ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Το ΑΠΟΡΡΗΤΟ Σχέδιο Εκκένωσης της Βουλής σε περίπτωση τρομοκρατικού χτυπήματος!


Υπάρχει πλάνο λέμε, μην αγχώνεσαι.
Και αν οι τρομοκράτες επιχειρήσουν το αδιανόητο, παγιδεύοντας με βόμβες το ίδιο το Κοινοβούλιο; Ακούγεται σαν το σενάριο του "V for Vendetta", μα είναι μια πιθανότητα που δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη. Για αυτό το λόγο, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης σε συνεργασία με την ΕΥΠ παρουσίασε πριν λίγες ημέρες στην πολιτική ηγεσία της χώρας το επίσημο Σχέδιο Εκκένωσης των χώρων της Βουλής σε περίπτωση συναγερμού για τρομοκρατική επίθεση. Τα Kamarinia το εξασφάλισαν και το φέρνουν στο φως της δημοσιότητας.


ΣΕΝΑΡΙΟ: "Τηλεφώνημα αναφέρει την ύπαρξη πυροδοτημένων εκρηκτικών στο χώρο του Κοινοβουλίου. Η ΕΛ.ΑΣ. αξιολογεί την απειλή ως «πολύ πιθανή» (πορτοκαλί κωδικός)".

ΚΙΝΗΣΗ 1η: 
Ο Διοικητής της Αντιτρομοκρατικής ενεργοποιεί την κόκκινη γραμμή και καλεί τη συσκευή που βρίσκεται στο βήμα του Προέδρου της Βουλής. Πατάει «1» για Ελληνικά, εκτελούν τον εξής προσυμφωνημένο συνθηματικό διάλογο:
(Διοικητής) - Κύριε Πρόεδρε, υπάρχει απειλή. Σας αναθέτω την ευθύνη να εφαρμόσετε το Σχεδιο «ΠΟΥΛΟΣ».
(Πρόεδρος της Βουλής:) - Εσύ κλείσε.
(Διοικητής:) - Όχι εσύ κλείσε.
(Πρόεδρος της Βουλής:) - Όχι, εσύ.

ΚΙΝΗΣΗ 2η:
Ο Πρόεδρος της Βουλής αρχίζει να χτυπάει το κουδούνι με όλη του τη δύναμη. Για τα επόμενα πέντε λεπτά, ο βουλευτής από κάτω του που είχε το λόγο ουρλιάζει «ΜΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΛΗΣΕ 13 ΛΕΠΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ». Αφού ολοκληρώνει, ο Πρόεδρος αναγγέλει πως υπάρχει βόμβα και έπρεπε να έχουν φύγει όλοι εδώ και πέντε λεπτά.

ΚΙΝΗΣΗ 3η
Ο Πρόεδρος θέτει το ηλεκτρικό σύστημα της Βουλής σε emergency mode. Ανάβουν τα φώτα ανάγκης στους διαδρόμους και αναβοσβήνουν φωτεινά ταμπλό με μηνύματα όπως «ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ» και «ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ».

ΚΙΝΗΣΗ 4η:
Ένας φεύγει να πάει να το πει σ’ αυτούς που φιδιάζουν.

ΚΙΝΗΣΗ 5η:
Φακός-σφυρίχτρα-σωσίβιο για όλους. Η Κατερίνα Παπακώστα κάνει επίδειξη πώς λειτουργούν σε περίπτωση κινδύνου.

ΚΙΝΗΣΗ 6η:
Έναρξη διαδικασίας εκκενώσεως του χώρου. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στην τήρηση του πρωτοκόλλου της παρούσας διαταγής, ύψιστοι εθνικοί λόγοι απαιτούν η φυγάδευση του προσωπικού να γίνει με αυτήν ακριβώς τη σειρά:

1. Φώτης Κουβέλης
2. Πρόεδρος της Βουλής.
3. Γηραιότερος διορισμένος συγγενής Προέδρου της Βουλής.
4. Πρωθυπουργός της Ελλάδας.
5. Ν. Μιχαλολιάκος.
6. Υπουργικό Συμβούλιο.
7. Υπάλληλοι της Βουλής.
8. Βουλευτές.
9. Κοπάδι κατσίκια που εκτρέφουν υπάλληλοι της Βουλής σε πίσω γραφεία.
11. Μαθητές γυμνασίων που παρακολουθούν από τον εξώστη.

