ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ... για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Δεν σας φάνηκε παράξενο που ξαφνικά δόθηκε τόσο μεγάλη δημοσιότητα στο "θαυματουργό" νέο φάρμακο Gardasil της (στο χείλος της χρεοκοπίας λόγω δικαστηρίων για το θανατηφόρο αναλγητικό Vioxx) εταιρείας Merck κατά του καρκίνου της μήτρας; Μάλιστα στην Αμερική ήδη προσπαθούν να επιβάλλουν την υποχρεωτική χορήγηση σε κορίτσια (και αγόρια !!!!!!!) ηλικίας 9-15 ετών προκειμένου να γίνουν δεκτά στο σχολείο.
Στην Ελλάδα είπαν ότι θα το εντάξουν στο πλαίσιο των υποχρεωτικών παιδικών εμβολιασμών. Καλό θα ήταν πριν το δώσετε στα παιδιά σας να λάβετε υπ' όψιν μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:
To Gardasil περιέχει αλουμίνιο, (στην Ελλάδα το λέμε και αργίλιο) γνωστή πολύ επικίνδυνη νευροτοξίνη που αποθηκεύεται και επιδρά αθροιστικά στον οργανισμό και ειδικά στον εγκέφαλο, στον οποίο μπορεί να προκαλέσει θάνατο νευρικών κυττάρων.

