ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Τhigh gap: Το κενό ανάμεσα στα πόδια αποτελεί τη νέα μανία του ίντερνετ [photos]

Μια νέα τρέλα έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο ανάμεσα στα νέα κυρίως κορίτσια. Η μανία ονομάζεται thigh gap και είναι το σύνδρομο του κενού ανάμεσα στα μπούτια που τρελαίνει τις έφηβες σε όλο τον κόσμο...

Μάλιστα υπάρχουν site αφιερωμένα στο διάσημο κενό ανάμεσα στα πόδια που δείχνει φωτογραφίες κοριτσιών αλλά και συμβουλές για το πως τα κορίτσια μπορούν να αποκτήσουν αυτή τη διάσημη τρύπα ανάμεσα στα πόδια.

Η συγκεκριμένη τρύπα ανάμεσα στα πόδια μπορεί να γίνει μόνο αν τα κορίτσια είναι ιδιαίτερα λεπτά.

Το συγκεκριμένο πρότυπο ξεκίνησε το μοντέλο από τη Γαλλία Cara Delevigne η οποία προβάλει τον εαυτό της και έχει το συγκεκριμένο σουλούπι.

Τα κορίτσια έχουν τρελαθεί με το thigh gap και οι ειδικοί ανησυχούν καθώς ενδέχεται πολλές γυναίκες να αντιμετωπίσουν διατροφικές διαταραχές προκειμένου να αποκτήσουν το συγκεκριμένο κενό ανάμεσα στα πόδια.

Ποιοι μήνες είναι οι πιο... ύπουλοι για την απιστία;

Κάποιος που θέλει να απιστήσει, θα τρόπο να απιστήσει...
Ειδικά αν βρεθεί κάτι στη ζωή του που θα τον συγκινήσει και θα τον κάνει να αλλάξει... μυαλά.

Υπάρχουν όμως κάποιοι μήνες το χρόνο που είναι οι πλέον "επικίνδυνοι".

Άνοιξη και καλοκαίρι γίνονται οι περισσότερες απιστίες, τόσο των αντρών, όσο και των γυναικών.

Τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες παρατηρείται αύξηση των θετικών συναισθημάτων, της διάθεσης για ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως και της σεξουαλικής επιθυμίας, σε αντίθεση με το χειμώνα που είναι περισσότερο συνδεδεμένος με υποχρεώσεις, την εργασία και ο καιρός δεν μας προδιαθέτει για κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες έξω από το σπίτι.

Η αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας τις εποχές αυτές του χρόνου κάνει τους ανθρώπους πιο ανοιχτούς στο φλερτ, στο ερωτικό παιχνίδι, προσφέρει αίσθημα ευφορίας, αυξάνει τον αυθορμητισμό και χαλαρώνει τις αντιστάσεις.

Συνεπώς, οι άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία αυτές τις περιόδους.

Μπαρουφάκη, Σταθάκη "επενδυτή', Δραγασάκη "σύμβουλε τραπεζών", Ευκλείδη με τα κίτρινα και τις "επενδύσεις" & σια... Αν έχετε αδένες (στην καθομιλούμενη αρχίδια)... να που είναι τα λεφτά! Αφήστε τους εξαθλιωμένους ήσυχους & κάτω τα ξερά σας από τη Δημόσια Περιουσία!


Η καλύτερη στάση στο διεθνές σεξ...