ΚΙΝΗΣΗ 7η:
Μόλις η αίθουσα αδειάσει, ο Αξιωματικός Υπηρεσίας της κοινοβουλευτικής φρουράς φέρνει δεμένο με λουρί τον Γεράσιμο Γιακουμάτο να μυρίσει κάτω από τα έδρανα για να εντοπίσει τη βόμβα. Αν ο βουλευτής Γιακουμάτος δηλωθεί κωλυόμενος, την υπηρεσία αναλαμβάνει η βουλευτίς Κωνσταντοπούλου.

ΚΙΝΗΣΗ 8η:
Επίταξη των Public απέναντι από τη Βουλή, στο όνομα της Εθνικής Ασφάλειας. Κατάσχεση όλων των touch screen κινητών, τα οποία τίθενται στη διάθεση των κομμάτων για να βγάλουν ανακοινώσεις σχετικά με το ποιος καταδικάζει τη σημερινή πρωτοφανή πράξη βίας κατά των θεσμών.

ΚΙΝΗΣΗ 9η:
Επίταξη των McDonald’s.

ΚΙΝΗΣΗ 10η:
Το σήμα όλων των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας γυρνάει σε manual και εκτρέπεται στο λάπτοπ του κυβερνητικού εκπροσώπου. Σε όλες τις οθόνες παίζουν κατα σειρά α) ο Εθνικός Ύμνος, β) η διαφήμιση του Σαμαρά με το Head & Shoulders, γ) live μετάδοση εικόνας μέσα και έξω από τη Βουλή.

ΚΙΝΗΣΗ 11η:
Ώσπου να εξακριβωθεί η ύπαρξη ή μή εκρηκτικών, αναστελλονται τα άρθρα 3 εως 47 του Συντάγματος και προσωρινά καθήκοντα Αρχηγού Πάντων αναλαμβάνει ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αλλαξονερουλάδων Βουλής, ο οποίος και παντρεύεται επιτόπου τον Φώτη Κουβέλη ωστε να διαιωνίσουν το είδος αν σκάσει καμια πυρηνική και μείνουν μόνο αυτοί οι δύο.

Κοιμηθείτε γυμνοί για να είστε ευτυχισμένοι με το σύντροφό σας!


Τι θεωρείται νορμάλ και τι όχι όταν μιλάμε για στιγμές οικειότητας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που καταλήγουν στο σεξ μπορεί να διαφέρει ανάμεσα στους ανθρώπους. 
Ακριβώς για αυτό, οι επιστήμονες στη Δυτική Ακτή της Αμερικής σε μια προσπάθεια να βρουν τη μια και σωστή απάντηση, έκαναν μια έρευνα σε 100.000 ανθρώπους από όλο τον κόσμο -εκ των οποίων οι 23.000 είναι Αμερικάνοι- προκειμένου να εντοπίσουν τι είναι αυτό που κάνει ευτυχισμένο ένα ζευγάρι και τι είναι αυτό που τους λείπει και θα το ήθελαν παραπάνω.
Ο Pepper Schwartz, ένας κοινωνιολόγος του Πανεπιστημίου Washington στο Σιάτλ έκανε τη δική του έρευνα τόσο σε ετεροφυλόφιλα όσο και σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ηλικίας άνω των 18 και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 40% κάνει σεξ τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα.
Αυτό όμως που θεωρείται νορμάλ για κάθε ζευγάρι στις ιδιωτικές του στιγμές προβληματίζει ακόμα και τα ίδια τα ζευγάρια εδώ και δεκαετίες.
Ο James Witte, που είναι υπεύθυνος του Center for Social Science Research στο Πανεπιστήμιο George Mason της Virgina δήλωσε ότι η ομάδα ασχολήθηκε λίγο παραπάνω με τα ζευγάρια που δήλωναν ευτυχισμένα και ανέλυσε τη συμπεριφορά τους και αυτό για να μπορέσει να βοηθήσει και άλλα ζευγάρια να γίνουν εξίσου ευτυχισμένα.
Το 62% των Αμερικανών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ευτυχισμένοι στη σχέση τους, ενώ μόλις το 14% ιδιαιτέρως ευτυχισμένοι.
Πολλά από τα ευτυχισμένα ζευγάρια έδειχναν να στερούνται το ρομαντισμό στη σχέση τους, ενώ ένα 27% φαίνεται ότι έκρυβε ένα μυστικό.
«Αν κοιτάξει κανείς τα ευτυχισμένα ζευγάρια, θα δει ότι βγαίνουν ραντεβού. Κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου. Δείχνουν δημόσια τον έρωτά τους. Όλο αυτό το πακέτο που έχουν κάποια ζευγάρια δείχνει πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν».
Ένα 44% των Αμερικανών ερωτηθέντων δήλωσε ότι σχεδόν ποτέ ή ποτέ δεν βγαίνουν ραντεβού, ενώ στην Ιταλία το ποσοστό ανεβαίνει στο 53%, στην Αγγλία στο 54% και στη Γαλλία στο 55%.
Από τα ευρήματα της έρευνας, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν δυο τρόποι για να βελτιώσει ένα ζευγάρι τη σεξουαλική του ικανοποίηση! Ο πρώτος είναι να κοιμάται γυμνό το ζευγάρι στο κρεβάτι του τα βράδια, πράγμα που κάνει μόνο το 34% των γυναικών και 38% των ανδρών, ενώ ο δεύτερος τρόπος είναι να ανταλλάζει περισσότερα φιλιά και όχι μόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.
Στην Αμερική, μάλιστα, τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια έβαλαν σε πολύ υψηλή θέση την μεταξύ τους επικοινωνία, ενώ ακολουθεί το αίσθημα της φιλίας μεταξύ των συντρόφων, η στοργή, το σεξ και τέλος το να γίνουν γονείς.