To Gardasil θεωρείται ότι χτυπά 4 (τους πιο κοινούς - τύποι 6, 11, 16 και 18) από τους περίπου 150 αναγνωρισμένους τύπους (σύμφωνα με διάφορους επιστήμονες ίσως είναι τελικά και χιλιάδες) του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (Human Papilloma Virus - HPV), ο οποίος θεωρείται ότι ευθύνεται για την ανάπτυξη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας στη γυναίκα.Όμως υπάρχει επιστημονική αμφιβολία για το εάν ο HPV προκαλεί τον καρκίνο ή απλά ο ίδιος ο καρκίνος εξασθενεί τα κύτταρα κάνοντας τα επιρρεπή στον HPV. Ο καρκίνος μπορεί να προκληθεί από ιούς; Αυτή είναι μια ερώτηση που ακόμα περιμένει σαφή απάντηση (Duesberg and Schwartz, 1992).
To 90% των περιπτώσεων μόλυνσης από HPV θεραπεύονται από τον ίδιο τον οργανισμό. Όσο μικρότερη η ηλικία, τόσο γρηγορότερη και η ίαση.!!!!
Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας αποτελεί το I % των περιπτώσεων καρκίνου ετησίως, σύμφωνα με τον οργανισμό καρκίνου Αμερικής (ACS). Οι μισές περιπτώσεις συμβαίνουν στην ηλικία των 35-45 ετών και είναι σπάνιος σε ηλικίες κάτω των 20, δηλαδή στην κατηγορία στην οποία το Gardasil κυρίως απευθύνεται!!! (μόνο 3-4 περιπτώσεις ανά 100.000 γυναίκες ηλικίας 9-20 ετών).
Σαφώς το φάρμακο έχει δοκιμαστεί κλινικά και έχει αποδειχθεί ασφαλής η χρήση του στα παιδιά μας, έτσι; Θα τολμούσαν να βγάλουν κάτι στην αγορά χωρίς εξαντλητικά τεστ; Λυπάμαι, αλλά θα σας απογοητεύσω... Σύμφωνα με τον οργανισμό Alliance for Human Research Protection (AHRP), το φάρμακο δεν έχει αποδειχθεί ουσιαστικά ασφαλές κατά τις κλινικές δοκιμές. Το πιο εξωφρενικό είναι ότι το FDA (οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων Αμερικής), επέτρεψε στη Merck να χρησιμοποιήσει ως placebo επίσης σκεύασμα που περιείχε αλουμίνιο. (Placebo: ουδέτερο, μη φαρμακευτικό σκεύασμα που χορηγείται σε ομάδα ασθενών κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών για να συγκριθούν τα αποτελέσματα της χρήσης του με αυτά της ομάδας ασθενών στους οποίους χορηγείται το πραγματικό φάρμακο). Το αποτέλεσμα είναι να μην είναι πλέον ορατές (masking) οι παρενέργειες της χορήγησης αλουμινίου στους ασθενείς στα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών.
Προκαλεί το Gardasil γενετικές παραμορφώσεις; Επηρεάζει τη γονιμότητα; Προκαλεί ίσως καρκίνο; Πέντε από τις εθελόντριες από αυτές που έτυχε να γεννήσουν έπειτα από ενέσεις με Gardasil γέννησαν παιδιά με γενετικές ανωμαλίες. Το μέλλον θα δείξει...
To Gardasil μεταξύ των παρενεργειών προκαλεί και οστεοπόρωση στα μικρά παιδιά (λόγω του αλουμινίου που περιέχει από ό,τι εικάζεται).
Οι ερευνητές της Merck απέρριψαν από τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών του Gardasil και των placebo 102 περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών και 19 θανάτους ως μη συσχετιζόμενα.
Υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες για τα μακροχρόνια αποτελέσματα του φαρμάκου, καθώς το FDA έχει αλλάξει τους κανονισμούς του από το 1990, επιτρέποντας στις εταιρείες να πληρώνουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό αντί μακροχρόνιων εξαντλητικών τεστ για να εξασφαλίσουν το προνόμιο της έγκρισης. Τρανό παράδειγμα: το φάρμακο Vioxx, το οποίο πήρε έγκριση και αργότερα αποδείχθηκε ότι συνδέεται με 27785 θανάτους λόγω καρδιακών επεισοδίων.
Η ίδια η εταιρεία που παράγει to Gardasil (Merck) επισημαίνει ότι το φάρμακο παραμένει ενεργό για 3,5 χρόνια και έπειτα χρειάζεται λογικά επιπλέον δόση. Τι στο καλό λοιπόν καίγονται να κάνουν το εμβόλιο στα κοριτσάκια από 9 ετών, εφόσον συν τοις άλλοις ο HPV μεταδίδεται μέσω σ@ξουαλικής επαφής χωρίς προφυλάξεις;
Η εταιρεία Merck υπολογίζει να εισπράξει περίπου 3 δισεκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις του νέου φαρμάκου, σε μία περίοδο που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω απόσυρσης του επικερδούς Vioxx και 11.000 μηνύσεων από θύματα / συγγενείς θυμάτων του Vioxx. (ΒΛΕΠΕ 3 ΔΟΣΕΙΣ)
*Όργανα που επηρρεάζονται από τα στοιχεία
Εγκέφαλος   Μόλυβδος, υδράργυρος, μαγγάνιο, αλουμίνιο
Θυρεοειδής   Κοβάλτιο, ιώδιο, σελήνιο Καρδιά Ασβέστιο, μαγνήσιο, νικέλιο
Αναπνευστικές Οδοί  Αρσενικό, κάδμιο, νικέλιο, χρώμιο
Ήπαρ (σηκώτι)  Σελήνιο, νικέλιο, χρώμιο, αρσενικό
Νεφροί   Υδράργυρος, κάδμιο, αρσενικό
Λίπος   Κάδμιο
Οστά    Κάδμιο, μόλυβδος, υδράργυρος
Χαρακτηριστικά τα βαρέα μέταλλα επηρεάζουν τα ενεργειακά επίπεδα προκαλώντας διαβήτη, μεταβολικές διαταραχές και νευροδιαβιβαστική κόπωση, επηρεάζουν τις αναπνευστικές, καρδιακές, ηπατικές και ανοσολογικές λειτουργίες επιδεινώνοντας τα αυτοάνοσα νοσήματα αλλά και την αναπαραγωγική λειτουργία. Έχουν βρεθεί ότι επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τη νοητική και συναισθηματική λειτουργία, ενώ μάλιστα έχει σχετιστεί με επιδείνωση συμπτωμάτων σε διαταραχές του φάσματος του αυτισμού.
Ο κίνδυνος εκδήλωσης καρκίνου αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα μέσω πολλών διαφορετικών μηχανισμών που περιλαμβάνουν οξειδωτικό στρες, ενεργοποίηση ογκογονιδίων και αναστολή αντιοξειδωτικής άμυνας. Μεγάλη είναι και η συμμετοχή τους σε νευροεκφυλιστικές ασθένειες, με κυριότερες τη νόσο του Parkinson, τη νόσο Alzheimer (με κυριότερο το αλουμίνιο) και τέλος επηρεάζουν συνολικότερα τη νευρολογική ανάπτυξη και λειτουργία. Άλλες νόσοι που σχετίζονται με τη συσσώρευση και τοξικότητα βαρέων μετάλλων είναι η Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση ALS, Ηλικιακή Εκφύλιση της Ωχράς Κηλίδας, δερματικοί αποχρωματισμοί, αλλεργίες, κολίτιδα, υπερκερατώσεις, ημικρανίες, αρθρίτιδες, οστεοπόρωση και άλλες πολλές. Οι τομείς της φυσιολογίας που επηρεάζονται αφορούν όλο τον οργανισμό, εφόσον ο τρόπος που δρουν τα βαρέα μέταλλα είναι συστημικός.
δεύτερο και σημαντικό, ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ! Επιστημονικές έρευνες απο γιατρούς που έχουν πληρωθεί απο την mark θέλετε;; είστε σοβαροί; γιατί τέτοια ποστ δεν τα κάνουν θέμα οι μεγάλο σελίδες;; οι διαμορφωτές κοινής γνώμης; (ΕΠΊΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΙΚΟΛΌΓΩΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΤΑΧΑ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΆ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΜΕΛΕΤΗ! ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ! (ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΑ ΑΕΡΙΑ! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΨΕΚΑΣΤΙΡΙΑ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ! ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΦΑΛΟΥ... 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Απο aetos-apokalypsis

Φωτογραφίες από το 12ο Xριστουγεννιάτικο Παζάρι

Picture
Picture
Picture

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

Picture

Δήλωση Ζωής για τα ξεχασμένα εκατομμύρια των υπουργών




Οι Υπουργοί που ξέχασαν να δηλώσουν εκατομμύρια, ακίνητα, εταιρίες ήταν απασχολημένοι να βγάλουν το χρέος νόμιμο και να καλύπτουν τον Στουρνάρα

Φαρμάκι η Ραχήλ για τους ξεχασιάρηδες υπουργούς και τον γελαστό ηγέτη



Ασταμάτητη η Ραχήλ Μακρή συνεχίζει και έξω από τη βουλή τον αντιμνημονιακό αγώνα που ξεκίνησε το 2012.

Δείτε τι έγραψε για τους ξεχασιάρηδες υπουργούς στον τοίχο της στο facebook πρίν από λίγο



Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας διεκδικεί εύσημα για το καλύτερο μνημόνιο...



