ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Τέλος στην ερωτική απογοήτευση! Κάντε τον delete!

Τέλος στην ερωτική απογοήτευση υπόσχεται ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης σε όλες τις γυναίκες που τρώνε χυλόπιτα! Το «Pink...
Kisses» δημιουργήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν τρεις παθούσες αποφάσισαν να σταματήσουν να κλαίνε με μαύρο δάκρυ για τους χαμένους έρωτές τους και να προσφέρουν στις ίδιες και τις υπόλοιπες γυναίκες τη ζωή που τους αξίζει.

Ετσι, η Ελι, η Εϊμι και η Ανι αποφάσισαν ότι καμία γυναίκα δεν πρέπει να βασανίζεται επειδή χώρισε. Δημιούργησαν, λοιπόν, μια ηλεκτρονική υπηρεσία όπου τα μέλη θα μπορούν να βρουν υποστήριξη, φίλες και νέα κίνητρα για να προχωρήσουν στη ζωή τους. Το σάιτ, μάλιστα, υπόσχεται επιτυχία σε έναν ή δύο μήνες το πολύ, πράγμα που σημαίνει ότι όσες γυναίκες γράφονται στην εν λόγω υπηρεσία θα καταφέρουν γρήγορα να ξεχάσουν αυτόν που τους ράγισε την καρδιά.

Ωστόσο, επειδή ο σκοπός είναι πάνω απ' όλα ιερός και όλες πρέπει να έχουν την ευκαιρία να βοηθηθούν, οι ιδιοκτήτριες του «Pink Kisses» αποφάσισαν να προσφέρουν υπηρεσίες ανάλογες με την οικονομική δυνατότητα της πελάτισσας. Γι' αυτό, η συνδρομή στο σάιτ κυμαίνεται από 14 έως 272 δολάρια, ενώ κάποια από τα κέρδη πηγαίνουν σε ίδρυμα κατά του καρκίνου του μαστού.

Η πελάτισσα μπορεί να λαμβάνει στο σπίτι της λουλούδια και μηνύματα που θα της αναπτερώνουν το ηθικό, ενώ οι βοηθοί των τριών γυναικών θα στέλνουν στις δυστυχισμένες γυναίκες ακόμα και σοκολατάκια της εταιρείας Better Than Sex, που σύμφωνα με κάποιες συνδρομήτριες είναι όντως καλύτερα και από το σεξ!

Αυτές που πληρώνουν για το πλήρες πακέτο, τη λεγόμενη υπηρεσία «The Diva», μπορούν να συναντήσουν από κοντά life coach, δηλαδή ειδικό που θα τις συμβουλεύσει πώς να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους!

Το μεγαλύτερο αερόπλοιο στον κόσμο

Δεν είναι διαστημόπλοιο ούτε αεροπλάνο: Είναι ένα γιγάντιο αερόπλοιο εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ο γνωστός... πελεκάνος...
To Pelican κατασκεύασε η εταιρεία Aeros Corp, επενδύοντας σε αυτό ένα κεφάλαιο πάνω από 35 εκατομμύρια δολάρια, ενώ επιστήμονες από τη NASA βοηθούν διαρκώς στην ανάπτυξη της αεροδυναμικής και των συστημάτων ελέγχου του αεροσκάφους.

Πολλές δοκιμές και ανακατατάξεις έφεραν το θετικό αποτέλεσμα και έτσι το περασμένο Σαββατοκύριακο ο «πελεκάνος» πέταξε στο πρώτο του ταξίδι στους αιθέρες. Το μήκος του σκάφους είναι 266 μέτρα και το πλάτος 97, ενώ είναι σε θέση να ανυψώσει πάνω από 66 τόνους. Έτσι το μέλλον σε ελαφρύτερα ταξίδια στον αέρα φαντάζει πολύ κοντά.





perierga.gr

Πίνεις αναψυκτικά; Δες τι παθαίνεις από τα πολλά αναψυκτικά!

