ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Αν ειστε ανθελληνας αριστερος, δεξιος ή τεφάλ ΜΗΝ ακουσετε το βιντεο, κινδυνευετε να αιμορραγησετε μεχρι συναντησεως με τον Αγιο Πετρο απο τα αυτια σας.

 


Ποια ήταν η φυσική ηγεσία της τραγωδίας στο #Ματι; Γιατί ο #Μητσοτάκης τους προήγαγε ολους; Γιατί τους πηρε δίπλα του; «Στήθηκε» το #Ματι για να χτυπηθεί ο Τσίπρας; ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

 


«ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΙΑΣΟΝΑΣ...»

 


Τον καρπάζωσε χωρίς οίκτο ο γιατρός xaxaxxaxaxax

 


Ελαιόλαδο: Με σεκιούριτι και περιπολίες προστατεύουν την περιουσία τους οι ελαιοπαραγωγοί

 «Εμείς στο εργοστάσιό μας έχουμε κάμερες, είναι περιφραγμένο, έχουμε συναγερμό, έχουμε κανονίσει τις βραδινές ώρες που λείπουμε να έχουμε σεκιούριτι να φυλάει τον καρπό», δήλωσε μιλώντας στο Mega o ελαιοπαραγωγός Δημήτρης Ράπτης.

Σε άλλη περίπτωση ελαιοπαραγωγοί που δεν πρόλαβαν να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα, όταν έφτασαν στο κτήμα τους αντίκρισαν μία θλιβερή εικόνα. Οι καρποί από τα ελαιόδεντρά τους είχαν εξαφανιστεί.

«Διαπίστωσα, με μεγάλη έκπληξη, ότι σε ένα κτήμα βρήκα είκοσι ελιές ραβδισμένες. Τότε τα έχασα, γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Αυτό το πράγμα φαίνεται ότι έχει γίνει τρόπος ζωής για κάποιους», περιέγραψε ελαιοπαραγωγός από τα Φιλιατρά.

Νοθεία στον τενεκέ

Σε άνοδο κρούσματα περίεργων βακτηρίων στις ΗΠΑ που τρώνε την σάρκα…

 ΗΠΑ: Ένα «σαρκοφάγο βακτήριο» που ονομάζεται Vibrio vulnificus έχει γίνει πρωτοσέλιδο στις αμερικάνικες σελίδες, με ειδήσεις για θανάτους και ασθενείς που πρέπει να ακρωτηριάσουν άκρα για να ελέγξουν τη μόλυνση.

Ενώ το βακτήριο είναι πιο εμφανές στις πολιτείες των Νότου, τους τελευταίους μήνες, τα κρούσματα εξαπλώθηκαν προς τα βόρεια, με κρούσματα στη Νέα Υόρκη, τη Βόρεια Καρολίνα και το Κονέκτικατ.Τι είναι λοιπόν το Vibrio vulnificus τρώει την σάρκα όπως στις ταινίες τρόμου;

Το Vibrio vulnificus είναι ένας τύπος των λεγόμενων σαρκοφάγων βακτηρίων που μπορεί να προκαλέσουν απειλητικές για τη ζωή λοιμώξεις. Οι λοιμώξεις από αυτό το βακτήριο είναι σπάνιες αλλά αυξάνονται.

Η μικροβιολόγος και διακεκριμένη καθηγήτρια Rita Colwell από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, η οποία μελετά τα βακτήρια Vibrio εδώ και 50 χρόνια, είπε ότι τα κρούσματα λοιμώξεων έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες δεκαετίες.

Αυξανόμενη ανησυχία: Η καρδιακή βλάβη στους εφήβους από το εμβόλιο για τον Covid-19 μπορεί να είναι μόνιμη

 Σχεδόν κάθε μέρα οι ειδήσεις φέρνουν στο φως της δημοσιότητας μια νέα ιστορία κάποιου νεαρού ή νεαρής που πέθαναν από καρδιακή ανακοπή. Είναι μια νοσηρή συνειδητοποίηση ότι η μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από το εμβόλιο για τον COVID-19 θα μπορούσε να αφήσει μια ατέρμονη ουλή στην καρδιά, διακινδυνεύοντας ανά πάσα στιγμή την πιθανότητα κοιλιακής ταχυκαρδίας , κοιλιακής μαρμαρυγής και καρδιακής ανακοπής. Πρόσφατα οι Hulscher, et al. απέδειξαν μέσω αυτοψίας ότι η μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από το εμβόλιο COVID-19 μπορεί να είναι θανατηφόρα.

Τώρα, μια μελέτη στο Χονγκ Κονγκ από τον Dr. Yu και τους συναδέλφους του βρήκε ότι από νεαρά άτομα που είχαν καρδιακή βλάβη επιβεβαιωμένη με μαγνητική τομογραφία και που υποβλήθηκαν σε δεύτερη σάρωση ένα χρόνο αργότερα, το 58% εξ’ αυτών είχαν υπολειπόμενες ανωμαλίες που υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να σχηματιστεί ουλή στon καρδιακό μυ.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-0: Απόλυτη κυρίαρχος η Ένωση, έσβησε τους ασπρόμαυρους στην OPAP Arena


Η ΑΕΚ θριάμβευσε στο ντέρμπι των δικεφάλων επικρατώντας 2-0 του ΠΑΟΚ. Πινέδα και Ελίασον ήταν οι σκόρερ των δύο τερμάτων της Ένωσης, με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν μόλις τέσσερις τελικές στο παιχνίδι όλες τους από το 68ο λεπτό και ύστερα.

Το ντέρμπι δικεφάλων στην OPAP Arena βάφτηκε κιτρινόμαυρο. Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους Ορμπελίν Πινέδα και Νίκλας Ελίασον να χρίζονται σκόρερ για την Ένωση. Συμπτωματικά με το ίδιο σκορ οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν στο ίδιο γήπεδο τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena την ίδια μέρα (30 Οκτωβρίου) πέρυσι.

Οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Μάνταλος με υπέροχη σέντρα από τα δεξιά, έπειτα από λάθος βολέ του Κοτάρσκι και κλέψιμο του Γιόνσον, βρήκε τον Μεξικανό, ο οποίος με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Κοτάρσκι.