Ξεσπάθωσε στο Twitter η πρώην πρόεδρος τη Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου τη χθεσινή διαδικασία στη Βουλή κατά τη...



Η κ. Κωνσταντοπούλου σημειώνει:


"Τώρα ο Αλέξης Τσίπρας διεκδικεί εύσημα για το "καλύτερο μνημόνιο", τους "καλύτερους φόρους", τις "καλύτερες περικοπές". Προσεχώς "καλύτερη διαφθορά".



"Πώς το λέγανε κάποιοι; Επαχθές, απεχθές και επονείδιστο χρέος"; @atsipras
Κάποιοι/ες εξακολουθούμε να το λέμε όπως το λέγαμε. Κάποιοι άλλοι μασάτε τα λόγια σας και καταπίνετε τη γλώσσα σας για τα πορίσματα της διεθνούς Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου (Επιτροπή Αλήθειας), που κάποιοι εξαγγέλλατε, κάποιοι συγκροτήσαμε και κάποιοι κινείτε γη και ουρανό για να τη σταματήσετε.




https://www.facebook.com/zoe.konstantopoulou.official/posts/1526328901016575

Ξεφτιλισμένος; Ανερυθρίαστος; Αδίστακτος; Πολιτικός απατεώνας; Πώς το έλεγαν κάποιοι το μνημόνιο; απα-επαχθές, απεχθές και επονείδιστο;



Ξεφτιλισμένος; Ανερυθρίαστος; Αδίστακτος; Πολιτικός απατεώνας; Πώς το έλεγαν κάποιοι το μνημόνιο; απα-επαχθές, απεχθές και επονείδιστο;
Αυτοί οι κάποιο ρε νεομουσολινικό μόρφωμα δεν ξέρεις ποιοί ήταν; Πήγαινε στο καθρέφτη ρε απίθανε να κοιταχτείς. Να θυμηθείς την εποχή που το έπαιζες αντιμνημονιακός και φώναζες για επαχθές μνημόνιο, με δυσβάσταχτους όρους, που συνθλίβει την κοινωνία. Πιο τελειωμένο καιροσκοπικό ανθρωπάκι δεν υπάρχει από εσένα.
"Την τελευταία περίοδο είναι φανερό ότι σχεδόν τίποτα από όλα όσα είπα πριν δεν αναπαράγεται στα ΜΜΕ. Σχεδόν τίποτα από αυτά δεν αποτελεί αντικείμενο συζήτησης καθημερινά. Τι αποτελεί αντικείμενο συζήτησης; Ξαφνικά κάποιοι ανακάλυψαν τους τελευταίους δύο μήνες ότι υπάρχει φορολαίλαπα, φοροκαταιγίδα, ένα σκληρό και επαίσχυντο, πώς το έλεγαν κάποιοι, επαχθές, απεχθές και επονείδιστο μνημόνιο, ενώ όλα τα προηγούμενα μνημόνια ήταν τα καλύτερα που είχε συναντήσει ποτέ ο τόπος”



https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=519307908232584&id=142052782624767

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ! Aυτοί συγκάλυψαν σκάνδαλα μαμούθ στην Γ.Γ.Αθλητισμού‏ – ΕΓΓΡΑΦΟ



Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά 

Το ερώτημα φίλοι αναγνώστες ,ποιοί τελικά κυβερνούν αυτή την χώρα, σίγουρα έχει απασχολήσει κι εσάς πολλές φορές…
Ή ίδια απορία απασχολεί κι εμένα, εδώ καί κάτι χρόνια, πού ασχολούμαι με την διαφθορά ,την διαπλοκή,τις παρανομίες,τις κλίκες,τις σκευωρίες,τις απιστίες στην υπηρεσία καί πλείστα άλλα αδικήματα συσσωρευμένα σε μία δημόσια υπηρεσία, την Γ.Γ.Αθλητισμού, πού τα χρήματα έρρεαν ανεξέλεγκτα από τον χρυσό ΟΠΑΠ.

