ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Ξεφτιλισμενε!!!! Ξεφτιλισμένε!!!!! @AdonisGeorgiadi ως το πρωί θα έχεις παραιτηθεί

 


Τι ειπεεεε‼️‼️

 


Ε την Τζάκρη και δεν της το χα. Εύγε.

 


Έντεκα ελληνικές πόλεις χάθηκαν από το 2009 έως σήμερα

 Πόλεις: Πρόσφατα, η ΕΛΣΤΑΤ δημοσίευσε τα στοιχεία φυσικής κίνησης πληθυσμού για το προηγούμενο έτος, όπως κάνει κάθε χρονιά. Όπως αναμενόταν, η δημογραφική συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού συνεχίστηκε και το 2022, με μια όμως διαφορά: παρουσίασε επιτάχυνση. Συγκεκριμένα, το 2022 οι γεννήσεις στην Ελλάδα μειώθηκαν κατά 10,4% σε ετήσια βάση και έπεσαν στις 76.541, ενώ οι θάνατοι ήταν 140.801. Έτσι το 2022 ο πληθυσμός της χώρας μειώθηκε κατά 64.260 άτομα. Αν από αυτό τον αριθμό αφαιρέσουμε τις γεννήσεις αλλοδαπών, τότε μπορούμε να πούμε προσεγγιστικά ότι στη χρονιά που πέρασε ο ελληνικός πληθυσμός μειώθηκε κατά 73.000 άτομα.

Η Κίνα αποκαλύπτει σχέδιο μαζικής παραγωγής ανθρωποειδών ρομπότ, χαρακτηρίζοντάς το ως «νέα μηχανή» ανάπτυξης

 


Η Κίνα αποκαλύπτει σχέδιο μαζικής παραγωγής ανθρωποειδών ρομπότ, χαρακτηρίζοντάς το ως «νέα μηχανή» ανάπτυξης.

Σε ένα σχέδιο που εκδόθηκε προς τις τοπικές αρχές σε όλη την Κίνα, το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφοριών ανακοίνωσε τον στόχο να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο καινοτομίας για ανθρωποειδή ρομπότ και να διασφαλιστεί ότι η χώρα θα μπορεί να κατασκευάζει μόνη της βασικά μέρη των ρομπότ.

Τα προϊόντα, σύμφωνα με το σχέδιο, θα φτάσουν σε προηγμένα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Θα έχουν εφαρμογές σε σκληρά περιβάλλοντα, στη μεταποίηση, καθώς και σε τομείς παροχής υπηρεσιών, σύμφωνα με την οδηγία. Όπως τα smartphones, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τα οχήματα νέας ενέργειας, τα ανθρωποειδή ρομπότ έχουν την «ανατρεπτική» δυνατότητα να φέρουν «επανάσταση» στη ζωή των ανθρώπων, αναφέρεται στο έγγραφο.

Οι πολύ πραγματικές, αλλά σε μεγάλο βαθμό κρυφές επιπτώσεις της «πανδημίας» στην υγεία

 

Eπιπτώσεις της «πανδημίας»: Αυτό είναι το 1ο μέρος μιας σειράς που θα αποτελείται από 2 ή ίσως και 3 μέρη, προκειμένου να καλυφθούν επαρκώς τα ζητήματα που εμπλέκονται και να αποκαλυφθεί η παραπληροφόρηση που αναφέρεται, διότι όσο περισσότερο το εξετάζω, τόσο περισσότερο αισθάνομαι ότι πρέπει να συζητηθεί!

Το θέμα που έχει τραβήξει την προσοχή μου πρόσφατα σχετίζεται με την “ψυχική υγεία” και πιο συγκεκριμένα με αυτό που αναφέρεται σε διάφορα άρθρα ως “εγκεφαλική δύναμη”.

Όπως πάντα, πρέπει να τονίσω ότι δεν αρνούμαι την ύπαρξη θεμάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων ψυχικής υγείας. Επίσης, δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι “ειδικός” στον τομέα αυτό – αν και αμφισβητώ πολλούς από αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι ειδικοί και θα αμφισβητήσω αυτά που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν.

Ξέρω ότι μπορεί να φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι ψάχνω στον ιστότοπο του BBC για κατάλληλα θέματα για να γράψω, αλλά ο βασικός σκοπός των άρθρων μου είναι να αναδείξω τα προβλήματα με την “πληροφόρηση” που παρέχουν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Στόχος μου είναι να αποκαλύψω τα ψέματα για να βοηθήσω όλους μας να αποκτήσουμε καλύτερη εικόνα για το τι είναι αληθινό, ώστε να μπορούμε να ζούμε περισσότερο σε ευθυγράμμιση με την αλήθεια, γιατί δεν μπορούμε να ευημερήσουμε όταν η ζωή μας βασίζεται σε παραπλανητικές ή ψευδείς πληροφορίες.