...Η στάση πληρωμών
Όπως έχουμε γράψει είναι μια περίοδος της ανθρωπότητας άσχημη μεν που δεν μπορεί όμως να κρατήσει τις μάσκες τις.
Μετά από μήνες μια άκαρπης «επίθεσης φιλίας», αριστερής αλαζονείας, αμετροέπειας, κρυψίνοιας, διγλωσσίας, μετάλλαξης, συνεχών υποχωρήσεων στο εξωτερικό και ανέντιμων συμβιβασμών στο εσωτερικό, η κυβέρνηση αναγκάζεται εκ των πραγμάτων να θυμηθεί τον...
παλιό καλό της εαυτό.
Αμέσως μετά την ελληνική πρόταση που δεν την λες ακριβώς κι αριστερή, οι επικυρίαρχοι απάντησαν εξόχως τιμωρητικά με το σκληρότερο μνημόνιο που έχει επιχειρηθεί να επιβληθεί σε ελληνική κυβέρνηση.
Το δίλλημα που έθεσαν ήταν απλό: Ή θα αυτοκαταστραφείτε ή θα σας καταστρέψουμε, υπενθυμίζοντας στην συγκυβέρνηση ότι οι επικυρίαρχοι θέλουν να τη θάψουν ζωντανή όσο και αν αυτή υποχωρήσει ή μεταλλαχθεί.
Η Ύβρις της αριστερής/πατριωτικής κυβέρνησης πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Και αυτό είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει κανέναν: Έκπληξη είναι μονάχα ότι αυτό αποτελεί έκπληξη για κάποια ευρωαιθεροβάμονα κυβερνητικά στελέχη.  
Όταν στην πραγματικότητα υπήρχε μοναχά υποχώρηση των ελληνικών θέσεων, με την παταγώδη κατάρριψη του ψεύδους της αισιοδοξίας και της εγγύτητας των διαπραγματευόμενων πλευρών που η μονταζιέρα του Νέου Μαξίμου πότιζε τον λαό, η κυβέρνηση επιστρέφει στο ρεαλισμό: Ή μισθοί και συντάξεις ή δόσεις.
Η θεωρία των πέντε καρπουζιών που αποστράγγισε τους τελευταίους πόρους της χώρας για να είναι εντάξει στις «υποχρεώσεις» της, τις οποίες δυστυχώς η κυβέρνηση της ελπίδας αποδέχτηκε στο ακέραιο στις 20 του Φλεβάρη με ότι συνεπαγόταν αυτό, τελειώνει με τα καρπούζια να σκάνε.
Αναγκαστικά λοιπόν αλλά και υπό την απειλή ανεξέλεγκτων εσωτερικών αντιδράσεων, η κυβέρνηση έστω και καθυστερημένα και με τεράστιο κόστος έβγαλε το πιστόλι της στάσης πληρωμών στο τραπέζι, βάζοντας προς το παρόν τέλος στον προσκοπισμό που μέχρι τώρα την χαρακτήριζε.
Δεν πληρώνεις δεν πληρώνω, απλούστατο το μήνυμα στους διεθνείς μπαταχτζήδες.
Εκβιάζεις εκβιάζω.

Ρε Τσίπρα... εσύ δεν θα καταργούσες μνημόνια και συμβάσεις;


...πάση θυσία ευρώ!


MIZEΣ για όλα τα γούστα! Και τα λαμόγια, όχι μόνον κυκλοφορούν ελεύθερα, επιστρέφουν -μέσω ΣΥΡΙΖΑ αρκετοί- για να μας ξανασώσουν!


Δυστυχώς... ο γαμπρός του Μπακατσέλου που για το PSI, τα υποβρύχια, τα δάνεια στα πεθερικά του κ.α.π., ο Βενιζέλος ήταν ο καλύτερος με απόσταση από όλους! Τι σκατά πολιτικό προσωπικό διαθέτει αυτή η "ριζοσπαστική αριστερα"; Toν δε Μπαρουφάκη, πρώην συνεργάτη του στο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΣΟΚ, τον φίλο του Σόρος, τον τελείωσε! Και μούγκα ο Τσίπρας...


"PRESS-GR"
Περίμενα να τελειώσουν όλοι και τις δευτερολογίες και να το πώ!! Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ήταν ο καλύτερος με απόσταση από όλους! Απαλλαγμένος από το άγχος της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ [* να προσθέσουμε και την απόλυτη σιγουριά πως δεν θα πληρώσει ΤΙΠΟΤΑ για τα μνημονιακά κι όχι μόνον εγκλήματα...], εδώ και καιρό βγάζει τον...
καλύτερο εαυτό του!!
Έκανε τον μαλακό -- Μπαρούφα-κη μετά κρομμίων!
Δεν τόλμησε να πεί λέξη στην επίθεση του Βενιζέλου!
Κοκκίνισε σαν παπαρούνα και μετά λούφαξε... Ούστ ρε παπαρόλα!!!!
Σωτήρης Τζούμας