Στο τελευταίο τεύχος των «ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ» διάβασα μία αποκάλυψη διαφθοράς πού μού θύμισε τα τεκτενόμενα της Γ.Γ.Αθλητισμού,με την μόνη  διαφορά ότι σε αυτή την αποκάλυψη, υπήρξε άμεση παρέμβαση στούς παρανομούντες….
Τρία υπηρεσιακά στελέχη της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων(ΓΓΔΕ),συνάδελφοι της κυρίας Σαββαίδου,αρνούνταν να παραδώσουν στον οικονομικό εισαγγελέα λίστα με πάνω από 10.000 τραπεζικούς λογαριασμούς Ελλήνων σε ελβετική τράπεζα,λίστα πού είχαν παραλάβει από την Γερμανία επισήμως!
Ή λίστα παραδόθηκε όταν …..αν είναι δυνατόν,ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος καί ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έφτασαν στο σημείο να τούς απειλήσουν με παραπομπή στο αυτόφωρο!
Κι αυτοί ονομάζονται δημόσιοι υπάλληλοι,παρόμοιοι με αυτούς της «δικής μου»υπηρεσίας της Γ.Γ.Αθλητισμού όπου 22 οικονομικοί υπόλογοι (υπάλληλοι της Γ.Γ.Αθλ)δεν παρείχαν οικονομικά στοιχεία στους ελεγκτές, αλλά εδώ έχουμε το παράδοξο να μην τους ακουμπάει κανείς υπουργός ,καμμία δικαιοσύνη και κανένας νόμος καί απεναντίας σε αυτό το υπουργείο ο αρμόδιος υπουργός Σταύρος Κοντονής,αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού να συνεργάζονται κιόλας μαζί τους.
Ποιοί τελικά κυβερνούν αυτή την χώρα; Ποιοί είναι αυτοί οι υπάλληλοι πού μπορούν να αυθαδειάζουν,να υποκαθιστούν τούς δικαστές,να ασεβούν προς τούς θεσμούς,να υποδεικνύουν λύσεις γιά να καλυφθούν οι παρανομίες καί ενώ καταγγέλλονται, να παραμένουν στις θέσεις τους,ακόμα καί σήμερα ,»με την πρώτη φορά αριστερά»;
Αγαπητοί αναγνώστες ,γιά να υπάρξει κάθαρση στην δημόσια διοίκηση καί εν προκειμένω στην Γ.Γ.Αθλ.χρειάζεται θέληση από τον Υπουργό καί τον Γενικό Γραμματέα, με την αίσθηση υψηλής αποστολής, κάτι πού δυστυχώς με Κοντονή καί Συναδινό δεν υφίσταται.
Γιατί στην Γ.Γ.Αθλητισμού επικρατούν τα πρότυπα των παράνομων καί των καταχραστών.
Ο κύριος Κοντονής καί ο κύριος Συναδινός ,δεν έχουν ιδέα γιά τις αρχές της ορθής διοικητικής συμπεριφοράς,αφού υποστηρίζουν καί εμπιστεύονται αυτή την προβληματική καί επικίνδυνη δημόσια διοίκηση με τα ίδια διαχρονικά επικίνδυνα άτομα….
Οι δύο Συριζαίοι συμπλέουν με τα σκάνδαλα καί τούς πρωταγωνιστές τους.
Κατά τα  άλλα ή Ευρωπαϊκή Ένωση τούς έλειπε.Έτσι την αντιλαμβάνονται.
Χωρίς να υπάρχει τήρηση της νομιμότητας και με το Πειθαρχικό Δίκαιο Κοντονή και Συναδινού να προστατεύει παρανομίες καί καταχραστές.
Φαίνεται ότι οι υποχρεώσεις τους έναντι των πολιτών καί τού κράτους,είναι ή κάλυψη καί ή συγκάλυψη όσων  έκαναν οι προκάτοχοί τους. Τα φαινόμενα διαφθοράς, έγιναν σιωπηρά αποδεκτά καί από τούς Συριζαίους Κοντονή καί Συναδινό.
Καμμία προσπάθεια καί από τούς αριστερούς γιά βελτίωση της ποιότητας της υπηρεσίας,καμμία βελτίωση γιά διαφάνεια.
Καμμία ευπρέπεια.
Κανένας σεβασμός στό αίσθημα Δημοσίου Δικαίου,γιατί οι θεμελιώδεις αρχές αυτού ,τούς είναι παντελώς άγνωστες.
Η κατάχρηση εξουσίας δίνει καί παίρνει στην Γ.Γ.Αθλητ.καί οι παραβάσεις καθήκοντος εναλλάσσονται με το θράσος καί με τούς δύο Συριζαίους να είναι….ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν ως αποστολή να υπηρετούν τον λαό,την συνταγματική τάξη και την δημοκρατία. Δεν ενεργούν ως άτομο,αλλά ως εκτελεστής της θέλησης τού κράτους. (Σύνταγμα άρθρο 103 παρ.1 Νόμος 3528/2007,άρθρο 24 ΥΚ ΦΕΚ 26Α).
Η προστασία τού δημοσίου συμφέροντος επιβάλλεται από την κάθε δημόσια διοίκηση ή οποία πρέπει να υπακούει στην αρχή της νομιμότητας.
Η δημόσια διοίκηση διέπεται από τούς θεμελιώδεις κανόνες τού Συντάγματος καί τούς κανόνες Ευρωπαϊκού Δικαίου.
Ή Γ.Γ.Αθλητ.έχει καταπατήσει τα πάντα.
Καί αυτό αποδεικνύεται σε πόρισμα Ρακιντζή, ελέγχου μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Γ.Γ.Αθλ.στο οποίο αναγράφονται πλείστα αδικήματα καί παράνομες πράξεις από το 2010 .
Το 2011 σε δεύτερο πόρισμα καταλογίζονται από τον επιθεωρητή, ελεγκτή δημόσιας διοίκησης, κύριο Γεωργιάδη 7 !!! (επτά) πειθαρχικά παραπτώματα στις εκκαθαρίστριες οικονομικών Μάρθα Χαλβατζή καί Μαρία Χρυσοστομίδου καί άλλα αντίστοιχα , σε 22 οικονομικούς υπολόγους.
Τις κυρίες Χαλβατζή καί Χρυσοστομίδου αθώωσε, ο τότε Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής,όπως μου ειπώθηκε από επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης.Εδώ γενάται το ερώτημα κύριε Γεωργιάδη:»κάνατε ένσταση κατά της αθωωτικής απόφασης των δύο κυρίων»;;;
