ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Θρήνος για την 15χρονη που έφυγε από καρδιακή ανακοπή - «Της κάναμε ΚΑΡΠΑ, της βάλαμε βηματοδότη»...

 Καρδιακή ανακοπή υπέστη η 15χρονη μαθήτρια από τον Βύρωνα που βρισκόταν στα πλαίσια σχολικής εκδρομής σε νυχτερινό μαγαζί στα Τρίκαλα. Η νεαρή λίγο μετά τη 01:00 έχασε τις αισθήσεις της στο μαγαζί που βρισκόταν με τους συμμαθητές της και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Τρικάλων, εκεί όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, η 15χρονη άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συμμαθητές και τους οικείους της.

Πώς να φτιάξετε θρεπτικό πρωινό με μπανάνα και βρώμη

 


Λένε ότι το πρωινό αποτελεί το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Οπότε αν είστε από αυτούς που φεύγουν από το σπίτι το πρωί χωρίς καν να πιουν έναν καφέ, τότε έχει έρθει ο καιρός να το ξανασκεφτείτε. Δεν χρειάζεται πολύς κόπος για να ετοιμάσετε ένα θρεπτικό πρωινό, με βάση ένα αγαπημένο superfood και ένα κλασικό, χορταστικό φρούτο. Φτιάχνουμε πρωινό με βρώμη και μπανάνα. Απολαυστικό και φουλ θρεπτικό.

Θα χρειαστεί να ετοιμάσουμε τη βρώμη από το βράδυ.

Άγνωστοι έκαψαν με μολότοφ τρία λεωφορεία έξω από το Γεωπονικό πανεπιστήμιο

 Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η λεωφόρος Αθηνών μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν αργά τη νύχτα έξω από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όταν ομάδα νεαρών συγκρούστηκε με αστυνομικές δυνάμεις.


Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, οι νεαροί πυρπόλησαν με βόμβες μολότοφ τρία τουριστικά λεωφορεία τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από την πύλη επί της λεωφόρου Αθηνών με αποτέλεσμα το ένα να καεί ολοσχερώς και τα άλλα δύο να υποστούν σοβαρές υλικές ζημιές.
geoponiki_epeisodia___6_
geoponiki_epeisodia___2_
geoponiki_epeisodia___4_

15 ημέρες έμειναν για να ξεβρωμισει η Ελλάδα από την εγκληματική οργάνωση της Νέας Αλητοκρατιας... Όχι @kmitsotakis δεν ξεχνάμε τον δολοφόνο των Τεμπών.

 


Πιστεύω ότι το αγέρωχο βλέμμα στην φωτογραφία σας θα παραμείνει το ίδιο αγέρωχο και στην άσκηση των καθηκόντων σας για την δίωξη αυτών των κυρίων!

 

Αγαπητοί δημοσιογράφοι, θυμάστε που είπατε ότι "θα είστε μαζί μας στον αγώνα μας" για δικαίωση στο Τεμπη_Εγκλημα? Τελικά η "τιμή" σας ήταν 9 εκ. ευρώ?

 


Σφαγή με 9 νεκρούς σε εμπορικό κέντρο του Τέξας

 Νεκροί έπεσαν τουλάχιστον εννέα άνθρωποι από πυρά ενόπλου σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στην πόλη Άλεν του Τέξας, ενώ τουλάχιστον επτά ακόμη έχουν τραυματιστεί.

O φερόμενος ως δράστης είναι νεκρός καθώς πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από αστυνομικό, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

O ένοπλος περπατούσε αργά στο πεζοδρόμιο και πυροβολούσε αδιακρίτως, είπε αυτόπτης μάρτυρας στο τηλεοπτικό δίκτυο WFAA. Βίντεο που κοινοποιήθηκαν σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πελάτες να απομακρύνονται τρέχοντας από καταστήματα, ενώ ακούγονται πυροβολισμοί.

Δεκάδες πελάτες και υπάλληλοι απομακρύνθηκαν συνοδεία αστυνομικών προς την έξοδο του εκπτωτικού εμπορικού κέντρου Allen Premium Outlets, το οποίο φιλοξενεί περίπου 120 καταστήματα και βρίσκεται 40 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Ντάλας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήταν η ομπρέλα, ήταν η βροχή

 «Οι νέοι ευθύνονται για την πανδημία», «η άπνοια ευνοεί την εξάπλωση της πυρκαγιάς», «το εισόδημα των πολιτών αυξήθηκε», «ο ΣΥΡΙΖΑ μας έβαλε στα μνημόνια», «το χιόνι έπεσε μεσημέρι, ενώ συνήθως πέφτει βράδυ» και η ακρίβεια είναι… ηθοποιός.

Τέσσερα χρόνια στην εξουσία και η μεγαλύτερη ικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, είναι να υποδεικνύει τους φταίχτες, που βέβαια ποτέ δεν είναι αυτοί οι ίδιοι.
Η μεγαλύτερη επένδυση, είναι στο φόβο και την απόγνωση των πολιτών.
Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν αισχροκέρδεια και η αυθαιρεσία παντού.

