ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Βρέθηκε δολοφονημένη 33χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Την σκότωσε γιατί του ζήτησε να χωρίσουν - Ο σύντροφός της 25χρονης είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας της
Δολοφονημένη βρέθηκε 33χρονη Βουλγάρα μέσα σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Προμηθέως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με όσα έγιναν μέχρι στιγμής γνωστά από τις αστυνομικές αρχές, η γυναίκα φέρει τραύματα από μαχαίρι. Την άτυχη 33χρονη βρήκαν ο σύζυγός της μαζί με έναν φίλο του.
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

«Βρέχει» ηδονή και κρατάς ομπρέλα; Οι 5 στάσεις του σεξ που θα σε στείλουν στα ουράνια

staseis-sex-570
Όταν πρόκειται για σεξ έχε τα μάτια σου ανοιχτά, αυτιά τεντωμένα και το μυαλό σου συγκεντρωμένο, ειδάλλως θα απωλέσεις τα ποτάμια της ηδονής, ρίχνει καταιγίδες κι εσύ ψάχνεις ομπρέλα. Το σεξ ειδικά όταν έχεις διανύσει κάποια χιλιόμετρα στην αρένα και δεν είσαι νεοσύλλεκτος καταντάει συχνά πυκνά ρουτινιάρικο. 
Και τι κάνουμε για να γίνει το σεξ πιο ενδιαφέρον και να αποκτήσει το στοιχείο της έκπληξης και πάλι; Δοκιμάζουμε καινούρια πράγματα, νέες στάσεις ( ίσα ρε που τις έχεις δοκιμάσει όλες). Υπάρχει ένας πακτωλός στάσεων που δε γνώριζες και είναι βέβαιο ότι αν τις δοκιμάσεις με την κοπέλα σου θα ανοίξεις νέους ορίζοντες και θα γράψεις νέες σελίδες στο Μεγάλο Βιβλίο της ηδονής. Πάρε για αρχή 5 στάσεις που θα σου προσφέρουν τον οργασμό με έναν πρωτόγνωρο τρόπο.
Σημειώνεται ότι η ευεξία και ένα καλογυμνασμένο σώμα είναι ένα έξτρα πλεονέκτημα στο κρεβάτι!

Η νέα "hi-tech" μέθοδος προπόνησης της Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ αλλάζει ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα για τον τρόπο προπόνησης των ποδοσφαιριστών. Οι πρωταθλητές Γερμανίας εγκαινίασαν το μηχάνημα "footbonaut" το οποίο πλαισιώνει, χωρίς φυσικά να υποκαθιστά, τον Γιούργκεν Κλοπ και τους συνεργάτες του.

Το "Footbonaut" είναι μια μηχανή που εκτοξεύει μπάλες προς τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε ένα μικρό χώρο 14 τετραγωνικών μέτρων καλείται να κοντρολάρει και να σημαδέψει σωστά προς το τετράγωνο που του υποδεικνύει το μηχάνημα, μέσα από ένα πράσινο φως που ανάβει μετά από κάθε μπαλιά.
Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε την πρώτη του δοκιμή με τον Μουσταφά Αμινί, τον 19χρονο Αυστραλό, ο οποίος μπήκε στο "κλουβί" και στο τέλος της προσπάθειας είδε τα αποτελέσματα των μετρήσεων στο Ipad του προπονητή της Ντόρτμουντ.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιττας της Αναγέννησης Κολινδρού. Το παρών έδωσαν τα παιδιά από τα τμήματα των ακαδημιών, οι παίκτες του αντρικού τμήματος καθώς και οι προπονητές, καθώς και τα μέλη του ΔΣ. Κόπηκαν 3 βασιλόπιττες και οι τυχεροί ήταν οι Σπύρος Τσιαμης,Πετρος Γλυκος του Αθανασίου και Κλέαρχος Λακασάς! Τα μικρά παιδάκια κέρδισαν από μια μπάλα ένα στον παίκτη δόθηκε χρηματικό πόσο! Σημαντικό θα ήταν να αναφέρουμε και τους χορηγούς της βραδιάς Σωτήρη Κομπατσιάρη( ταβέρνα Σταβάρας) και το ζαχαροπλαστείο του Ανδρέα Τσουμτσιούδα! Photo Hasapetis




































Έφθασε το πρωτοσέλιδο από Το ΧΩΝΙ της 12ης Ιανουαρίου


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 11x11 - 3ος ΟΜΙΛΟΣ(12η αγωνιστική) Αστέρας Αμπελοκήπων - ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0 - 4

Τα γκολ για την ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ
2. ΤΣΕΝΕΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
1 .ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
1. ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ



ΕΠΣ Μακεδονίας / Προπαιδικό 3ος όμιλος 
Αστέρας Αμπελοκήπων - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης
0 – 4 
Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ η ομάδα των Ποντίων πήρε τη νίκη στο Σαββατιάτικο παιχνίδι του 3ου ομίλου του προπαιδικού της ΕΠΣ Μακεδονίας με τον Αστέρα Αμπελοκήπων. Η γηπεδούχος ομάδα πίεσε από την αρχή του αγώνα και οι παίχτες του Μπεκιάρη Γ. βρέθηκαν να αμύνονται στο μισό γήπεδο , άντεξαν όμως την πίεση και ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό στα δεξιά ο Τσενικλής Κ. με ωραίο γυριστό σουτ έκανε το 0 – 1. Λίγα λεπτά αργότερα και παρά την πίεση των αντιπάλων σε μια αντεπίθεσή τους οι Πόντιοι κατάφεραν να βρεθούν τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακά το σουτ όμως του Τσενικλή Κ. βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στην επανάληψη οι παίχτες της ΠΑΕ Ποντίων πήραν την πρωτοβουλία στο χώρο του κέντρου βγήκαν μπροστά και διπλασίασαν τας τέρματά τους με ωραία εκτέλεση φάουλ του Τσενικλή Κ. Πέντε λεπτά αργότερα ο δείκτης του σκορ ανέβηκε όταν ο Μυστακίδης Λ. μετά από εκτέλεση κόρνερ και ωραίο  σουτ  από τα πλάγια στο  δεύτερο δοκάρι έκανε το 0 - 3. Λίγο πριν το τέλος ο Κατσάρας Α. με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 0 – 4. Η κατερινιώτικη ομάδα με αυτή τη νίκη της ακολουθεί με 28 βαθμούς τον πρωτοπόρο Ντίνο Κούη και περιμένει τα επόμενα παιχνίδια με Γ. Κούδα και Λύκοι ΑΕ για να σταθεροποιηθεί στην δεύτερη θέση.
Αρκετός κόσμος στο δημοτικό γήπεδο (Πλαστικό) των Αμπελοκήπων την ζεστή Αλκιωνίδα ημέρα του Γενάρη.
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) : Χριστουδουλής Γ. (Τ), Σαββίδης Π., Αποστολόπουλος Α. , Τουλίκας Σ., Ζαχούλης Β. , Τερζίδης Π., Κατσάρας Α., Καρακούσης Γ. , Τσενικλής Κ. , Τουλίκας Γ. , Κουτσουράς Γ., Σαχπάζοβ Ν., Μυστακίδης Λ., Φωτιάδης Γ. , Κάπε Ε.

Διάγνωση καρκίνου σε λίγες ώρες


Κι όμως, ζήτημα ωρών θα είναι στο σύντομο μέλλον η διάγνωση του καρκίνου, καθώς και η αναγνώριση του είδους που έχει κάθε ασθενής, ώστε να ξεκινάει αμέσως την κατάλληλη θεραπεία. Αυτό τουλάχιστον, υποστηρίζουν βρετανοί επιστήμονες, που στηρίζονται στην ανακάλυψη μιας νέας εξέτασης.
Η εξέταση αυτή θα εξαλείψει την ανάγκη αποστολής δειγμάτων ιστού σε εργαστήρια, μειώνοντας έτσι το χρόνο αναμονής του ασθενή για τα αποτελέσματα. Πρόκειται για ένα είδος απεικόνισης με φασματομετρία μάζας (Mass Spectrometry Imaging - MSI), που στην ουσία επιτρέπει στους ειδικούς να συγκρίνουν ιστικά δείγματα ασθενών με στοιχεία αποθηκευμένα σε έναν υπολογιστή, ο οποίος μπορεί να «αντιληφθεί» τη μη φυσιολογική χημεία των ιστών.
Με απλά λόγια, μία ακτίνα σαρώνει την επιφάνεια του δείγματος, τη μετατρέπει σε ψηφιακή εικόνα, την οποία στη συνέχεια ο υπολογιστής αναλύει και συγκρίνει με τα αποθηκευμένα δείγματα.
Η διαφορά της συγκεκριμένης μεθόδου με αυτές που χρησιμοποιούνται σήμερα είναι ότι δεν βασίζεται στην δομή των ιστικών δειγμάτων, αλλά στη χημική τους σύσταση. Επιπλέον, βασίζεται σε αριθμητικά δεδομένα και όχι στο μάτι του ειδικού. Οι ερευνητές ελπίζουν να καταφέρουν να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία της επόμενης γενιάς ιστολογικών εξετάσεων, η οποία θα είναι πλήρως αυτοματοποιημένη.
Όπως, μάλιστα, δήλωσε και ο επικεφαλής του Τμήματος Χειρουργικής & Καρκίνου του Imperial College του Λονδίνου, καθηγητής Jeremy Nicholson, «από τα τέλη του 19 ου αιώνα έως σήμερα, είναι σχετικά λίγες οι μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στον τρόπο που εξετάζουμε παθολογοανατομικά τους ιστούς».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Καταδίκη Βαξεβάνη για συκοφαντία Ι. Μ. Βατοπαιδίου