Ή κυρία Χρυσοστομίδου ή οποία επανειλημμένως έχει κάνει κατάχρηση της εξουσίας της και πολλάκις έχει παραβεί τα υπηρεσιακά της καθήκοντα ,εξακολουθεί μέχρι σήμερα να προσφέρει «τις υπηρεσίες της στο κράτος «ως Γενική Διευθύντρια,υποστηρίζοντας παράνομους καί καταχραστές και καταδιώκοντας με πάθος όσους επιθυμούν την νομιμότητα,αφού κι ίδια είναι εμπλεκόμενη σε πλήθος παρανομιών καί έχει νομιμοποιήσει παράνομα χρήματα, τα οποία οφείλει να επιστρέψει, αλλά προτωστατεί στην άρνηση των επιστροφών.Τόσο ήταν το θράσος της ,(πού πηγάζει βεβαίως από αυτούς πού την προστατεύουν καί της βάζουν πλάτη),πού τόλμησε να στείλει επιστολή καί να αμφισβητεί τα πορίσματα τού Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κυρίου Ρακιντζή,χρησιμοποιώντας απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.Ο κύριος Ρακιντζής αν καί την παρέπεμψε στο πειθαρχικό στο διοικητικής μεταρρύθμισης επί εποχής Κυριάκου Μητσοτάκη ,αθωώθηκε ξανά…. Κύριε Κυριακό Μητσοτάκη γνωρίζετε κάτι γι’αυτό;; Ποιοί την κάλυπταν καί την καλύπτουν;; Κράτος εν κράτει η κυρία….. Σήμερα πάντως υπεύθυνοι είναι οι Κοντονής καί Συναδινός.
Έχουμε όμως καί την περίπτωση του Διευθυντή της Γ.Γ.Αθλητ ,προέδρου του ΙΔΕΑΔ καί νομικού,κυρίου Ανδρέα Μαλάτου.Ο κύριος Μαλάτος την εποχή των πειθαρχικών με τις 2 κυρίες και τούς 22 υπολόγους ήταν διευθυντής διοικητικού. Οι 22 υπόλογοι δεν πάτησαν καν την πόρτα του πειθαρχικού και συνεχίζουν να εργάζονται και να αμείβονται σε καίριες θέσεις της Γ.Γ.Αθλητ.
Σε τηλεοπτική εκπομπή της «Δίκη στον ΣΚΑΙ» λέει ανερυθρίαστα ο κύριος Μαλάτος….«πήγα με τον κύριο Ιωαννίδη στον (τότε) υφυπουργό οικονομικών καί του ζητήσαμε (ακουσον-άκουσον) να μας ρυθμίσει το θέμα νομοθετικά»!Παράλληλα υποδεικνύει στον(τότε) Υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο ότι» έχει νομική και ηθική υποχρέωση να αναλάβει την σχετική νομοθετική πρωτοβουλία «!Δηλαδή γιά όσους δεν κατάλαβαν ζητούσε να καλυφθεί ή παρανομία των παρανόμως αποκτηθέντων χρημάτων,πού τον αφορούσε κιόλας αφού πρέπει να επιστρέψει ένα τεράστιο ποσόν κι αυτός.
Καί μην αναρωτηθείτε….βεβαίως καί αυτός παραμένει ανενόχλητος στις θέσεις του!
Καί φανταστείτε ότι ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα γιατί κανείς τους δεν θέλει καί τον παρεμποδίζουν, όλοι συγκαλύπτουν… Ούτε αυτοί οι αριστεροί,πού βροντοφώναζαν γιά την πάταξη της διαφθοράς….Τέτοια απίστευτη παραπλάνηση τού λαού από τούς Συριζαίους!!!! Ζήτω ή πρώτη φορά αριστερά! Ζήτω ο Κοντονης καί ο Συναδινός.
1)Δημοσιεύω σήμερα την πολύ πρόσφατη καταγγελία μου προς τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Κύριο Λέανδρο Ρακιντζή.
2)Δημοσιεύω καί την πολύ σοβαρή καί άμεση απάντησή του προς εμένα καί τον ευχαριστώ θερμά δημοσίως.
Διαβάστε την προσεκτικά,λέει ότι» δεν συμφωνούν για την επιστροφή των αχρεωστήτως ληφθέντων ποσών «!
Καί είναι όλοι αυτοί στις θέσεις τους καί τους πληρώνεις Έλληνά μου εσύ κι αυτοί τα παίρνουν κι από πάνω καί όλα αυτά τα έχουν στα χέρια τους εισαγγελείς ,τα έχει το ΣΔΟΕ τα έχει ο Προϊστάμενος εισαγγελέων διαφθοράς ,τα έχει ή εισαγγελέας διαφθοράς, τα έχει ή οικονομική αστυνομία,τα έχει το εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας…. Μόνο στο… φεγγάρι δεν τα έχω πάει…..καί στην Γ.Γ.Αθλητισμού  σφυρίζουν αδιάφορα καί καταδιώκουν εμένα…..ως πότε όμως;;
Τί τιμωρία τούς αρμόζει;; Πείτε μου…..
Η απάντηση Ρακιντζή, αγαπητοί μου αναγνώστες ,φωτογραφίζει τους πολιτικούς πού κάλυψαν καί συγκάλυψαν τα σκάνδαλα μαμούθ,στα οποία αναφέρομαι εγώ,γιατί τα συμφέροντα είναι τεράστια.
Την εποχή στην οποία αναφέρεται ο κύριος Ρακιντζής, Υπουργός Πολιτισμού ήταν ο κύριος Γερουλάνος καί Αθλητισμού ο κύριος Νικητιάδης.
Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού υπεύθυνος γιά τα πειθαρχικά ο κύριος Μπιτσαξής Παναγιώτης (δικηγόρος).
Εδώ στέκομαι καί λέω τα εξης:
Οι κύριοι Γερουλάνος καί Μπιταξής έκαναν ενέργειες να πάει στην δικαιοσύνη το τεράστιο σκάνδαλο Ορφανού.
Παράλληλα ο κύριος Μπιτσαξής αθώωνε τις δύο κυρίες με τα 7!!!!(επτά)πειθαρχικά παραπτώματα ενώ δεν περνάει πειθαρχικό τους 22 οικονομικούς υπολόγους.
Την ίδια στιγμή αγαπητοί αναγνώστες προσέξτε τί έκανε  ο κύριος Μπιτσαξής:
Στέλνει σε εμένα κλήση σε απολογία ,Στέλνω το απολογητικό μου και με τιμωρεί με γραπτή επίπληξη,αμέσως κάνω ένσταση  με όλα τα αποδεικτικά μου στοιχεία καί ή ένσταση δεν εκδικάζεται ποτέ μέχρι σήμερα….ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ….
ΕΓΏ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!
Μετά λοιπόν τον αρμόδιο κύριο Μπιτσαξή για τα πειθαρχικά, πάμε στούς επόμενους πού συγκάλυψαν:
Υπουργός Αθλητισμού -Πολιτισμού Κων/νος Αρβανιτόπουλος, Υφυπουργός Αθλητισμού,Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος μοίραζε 500.000 ευρώ τον μήνα σε επιτροπές… Υπουργός Πολιτισμού,Πάνος Παναγιωτόπουλος Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου,είχε το θράσος να παρέμβει στην τηλεόραση να μού κουνήσει το δάχτυλο εμένα…..