Προ των πυλών το «γυναικείο βιάγκρα

Προ των πυλών το «γυναικείο βιάγκρα»Μια συμβουλευτική επιτροπή της Υπηρεσίας Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) χορήγησε άδεια για το λεγόμενο «γυναικείο βιάγκρα», ένα χάπι που δημιούργησε η Sprout Pharmaceuticals. 
Σύμφωνα με αναφορές, το εν λόγω φάρμακο, με την επονομασία Φλιβανσερίνη, είναι ένα σκεύασμα το οποίο υπόσχεται να εκτοξεύσει τη λίμπιντο στις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση ή υποφέρουν από διαταραχή μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας.
Μέχρι στιγμής το FDA έχει απορρίψει δυο φορές την έγκριση του φαρμάκου, το οποίο αρχικά δημιουργήθηκε ως αντικαταθλιπτικό, υποστηρίζοντας ότι επιφέρει πολλές παρενέργειες, εντός των οποίων ….
……….ναυτίες, ζάλη και πτώση της πίεσης.
Παρά το γεγονός ότι η επιτροπή εμπειρογνωμόνων που συμβουλεύει την FDA αξιολόγησε τα πλεονεκτήματα ως «μέτρια», αποφασίστηκε να το λανσάρει εν καιρώ στην αγορά, με την προϋπόθεση να αναγράφονται όλες οι αντενδείξεις του φαρμάκου.
Όπως επισημαίνει η FDA οι παρενέργειες εντείνονται όταν το συγκεκριμένο χάπι συνδυάζεται με αντισυλληπτικά χάπια και αλκοόλ. Επιπλέον, ορισμένα μέλη της επιτροπής εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το αν η χρήση της φλιβανσερίνης συνδέεται με την αύξηση πιθανότητας καρκίνου του μαστού. Ωστόσο εκπρόσωποι τηςFDA δήλωσαν πως δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο.
Τα πρώτα στοιχεία περιγράφονται ως «άκρως ενθαρρυντικά», αν και δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως αφού θα ακολουθήσει μια μεγαλύτερης έκτασης έρευνα. Το σκεύασμα πιθανολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή και αμερικανική αγορά το 2016.
sofokleousin

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Βενιζέλος: Ισως υπάρξουν κοινοβουλευτικές εξελίξεις τις επόμενες μέρεςΣτο ενδεχόμενο κοινοβουλευτικών εξελίξεων μετά και την αποψινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, για την πορεία των διαπραγματεύσεων, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στη διάρκεια του χαιρετισμού που απηύθυνε στο 10ο συνέδριο του κόμματος.
Ο κ.Βενιζέλος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι ζήτησε, επιτέλους, να ενημερώσει τη Βουλή, όμως μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις και δήλωσε πως η αποψινή παρουσία του στη Βουλή θα είναι η τελευταία με ………
……..
την ιδιότητα του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, εκτός κι αν υπάρξουν κοινοβουλευτικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες.
«Το συνέδριο βρίσκει δυστυχώς όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά και τη χώρα την ίδια σε αδιέξοδο, τέσσερις μόλις μήνες μετά τις εκλογές. Η συγκυρία είναι βαριά και κρίσιμη. Σήμερα ο κ. Τσίπρας ζήτησε επιτέλους να ενημερώσει τη Βουλή μετά το αδιέξοδο, ενώ δαπανήθηκε πολύτιμος εθνικός χρόνος με τη χώρα στριμωγμένη με την πλάτη στον τοίχο.
Σε λίγη ώρα θα ακούσουμε την εισήγηση του κ. Τσίπρα και θα απαντήσω στη Βουλή», είπε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Αυτή είναι κατά πάσα πιθανότητα, εκτός εάν έχουμε τις επόμενες μέρες σημαντικές κοινοβουλευτικές εξελίξεις, η τελευταία παρουσία μου ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ και της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας σε παρόμοιες κοινοβουλευτικές διαδικασίες, καθώς το ΠΑΣΟΚ βαδίζει στην άμεση εκλογή από τη βάση του νέου Προέδρου του».
info by Εθνος