Η κατανάλωση ενός ή περισσότερων αναψυκτικών με ζάχαρη κάθε μέρα αυξάνει τον κίνδυνο για...
εμφάνιση διαβήτη στο μέλλον, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα. Κάθε αναψυκτικό παραπάνω που πίνει κάποιος μέσα στην ημέρα, αυξάνει ανάλογα ο σχετικός κίνδυνος.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη Ντόρα Ρομαγκουέρα του Imperial College του Λονδίνου, μελέτησαν τις διατροφικές συνήθειες περίπου 350.000 ατόμων σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες.

Η μελέτη έδειξε ότι για κάθε έξτρα 340 ml καθημερινής κατανάλωσης αναψυκτικών με ζάχαρη (δηλαδή περίπου όσο ένα αναψυκτικό), ο κίνδυνος για διαβήτη αυξάνεται κατά 22% σε σχέση με όσους πίνουν μόνο ένα αναψυκτικό το μήνα ή λιγότερο. Η κατανάλωση φρουτοχυμών δεν φαίνεται να αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης διαβήτη.

«Με δεδομένη την αύξηση της κατανάλωσης αναψυκτικών με ζάχαρη στην Ευρώπη, θα πρέπει να δοθούν στον πληθυσμό σαφή μηνύματα για τις ανθυγιεινές συνέπειες αυτών των ποτών», δήλωσε η υπεύθυνη της έρευνας.

Η ευρωπαϊκή μελέτη έρχεται να επιβεβαιώσει παρόμοια ευρήματα από προηγούμενες έρευνες στις ΗΠΑ, που έχουν συμπεράνει ότι τα αναψυκτικά με ζάχαρη συνδέονται με αύξηση του σωματικού βάρους και με καταστάσεις όπως ο διαβήτης τύπου 2. Η συγκεκριμένη χρόνια πάθηση, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πλήττει πάνω από 310 εκατ. άτομα παγκοσμίως.

«Το συμπέρασμα είναι ότι τα αναψυκτικά με ζάχαρη δεν κάνουν καλό. Δεν έχουν θρεπτική αξία και, όπως δείχνουν τα στοιχεία, η καθημερινή κατανάλωσή τους μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2», δήλωσε ο Πάτρικ Γουλφ από το University College του Λονδίνου.

«Από μόνα τους, τα αναψυκτικά με ζάχαρη αποτελούν μόνο ένα μέρος της όλης εικόνας, έναν μόνο από τους δυνητικούς παράγοντες κινδύνου για τον διαβήτη τύπου 2. Από τη στιγμή όμως που κανείς μπορεί εύκολα να εξαλείψει αυτόν τον παράγοντα, προτιμώντας αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη ή, ακόμα καλύτερα, βγάζοντάς τα τελείως από τη διατροφή του, έχει πράγματι νόημα να το κάνει», πρόσθεσε.

Από την άλλη, ο δρ Μάθιους Χομπς, επικεφαλής ερευνών της βρετανικής οργάνωσης για το διαβήτη Diabetes UK, σχολιάζοντας τη νέα έρευνα, ανέφερε πως αν και ο αυξημένος κίνδυνος λόγω των αναψυκτικών δεν φαίνεται να προκαλείται μόνο επειδή αυτά έχουν περισσότερες θερμίδες και άρα αυξάνουν το σωματικό βάρος, «δεν υπάρχει ακόμα οριστική απόδειξη πως τα αναψυκτικά με ζάχαρη αυξάνουν τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2 για κάποιον άλλο λόγο πέρα από την αύξηση του βάρους που επιφέρουν».

50+10 ξεκαρδιστικές ατάκες - κακίες γυναικών για τους άνδρες!

Διαβάστε 50+10 ξεκαρδιστικές ατάκες - κακίες των γυναικών για τους άνδρες:
01. Πως μπορείς να κάνεις έναν άντρα να πάρει τα χέρια του από πάνω σου;

Παντρέψου τον

02. Πως θα κάνεις τον άντρα σου να αγαπά μόνο εσένα και καμιά άλλη;

Γίνε η γραμματέας του

03. Τι κάνει ο άντρας όταν η γυναίκα του φθάνει σε οργασμό;

Φυλάει τα παιδιά στο σπίτι

04. Πως καταλαβαίνεις οτι ένας άντρας ετοιμάζεται να πει κάτι έξυπνο;

Αρχίζει με την φράση " Η γυναίκα μου είπε....."

