ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Omilos Club Paralia Katerinis


Σκάφη Ιστιοπλοϊας Τριγώνου(Optimist) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


    Το τμήμα ιστιοπλοίας λειτουργεί από το 1967 και έχει φέρει στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης αξέχαστες επιτυχίες και μεγάλους αθλητές. Η σημερινή διοίκηση έχει σκοπό να φέρνει στην μνήμη των νέων Ιστιοπλόων του Ομίλου την ιστορία του συλλόγου και να δείχνει ότι αυτή είναι δεμένη με το σήμερα. Όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, πάντα αυτοί που διοικούσαν και αυτοί που αγωνίζονταν ήταν μία ομάδα με κοινό παρονομαστή την αγάπη στην Ιστιοπλοΐα και τη θάλασσα.

Βγήκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια!


Σφοδρότατη ήταν η σύγκρουση δύο οχημάτων περίπου στις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου, στον κόμβο του Φόδελε, στο "γνωστό" σημείο - καρμανιόλα...
όπου κααγράφονται με μεγάλη συχνότητα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.

Μπορεί τα δύο ΙΧ, τα οποία συγκρούστηκαν, υπό άγνωστες συνθήκες, να έγιναν άμορφη μάζα σιδερικών, ωστόσο για καλή τους τύχη, οι επιβαίνοντες βγήκαν από τα αυτοκίνητα, σε σχετικά καλή κατάσταση. Παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Γιατί οι κότες κάνουν τόσο πολλά αβγά;


Σε γενικές γραμμές, τα περισσότερα ορνιθοειδή είναι πολύ παραγωγικά: σε μια σεζόν γεννούν πολλά αβγά. Ορισμένα είδη μπορούν να κάνουν και 30 αβγά σε μια γέννα. Άλλα πάλι γεννούν περισσότερες φορές το χρόνο, όμως σε κάθε γέννα κάνουν λιγότερα αβγά. Μελέτες που έχουν γίνει στις ωοθήκες της κότας καταδεικνύουν την εξαιρετική αναπαραγωγική ικανότητά της. Αν μπορούσε να ζήσει περισσότερα χρόνια, θα γεννούσε χιλιάδες αβγά.

Αττικό Πάρκο: Βόλτα στον Πλανήτη!

θαυμάσιο αλλά πολύ βαρύ το αντίτιμο ρε παιδιά 65 ευρώ μια τετραμελή οικογένεια

Oι πρώτες καρέτα-καρέτα γεννούν σε Σπιάντζα και Καϊάφα


Οι πρώτες θαλάσσιες χελώνες καρέτα – καρέτα έχουν κάνει τις τελευταίες ημέρες την εμφάνισή τους στις παραλίες του βορείου Κυπαρισσιακού κόλπου...
όπου άρχισαν να γεννούν τα αβγά τους.

Οι πρώτες αναφορές έφτασαν για τον Καϊάφα την περασμένη εβδομάδα, όπου άνθρωποι που παραμένουν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κάθε χρόνο στην περιοχή, εντόπισαν τις φωλιές και έβαλαν τα κατάλληλα σημάδια ώστε όσο μπορούν να προστατέψουν τα αβγά.

Επανεμφάνιση κρουσμάτων ελονοσίας στην Ελλάδα, μετά από δεκαετίες


H συρροή περιστατικών ελονοσίας (Plasmodium vivax) στην Ελλάδα, σε κάτοικους χωρίς ιστορικό ταξιδιού το 2011, οδήγησε στην απόφαση...
μιας ολοκληρωμένης ανταπόκρισης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Μετά την επανεμφάνιση αυτής της «ξεχασμένης» εδώ και 40 χρόνια ασθένειας στην Ελλάδα, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα άρχισαν να υποστηρίζουν το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) με στόχο την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου εθνικού σχεδίου δράσης για την αντιμετώπιση της ελονοσίας.