Το Spiegel κατακεραυνώνει τη Μέρκελ και δικαιώνει Τσίπρα – Βαρουφάκη

Το Spiegel κατακεραυνώνει τη Μέρκελ και δικαιώνει Τσίπρα – ΒαρουφάκηΚόλαφος για την πολιτική λιτότητας της Άνγκελα Μέρκελ που επιχειρεί να επιβάλει εκ νέου στην Ελλάδα είναι το άρθρο του Γιάκομπ Ογκστάιν στο γερμανικό Der Spiegel, που κάνει λόγο για παταγώδη αποτυχία της «συνταγής».
«Στην Ελλάδα δίνεται άλλη μία ευκαιρία. Κι ακόμα μία. Και μετά ακόμα μία. Το θέατρο του παραλόγου της Ευρώπης αναμειγνύεται με την ελληνική τραγωδία. Φταίει η σκηνοθέτιδα: Η πολιτική της Μέρκελ για την Ελλάδα απέτυχε. Κι αυτό θα κοστίσει ακριβά» αναφέρει ο αρθρογράφος του γερμανικού περιοδικού, παραθέτοντας το… επαναλαμβανόμενο δράμα και τις μάταιες ελπίδες για λύση στο ελληνικό ζήτημα.
«Κάθε φορά που κάποιος εκτιμά ότι δεν πάει άλλο, έρχεται μία νέα σύνοδος κορυφής. Έτσι το έργο για τη σωτηρία της Ελλάδας πλησιάζει την κορύφωσή του για να πάρει εν συνεχεία τη συνήθη παράλογη τροπή: Η Ελλάδα είναι μικρή, αδύναμη και χρεοκοπημένη. Και παρ’ όλα αυτά δεν είναι κι άσχημες οι πιθανότητες ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης, οι ……
……….
ήρωες των Αθηνών, να νικήσουν» αναφέρει ο Όγκστάιν, δικαιώνοντας τις ελληνικές διαπραγματευτικές θέσεις.
«Ο έκπληκτος θεατής διαπιστώνει ότι: Στη σκηνή της ευρωκρίσης συμπίπτουν το θέατρο του παραλόγου και η ελληνική τραγωδία. Η σκηνοθεσία έχει ξεφύγει από τον έλεγχο της Άνγκελα Μέρκελ. Εάν πράγματι το κόστος ανέβει κι άλλο, οι Γερμανοί δεν θα έπρεπε να αναζητήσουν το φταίξιμο στην Αθήνα, αλλά στο Βερολίνο» προσθέτει ο αρθρογράφος στον απόηχο του πακέτου σοκ που πρότειναν οι Θεσμοί στην Ελλάδα για να επέλθει συμφωνία.
Από τα βέλη του αρθρογράφου δεν διαφεύγει και ο ρόλος του Μάριο Ντράγκι μέσω της ΕΚΤ και των πιέσεων που ασκεί στην Ελλάδα, «όπου απουσιάζει η γερμανίδα Καγκελάριος», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Μάθαμε ότι ζητήθηκε από τις ελληνικές πρεσβείες να στείλουν τα διαθέσιμα μετρητά τους στην ΤτΕ. Κάθε σεντ μετράει. Αλλά φυσικά αυτό δεν φτάνει. Από καιρό αναβλύζει και μια πολύ πλουσιότερη πηγή χρήματος: η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία επιτρέπει στην ΤτΕ όταν δυσκολεύει η κατάσταση, να εφοδιάζει τη χώρα με μετρητά από την πρέσα χαρτονομισμάτων. Αυτός ο μηχανισμός λέγεται «ELA», «Έκτακτος μηχανισμός παροχής ρευστότητας». Δεν προοριζόταν για τη χρηματοδότηση κρατών, άλλωστε αυτή δεν ανήκει στην πραγματικότητα στα καθήκοντα της ΕΚΤ. Αλλά ευτυχώς που υπάρχουν τέτοια εργαλεία και η ΕΚΤ τα χρησιμοποιεί με τόση σοβαρότητα. Ο Μάριο Ντράγκι στέλνει τους χαιρετισμούς του. Ο κεντρικός τραπεζίτης παρεμβαίνει όπου απουσιάζει η Άγκελα Μέρκελ» σημειώνει χαρακτηριστικά το Spiegel.
