ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Σε αυτό το βενζινάδικο η βενζίνη είναι δωρεάν αρκεί να



Θέλετε να γεμίσετε το ρεζερβουάρ βενζίνη και είστε γυναίκα; Κανένα πρόβλημα, βάλτε το μπικίνι σας και γεμίστε το τζάμπα.









Ένας ιδιοκτήτης πρατηρίου βενζίνης στο Κίεβο της Ουκρανίας σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο να διαφημίσει και να προωθήσει την επιχείρηση του: να προσφέρει δωρεάν βενζίνη σε όσες γυναίκες τολμήσουν να φορέσουν το μπικίνι τους και να πάνε με το αυτοκίνητο τους στο βενζινάδικο.


Και πραγματικά δεν ήταν λίγες εκείνες που τόλμησαν να το κάνουν, αλλά πολλοί περισσότεροι ήταν οι άνδρες οδηγοί που σχημάτισαν ουρά στο βενζινάδικο και απόλαυσαν το θέαμα. Βέβαια υπήρχαν και κάποιοι έξυπνοι που ήθελαν να βάλουν τσάμπα βενζίνη.


Φόρεσαν εκείνοι μπικίνι και εμφανίσθηκαν έτσι στο βενζινάδικο


Οι γυναίκες έβγαιναν από τα αυτοκίνητα τους φορώντας μόνο το μπικίνι τους σαν να πηγαίνουν στη θάλασσα και εντελώς δωρεάν γέμιζαν τα ρεζερβουάρ τους.


Κάποιες Ουκρανές μαγνήτιζαν ιδιαίτερα τα ανδρικά βλέμματα με το υπέροχο κορμί τους.

Aυτή είναι συνταγή κι όχι τα γεμιστά, οι πίττες της "αριστερής" υπουργού!

Oύτε αυτή η φωτογραφία θα απασχολήσει τη δημοσιογραφική πορνεία, το δουλικό όπλο της νέας τάξης!


Αυτό το μικρό παιδάκι τριγυρνάει στα ερείπια του χωριού του στην Ουκρανία, που κατέστρεψε το νεοναζιστικό καθεστώς που εγκαθίδρυσε η Ευρωπαϊκή Ένωση...
Ορφανό, οι γονείς του νεκροί από τους φονικούς βομβαρδισμούς των νεοναζί...
Όμως, αυτή η φωτογραφία δεν θα απσχολήσει τη δημοσιογραφική πορνεία, όπως η κατασκευασμένη στις ακτές της Τουρκίας...
Υπόκειται στη "λογοκρισία" που έχουν αποδεχτεί οι δημοσιογρ4αφικές πόρνες στα payroll πρεσβειών και...
μυστικών υπηρεσιών...
Δεν εξυπηρετεί και τους επαγγελματίες "αντιρατσιστές", που κάνουν μπίζνες με το "προσφυγικό"... 

Μετά την αποκάλυψη πως το Ελληνικό κράτος περιθάλπει τους Ουκρανούς φασίστες νεοναζί έρχεται και η στιγμή της πλήρης αποκάλυψης μέσα από αυτήν την φωτογραφία: Ο πρωθυπουργός Τσίπρας σε θερμή χειραψία με την μαριονέτα της Δύσης στην Ουκρανία Ποροσένκο.

Ελληνικό όνομα, Ολλανδοί ιδιοκτήτες! Τώρα ξέρεις... γάμησε τους!