Χημικός πόλεμος στην Εθνική οδό;


Αν τα ΜΑΤ συνεχίσουν να τους ψεκάζουν με χημικά, οι αγρότες προειδοποίησαν ότι θα ψεκάσουν κι εκείνοι με φυτοφάρμακα. 
Οι κινητοποιήσεις των αγροτών στις εθνικές οδούς συνεχίζεται και μάλιστα η κόντρα αναμένεται να έχει επιπτώσεις στην ατμόσφαιρα. Στην κυριολεξία. Όπως διαβάζουμε στο iefimerida.gr οι αγρότες αποφασισμένοι να σκληρύνουν τη στάση τους στην διεκδίκηση των αιτημάτων τους αποφάσισαν να μη μείνουν απαθείς απέναντι στις αστυνομικές δυνάμεις που σπεύδουν στα σημεία συγκέντρωσης των οχημάτων. Όταν τα ΜΑΤ θα έχουν εντολή να ψεκάζουν με χημικά τους συγκεντρωθέντες, οι αγρότες προειδοποιούν ότι θα αρχίσουν κι εκείνοι να ψεκάζουν με φυτοφάρμακα. Πάνε οι εποχές που οι αγρότες πέταγαν το γάλα στην άσφαλτο (κάτι τέτοιο σήμερα θα ήταν καταδικαστέο σαν πράξη από τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε). Θα περάσουν στην αντεπίθεση με κάτι πιο δραστικό αντιμετωπίζοντας κατά μέτωπο τις δυνάμεις καταστολής της Πολιτείας. Και μετά να σου πω εγώ, αιθαλομίχλη στην Αθήνα και καθαρός αέρας στην επαρχία! 

Ξεπεράσαμε μέχρι και την Ισπανία στην ανεργία! Τα κατάφεραν!


Ραγδαία αύξηση της ανεργίας μέσα στο 2012...
 