Η γερμανίδα διεκδικεί μεν την ηγεσία της Ευρώπης, αλλά δεν πληρώνει το αντίτιμο. Έχει καταστεί όμηρος ενός αντιευρωπαϊκού γερμανικού εθνικισμού του μάρκου – γιατί βέβαια εκεί έχουμε μείνει, έχουμε δεν έχουμε το ευρώ: Άπληστοι Έλληνες βάζουν χέρι στα λεφτά των Γερμανών. Αλλιώς δύσκολα μπορούν να πουλήσουν την κρίση του ευρώ στην πατρίδα μας.
Πρόσφατα ο αυστριακός δημοσιογράφος Ρόμπερτ Μίζικ επεσήμανε ότι η γερμανική ρητορική της πολιτικής τάξης και των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης είναι μακριά από τον ευρωπαϊκό κανόνα.
«Ενώ εδώ, ακόμα και αριστερά φιλελεύθερα ΜΜΕ περιέγραφαν σαν καρικατούρα τον “ριζοσπάστη υπουργών Οικονομικών” Γιάννη Βαρουφάκη και έβαζαν στο στόμα του πανάρχαια και επιπλέον παραποιημένα ρητά, έπρεπε να διαβάσει κανείς τους New York Times, την Guardian ή την υπερσυντηρητική Telegraph για να μάθει την αλήθεια: Ένας σούπερ σταρ της παγκόσμιας οικονομίας, ένας μετακεϋνσιανός, όχι ριζοσπάστης αριστερός γίνεται υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας! Ο ποπ σταρ των οικονομολόγων παρατάει την καθηγητική του έδρα στο Τέξας για να αναλάβει το δυσκολότερο επάγγελμα του κόσμου! Τι συναρπαστικό! Πόσο αξιοθαύμαστο! Αλλά εδώ μια εντελώς άλλη εκδοχή», αναφέρει ο Μίζικ.
Φυσικά και πρέπει να αλλάξει η Ελλάδα. Αλλά ο βαλκανο-βυζαντινισμός δεν μπορεί να καταπολεμηθεί τόσο γρήγορα. Τι περίμεναν στην Καγκελαρία του Βερολίνου; Μια Δανία της Μεσογείου; Ήθελε η Άγκελα Μέρκελ να ανοίξει ένα λογαριασμό γύρου στην Αθήνα – και μετά διαπίστωσε ότι αυτό δεν είναι ούζο; Δυστυχώς η γερμανική πολιτική διάσωσης για την Ελλάδα δεν είναι αστείο, αλλά καταστροφή. Η συνταγή της κυρίας δρ. Μέρκελ ήταν δηλητήριο για την Ελλάδα: η ανεργία των νέων βρίσκεται στο 60%, το χρέος από το 124% στην αρχή της κρίσης έχει φτάσει στο 180% του ΑΕΠ. Αλλά όπου η Μέρκελ απλώς παρακολουθεί, άλλοι αναλαμβάνουν δράση. Τα δεινά των Ελλήνων αναγκάζουν την Ευρώπη να αλλάξει ρότα.
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ είπε ότι υπάρχει «ανθρωπιστική κρίση» στην Ελλάδα. Όποιος δεν τη βλέπει είναι «τυφλός και κουφός» για το τι συμβαίνει εκεί. Ο επικεφαλής του γραφείου του Μάρτιν Σέλμερ έγινε πιο σαφής: Το μέχρι τώρα πρόγραμμα διάσωσης «αποδείχτηκε μη ρεαλιστικό και κοινωνικά μη ισορροπημένο», ο ελληνικός λαός πλήρωσε «μεγάλο τίμημα» για τις μεταρρυθμίσεις. Είναι χαστούκι για τους Γερμανούς. Η πολιτική λιτότητας της Μέρκελ είναι αυτή που στα μάτια του κόσμου έχει αποτύχει.
Η Άγκελα Μέρκελ βρίσκεται μπροστά στα ερείπια της πολιτικής της. Οι Αριστεροί της Αθήνας έκαναν δύναμη την αδυναμία τους. Έχουν βάλει ένα πιστόλι στον κρόταφό τους και απειλούν να αυτοκτονήσουν. Τίποτα άλλο δεν σημαίνει η απειλή να φύγουν από την ευρωζώνη και να σταματήσουν να πληρώνουν για το χρέος τους. Αλλά αυτό δεν είναι θράσος. Είναι απελπισία».
tribune