ψυχολογικού εκβιασμού των Ελλήνων τηλεθεατών
Τιε τελευταίες μέρες ζούμε την αποκορύφωση όλης αυτής της δημοσιογραφικής «μετάλλαξης» και της εξαθλίωσης της ενημέρωσης σε μια εκστρατεία επιβολής φοβικών αντιλήψεων. Η άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως έγινε εφιάλτης και το «κόκκινο πανί» του συστήματος γι’ αυτό και έπρεπε να αντιμετωπιστεί άμεσα. Χρυσή ευκαιρία για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής ήταν η τραγική δολοφονία στο Κερατσίνι. Από εκείνη τη μέρα η κατευθυνόμενη ενημέρωση έσπασε κάθε ρεκόρ αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και από το πρωί μέχρι το βραδύ όλοι αυτοί οι επώνυμοι δημοσιογράφοι της επιβολής του μνημονίου ασχολούνται συνεχώς με αυτό το πολιτικό μόρφωμα καταγγέλλοντας τις ολοκληρωτικές του μεθόδους όχι από δημοκρατική ευαισθησία, αλλά με κύριο στόχο, μέσω εκφοβισμού, την μετακίνηση ψηφοφόρων προς τα ελεγχόμενα κόμματα της αρεσκείας και των συμφερόντων τους.
Έτσι με έντεχνο τρόπο μας ξαναγύρισαν από την ανάποδη στην δεκαετία του εξήντα και του εβδομήντα όταν όποιος διάβαζε «Αυγή» έπρεπε να πάει φυλακή, ή όποιος ήταν αριστερός φακελωμένος δεν είχε στον ήλιο μοίρα. Φαίνεται πως όλοι αυτοί οι δημοκράτες ξέχασαν ότι σε μια δημοκρατία, σε ένα υποτίθεται κοινοβουλευτικό σύστημα, όλα τα κόμματα που εκλέγονται και αντιπροσωπεύονται στην βουλή έχουν τα ίσα δικαιώματα προβολής και δημόσιας παρουσίασης των απόψεων τους, Για τους κύριους όμως της αριστεράς και της προόδου, η δημοκρατία είναι αλλά καρτ και οι νομοί είναι καλοί μόνο όταν στηρίζουν τις απόψεις τους. Έτσι όμως αντί να εξαφανίσουν την Χρυσή Αυγή, μάλλον την κάνουν πιο ελκυστική καθώς την ηρωοποιούν και την καθιστούν την μόνη αντισυστηματική παράταξη στην Ελλάδα του μνημονίου. Οι αριστεροί συμμάχησαν με τους δεξιούς και το δημοσιογραφικό κατεστημένο και όλοι μαζί στα τηλεοπτικά πάνελ των ξεπουλημένων ελληνικών καναλιών κυνηγώντας τις «μάγισσες» της Χρυσής Αυγής. Κατά τα άλλα, δόξα να’ χει το μνημόνιο της εθνικής μας εξόντωσης.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


Κάλεσμα για συλλαλητήριο στην μνήμη του Παύλου Φύσσα...

.
για μια κοινωνία χωρίς βία, χωρίς μίσος, μια κοινωνία με ενότητα, αλληλεγγύη και αγάπη!
Εμείς χτίζουμε το σήμερα και το αύριο που έρχεται, όσο μένουμε αμέτοχοι και δεν εκφράζουμε την αντίθεση στην βία και δεν κάνουμε κάτι να σταματήσει, τόσο αυτή γιγαντώνεται.


Να είμαστε όλοι εκεί! 