Ξεπεράσαμε μέχρι και την Ισπανία στην ανεργία! Τα κατάφεραν!
Μετά από τρία χρόνια στο Μνημόνιο και τις κατά καιρούς υποσχέσεις από τα πλέον επίσημα χείλη για ένα καλύτερο μέλλον, με επενδύσεις, ανάπτυξη και δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας, οι Έλληνες δεν προλαβαίνουν... να γράφονται στον ΟΑΕΔ και αυτό αν το δικαιούνται...
Η Ελλάδα ξεπέρασε ακόμα και την "πρωτοπόρο" Ισπανία και έχει επισήμως το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας μεταξύ των 27 κρατών της ΕΕ, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Παρασκευή η Eurostat.
Παράλληλα, στη χώρα μας έχει σημειωθεί η μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας το τελευταίο έτος, ενώ σε ό,τι αφορά στους νέους έως 25 ετών, χωρίς δουλειά είναι το 57,6% έναντι 23,4% κατά μέσο όρο στην Ευρώπη.
Τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία για την ανεργία στην Ευρωζώνη και την ΕΕ αφορούν το μήνα Δεκέμβριο, ενώ τα στοιχεία για την Ελλάδα έχουν επικαιροποιηθεί μέχρι το μήνα Οκτώβριο.
Στην Ευρωζώνη και την ΕΕ τα ποσοστά παρέμειναν αμετάβλητα, έναντι του προηγούμενου μήνα, σε 11,7% και 10,7% αντίστοιχα.
Στην Ελλάδα, η ανεργία διαμορφώθηκε σε 26,8% και δεύτερη ακολουθεί η Ισπανία με 26,1%. Τα χαμηλότερα ποσοστά σημειώθηκαν σε Αυστρία (4,3%), Γερμανία και Λουξεμβούργο (5,3%).
Η μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας το τελευταίο έτος σημειώθηκε σε Ελλάδα (26,8% από 19,7%), Κύπρο (14,7% από 9,7%) και Ισπανία (26,1% από 23,2%).
Τέλος, στους νέους ηλικίας έως 25 ετών η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας (57,6%) και δεύτερη είναι η Ισπανία (55,6%), ενώ το χαμηλότερο είναι σε Γερμανία (8%), Αυστρία (8,5%) και Ολλανδία (10%).
Συνολικά, στην ΕΕ 5,702 εκατομμύρια νέοι έως 25 ετών δεν έχουν δουλειά, εκ των οποίων τα 3,624 εκατομμύρια ζουν στην Ευρωζώνη
http://harryklynn.blogspot.gr/

Σκηνές απείρου κάλλους στην Προανακριτική Επιτροπή


Πανηγύρι .........................................


Σκηνές απείρου κάλλους στην Προανακριτική Επιτροπή
Πανδαιμόνιο επικράτησε πάλι εντός της αιθούσης της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ στη Βουλή.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πρόεδρος της Προανακριτικής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αποφάσισε να διακόψει μετά 5,5 ώρες τη συνεδρίαση. Κάποιοι βουλευτές εξέφρασαν αντιρρήσεις και ο κ. Μαρκογιαννάκης εξήγησε ότι δεν είναι δυνατόν να «ανακρίνουν» επί 5,5 ώρες τον μάρτυρα κ. Πλασκοβίτη. Τότε, ξέσπασε έντονος γύρος διαξιφισμών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο … «καυτός» διάλογος που ακολούθησε είχε ως εξής:
Χρ. Μαρκογιαννάκης: «Δεν επιτρέπω άλλες ερωτήσεις, λύεται η συνεδρίαση»
Β. Καπερνάρος: «Έχουμε κι άλλες ερωτήσεις. Είναι σημαντικό για την ουσία»
Αδ. Γεωργιάδης (προς Β. Καπερνάρο): «Έκανες 400 ερωτήσεις, η 401η ερώτηση είναι η συγκάλυψη;»
Ζ. Κωνσταντοπούλου(προς Πλασκοβίτη): «Μη σηκωθείτε να φύγετε, είναι παράνομο…»
Χρ. Μαρκογιαννάκης : «Εγώ είμαι πρόεδρος, λύεται η συνεδρίαση»
Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Σας κατηγορώ για υπόθαλψη εγκληματία και συγκάλυψη»
Αδ. Γεωργιάδης (προς Ζ. Κωνσταντοπούλου): «Εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας ως πρόεδρο λαϊκού δικαστηρίου να σφάζετε κόσμο όπως και τότε»
Χρ. Μαρκογιαννάκης : (βγαίνοντας): «Δεν μπορώ άλλο, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση»
Κατά τη διάρκεια αυτής της …..απείρου κάλλους διαδικασίας, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής κ. Βασίλης Καπερνάρος, εκνευρίστηκε τόσο πολύ, που χτύπησε με δύναμη το χέρι του στο έδρανο, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα δάχτυλο και να χρειαστεί να πάει σε Νοσοκομείο για την παροχή των Α΄ Βοηθειών.
newsbomb.gr


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2JeWKYfju

Η Αιμοδοσία του Ράδιο Θεσσαλονίκη ... πάει λιμάνι



 
Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013
Στην αποθήκη Γ στο λιμάνι.