Πώς ο ξε-Τσίπας προσπαθεί να εξαπατήσει εκ νέου με τα «ισοδύναμα» και τα αφορολόγητα εισοδήματα…


Ο Τσίπρας μας υπόσχεται ότι θα αυξήσει το αφορολόγητο από τα 9.500 στα 12.000 ευρώ, όπως μας υπόσχονταν ότι θα καταργούσε (έσκιζε) τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο! Βέβαια δεν λέει ότι αυξάνοντας το ΦΠΑ, και …………
βάζοντας εισφορές περίθαλψης κτλ όχι μόνο μηδενίζει την όποια φοροαπαλλαγή, αλλά αυξάνει και τα κρατικά έσοδα πάλι από τους φτωχούς και μεσαίους.
Ας δούμε λοιπόν ποιούς χτυπάει στην πράξη ο Τσίπρας μέσα από το προφίλ των φορολογουμένων. Βάσει της έως τώρα εκκαθάρισης των φετινών φορολογικών δηλώσεων παρατηρείται μια σημαντική αύξηση των φορολογουμένων που ανήκουν στα χαμηλά εισοδήματα! Από τα 6 εκατ. περίπου φορολογικές δηλώσεις τα 3,7 εκατομμύρια έχουν εισοδήματα κάτω από 12.000 ευρώ! Μιλάμε ότι το περίπου 63% των φορολογουμένων έχει εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ! Τα στοιχεία που βλέπετε αφορούν οικογενειακά εισοδήματα και όχι ατομικά εισοδήματα, που σημαίνει ότι ουσιαστικά έχουμε πάνω από 3,7 εκατ. πολίτες με εισόδημα πείνας. Για την ακρίβεια μιλάμε για πάνω από 5 εκατ. πολίτες με εισοδήματα κάτω των 12.000 € επί συνόλου 8 εκατ. φορολογούμενων πολιτών.
Αν παρατηρήσετε στην εικόνα θα δείτε ότι από 2,8 εκατ. φορολογούμενους του 2010 που είχαν εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ, φτάσαμε στα 3,7 εκατ. το 2014! Αντίστοιχα από 7,5 χιλιάδες ευρώ μέσο εισόδημα που είχαν αυτοί οι πολίτες το 2010, έφτασαν το 2014 να έχουν κάτω από 4,4 χιλιάδες μέσο εισόδημα το 2014, δηλαδή κάτω από 450 ευρώ το μήνα! Μιλάμε ότι απότομα φτωχοποιήθηκαν περίπου 1 εκατ. πολίτες και έπεσε το μέσο εισόδημα του κατώτερου φορολογικού κλιμακίου (<12.000€) κατά 42% περίπου.
Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό το 63% των πολιτών ουσιαστικά αδυνατεί να καταβάλλει φόρους, αφού τα εισοδήματά του είναι εισοδήματα πείνας. Ε, λοιπόν σε αυτά τα εισοδήματα έβαλε να πληρώσουν αυξημένο ΦΠΑ (τρόφιμα κτλ), εισφορά υγειονομικής περίθαλψης, καταργεί-περιορίζει επιδόματα όπως θέρμανσης, όπως φοροαπαλλαγές, όπως αγροτικό πετρέλαιο κτλ.
Ήδη οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί βλέπουν τα πρώτα αποτελέσματα… ο Μοσκοβισί προανήγγειλε στον Τσακαλώτο για το σημερινό Eurogroup, επιπλέον μέτρα τα οποία πρέπει να ληφθούν άμεσα… και ο πολιτικός απατεώνας ξε-Τσίπας υπόσχεται αφορολόγητα για να πουλήσει ελπίδα και να κερδίσει πολιτικό χρόνο.
Νομικά Ανάλατα

Άιντε ωρέ Σουλιωτοπούλες… σερνικές, θηλυκές και ουδέτερες – Ετοιμάστε κωλαράκια… Τα παλούκια έρχοντα