--
Οικολογική Ομάδα "Μητέρα Γη"

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το βράδυ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ με τον Γιάννη Τσιμπονίδη Θέμα: «Αφιέρωμα στην 11η Γιορτή του Αγρότη»



Η  εκπομπή «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται το Σάββατο 28  Σεπτεμβρίου  2013, στις 19.30, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση(diontv.gr)Κεντρικής Μακεδονίας,  θέμα της έχει : «Αφιέρωμα στην 11η Γιορτή του Αγρότη».
 Παρακολουθήστε ένα αφιέρωμα στην μεγαλύτερη Γιορτή του Αγρότη που πραγματοποιήθηκε  το διήμερο 21 και 22 Σεπτεμβρίου στην Καρίτσα του Δήμου Δίου Ολύμπου Πιερίας, με ομιλίες, χαιρετισμούς και συνεντεύξεις συμμετεχόντων στην Έκθεση αυτή.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Λογοθεραπευτική εκτίμηση και ενημέρωση γονέων από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στα Ιωάννινα (σας έχουμε επισυνάψει εικόνες προς επιλογή)




Λογοθεραπευτική εκτίμηση και ενημέρωση γονέων από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στα Ιωάννινα 
 
Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου και η επιστημονική ομάδα των λογοθεραπευτών του στα Ιωάννινα, παρέχει τη δυνατότητα εκτίμησης και αξιολόγησης των διαταραχών του λόγου, της ομιλίας, της φωνής και δεξιοτήτων μάθησης, για παιδιά και ενήλικες. 

Τα προγράμματα λογοθεραπείας περιλαμβάνουν την αξιολόγηση και την ανάπτυξη των επικοινωνιακών δεξιοτήτων σε παιδιά και ενήλικες, οι οποίοι μπορεί να παρουσιάζουν προβλήματα στον προφορικό ή στο γραπτό λόγο και άλλες δυσκολίες, οφειλόμενα σε κάποιο από τα παρακάτω:
·         Μαθησιακές δυσκολίες (π.χ. δυσλεξία, δυσορθογραφία)
·         Διαταραχές άρθρωσης και φωνολογικές διαταραχές (δυσκολία στην άρθρωση φωνημάτων, παράλειψη ή αντικατάσταση αυτών)
·         Διαταραχές λόγου (π.χ. περιορισμένο λεξιλόγιο, δυσκολία στην ανάκληση λέξεων και στην κατονομασία αντικειμένων, δυσκολία στην κατανόηση του λόγου, δυσκολία στην αφήγηση και στην περιγραφή)
·         Διαταραχές της ροής της ομιλίας (π.χ. τραυλισμός, ταχυλαλία)
·         Βαρηκοΐα – Κώφωση (εκπαίδευση μετά από τοποθέτηση ακουστικών βαρηκοΐας ή κοχλιακών εμφυτευμάτων)
·         Δυσκολίες στην επικοινωνία (π.χ. το παιδί δυσκολεύεται να κάνει έναρξη επικοινωνίας με συνομηλίκους και ενήλικες ή δε χρησιμοποιεί το λόγο για να επικοινωνήσει με τους γύρω του)
·         Νοητική υστέρηση και εγκεφαλική παράλυση
·         Διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές (αυτισμός, σύνδρομο Asperger κ.τ.λ.)
·         Διαταραχές στη φωνή (σε επαγγελματίες χρήστες φωνής όπως εκπαιδευτικοί, τραγουδιστές, ιεροψάλτες)
·         Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής – Υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ)
·         Νευρολογικές διαταραχές του λόγου και της ομιλίας (αφασία, απραξία, δυσαρθρία)
·         Δυσκολία στη σίτιση / κατάποση (δυσφαγία), μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, κρανιοεγκεφαλική κάκωση, εκφυλιστική νόσο.
Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό κέντρο που παρέχει υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας,ψυχολογικής στήριξης και εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Είναι στελεχωμένο από μια επιστημονική ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε ένα άρτια διαμορφωμένο περιβάλλον.
Για ραντεβού, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2651067320 & 6986180630
Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου
Κερκύρας 5, Ιωάννινα