Καί ερχόμαστε στο  αριστερό σημερινό δίδυμο Κοντονή-Συναδινός….
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!
Κύριοι ,Κοντονή καί Συναδινέ ή απάντηση Ρακιντζή αναφέρει ότι το πειθαρχικό παρακολουθείται από το ΣΕΕΔΔ(Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης),δηλαδή εξαρτάται αν θα τους περάσετε εσείς ή οχι τούς 22 πειθαρχικό μετά από τεσσεράμιση χρόνια!!!!!!(από το 2011,μέχρι σήμερα, παρακολουθείται το πειθαρχικό τους).
Θα πράξετε το καθήκον σας κύριοι;
Γιά να σας δούμε τώρα!
Ολοι αυτοί διαχρονικά αναγνώστες μου, κουκούλωσαν σκάνδαλα μαμούθ εκατομμυρίων καί βάλε ευρώ καί είναι υπεύθυνοι πού αυτή η δημόσια υπηρεσία είναι μέσα στην μπόχα καί στον βούρκο της παρανομίας καί της κατάχρησης.
Όταν οι εντός είναι σάπιοι,τί μπορεί να είναι οι εκτός σε ομοσπονδίες ,σωματεία,ΕΠΟ κ.λ.π ….Όμοιος ,ομοίω…..
Όλοι μαζί τα έφαγαν,όλοι μαζί τα συγκαλύπτουν,όλοι μαζί παρανομούν,όλοι μαζί σε κοροϊδεύουν Έλληνα καθημερινά καί σου ποδοπατούν την αξιοπρέπεια…..
Κύριε αναπληρωτά υπουργέ Δικαιοσύνης ,Δημήτρη Παπαγγελόπουλε,εδώ θα παρέμβετε;; ή μήπως είναι ανέγγιχτοι αυτοί,έχοντας άπαντες ασυλία εις τούς αιώνας των αιώνων;;
Γιατί….
«Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι εκτελεστές της θέλησης τού κράτους(όταν υπάρχει) καί υπηρετούν τον λαό• οφείλουν πίστη στο Σύνταγμα καί αφοσίωση στην Πατρίδα»! (Άρθρο 103 παρ.1 Συντάγματος)
Εκτός ,αν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι γνωρίζουμε τους νόμους και το Σύνταγμα καί θέλουμε να τηρούνται, είμαστε ηλίθιοι;
Πείτε το δημοσίως, να το γνωρίζουμε κι εμείς, κι όσοι νέοι επιθυμούν να  υπηρετήσουν στο δημόσιο στο μέλλον, να ξέρουν ότι το σύστημα της διαφθοράς καί της διαπλοκής θριαμβεύει κι όχι το Σύνταγμα κι οι νόμοι.
Καί το ερώτημα έρχεται καί ξανάρχεται….ποιοί κυβερνούν αυτό τον τόπο;; Μαφιόζοι;;
Διαβάστε προσεκτικά
Α . Καταγγελία θεοδωροβίας Πλακά στον κύριο Λέανδρο Ρακιντζή .
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΑΝΑΦΟΡΑ
Της Θεοδωροβίας Πλακά του Κωνσταντίνου, οδός …
* * * * * * * * * *
Κύριε Γενικέ,
Διά της παρούσης καταγγελίας επιθυμώ να θέσω υπ’ όψιν σας τα κάτωθι προς άσκησιν των ελεγκτικών σας αρμοδιοτήτων.
Κατά το έτος 2010 εξεδόθη από το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, ύστερα από σχετική εντολή του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, πόρισμα με το οποίο διαπιστώνονται μισθολογικές υπερβάσεις, καθώς και άλλα σημαντικά πειθαρχικά παραπτώματα καθώς και ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα από υπαλλήλους υπηρετούντες στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και με το οποίο ζητήθηκε από τη ΓΓΑ η αποστολή συμπληρωματικών στοιχείων, που αφορούσαν τη διακρίβωση ποινικών και πειθαρχικών παραπτωμάτων από 22 οικονομικούς υπολόγους ισάριθμων Οργανωτικών Επιτροπών συνεστημένων στα πλαίσια της ΓΓΑ, καθώς και από την πλευρά των εκκαθαριστών μισθοδοσίας της ΓΓΑ κυριών Μάρθας Χαλβατζή και Μαρίας Χρυσοστομίδου. Ωστόσο, τα στοιχεία αυτά ουδέποτε δόθηκαν προς το Σώμα από τους αρμοδίους προς τούτο προϊσταμένους υπαλλήλους, με το προκλητικό αιτιολογικό ότι οι σχετικοί φάκελοι έχουν απολεσθεί και οι αρμόδιοι προς φύλαξη και αρχειοθέτησή τους υπάλληλοι έχουν συνταξιοδοτηθεί.
Συνεπεία τούτων, κατά το έτος 2011 εκδόθηκε νέο πόρισμα υπογεγραμμένο από τον Ελεγκτή Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κο Γεωργιάδη, διά του οποίου παραγγέλεται προς τους προϊσταμένους των ως άνω προσώπων, και συγκεκριμένα στους έκτοτε διατελέσαντες Γενικούς Γραμματείς Αθλητισμού, η άσκηση των νομίμων πειθαρχικών τους αρμοδιοτήτων σε βάρος των ως άνω προσώπων για όλες τις προαναφερθείσες πράξεις και παράλειψεις τους, αντιβαίνουσες στα κατά νόμον οριζόμενα.
Ωστόσο, και αυτή η παραγγελία δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Ακόμη και σήμερα, ουδεμία εξήγηση έχει παρασχεθεί, ουδεμία επιστροφή υπερβαλλόντων ποσών έχει επισυμβεί και ουδεμία πειθαρχική διαδικασία σε βάρος των υπολόγων προσώπων έχει κινηθεί.
Διά της παρούσης αιτούμαι όπως ελεγχθεί:
Ποιά πρόσωπα παρέβησαν τα νόμιμα καθήκοντα τους διά της παραλείψεως της ασκήσεως των πειθαρχικών τους αρμοδιοτήτων επί υπαλλήλων που υπέπεσαν
σε πειθαρχικά αδικήματα, επιφέροντας διά της παραλείψεως αυτής σοβαρό πλήγμα στο κύρος της υπηρεσίας, τα δημόσια οικονομικά, στο κοινό περί δικαίου αίσθημα και στο θεμελιώδες αίτημα διαφάνειας, λογοδοσίας και χρηστής διοικήσεως εκ μέρους των κρατικών αρχών.
Αθήνα, 09.11.2015
Η καταγγέλουσα