Πολύ μας έλειψαν αυτές οι στιγμές… Κόσμος μιλιούνια ξετρύπωνε από κάθε γωνίτσα αυτής της πόλης και γέμιζε τις πλατείες ασφυκτικά – Πανηγύριζε, λυγιότουνε, χτυπιότουνε, κουνιότουνε…
364a7f04-2a12-42d0-a733-3f6158316449
Καλά ντε… Μη φωνάζεις… Σε πιστέψαμε
Οι μεγάλοι χαμένοι εκείνων των ημερών ήταν οι καρέκλες, τα κρεβάτια, τα ντιβάνια, οι καναπέδες, τα ανάκλινδρα, οι……
……….
πολυθρόνες, ακόμη και οι τσιμεντόλιθοι στις παλιές αυλές ξέμειναν από κώλους, αφού σύμπαντας ο πληθυσμός γιόμιζε τις πλατείες πανηγυρίζοντας και αλαλάζοντας για τον ηγέτη του… την αξιοπρέπειά του… την ανάσα της περηφάνιας που του στέρησαν, και την ξαναβρήκε στο πρόσωπο της «πρώτης φορά αριστερής κυβέρνησης».Σύντομα όλα αυτά αποδείχτηκαν φούμαρα…
  • Ο «ηγέτης» προσελήφθη ως ωρομίσθιο χανουμάκι στο χαλιφάτο των Βρυξελλών,και ξέχασε την επανάσταση στις αποσκευές του.
  • Η «αξιοπρέπεια» έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια, και σαν πολυχρησιμοποιημένο και καταξεσκισμένο πανό μπήκε στον πισινό όλων εκείνων που δε σήκωναν μύγα στο σπαθί τους την ώρα των πανηγυρισμών…
  • Όσο για τον «αέρα της περηφάνιας», δεν ήταν τίποτε περισσότερο παρά μια βρωμερή κλανιά στη μούρη της εξαπατημένης κοινωνίας. Με τις υγείες μας…
«Πάμε γι άλλα» φώναξε κάποιος… Και πήγαμε γι άλλα…
  • Το Χρέος που θα διαγραφότουνε έμεινε, και αντί γι αυτό διεγράφη η επιτροπή που θα το διέγραφε και η Ζωή που ηγείτο αυτής της πολυσυζητημένης επιτροπής.
  • Το μνημόνιο που θα σκιζότουνε έφερε και τρίτο καθ εικόνα και ομοίωση των προηγούμενο για να ξεσκίσει την κοινωνία ολόκληρη χωρίς δισταγμό.
  • Ο ΕΝΦΙΑ που θα εξαφανιζότουνε, όχι μονάχα παρέμεινε, αλλά επεκτείνει το δολοφονικό του δίκτυ ακόμη και στον εργαζόμενο Έλληνα μετανάστη του εξωτερικού, για να του δημεύσει και την περιουσία εκτός Ελλάδας.
  • Οι πλατείες άδειασαν από τους μαχητές της αξιοπρέπειας. Τη θέση τους πήραν οι προστατευόμενοι της γιαγιάς Τασίας. Πλατείες και δρόμοι ξαναγέμισαν σκατό.
Και να ταν μόνο αυτά τα μεγαλεία???
Ο αυτοαπασχολούμενος σεξουαλικά έγινε αντιπρόεδρας της ντροπής, εεε… της Βουλής ήθελα να πω…
Η γιαγιά Τασία αναβαθμίστηκε για το θεάρεστο έργο της…
Και αίφνης, όλοι αυτοί οι σιχαμεροί διαπλεκόμενοι που πυροβολούσαν το γελαστό paidi, τώρα στηρίζουν αναφανδόν τον πρόεδρα της ελληνόφωνης κυβέρνησης του τοποτηρητηρίου των Βρυξελλών.
Άιντε λοιπόν… Έτσι κι αλλιώς οι κώλοι πρέπει να ετοιμάζονται σιγά σιγά για τα μεγάλα παλούκια που έρχονται τις επόμενες ημέρες…
Άιντε ωρέ Σουλιωτοπούλες σερνικές, θηλυκές και ουδέτερες… Πάμε για ένα ακόμη πανηγυράκι στις πλατείες της χώρας, κι ας ξέρουμε όλοι πως αυτή τη φορά θα είναι ο χορός του Ζαλόγγου έτσι «περήφανα» και «λεβέντικα» που ψηφίσαμε αυτές τις εκλογές.
Τι διάολο πια… Τόσες αξιοπρέπειες πανηγυρίσαμε… Ακόμη μια θα μας κακοπέσει???