Κόλαφος για τον Κ. Βαξεβάνη (που πρώτος είχε ξεκινήσει πόλεμο δημοσιευμάτων κατά της Μονής Βατοπαιδίου και του Γέροντος Εφραίμ από το κανάλι του ήδη συλληφθέντος επιχειρηματία Δ. Κοντομηνά), είναι η υπ’ αρ. 6148/6.12.2013 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Η απόφαση εκδόθηκε μετά από αγωγή της Μονής Βατοπαιδίου και του Καθηγουμένου της και δέχθηκε ότι ο Βαξεβάνης με δημοσιεύματά του στην ιστοσελίδα http://www.koutipandoras.gr και στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ προσέβαλε παράνομα και κατασυκοφάντησε την προσωπικότητα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και του Καθηγουμένου της Γέροντα Εφραίμ.
Για τον λόγο αυτό υποχρέωσε τον δημοσιογράφο αφενός να προβεί σε δημοσίευση αποκατάστασης της προσβολής και αφετέρου να καταβάλει στην Ιερά Μονή 10.000 Ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης.
Σημειώνεται ότι τα χρήματα αυτά η Ιερά Μονή με δήλωση στο δικαστήριο, έχει ήδη εκχωρήσει στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στα συσσίτια αστέγων, ενώ ο Καθηγούμενος της Μονής δεν είχε αιτηθεί να του καταβληθεί χρηματική αποζημίωση.
Το δικαστήριο έκρινε ότι τα επίμαχα δημοσιεύματα χρησιμοποιήθηκαν εσκεμμένα και κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας από τον δημοσιογράφο με σκοπό εξύβρισης της Μονής και του Γέροντος Εφραίμ, αλλά και συκοφάντησής τους.
Το δικαστήριο δέχθηκε ότι ο Βαξεβάνης με ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματά του προσέβαλε το όνομα, την ηθική υπόσταση και τον μοναστικό χαρακτήρα της Ιεράς Μονής αλλά και συμβόλων της χριστιανικής πίστης, όπως την Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου, αμφισβήτησε δε και περιφρόνησε το πρόσωπο του Γέροντος Εφραίμ, την ηθική και θρησκευτική του συνείδηση και υπόληψη ως μοναχού και ιερωμένου.
Το δικαστήριο δέχθηκε ότι αποδείχθηκε ότι τα δημοσιεύματα του Κώστα Βαξεβάνη περιείχαν ισχυρισμούς που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δημοσιεύτηκαν από τον δημοσιογράφο εν γνώσει της αναληθείας τους, με στόχο να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη του Γέροντος Εφραίμ.
Αναληθή αποδείχθηκαν κατά την απόφαση, μεταξύ άλλων, όσα ισχυριζόταν ο Κώστας Βαξεβάνης για «επιλεκτική» περιφορά της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου από τον Γέροντα Εφραίμ «στα σαλόνια» και για έκθεσή της σε λαϊκό προσκύνημα «με το αζημίωτο».
Αποδείχθηκε αντιθέτως ότι το ιερό κειμήλιο εκτίθεται προς προσκύνηση κατά καιρούς σε Ι. Ναούς ανά την Ελλάδα προς ικανοποίηση σχετικών αιτημάτων τους και ότι οι προσφορές των πιστών διατίθενται για την οικονομική ενίσχυση των ναών που υποδέχονταν το ιερό κειμήλιο καθώς και για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Είναι τέλος χαρακτηριστικό ότι το δικαστήριο κατακεραυνώνει τον δημοσιογράφο που, περιφρονώντας το τεκμήριο της αθωότητας, επιχειρούσε να εδραιώσει στο αναγνωστικό κοινό πεποίθηση ενοχής του Γέροντος Εφραίμ για διάφορες πράξεις, παρόλο που η όλη υπόθεση διερευνάται δικαστικά και, στην πλειονότητα των περιπτώσεων, τα δικαστήρια διαλύουν με τις αποφάσεις τους την κατασκευασμένη εικόνα περί σκανδάλου.
Η απόφαση αυτή προστίθεται στο πλήθος εκείνων των αποφάσεων, αστικών και ποινικών δικαστηρίων, που έχουν εκδοθεί τα τελευταία δύο, και οι οποίες με ευθυκρισία, νηφαλιότητα και μετριοπάθεια αποκαλύπτουν την πραγματικότητα, η οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από την εικόνα που είχε σκοπίμως καλλιεργηθεί από διάφορα Μ.Μ.Ε., ιδίως δε από το κανάλι στο οποίο εργαζόταν τότε ο Κ. Βαξεβάνης.
(Πηγή: romfea.gr)

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα φυσικά στήθη του Χόλιγουντ [εικόνες]

plousia-sththi-sto-hollywood2-570
Υπάρχουν κάποιες γυναίκες στο Χόλιγουντ που στάθηκαν τυχερές και η φύση της προίκισε γενναιόδωρα στο στήθος, γεγονός που μας χαροποιεί καθώς κάνουμε οφθαλμόλουτρο.Ενώ υπάρχουν κάποιες γυναίκες που επισκέπτονται τους πλαστικούς χειρουργούς για να αποκτήσουν κάλλη και ομορφιά, υπάρχουν κάποιες που έχουν πλούσια τα ελέη από γεννησιμιού τους και πιο συγκεκριμένα πλούσιο στήθος.
Οι παρακάτω κυρίες είναι αγαπημένες του ανδρικού φύλου γιατί εκτός από όμορφες έχουν και πλούσιο στήθος που κολάζει και άγιο.