Β . Απάντηση κυρίου Λέσνδρου Ρακιντζή στη Θεοδωροβία Πλακά .




Πόλεμος στα social media μετά τα άθλια tweets Τσίπρα.Άμεση απάντηση της Ζωής.



Ο Τσίπρας αποκάλεσε βολονταριστές όσους δεν ήθελαν τα Μνημόνια. Η Ζωή του θυμίζει όταν ήταν και αυτός "βολονταριστής"!


Βολονταριτσές χαρακτήρισε χθες στην Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας όσους πρώην συντρόφους του δεν δέχθηκαν την αισχρή κωλοτούμπα του και την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου.

Σε αυτή την άθλια δήλωση, απάντησε μέσω τω social media η Ζωή Κωνσταντοπούλου, θυμίζοντας του, την περίοδο που έλεγε τα ίδια με τους "βολονταριστές" και συμπληρώνοντας:

""Πώς το λέγανε κάποιοι; Επαχθές, απεχθές και επονείδιστο χρέος"; @atsipras
Κάποιοι/ες εξακολουθούμε να το λέμε όπως το λέγαμε. Κάποιοι άλλοι μασάτε τα λόγια σας και καταπίνετε τη γλώσσα σας για τα πορίσματα της διεθνούς Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου (Επιτροπή Αλήθειας), που κάποιοι εξαγγέλλατε, κάποιοι συγκροτήσαμε και κάποιοι κινείτε γη και ουρανό για να τη σταματήσετε."





Το tweet της Ραχήλ Μακρή στον Παπαδημούλη που έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο



"Βγήκε ο λαγός να μιλήσει για φασισμό. Μιλάνε για φασισμό αυτοί που απείχαν από το ψήφισμα του ΟΗΕ για τον φασισμό. Κοίτα τον ηγεμονίσκο που είναι κακέκτυπο του Στάλιν, του Μουσολίνι και του Φύρερ και άσε τα Τουιτάκια", έγραψε σχολιάζοντας το tweet του κ Παπαδημούλη η Ραχήλ Μακρή.

