ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Αποστολή εξωτερικού ΑΛΠΕΙΣ 2023

 


Την Πέμπτη 03-08-2023 6 μελής αποστολή του ΕΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ θα αναχωρήσει στις 13:40 από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης για το Μιλάνο από όπου και θα αναχωρήσει για την κοιλάδα του Gressoney. Για την εξόρμησή μας επιλέξαμε το ορεινό συγκρότημα  της Monte Rosa στα σύνορα Ιταλίας – Ελβετίας. και στόχο τις  κορυφές PYRAMIDE VINCENT (4215), BLAMENHORN (4167), ZUMSTEINSPITZE (4563), SIGNALKUPPE (4554), PARROTSPITZE (4432) και LUDWIGSHOHE (4341)  . Επιπλέον  θα γίνει και η Via Ferrata Cimalenga.

10 χρόνια Φεγγαράδα στην Πύδνα-2 Αυγούστου 2023 στο Βυζαντινό κάστρο Πύδνας

 


ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 


SOS για τη Μαγνησία: Οι καρκινογόνες ουσίες που έχουν αφήσει στα καμένα θα πάνε στο νερό!

 


Iδιαίτερα ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτύπησε ο Δημήτρης Κουρέτας, καθηγητής Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών–Τοξικολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τακτικό μέλος της Παγκόσμιας Ακαδημίας Επιστημών και μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη διαχείριση χημικών κρίσεων, για τις συνέπειες της καταστροφικής πυρκαγιάς στη Μαγνησία γενικότερα και ειδικότερα στη Νέα Αγχίαλο.

Η κυβέρνηση είτε δεν γνωρίζει τις αρχές της διαπραγμάτευσης, είτε δείχνει έτοιμη να προχωρήσει έτσι ή αλλιώς σε υποχωρήσεις

 Πρώτος και βιαστικός, ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης έσπευσε να διαβεβαιώσει τον συνομιλητή του Τ. Ερντογάν ότι θα υπάρξουν υποχωρήσεις από ελληνικής πλευράς στο όνομα της έναρξης ενός εποικοδομητικού διαλόγου Ελλάδας – Τουρκίας.

Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση είτε δεν γνωρίζει τις αρχές της διαπραγμάτευσης (διότι δεν είναι δυνατόν να ανακοινώνονται υποχωρήσεις… προτού αρχίσει η διαπραγμάτευση) είτε η κυβέρνηση δείχνει έτοιμη, με ή χωρίς διαπραγματεύσεις, να προχωρήσει σε υποχωρήσεις, στο όνομα μιας ασταθούς «φιλίας» με την Τουρκία.

Πιερικός| Προστέθηκε στο τεχνικό τιμ ο Γιάννης Μυστακίδης


 Έτοιμο να εμπλουτιστεί είναι το τεχνικό επιτελείο στον Πιερικό, για την πλαισίωση του Γιώργου Καμπερίδη, μετά τη φυγή του Μανώλη Μπατσαρά και του Σάββα Ταταρίδη. 

Και ενώ για τη θέση του τελευταίου αναζητείται προπονητής τερματοφυλάκων, για το πόστο του συνεργάτη προπονητή-αναλυτή, αλλά και γυμναστή φαίνεται οτι βρέθηκε ο εκλεκτός. 

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κατερινιώτη, Γιάννη Μυστακίδη, που δούλεψε και παλιότερα στους “μελανόλευκους”, σε πρώτη ομάδα και ακαδημίες (τεχνικός διευθυντής και προπονητής στην γ εθνική 4 παιχνίδια ), αλλά και τον Αιγινιακό (αναλυτής, γυμναστής, συνεργάτης και σκάουτερ στη Σούπερ Λιγκ 2). Ακόμα, έχει πέρασμα από Βατανιακό Απόλλωνα Λιτοχώρου σαν τεχνικος διευθυντής  και προπονητής