05. Οι γυναίκες ενθουσιάζονται με μια καλή αγορά από ένα κατάστημα.

Οι άντρες ενθουσιάζονται με το να βρουν πάρκινγκ εκεί κοντά.

06. Γυναίκες και άντρες γεννήθηκαν ίσοι.

Οι γυναίκες όμως εξακολουθούν να εξελίσσονται.

Ευρωμπάσκετ: Πρωταθλητές Ευρώπης οι Γάλλοι!

Η ώρα της Γαλλίας έφτασε και αυτή τη φορά οι «τρικολόρ» ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους με την ιστορία. Με μία επιβλητική εμφάνιση μετά το πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Βενσάν Κολέ έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στην αγνώριστη Λιθουανία και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της την κορυφή της Ευρώπης νικώντας με 80-66.

Μπατούμ εναντίον Κλέιζα

Ο Πάρκερ ξεκίνησε «κρύος» το ματς (1/5 στην πρώτη περίοδο), αλλά ο Μπατούμ ανέλαβε δράση και με εκείνον πρωταγωνιστή σε άμυνα κι επίθεση οι «τρικολόρ» είχαν τον έλεγχο ξεφεύγοντας με 17-12. Όλα αυτά, όμως, μέχρι να πάρει μπρος ο Κλέιζα, ο οποίος με έντεκα προσωπικούς πόντους και απόλυτη ευστοχία στο πρώτο δεκάλεπτο οδήγησε την ομάδα του σε ένα επί μέρους σκορ 10-2 και το προβάδισμα (19-22).

Γαλλική επανάσταση

Η Γαλλία ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπως μαρτυρά και το σκορ 31-12, με το οποίο αυτό ολοκληρώθηκε. Χάρη στην καλή άμυνα, τον έλεγχο των ριμπάουντ (19-9) και τον πλουραλισμό στην επίθεση, η ομάδα του Κολέ επέβαλε το δικό της νόμο στο παρκέ, την ώρα που η «Λιέτουβα» έδειχνε πλήρως αποσυντονισμένη. Αρχικά ο Πιετρούς, εν συνεχεία ο εκπληκτικός Μπατούμ (17π. και εξαιρετική άμυνα) ο Πετρό και στο τέλος ο Ντιό, που πέτυχε ένα απίθανο τρίποντο με την εκπνοή του ημιχρόνου, έφεραν την ομάδα τους στο +16, 50-34.

Μπορίς… κι εσύ

Η αντεπίθεση της Λιθουανίας δεν ήρθε ποτέ. Ο πανικός στις κινήσεις των παικτών του Καζλάουσκας ήταν εμφανής και η γαλλική άμυνα έμοιαζε απροσπέλαστη την ώρα που ο Ντιαό πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα με 11 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο. Η διαφορά αντί να μειωθεί εκτοξεύτηκε στο +22 (64-42) και η περίοδος ολοκληρώθηκε με 68-50 και τους Γάλλους να οδεύουν ολοταχώς προς την κούπα.

Ήταν πλέον αργά…

Η Λιθουανία έδειξε διάθεση να το παλέψει μέχρι τέλους. Όμως πέρα από τον κακό της εαυτό και τον εξαιρετικό της Γαλλίας, είχε πλέον να αντιμετωπίσει και το χρονόμετρο. Δεν κατάφεραν να ρίξουν τη διαφορά κάτω από τους 16 πριν το τελευταίο λεπτό, την ώρα που ο… εξαφανισμένος Πάρκερ φρόντιζε με προσωπικά καλάθια να τους κόβει τη φόρα.

Δεκάλεπτα: 19-22, 50-34, 68-50, 80-66.