--
ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ


*Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία - Ψυχολογική Στήριξη
*Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Κερκύρας 5, Σεισμόπληκτα
45332 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
 26510 67320 
 698 618 0630


 www.facebook.com/Diepistimoniko.gr
 www.facebook.com/Diepistimoniko.B
 twitter.com/DiepistimonikoK 
www.youtube.com/DiepistimonikoKentro
 www.diepistimoniko.gr


 diepistimoniko.kentro@gmail.com

 Diepistimoniko


Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα, καθώς και οποιαδήποτε συνημμένα αρχεία διαβιβάζονται με αυτό, έχουν χαρακτήρα εμπιστευτικό και προορίζονται για αποκλειστική χρήση του ατόμου στο οποίο απευθύνονται. Αν έχετε λάβει το παρόν μήνυμα από λάθος, παρακαλούμε ενημερώστε τον αποστολέα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διαγράψτε το από τον υπολογιστή σας.


Παρακαλώ δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε.
Ο αποστολέας ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν μεταβολές των ηλεκτρονικών μηνυμάτων μετά την αποστολή τους.
Σκεφτείτε το περιβάλλον πριν εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ


28ης  Οκτωβρίου 40, Κατερίνη      e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr
                                                               ιστοσελίδα: www.pkm.gov.gr

Τηλ.: 2351 –351208
Fax:  2351 – 351207                           Κατερίνη, 25  Σεπτεμβρίου 2013



     
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Προϊσταμένη της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, κ. Δήμητρα Κακαμούκα, για την εκλογή της στη θέση της  εκπροσώπου των εργαζομένων στο υπηρεσιακό συμβούλιο  του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.


Εύχομαι από καρδιάς υγεία  και καλή δύναμη για να αντεπεξέλθει στο δύσκολο έργο που απαιτούν τα νέα της καθήκοντα, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση των παροχών υγείας και  τη χρηστή διοίκηση καθώς  και να φανεί αντάξια στις προσδοκίες των εργαζομένων για τη διεκδίκηση,  προάσπιση,  υπεράσπιση και προώθηση των εργασιακών συμφερόντων των εργαζομένων.


Καλή επιτυχία

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας


Σοφία  Μαυρίδου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Έχοντας υπόψη το Π.Δ. 1/2007 σύμφωνα με το οποίο «καθιερώθηκε η 30η Σεπτεμβρίου, ως ημέρα μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών» (ΦΕΚ 1/τ.Α/2.1.2007) και στο οποίο έχει καθοριστεί με λεπτομέρεια το περιεχόμενο των εκδηλώσεων για την ημέρα αυτή, θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις των Εθνικών μας Ευεργετών.
Οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 και οι οποίες σύμφωνα με την απόφαση 32407/12-08-2013 του Υπουργείου Εσωτερικών ορίζονται ως εξής:

Δευτέρα  30 Σεπτεμβρίου 2013

11:00’ Στο χώρο του μνημείου της Πλατείας Ελευθερίας θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και σύντομη αναφορά στην προσφορά των Εθνικών μας Ευεργετών.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει σχετική εκδήλωση που συνδιοργανώνει η  Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Πιερίας στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε. Πιερίας (4ος όροφος , 28ης Οκτωβρίου 40).
Στις εκδηλώσεις παρακαλούνται να παραστούν οι Αρχές του Νομού, της πόλης της Κατερίνης, οι Δ/ντες και Προϊστάμενοι των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων.
Τα θέματα σχετικά με την παράταξη, απονομή τιμών, τάξη, κίνηση οχημάτων παρακαλούνται να τα ρυθμίσουν οι αρμόδιες στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές.
Ο Δήμος Κατερίνης παρακαλείται να μεριμνήσει για το σημαιοστολισμό και ευπρεπισμό του χώρου της Πλατείας Ελευθερίας.   
Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Συμεωνίδης Μιχάλης.

Το πρόγραμμα έχει θέση επίσημης πρόσκλησης.

                                                                                    Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ



                                                                                             ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