Ολόκληρο το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το τρίτο μνημόνιο

Δημοσιεύτηκε το πρωί της Κυριακής το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το δημόσιο χρέος για το τρίτο μνημόνιο, λίγη ώρα πριν η Ζωή Κωνσταντοπούλου παραδώσει την προεδρία της Βουλής.
Πρόκειται για ένα κείμενο 20 σελίδων το οποίο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «το τρίτο Μνημόνιο βασίζεται στις ίδιες υποθέσεις και στα ίδια αξιώματα όπως τα δύο πρώτα προηγούμενα Μνημόνια Κατανόησης» και «ως εκ τούτου, είναι καταδικασμένο να αποτύχει, αφήνοντας το χρέος μη βιώσιμο».
Η 18σέλιδη έκθεση ξεκινά από το δημοψήφισμα, την……..
ισχύ του οποίου και την απόφασή του χαρακτηρίζει δεσμευτική για το κράτος με βάση το Σύνταγμα, προχωρά στα γεγονότα και το περιεχόμενο της νέας δανειακής σύμβασης για το οποίο καταλήγει όπως αποτελεί και αυτή απεχθής, παράνομη και αθέμιτη. 
Αναλυτικά το πόρισμα:

Ελληνικός Λαός: Θέλουμε να παραμείνουμε στο Ευρώ ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ-Σύριζα: Θαυμάσια, αλλά δεν θα παίρνετε Συντάξεις

thanatos-sto-euro
Σπύρος Στάλιας, Οικονομολόγος Ph.D
Και όμως, αυτό ακριβώς ψηφίσαν οι Έλληνες στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου του 2015. Θέλουμε να ζούμε με ευρώ διακηρυξαν, χωρίς κοινωνικές παροχές και με τον φόβο μας.
Σύσσωμο το 50% του Ελληνικού Λαού, ψήφισε την αποδοχή μέτρων που οδηγούν σε δραματική ύφεση, στην ρευστοποίηση του ελληνικού κράτους, στην καταστροφή του πλέγματος προστασίας των ελλήνων πολιτών, στην διάλυση της παιδείας, της υγείας, των αμοιβών, των συντάξεων και στην αρπαγή της ιδιοκτησίας των Ελλήνων. Αποδέχτηκε ο λαός το μνημόνιο τέρας.
Επιβεβαίωσε επίσης με την ψήφο του την παραμονή της χώρας στο ευρώ, αφού τα κόμματα που κλήθηκε να ψηφίσει, ήσαν….
φιλο-ευρώ.

Ένας ακόμα διακοσμητικός και ακίνδυνος μπάρμπας….Μετά από ένα διάστημα ανωμαλίας -όπου Πρόεδρος της Βουλής ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου- επιστρέφουμε

nikos voutsis
Ο Νίκος Βούτσης είναι ο νέος Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Μετά από ένα διάστημα ανωμαλίας -όπου Πρόεδρος της Βουλής ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου- επιστρέφουμε στον κλασικό και παραδοσιακό Πρόεδρο της Βουλής, που είναι ένας ακόμα διακοσμητικός και ακίνδυνος μπάρμπας.
 
Είναι βέβαιο πως ο Νίκος Βούτσης θα είναι πολύ ήσυχος και φρόνιμος.
Όπως ψήφισε ο Βούτσης το Μνημόνιο, έτσι θα είναι και σαν …….
Πρόεδρος της Βουλής.
Τις επιτροπές της Βουλής, να τις ξεχάσετε. Εντάξει, δεν θα τις εξαφανίσει αμέσως -για να μην καρφωθεί- αλλά είναι ήδη παρελθόν.
 
Πάντως, θεωρώ πως η επιλογή του Νίκου Βούτση στην θέση του Προέδρου της Βουλής είναι πολύ διδακτική.
 
Τα σημερινά παιδιά δεν πρόλαβαν τα μπακάλικα και δεν ξέρουν πώς ήταν οι μπακάληδες.
Λοιπόν παιδιά,
οι μπακάληδες ήταν σαν τον Νίκο Βούτση.
 