Γαλλία (Κολέ): Λοβέρν, Μπατούμ 17, Ντιό 5, Πετρό 8, Πάρκερ 12, Πιετρούς 6, Ντε Κολό 4, Ντιαό 15, Αζανσά 4, Ζελαμπάλ 7. Λοβέρν 2, Ερτέλ, Καουντί.

Λιθουανία (Καζλάουσκας): Καλνιέτις 19, Ντ. Λαβρίνοβιτς 7, Ματσιούλις 7, Σεϊμπούτις 10, Κλέιζα 20, Πότσιους 3, Βαλαντσιούνας, Γιαβτόκας, Μοτιεγιούνας, Κουζμίνσκας.

Διαιτητές: Αρτεάγκα (Ισπανία), Μπελόσεβιτς (Σερβία), Λαμόνικα (Ιταλία).
sport-fm.gr

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας στο Κερατσίνι: "Είδα πως σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα"

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από τον τόπο της δολοφονίας του άτυχου Παύλου Φύσσα.
Ο αυτόπτης μάρτυρας που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Ελεύθερος Τύπος υποστηρίζει ότι καθόταν σε παγκάκι, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη όταν είδε ξαφνικά 6 με 7 άτομα αγόρια και κορίτσια να ανεβαίνουν τρέχοντας την οδό Κεφαλλνίας. Από πίσω τους ακλουθούσαν περίπου 15 με 20 άτομα. Όλοι άνδρες με μαύρα ρούχα και αρβύλες.

Οι κοντοκουρεμένοι άνδρες πρόλαβαν την ομάδα των νεαρών στον οδό Παναγή Τσαλδάρη και άρχισαν να διαπληκτίζονται. Πολλοί από αυτούς πιάστηκαν στα χέρια.

«Επειδή φοβόταν  πολύ και έρχονταν συνέχεια άτομα από παντού ,κοίταζε γύρω του και κάποια στιγμή ,είδε από πίσω του ένα ασήμι μακρύ αυτοκίνητο να είναι σταματημένο  . Το παιδί το χτύπαγαν 2-3 άτομα μαζί, με κράνη, με κλοτσιές, με μπουνιές και μετά τον έπιασε αγκαλιά ένας εύσωμος άνδρας με λίγα γκρίζα μαλλιά και τον χτυπούσε» αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Αμέσως μετά εμφανίστηκε η ομάδα ΔΙΑΣ. Όμως οι νεαροί ήταν διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία της οδού Παναγή Τσαλδάρη.
 
«Τότε ήρθε η Αστυνομία και αυτοί που τον χτυπούσαν με κράνη ,άρχισαν να τρέχουν για να φύγουν και είδε ότι βγήκε ένας άνδρας με ξυρισμένο κεφάλι από τη θέση του συνοδηγού, άρχισε κι αυτός να τρέχει ,ενώ ο οδηγός του έμεινε εκεί .Ταυτόχρονα άκουσα το παιδί που χτυπούσαν πριν να φωνάζει: “Με έχει μαχαιρώσει με μαχαίρωσε δίπλα στην καρδία, αυτός είναι».

«Μετά είδα τους αστυνομικούς να έχουν πιάσει έναν άνδρα και να του έχουν βάλει χειροπέδες. Αυτός ο άνδρας ήταν εύσωμος ,με γκρίζα μαλλιά και νομίζω ήταν αυτός που είχα δει και πριν να χτυπάει το παιδί ενώ το είχε σχεδόν αγκαλιά»
Αντιδρούν οι κρατούμενοι στις φυλακές για τον 45χρονο φονιά του Φύσσα
Εν τω μεταξύ σοβαρό πρόβλημα με την κράτηση του 45χρονου αντιμετωπίζει το υπουργείο Δικαιοσύνης καθώς οι κρατούμενοι δεν τον θέλουν στις φυλακές.

Την Δευτέρα το πρωί μάλιστα  αναμένεται να αποφασίσει σε ποια από τις τρεις φυλακές που έχουν προκριθεί θα μεταχθεί ο 45χρονος κατηγορούμενος.

