ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

" ΈΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ "

 


Πήρε προαγωγή ο λιμενάρχης που ξηλώθηκε μετά τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη ενώ το πόρισμα της ΕΔΕ του καταλόγιζε σοβαρες παραλήψεις!

 


Ο «ανθρωπισμός» μας, βρωμάει υποκρισία: Τυφλό και αδιάφορο το ελληνικό κράτος για τον τραγικό ξεριζωμό εκατοντάδων χιλιάδων Αρμενίων!

 Άραγε σε ποια πλευρά της ιστορίας ανήκει το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττεται από τους τουρκοαζέρους στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, εναντίον των Αρμενίων αδερφών μας; Για την πλειοψηφία των πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα, αυτή η θηριωδία ανήκει στην… αθέατη πλευρά της ιστορίας.

Πότε όμως υπήρξε ντροπή και πολιτική τσίπα, για να την αναζητήσουμε τώρα; Ατελείωτα καραβάνια από ξεριζωμένους του Αρτσάχ εγκαταλείπουν τις πατρογονικές εστίες τους και τη γη των προγόνων τους που τους ανήκει εδώ και χιλιάδες χρόνια, γιατί οι ισλαμοφασίστες του Αζερμπαϊτζάν εφαρμόζουν επεκτατική πολιτική με τις πλάτες της Τουρκίας και της Δύσης.

Γιατί οι επιστήμονες ανησυχούν για το 5G;

 5G: Από τότε που η Motorola παρουσίασε το πρώτο ασύρματο τηλέφωνο χειρός στις αρχές της δεκαετίας του 1970, τα κινητά τηλέφωνα και οι ασύρματες συσκευές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Έχουν εξελιχθεί σημαντικά, από την απλή αποστολή γραπτών μηνυμάτων έως τη ροή βίντεο και παιχνιδιών.

Τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, τα οποία χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία για τη μετάδοση πληροφοριών, έχουν επίσης εξελιχθεί από το καταργημένο πλέον 1G, το οποίο υποστήριζε μόνο φωνητικές κλήσεις, στο πιο πρόσφατο 5G που υπόσχεται μεταφορές δεδομένων υψηλής ταχύτητας.

Θερμή υποδοχή του Κώστα Κουκοδήμου σε Ν. Κεραμίδι, Άνω Αγ. Ιωάννη και Γανόχωρα

 



Με τη δύναμη του έργου!

Στις παρεμβάσεις του Δήμου Κατερίνης για την βελτίωση των υποδομών σε Νέο Κεραμίδι, Άνω Αγιάννη και

Γανόχωρα επικέντρωσε στις χθεσινές του ομιλίες στις αντίστοιχες κοινότητες ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας

Κουκοδήμος, όπου έτυχε θερμής υποδοχής.

Διακοπή ηλεκτροδότησης στο Λιτόχωρο την Πέμπτη 5/10 λόγω αποξήλωσης εναέριου δικτύου ΔΕΔΔΗΕ στη λεωφόρο Αγίου Νικολάου