Συμμετέχουν 5 Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης:
ΑΧΕΠΑ
ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ
ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Ελάτε.

Πείτε το και σε άλλους.

Μαζί μπορούμε καλύτερα

Για την τράπεζα αίματος των ακροατών του Ράδιο Θεσσαλονίκη.

ΕΠΙΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΞΩΔΙΚΩΝ !!!

              Η   ΕΠΙΘΕΣΗ   ΑΡΧΙΖΕΙ


Στην πράξη η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 
στο πλιάτσικο και την λεηλασία της ζωής 
και της περιούσιας μας .

ΠΡΙΝ ΤΗΝ  ΑΓΩΓΗ  ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

ΚΑΘΕ  ΕΞΩΔΙΚΟ  ΣΤΗΝ  ΤΡΑΠΕΖΑ 

..............ΜΙΑ  ΩΡΑ  ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.......... 
Η  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΟΣ  ΜΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ)


ΟΛΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ.

ΤΩΡΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

· ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
· ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ
· ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ


ΚΑΘΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ .
ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !
(ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ)
http://antistasitora.blogspot.gr/








ΚΑΙ  ΤΟ  ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ  ΕΠΙΔΟΣΗΣ 
ΣΤΗΝ EUROBANK


ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΔΕΥΤΕΡΑ  Η  ΣΕΙΡΑ  ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ  ΤΡΑΠΕΖΩΝ

«Τάγματα μισθοφόρων για την προστασία της Βουλής»


 

  Δήλωση-βόμβα του πρέσβη Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου

  Αποκαλυπτική συνέντευξη σε εφημερίδα του Καναδά, στην οποία υποστηρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών ιδιωτικού στρατού Academi (πρώην Blackwater) με στόχο την προστασία του Ελληνικού Κοινοβουλίου από τους διαδηλωτές, παραχώρησε ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος. 

«Πρόσφατα η ελληνική κυβέρνηση ήλθε σε συμφωνία με τη διάδοχη εταιρεία της Blackwater, προκειμένου να προσλάβει μισθοφόρους για την προστασία του κοινοβουλίου. Στις δημοκρατίες ωστόσο, το Κοινοβούλιο δεν χρειάζεται προστασία», φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, ο κ. Χρυσανθόπουλος.

Σε άλλες απαντήσεις του, ο Λ. Χρυσανθόπουλος σημειώνει ότι η καλύτερη και φθηνότερη λύση τόσο για την Ελλάδα όσο και την Ε.Ε. θα ήταν να χαρισθεί το ελληνικό χρέος, ενώ προτιμότερη από την παραμονή στο ευρώ είναι μία σταδιακή επιστροφή στη δραχμή, που θα επιτρέψει βελτίωση της ανταγωνιστικότητας μέσω της υποτίμησης του νομίσματος. 

Ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος διπλωμάτης καριέρας, διορίστηκε το 1993 ως πρώτος Έλληνας πρέσβης στην ανεξάρτητη Αρμενία, όπου αντιπροσώπευσε επίσης την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχει υπηρετήσει στο Τορόντο, στο Πεκίνο, στις μόνιμες αντιπροσωπείες της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις Βρυξέλλες και στον ΟΗΕ στην Ν. Υόρκη.

ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ: Η σύμβαση υπογράφτηκε με μάρτυρες πολλούς


Η σύμβαση υπογράφτηκε με μάρτυρες πολλούς
κι έχει καθαρά και την υπογραφή μου
δεμένος μέχρι κόκκαλο και όρους πονηρούς

θα έχω μια ζωή οδηγό κι ερμηνευτή μου

Θυμάμαι ότι υπόγραφα πολύ, πολύ μικρός
με πέννα από φτερό νομίζω και μελάνι
μόνο από ανάγνωση δεν ήξερα ο φτωχός
κι έτσι τον χρόνο κυνηγώ που τρέχει και δεν φτάνει