Για λόγους ασφαλείας μάλιστα δεν θα ανακοινωθεί που θα πάει μέχρι να μεταχθεί εκεί.

Σε καρτοκινητά -μυστήριο οι κλήσεις του δράστη
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος είχε κάνει αρκετά τηλεφωνήματα εκείνο το βράδυ, όμως τρεις κλήσεις βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. 
Οι τρεις κλήσεις αυτές το μοιραίο βράδυ έγιναν σε τρία καρτοκινητά «μαϊμού», τα οποία ανήκουν σε αλλοδαπούς. 
Σημειώνεται ότι είναι πρακτική των ανθρώπων που κινούνται παρανόμως να βάζουν μπροστά αλλοδαπούς και να πηγαίνουν να παίρνουν καρτοκινητά για εκείνους έτσι ώστε να μην τους εντοπίζει η αστυνομία.

Γερμανικές εκλογές: Σάρωσε η Μέρκελ, πάτωσε ο Ρέσλερ- Απομακρύνεται η αυτοδυναμία

16244867_AA54_GERMANY_ELECTION__0922_11.limghandler.jpgΟι Γερμανικές κάλπες έκλεισαν …. και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η συμμετοχή ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις προηγούμενες εκλογές!
Χαρακτηριστικό είναι πως μέχρι τις 14.00 η ώρα, το 41,4% των Γερμανών έριξε την ψήφο του, 5,4% περισσότεροι από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση!

H αυτοδυναμία της θριαμβεύτριας των γερμανικών εκλογών, Άγκελα Μέρκελ, φαίνεται σχεδόν απίθανη παρά την ιστορική νίκη της, σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα της κάλπης, ενώ το θρίλερ θα παιχτεί στο με ποιο από τα υπόλοιπα κόμματα θα συγκυβερνήσει μαζί της. Απρόθυμος δηλώνει ο Στάινμπρουκ για συμμετοχή σε συνασπισμό.
Αυτό αποκάλυψε και ο απεσταλμένος του Star στην Γερμανία Τάσος Τέλλογλου λίγα δευτερόλεπτα μετά το κλείσιμο της κάλπης.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τ.Τέλλογλου η κ.Μέρκελ ανέβασε τα ποσοστά της κατά 6 μονάδες.
«Η κυρία Μέρκελ θα καρδιοχτυπήσει για το ποιος θα είναι ο εταίρος της. Μάλλον θα συμμαχήσει με τους Σοσιαλοδημοκράτες ή με τους πράσινους» εκτίμησε ο απεσταλμένος του STAR .
Οι αστρολογικές προβλέψεις έπεσαν μέσα….!!!!
Η Καρκίνος Α.Μέρκελ με τον Δία στο ζώδιο της τα σάρωσε όλα στις Γερμανικές εκλογές!!!
Σε αντίθεση με τον θρίαμβο των Χριστιανοδημοκρατών, που άγγιξαν σχεδόν την απόλυτη πλειοψηφία, οι Φιλελεύθεροι εταίροι της Καγκελαρίου, δηλαδή ο κύριος Ρέσλερ που είναι γνωστός για τις «φιλελληνικές» δηλώσεις του, πάτωσε!!!
Αναλυτικότερα:
Στο exit poll του ZDF, oι Χριστιανοδημοκράτες (CDU/CSU) εμφανίζονται κοντά στο 42,5%, οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) κοντά στο 26,5%, η Linke κοντά στο 8,5%, οι Πράσινοι στο 8% και το FDP περί το 4,5%. Το ευρωσκεπτικιστικό AfD βρίσκεται στο 4,8%. Τα λοιπά κόμματα είναι στο 5,6%.
Στο exit poll του ARD, oι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) εμφανίζονται κοντά στο 42%, οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) κοντά στο 26%, η Linke κοντά στο 8,3%, οι Πράσινοι στο 8,1% και το FDP στο 4,7%. Το ευρωσκεπτικιστικό AfD βρίσκεται στο 4,9%. Τα λοιπά κόμματα είναι στο 6,2%.
Με δεδομένο πως το όριο για την είσοδο στη Βουλή είναι το 5%, οι Φιλελεύθεροι ΔΕΝ μπαίνουν στη Βουλή και πιθανότερος θεωρείται ο μεγάλος συνασπισμός.
Μέρκελ: Θα κάνω το καλύτερο για την Γερμανία
Για «σούπερ αποτέλεσμα» μίλησε η Καγκελάριος Μέρκελ αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης, λέγοντας πως είναι ακόμη «πολύ νωρίς» για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα, ωστόσο αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τον σύντροφο της, υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο για το μέλλον της Γερμανίας.
Στάινμπουργκ: Δεν πήραμε αυτά που θέλαμε
«Δεν πετύχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε» δήλωσε ο υποψηφίος των Σοσιαλδημοκρατών Πέερ Στάινμπρουκ, μετά τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα. «Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο της κ. Μέρκελ» πρόσθεσε.
Σημειώνεται πως εάν τα αποτελέσματα διαμορφωθούν όπως το exit poll του ZDF, για την αυτοδυναμία στη Βουλή θα χρειαστεί το 42,8% -ελάχιστα υψηλότερα δηλαδή από αυτό που εμφανίζονται να πετυχαίνουν οι Χριστιανοδημοκράτες. Βάσει του ARD, η αυτοδυναμία θα ήταν στο 42,2%, και πάλι δηλαδή ελάχιστα παραπάνω από το ποσοστό του CDU.
Οι πρώτες προβολές εκλογικού αποτελέσματων επιβεβαιώνουν τα exit poll και την έξοδο του FDP από τη Βουλή. Βάσει αυτών, οι Χριστιανοδημοκράτες εμφανίζονται με 298 έδρες, οι Σοσιαλδημοκράτες 184 έδρες, η Linke 59 και οι Πράσινοι 57.