Κάτι χαμογελαστοί μπαρμπάδες που έδιναν στους περισσότερους τον κατιμά και κρατούσαν τα καλά για την αριστοκρατία της γειτονιάς και για καμιά γυναίκα που ήθελαν να φιστικώσουν.
 
Κι επειδή ήταν όλη μέρα μέσα στο μπακάλικο, όλο και σαβούρωναν τις ελιές, τα παξιμάδια και τα τουλουμοτύρια, με αποτέλεσμα να είναι χοντροί σαν τον Βούτση.
 
Βρε πιτσιρίκο, δεν ντρέπεσαι να σχολιάζεις την εξωτερική εμφάνιση του Βούτση;
 
Μα και τι να σχολιάσω; Δεν έχει και τίποτα άλλο.
 
Να σχολιάσω το πνευματικό έργο του Βούτση; 
Τις ιδέες του; 
Ποιες ιδέες;
 
Ο Βούτσης μια καρέκλα ήθελε και την βρήκε.
Λοιπόν, παράγινε η κατάσταση με όλους αυτούς τους πολιτικούς φελλούς που τρώμε στην μάπα επί δεκαετίες.
Με αυτή τη λογική, έγιναν πρωθυπουργοί ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς και ο Τσίπρας.
 
Μη θίξουμε τον έναν, μην θίξουμε τον άλλον, πάρε τώρα πρωθυπουργό τον Τσίπρα που δεν μπορεί να μιλήσει.
 
Λοιπόν, κοντόχοντρος μπακάλης ο Βούτσης και τελείωσε.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ-Δείτε τα αίσχη των τελών κυκλοφορίας‏ – Θα τραβάτε τα μαλλιά σας με αυτά που θα διαβάσετε

telh kykloforias

Δεν θα μείνει τρίχα στο κεφάλι!
Σε δύο κατηγορίες είναι χωρισμένα τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών για το 2016, που θα πρέπει να πληρωθούν μέχρι το τέλους Δεκεμβρίου 2015 .
Δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες και τα ποσά που θα πρέπει να πληρώσετε είτε ανάλογα με τα κυβικά για τα αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν μέχρι το 2010 και ανάλογα τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα για τα αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την 1η Νοεμβρίου 2010.
Χωρητικότητα κινητήρα (κ.εκ) – Ετήσια τέλη (σε €)
Από 51 μέχρι 300 κ.εκ 22 €
Από 301 μέχρι 785 κ.εκ 55 €
Από 786 μέχρι 1.071 κ.εκ 120 €
Από 1.072 μέχρι 1.357 κ.εκ 135 €
Από 1.358 μέχρι 1.548 κ.εκ 240 €
Από 1.549 μέχρι 1.738 κ.εκ 265 €
Από 1.739 μέχρι 1.928 κ.εκ 300 €
Από 1.929 μέχρι 2.357 κ.εκ 660 €
Από 2.358 μέχρι 3.000 κ.εκ 880 €
Από 3.001 μέχρι 4.000 κ.εκ 1.100 €
Από 4.001 και άνω κ.εκ 1.320 €
Για να δείτε πόσο θα πληρώσετε πρέπει να βρείτε τις εκπομπές CO2 και πολλαπλασιάστε τα γραμμάρια που εκπέμπει το αυτοκίνητό σας επί το κόστος ανά γραμμάριο.
Εκπομπές ρύπων (γρ. CO2 / χλμ.) Ετήσια τέλη σε € / γρ. CO2
0 – 100 (γρ./χλμ.) 0 €
101 – 120 (γρ./χλμ.) 0,90 €
121 – 140 (γρ./χλμ.) 1,10 €
141 – 160 (γρ./χλμ.) 1,70 €
161 – 180 (γρ./χλμ.) 2,25 €
181 – 200 (γρ./χλμ.) 2,55 €
201 – 250 (γρ./χλμ.) 2,80 €
Άνω των 251 (γρ./χλμ.) 3,40 €