Όσες φορές χρειάστηκε να την συμβουλευτώ
μονίμως είχα άδικο κι έπρεπε να πληρώνω
κι αν κάποτε αποφάσιζα μονάχος να σκεφτώ
η σύμβαση απαγόρευε να σκέφτομαι και μόνος

Κρατάω κι εγώ τη σύμβαση με χέρι χαλαρό
και ψάχνω νά `βρω κάποιον που να θέλει να την κλέψει
διότι εντός της γράφεται και μάλιστα ρητώς
ο κάτοχος της δεν μπορεί να την εκαταστρέψει

Αλίμονο ο κακόμοιρος δεν πρόσεξα καλά
αντίγραφα οι μάρτυρες κρατούν και σημειώσεις
κι αν ίσως από αμέλεια χαθεί και τα λοιπά
προβλέπει το συμβόλαιο πολύ βαριές κυρώσεις


Στίχοι:   Διονύσης Τσακνής
Μουσική:   Διονύσης Τσακνής
Εκτελέσεις:
1. Διονύσης Τσακνής


ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το κλιμάκιο της συντονιστικής επιτροπής αγώνα κατά της λειτουργίας των διοδίων Αιγινίου και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύδνας Κολινδρού αποτελούμενο από τους:
  1. Πολύζο Ευάγγελο, Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού
  2. Λαγδάρη Ευάγγελο, Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης
  3. Βασιλειάδου Ξανθίππη, Αντιδήμαρχο Πύδνας Κολινδρού
  4. Ανδρικόπουλο Αυγουστίνο, Δημοτικό Σύμβουλο Πύδνας Κολινδρού
μετέβη σήμερα 31-1-2013 στην Αθήνα για συνάντηση με τις πολιτικές ηγεσίες της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης , με στόχο τη διεκδίκηση πολιτικής λύσης , ώστε να ανασταλεί η λειτουργία των διοδίων Αιγινίου .
Συναντήθηκε κατά σειρά με τους :
  1. Καλογιάννη Σταύρο, Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης , Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών ,Μεταφορών και Δικτύων , παρουσία των βουλευτών του Ν. Πιερίας κ. Κουκοδήμο Κωνσταντίνο , Κωνσταντόπουλο Γεώργιο, Χριστογάννη Δημήτριο και Μάνη – Παπαδημητρίου Άννα και των Δημάρχων κ. Χιονίδη Σάββα, Κατερίνης και Παπαθανασίου Γεώργιο, Δίου Ολύμπου καθώς και των δύο εκπροσώπων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τσιμήτρη και Μακρίδη.
Η συνάντηση διήρκησε μία ώρα και τριάντα λεπτά και ασκήθηκε τεράστια πίεση προς τον Υπουργό και τους συμβούλους του από το κλιμάκιο και όλους τους παριστάμενους όπως αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπήρξαν στιγμές που η συζήτηση προσέλαβε εκρηκτικές διαστάσεις μεταξύ του Δημάρχου κ. Πολύζου και του Αν. Υπουργό κ. Καλογίαννη.
Δυστυχώς και παρά την ασκηθείσα πίεση δεν υπήρξε θετικό αποτέλεσμα παρά μόνο η δέσμευση του υπουργού ότι μέσα σε εύλογο μη προσδιορισμένο χρονικό διάστημα θα επιδιωχθεί να λυθούν παρόμοιου τύπου προβλήματα και αδικίες που θα έχουν καταγραφεί .
  1. Ακολούθησε συνάντηση στη Βουλή με τους Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κ. Αμανατίδου, Χαραλαμπίδου και Σταθά που αφού ενημερώθηκαν από το κλιμάκιο δήλωσαν την στήριξη στον αγώνα μας.
  2. Στη συνέχεια υπήρξε συνάντηση στην Ιπποκράτους με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ. Σιφουνάκη και Κόγκα, οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν ότι θα θέσουν υπόψη του Αν. Υπουργού το συγκεκριμένο αίτημα μας καθώς και στον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και εξέφρασαν τη γνώμη τους ότι είναι καλό να εγκατασταθούν ηλεκτρονικά διόδια.
  3. Το κλιμάκιο επισκέφτηκε τα γραφεία της ΔΗΜ.ΑΡ. και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Κουβέλη Φώτη παρουσία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος κ. Αμοιρίδη Ιωάννη και μετά την ενημέρωση που έγινε , δόθηκε από τον Πρόεδρο η υπόσχεση ότι θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό την επίλυση του δίκαιου αιτήματος μας .
  4. Ακολούθως ο Δήμαρχος κ. Πολύζος επικοινώνησε με τους α) Μείμαράκη Ευάγγελο, Πρόεδρο της Βουλής , β) Κεφαλογιάννη Μανόλη, Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. και γ) Ζωντανό Κωνσταντίνο, Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ., οι οποίοι δεσμεύτηκαν ότι θα παρέμβουν στον Πρωθυπουργό για τη μη λειτουργία των διοδίων Αιγινίου.
  5. Υπήρξε επίσης βραχεία συνάντηση στο Κοινοβούλιο με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χατζηδάκη Κωνσταντίνο και τον Αναπληρωτή Υπουργό ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. κ. Καλαφάτη Σταύρο, οι οποίοι αφού ενημερώθηκαν υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν για την επίλυση του δίκαιου αιτήματος μας.
Κατόπιν όλων των ανωτέρω το κλιμάκιο του Δήμου Πύδνας Κολινδρού επέστρεψε από Αθήνα στα διόδια Αιγινίου και ενημέρωσαν τους πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι.