-Κανείς δεν κατάλαβε την κρυφή διαπλοκή" ανάμεσα σε Μέρκελ, - Μόντι, -Ραχόϊ :



  -Και οι τρείς τους παίζουν το ίδιο  ΠΑΙΧΝΙΔΙ  της  ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ
"πρόσδεσης" στο άρμα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας,

  ΟΛΩΝ  των  κρατών , με αντάλλαγμα την  ΑΠΟΛΥΤΗ-ΓΕΝΙΚΗ  εκχώρηση της
εθνικής τους κυριαρχίας, σε ανθρώπους των διεθνών χρηματοοικονομικών
λόμπ

  -Στ' αλήθεια - δεν διευκρινίζεται με  - ποιούς "όρους'' θα γίνεται η
... "αυτόματη ανακεφαλαιοποιηση"  των Τραπεζών !  Ολοι  ομως
αντιλαμβανομαστε  οτι  ειναι  καιρος  να ...απεξαρτηθουμε   απο  την
( φασιζουσα ...)  Ε.Ε. -ΩΣ  ΕΔΩ  ΜΕ  ΤΟ  ΠΑΡΑΜΥΘΙ  ΤΟΥΣ!

Εγκαταλείπουν την Ελλάδα Παπανδρέου και Διαμαντοπούλου;




Εγκαταλείπουν απ ότι φαίνεται ένας-ένας τη χώρα οι αρχιτέκτονες της οικονομικής διάλυσης της Ελλάδας!

Σύμφωνα με διαφορετικά δημοσιεύματα καθώς κα πληροφορίες που καταφέραμε να διασταυρώσουμε, αρκετά στελέχη του υπό διάλυση ΠΑΣΟΚ, έχουν αρχίσει να σκέφτονται σοβαρά να εγκαταλείψουν τη χώρα!

Πρώτος – πρώτος, ο Γιώργος Παπανδρέου, που όλα δείχνουν ότι βρήκε ... πραγματική δουλειά στη Γαλλία! Μετά από πολλά χρόνια, ο τέως Πρωθυπουργός, θα εργαστεί και δεν θα αφιερώνει όλο το χρόνο του στην άσκηση της τέχνης της πολιτικής!

Μιας τέχνης, που αφού διέλυσε τη χώρα συθέμελα, δεν άργησε να διαλύσει και το ίδιο το κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του!

Στήνουν σκηνικό έντασης στο Αιγαίο


Oı Tούρκοι με αφορμή την κατάρριψη του RF-4 από τη Συρία προσπαθούν να ανακινήσουν θέμα "κατάρριψης" του τουρκικού F-16 από τη χώρα μας το 1996.

Στήνουν σκηνικό έντασης στο Αιγαίο
«Μην ξεχνάτε τον πατέρα μου» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδα Vatan και κάνει αναφορά στις δηλώσεις της κόρης του τούρκου κυβερνήτη Ναΐλ Ερντογάν ο οποίος είχε σκοτωθεί. «Το κράτος θα έπρεπε να είχε βρει τα συντρίμμια και τον πατέρα μου γιατί ψάχνουν ακόμη τα ίχνη του RF-4 και όχι του πατέρα μου στο Αιγαίο» δηλώνει η Εβρίμ Ερντογάν. «Ο παππούς μου ζήτησε να βρεθούν τα ίχνη του πατέρα μου με τα έξοδα των Ελλήνων. Δεν συνέβη αυτό. Πήγαμε στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο δικαστής ήταν Έλληνας δεν δικαιωθήκαμε κι εκεί» ισχυρίζεται η ίδια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Μήνυμα από τον συνήγορο του πολίτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ 
ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 
Κυκλοφορεί email που οδηγεί τους χρήστες σε site παρόμοιο με το CNN και στη συνέχεια τους προτρέπει να κάνουν κλικ σε κάποιο link ώστε να δουν video σχετικό με τις εξελίξεις στη Γάζα. Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στο video εμφανίζεται νέο παράθυρο που προτρέπει για εγκατάσταση/ενημέρωση του Adobe Flash Player (το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται και για την αναπαραγωγή video στο Youtube). Αν οι χρήστες επιλέξουν εγκατάσταση τότε εγκαθίσταται trojan ικανό να αντλήσει ακόμα και κωδικούς από e-banking και φυσικά και από άλλες online υπηρεσίες και δραστηριότητες που χρησιμοποιείτε (!).