Τους αθλητές τους ”τρώει” το σεξ!

Τους αθλητές τους ”τρώει” το σεξ!Θέλετε να χάσετε κιλά αλλά δε θέλετε να μπείτε πάλι στην επίπονη διαδικασία της δίαιτας. Θέλετε να βρείτε πιο ευχάριστους και εποικοδομητικούς τρόπους να χάσετε θερμίδες. Γιατί να ξημεροβραδιάζεστε στο γυμναστήριο αν μπορείτε να κάψετε το λίπος με το σεξ;

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το New England Journal of Medicine το σεξ διαρκεί κατά μέσο όρο 6 (!) λεπτά και καταφέρνει να κάψει μόνο 21 θερμίδες! Μια πολύ γερή δόση σεξ (διάρκειας περίπου 30 λεπτών) καίει από 85 έως 100 θερμίδες.

Ίσως είναι καλύτερα λοιπόν να μην αφήσουμε το γυμναστήριο αλλά να συνεχίσουμε για να έχουμε καλύτερη φυσική κατάσταση, να κάψουμε περισσότερο λίπος και να έχουμε καλύτερη απόδοση στο σεξ!


Να και μερικές αλήθειες για το σεξ!



Sex πριν το πρωινό!

Τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι πιο υψηλά μεταξύ 8 π.μ. και 9.π.μ. Ευκαιρία λοιπόν να το εκμεταλλευτείτε! Δείτε το σαν προθέρμανση!


Τι να τρώτε για να αντέχετε περισσότερο!

Μπορείτε να τρώτε στρείδια, βατόμουρα, φυστίκια, μπανάνες και φυσικά σοκολάτα! Αυτές είναι τροφές που αυξάνουν την αντοχή σας! Φάτε λοιπόν και ριχτείτε στον ... αγώνα!


Αλλάζετε συχνά στάσεις στο σεξ!