Aποκαλύπτονται τα υπόγεια νταραβέρια Μητσοτάκη με την ακροδεξιά

 Στην αποκάλυψη της εφημερίδας Documento αναφέρεται με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας ότι «ενώ ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να εμφανιστεί ως δήθεν πολέμιος της Ακροδεξιάς, καθημερινά αποκαλύπτονται τα υπόγεια νταραβέρια του μαζί της με στόχο τον σχηματισμό κυβέρνησης Δεξιάς – Ακροδεξιάς εφόσον κερδίσει τις εκλογές».

Το Documento της Κυριακής αποκαλύπτει το σκοτεινό σχέδιο του πρωθυπουργού πίσω από το «πετσόκομμα» του Αρείου Πάγου σε σειρά ακροδεξιών κομμάτων, με σκοπό την πριμοδότηση συγκεκριμένου μορφώματος, αλλοιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την επικείμενη εκλογική διαδικασία.

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 21ης ΜΑΪΟΥ 2023 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ « ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»


 Η χώρα ζει πολλά χρόνια το διχασμό, την πόλωση και την άσκηση εξουσίας, που λανθασμένα εκλαμβάνεται ως ηγετική διαδρομή.  Η συνεργασία είναι η πρώτη, αυταπόδεικτη αλλαγή που θέλουμε  να φέρουμε στον τόπo.

Σας παρουσιάζουμε τους ανθρώπους μας, που συμμετέχουν ως Υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία της 21ης  Μαΐου 2023 και σας καλούμε να τους τιμήσετε με την ψήφο σας, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι αξίες, που προάγουν είναι η ειλικρίνεια και  το ήθος. 
Πιστεύουμε στη διαφάνεια, την ισονομία, τη νομιμότητα, τη δικαιοσύνη, την αποδοτικότητα, την αποτελεσματικότητα, την υγιή επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την ποιότητα, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη, το σεβασμό,  την εμπιστοσύνη και την αγάπη για τον άνθρωπο και την πατρίδα.
Αγωνιζόμαστε για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων του παιδιού και την  προστασία της φύσης και των ζώων.
Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί.

Είμαστε οι επίμονοι κηπουροί που καλλιεργούμε άοκνα με συνέπεια και συνέχεια τον πολιτικό πολιτισμό στον τόπο μας! 
 

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ            ΕΠΩΝΥΜΟ               ΟΝΟΜΑ



ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

 Βαδίζοντας προς την τελική ευθεία των εκλογών, ο αποκλεισμός της

συμμετοχής κομμάτων σε αυτές από το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου,

μονοπώλησε, έστω και φευγαλέα, την πολιτική επικαιρότητα. Καθώς, όμως, στον

αντίποδα, η συμμετοχή πολιτικών σχημάτων και υποψηφίων στην εκλογική

διαδικασία συνιστά δομική και εννοιολογική ‘‘συστατική προϋπόθεση’’ του

δημοκρατικού ιδεώδους, το όλο θέμα ενέχει ad hoc ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ειδικά για νεοπαγή σχηματισμό που θεωρήθηκε ότι συνδέεται με το ναζισμό, ο

Άρειος Πάγος, αν διαβάσει κάποιος το σκεπτικό της πολυσέλιδης απόφασής του,

αιτιολογώντας τον αποκλεισμό, έκρινε ότι το συγκεκριμένο κόμμα ‘‘παροτρύνει στην

''Χριστοφόρεια 2023'' στον Ιερό Ναό Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης

 


Ψητοπωλείον Δροσιά Νικόλας since 1960 Παραλία Κατερίνης ( Εκεί που τα γαλάζιο και το πράσινο δένουν αρμονικά ) Χορηγούμενη

Το Ψητοπωλείο Δροσιά Νικόλα από το 1960 στην Παραλία Κατερίνης ,  σας περιμένουμε   από

 1η Μάϊου  ανοιχτά , να σας εξυπηρετήσουμε  ,μόνο όπως εμείς ξέρουμε στον δροσερό κήπο μας,  

με Σούβλες , Κεμπάπ , Ζυγούρι , Κοτόπουλο , Σουβλάκι , Μπιφτέκια , Γύρο  όλα χειροποίητα  με

 κρέατα μόνο τοπικά Πιερίας.   



Drone Training 4U Mysta Soccer 

Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης, η οποία φιλοξενείται από την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 και για ένα δεκαήμερο στις εγκαταστάσεις του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Την πανδαισία των χρωμάτων και των αρωμάτων που αποπνέουν τα λουλούδια και η φύση γενικότερα, την αισθάνεται και τη διαπιστώνει όποιος επισκέπτεται και φέτος την Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης, η οποία φιλοξενείται από την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 και για ένα δεκαήμερο στις εγκαταστάσεις του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.