Γραφείο Τύπου Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων σχεδιάζει το υπ. Οικονομικών




Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων σχεδιάζει το υπ. Οικονομικών. Στις περιπτώσεις που μειωθούν, θα φέρουν ελαφρύνσεις σε φόρους που είναι συνδεδεμένοι με αυτές
Σε αναπροσαρμογή των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων σχεδιάζει να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο οι νέες τιμές να προσεγγίζουν τις πραγματικές τιμές της αγοράς, οι οποίες, σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σήμερα, βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα λόγω της κρίσης.
Η απόφαση αυτή ελήφθη σε μεγάλο βαθμό και έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν σχετικά με το νέο ενιαίο φόρο στα ακίνητα, ο οποίος αναμένεται ότι (με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα) θα φέρει σημαντικές επιβαρύνσεις σε περίπου 2.800.000 ιδιοκτήτες ακινήτων.
Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, αναμένεται να συγκροτηθεί επιτροπή η οποία θα υποβάλλει τις προτάσεις της μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου. Στην απόφαση του κ. Στουρνάρα, αναφέρεται ότι έργο της επιτροπής, θα είναι «η μελέτη και εισήγηση για την αναθεώρηση της διαδικασίας προσδιορισμού των αντικειμενικών αξιών, προκειμένου να εξομοιωθούν κατά το δυνατόν, με τις εμπορικές αξίες». Σημειώνεται ότι η σύγκλιση αντικειμενικών και εμπορικών τιμών αποτελεί δέσμευση που έχει αναληφθεί με το Μνημόνιο.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, η αναπροσαρμογή θα οδηγήσει σε μείωση των σημερινών αντικειμενικών τιμών των ακινήτων στα χαμηλότερα επίπεδα που βρίσκονται οι εμπορικές τιμές τους, με αποτέλεσμα στις περιοχές αυτές να προσαρμοστούν ανάλογα και οι φόροι που καταβάλλονται σήμερα στις μεταβιβάσεις ακινήτων. Συνολικά, οι αντικειμενικές τιμές επηρεάζουν 16 φόρους και τέλη, από το χαράτσι της ΔΕΗ και τα τεκμήρια διαβίωσης έως τα δημοτικά τέλη και τους φόρους μεταβίβασης, γονικών παροχών, κληρονομιών και δωρεών.
Η αναπροσαρμογή των αντικειμενικών τιμών, στις περιπτώσεις που γίνει προς τα κάτω, θα φέρει, παράλληλα, ελαφρύνσεις και στον ενιαίο φόρο ακινήτων, ο οποίος θα διαμορφώνεται με βάση τις αντικειμενικές αξίες. Ο φόρος αυτός, αναμένεται να εφαρμοστεί από το δεύτερο εξάμηνο του 2013.
Τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει, κάνουν λόγο για αφορολόγητο όριο 50.000 ευρώ αντικειμενικής αξίας ατομικής ακίνητης περιουσίας. Συνολικά ο αριθμός των ιδιοκτητών που θα επιβαρύνονται με τον ενιαίο φόρο ακινήτων αν τελικά δεν ισχύσει κανένα αφορολόγητο ανέρχεται σε 5.569.000. Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, ατομική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας έως 50.000 ευρώ διαθέτουν 2.769.000 άτομα, ενώ 1.356.000 ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν συνολική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας από 50.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ.
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, τα εκτός σχεδίου ακίνητα (αγροτεμάχια, αγροί, βοσκοτόπια κτλ.) θα φορολογηθούν με διαφορετική κλίμακα από αυτήν που θα εφαρμοστεί στα εντός σχεδίου ακίνητα. Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στη σύσκεψη που είναι προγραμματισμένο να θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, στο υπουργείο Οικονομικών, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2JdeFHH2F