Εχθρός του καλό είναι το καλύτερο! Και εχθρός του σεξ είναι η ρουτίνα! Δραστηριοποιηθείτε και αλλάξτε στάσεις! Πειραματιστείτε γιατί έτσι ενεργοποιείτε περισσότερους μυς και γυμνάζεστε περισσότερο!


Γυμναστείτε για καλύτερο οργασμό!

Οι γυναίκες που καθημερινά γυμνάζονται έρχονται πιο εύκολα σε οργασμό. Η γυμναστική στους άνδρες και μάλιστα η έντονη άσκηση τονώνει τη σεξουαλική συμπεριφορά.
Πηγή: healthtimes

Εύκολα και νόστιμα κεφτεδάκια με ελαφριά σάλτσα μουστάρδας


Υλικά
600 γραμμάρια χοιρινό κιμά
1 αυγό
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 φέτες ψωμί του τόστ
ελαιόλαδο
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κύβο ζωμό κοτόπουλο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο να μαραθούν και παράλληλα χτυπάμε στο μούλτι το ψωμί του τόστ. Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά, το αυγό, το μαϊντανό και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κρεμμύδι και το σκόρδο αφού σοταριστούν και ανακατεύουμε λίγο ακόμα. Κρατάμε το τηγάνι στην άκρη. Πλάθουμε με τα χέρια μας τα κεφτεδάκια και τα βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο που έχουμε βάλει αλεύρι και τα πανάρουμε κουνώντας το πιάτο κυκλικά. Βάζουμε πίσω στο μάτι το τηγάνι και ανάβουμε το μάτι. Όταν κάψει βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τους κεφτέδες. Αφήνουμε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Τώρα θα κάνουμε το κόλπο μας. Ρίχνουμε το ζωμό και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί περίπου το μισό. Στο ποτηράκι του κρασιού βάζουμε τη μουστάρδα, γεμίζουμε με νερό, ανακατεύουμε και προσθέτουμε στο τηγάνι. Χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και σε 3-5 λεπτά είμαστε έτοιμοι να φάμε! Συνοδεύουμε με ρυζάκι!
 
Μικρά μυστικά: Εάν δέν είστε φάν της μουστάρδας, προσθέστε 1 κ.σ. μέλι και θα αλλάξει κατά πολύ η γεύση!
 
πηγή: oisyntagesmoy

Κυριακή 29 Σεπτέμβρη, Εγκαίνια της λειτουργίας της ''Κιβωτού Σπόρων Πιερίας''

"Κιβωτός Σπόρων Πιερίας"

 Με σεβασμό στην φύση, με ευθύνη για τις επόμενες γενιές, με αγάπη για τους συνανθρώπους μας!



Γιορτή Σπόρων Οκτώβρης 2012

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στα εγκαίνια της λειτουργίας της ''Κιβωτού Σπόρων Πιερίας'',
που θα γίνουν στις 29 Σεπτεμβρίου στις 5:00 μ.μ Μαραθώνος με Λαχανά γωνία (κοντά στην Αγ. Παρασκευή).
Θα εκθέσουμε τις παραδοσιακές ποικιλίες που καλλιεργήσαμε. Θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και θα γνωριστούμε.
Θα γίνει συζήτηση με θέμα:
 
"Γιατί είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τις Παραδοσιακές ποικιλίες"

Όποιος έχει συλλέξει σπόρους υπεύθυνα, μπορεί να τους διαθέσει στην κιβωτό, συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο για τη σωστή καταγραφή των σπόρων. 
Η κιβωτός θα είναι ένας χώρος συνάντησης όλων των σπόρων που με ασφάλεια θα συλλέγουμε και θα μοιραζόμαστε. 
Η βιοποικιλότητα και η τροφική μας επάρκεια είναι στα χέρια μας.
Θα ακολουθήσει γιορτή στην οποία μπορείτε να συμμετέχετε όλοι. Μπορείτε όσοι επιθυμείτε να φέρετε αλμυρά, γλυκά, πίτες κλπ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας, Σαμαρά Κωνσταντίνα: 6932651183 


--
Οικολογική Ομάδα "Μητέρα Γη"