Ζωή Κωνσταντοπούλου:Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα και το νεομνημονιακό του επιτελείο, η αλήθεια έχει διάρκεια

Σπάστε πλάκα κορόιδα.766.000 ευρώ στην Ελβετική UBS ο Βασίλης Λεβέντης. Πόθεν κύριε πρόεδρε;


Το απόλυτο συστημικό μνημονιακό δεκανίκι.Περαστικά σας καθίστε εσείς να πεινάτε.Στην Βουλή δεν έχετε εκπροσώπους. Η ΝΔ σας το είπε ξεκάθαρα.Δεν θέλει να κυβερνήσει.Την βολεύει η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Τα μισθά πέφτουν η επιχορήγηση το ίδιο.Έλεγχος δεν υπάρχει στα οικονομικά των κομμάτων.Μια χαρά βολευτείτε μεχρι το 2019.Μεχρι τότε θα έχουν βολέψει το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ που θα τους ψηφίζει οταν εσείς θα κοιμάστε.

Τέτοια τσογλάνια δεν ξεφτιλίζουν την αριστερά... κάνουν τους νεοναζί της χρυσής αυγής να φαντάζουν πραγματικοί αριστεροί!

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ! Βρείτε τη διαφορά... Καλοφάγωτα "αριστεροί" του6 Σόρος και Σια...


Από το "PRESS-GR
Sofia Poulopoulou
Ήρθε το νέο..!
Βρείτε τη διαφορά.. :))

Κι αυτός νομίζει ότι οι "επενδύσεις" του θα τον σώσουν...


Mε το σύνθημα "Προκόπη φονιά η νεολαία δεν ξεχνά"... Φοιτητές του "έστησαν καρτέρι" στη Σύρο! Το έβαλε στα πόδια ο Προκόπης Παυλόπουλος

Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη σήμερα Κυριακή (06/12) του Προκόπη Παυλόπουλου στη Σύρο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων για να...
ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης του δήμου Σύρου-Ερμούπολης, ωστόσο ομάδα φοιτητών δεν δέχτηκε με καλό μάτι την παρουσία του.
Οι φοιτητές εμπόδισαν την πρόσβαση του κ. Παυλόπουλου στο δημαρχείο, στήνοντας καρτέρι έξω από το δημαρχείο, όπου θα πραγματοποιούνταν η εκδήλωση, φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας φέιγ βολάν.
 
Οι άνδρες της προσωπικής φρουράς του ζήτησαν από τους διοργανωτές η τελετή να γίνει σε άλλον χώρο, με αποτέλεσμα αυτή να "μετακομίσει" στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Παυλόπουλος: Μπορούμε και πρέπει να σταθούμε όρθιοι
«Μπορούμε και πρέπει να σταθούμε όρθιοι στη βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος κατά την αντιφώνησή του, μετά την ανακήρυξή του ως επίτιμος δημότης του δήμου Σύρου- Ερμούπολης.
Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Παυλόπουλος μίλησε για το «ιστορικό βάρος ενός Δήμου με τη λαμπρή, διαχρονική, πορεία και προοπτική που εκπροσωπεί, εντός και εκτός των συνόρων μας, η Σύρος» και τόνισε ότι «μέσα στη δίνη της βαθειάς κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας, (η Σύρος) ανθίσταται και αντέχει, υπερασπιζόμενη την παράδοσή της αλλά και διδάσκοντας με το παράδειγμά της».
Αναφέρθηκε, επίσης στη συμβολή της Σύρου στον Πολιτισμό, μιλώντας τόσο για την «οικιστική της ιδιαιτερότητα», αλλά και «το πολιτισμικό "πετράδι" της», το Θέατρο Απόλλων, όσο και για τους Συριανούς λόγιους και λογοτέχνες.
«Από τη Σύρο, υπόδειγμα δημιουργίας και πολιτισμού, εκπρόσωπο της λογικής του Ανθρωπισμού, οφείλουμε να εμπνευσθούμε σήμερα προκειμένου ν’ ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του καιρού μας» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναδεικνύοντας τρεις από αυτές:
«Μπορούμε και πρέπει να σταθούμε όρθιοι στη βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας. Και να υπερασπισθούμε το μέλλον μας μέσα στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια, διδάσκοντας τους Εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την αξία της Δημοκρατίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, που απορρέουν από τις αρχαιοελληνικές ρίζες μας και οι οποίες συνθέτουν βασικό πυλώνα του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος.
»Μπορούμε και πρέπει να σταθούμε πρωτοπόροι στην αντιμετώπιση της προσφυγικής τραγωδίας, που στοιχειώνει την συνείδηση της Ευρώπης, πείθοντας τους εταίρους μας ότι: Σ’ αυτή την τραγωδία οφείλουμε να θέσουμε τέλος, αναδεικνύοντας με τη στάση μας τον Άνθρωπο και τον Ανθρωπισμό έναντι των προσφύγων πολέμου και την αποφασιστικότητά μας, αλλά και την προσήλωσή μας στην Ελευθερία, έναντι των τρομοκρατών, αυτών των αδίστακτων εγκληματιών.
»Μπορούμε και πρέπει να πείσουμε τη γείτονα Τουρκία ότι αφενός επιζητούμε την ειρηνική συνύπαρξη μ’ αυτήν. Και, αφετέρου, στο χέρι της είναι να έχει ευρωπαϊκή προοπτική. Υπό τον απαράβατο όρο του σεβασμού του συνόλου του διεθνούς δικαίου, γραπτού κι εθιμικού, και την ειλικρινή εκ μέρους της εκπλήρωση της υποχρέωσης προσαρμογής της στο συνολικό ευρωπαϊκό θεσμικό και πολιτικό κεκτημένο, το οποίο έχει ως επίκεντρο τον σεβασμό του Κράτους Δικαίου και των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου».
(Πηγή: ΑΠΕ, cyclades24.gr)