Καταγγελίες για υποσιτισμό των ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία




Σοβαρές καταγγελίες για υποσιτισμό των ασθενών στα νοσοκομεία της χώρας, συνεπεία της κρίσης και των «κουρεμένων» κονδυλίων για την υγεία, έγιναν την Τετάρτη από την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).


Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, κ. Στάθης Τσούκαλος, η κατάσταση είναι πλέον δραματική στο ΕΣΥ με πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα το «λιτό» μενού των νοσηλευομένων σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας το οποίο δεν περιλαμβάνει πλέον κρέας και κοτόπουλο για λόγους οικονομίας.
Επικαλέστηκε μάλιστα το μενού της περασμένης  εβδομάδας σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας, σύμφωνα με το οποίο τα πιάτα περιέχουν κυρίως λαδερά, ζυμαρικά, όσπρια και κατεψυγμένο ψάρι.
Το προεδρείο της  ΕΙΝΑΠ υπογράμμισε ότι ο υποσιτισμός των ασθενών κρύβει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους δεδομένου ότι είναι ήδη εξασθενημένοι από την ασθένειά τους.
iliaoikonomia


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2Jddgc600

ΒΟΜΒΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ: Η ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CD ΣΕ USB ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ



«Βόμβα» έριξε ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας Μανώλης Σφακιανάκης καταθέτοντας στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ...

Ο κ. Σφακιανάκης υποστήριξε ότι σύμφωνα με την άποψή του η μετεγγραφή από το cd σε usb των αρχείων της λίστας έγινε για να μπορέσει να αλλοιωθεί η λίστα. Η αλλοίωση στο cd αφήνει πάντα ίχνη, υποστήριξε ο κ. Σφακιανάκης ενώ στο usb μπορεί να γίνουν αλλαγές και με τα κατάλληλα προγράμματα να μην καταγραφούν. Λίγο νωρίτερα ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχε δηλώσει ότι... 


Δεν μπορεί να πραγματοποιήσει ακριβή και αξιόπιστη πραγματογνωμοσύνη ακριβώς γιατί δεν έχει στα χέρια του ούτε το πρωτότυπο cd ούτε καν το πρώτο usb.
Αρά, με την κατάθεσή του αυτή ο κ. Σφακιανάκης αφενός αφήνει σαφή υπονοούμενα για τις προθέσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών που είχε δώσει την αρχική εντολή σε συνεργάτες του να μετεγγράψουν το cd και στη συνέχεια δήλωσε ότι έχει χαθεί το πρωτότυπο που είχε δώσει για φύλαξη στο γραφείο του.

Και αφετέρου δηλώνει ότι δεν θα μπορέσει τουλάχιστον αυτός να αποδείξει με αδιάσειστα στοιχεία τι ακριβώς έχει γίνει ώστε να αποδοθούν οι αντίστοιχες ευθύνες.
Φυσικά, έστω και εμμέσως εμπλέκεται και ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης ο οποίος έκανε αντίγραφο του αντιγράφου και μετά έσβησε το usb που του είχε παραδώσει ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Είναι ακριβώς αυτό το usb που στη συνέχεια παραδόθηκε διαδοχικά στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στη συνέχεια στο Μέγαρο Μαξίμου για να καταλήξει στους οικονομικούς εισαγγελείς και στη δικογραφία.


Αθλητικές εφημερίδες - πρωτοσελιδα



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Η Ώρα των Σπορ
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα Αθλητική Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Γαύρος
Εφημερίδα Match Money