ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Νέες προθεσμίες για την υποβολή των καταστάσεων συναλλαγών 2011

Φωτογραφία για Νέες προθεσμίες για την υποβολή των καταστάσεων συναλλαγών 2011
Στην παράταση των προθεσμιών για την υποβολή των καταστάσεων συναλλαγών 2011 προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών Σημειώνεται πως μέχρι τις 25 Ιουνίου κάθε χρόνου υποβάλλονται από επαγγελματίες και επιτηδευματίες στην Εφορία τριπλότυπες καταστάσεις, για μηχανογραφική επεξεργασία και διασταύρωση πληροφοριών, με συναλλαγές και δεδομένα του προηγούμενου ημερολογιακού έτους.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: Όλες οι εταιρείες στοιχήματος συμφωνούν στο φαβορί!Δείτε στο planet-greece τα ποσοστά που δίνουν για τον νικητή των εκλογών όλες οι εταιρείες στοιχήματος. Και οι 5 συμφωνούν στο φαβορί....


Αναλυτικά, οι αποδόσεις που δίνουν στα κόμματα για τις εκλογές 2012

Ο Π.Καμμένος "ανάβει τα αίματα" στη ΝΔ

Την «είδηση» την...έδωσε πριν λίγο στην διακαναλική του συνέντευξη ο Πάνος Καμμένος. Είπε οτι εαν πχ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με 80 βουλευτές ή και απο το ΠΑΣΟΚ μια άλλη ομάδα "αποσχιστεί" είναι πρόθυμος να στηρίξει κυβέρνηση που θα "καταγγείλει το μνημόνιο". Επίσης δεν απέρριψε κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία Πρωθυπουργός θα ήταν ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
- Οταν ρωτήθηκε εαν καλεί "σε αποστασία" τους βουλευτές της ΝΔ, είπε οτι κάνει "υποθετικές συζητησεις".

Άρειος Πάγος: Δεν υπάρχει αξιόποινη πράξη... Αθώοι Γ. Εφραίμ, Μοναχός Αρσένιος και Μαρία Ψάλτη‏

Δικαίωση για τον Ηγούμενο Εφραίμ, τον Πατέρα Αρσένιο και τη Δικαστή Μαρία Ψάλτη αναφορικά με την υπόθεση των παραλιμνίων εκτάσεων της λίμνης Βιστωνίδας.

Ο Άρειος Πάγος τους κήρυξε αθώους για κατηγορία που αφορά στην καθυστέρηση δημοσίευσης της απόφασης του πρωτοδικείου Ροδόπης που δικαίωνε, κατά πλειοψηφία, το δημόσιο στη δικαστική διαμάχη για την κυριότητα των παραλιμνίων εκτάσεων της Λίμνης Βιστωνίδας.

Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις; Αν επαληθευτούν πάμε σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ξανά!

Μικρό προβάδισμα της ΝΔ δείχνουν όλα τα κυλιόμενα γκάλοπ που σαρώνει στις ηλικίες 55+ και κυρίως σε συνταξιούχους και αγρότες. Χαρακτηριστικό είναι οτι σε αυτές τις ηλικίες παίρνει ποσοστά πάνω απο 50% ενώ ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 30%. 
Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ σαρώνει στις μικρότερες ηλικίες και κυρίως σε μισθωτούς και άνεργους....

Ενα άλλο χαρακτηριστικό των τελευταίων γκάλοπ δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο στο σύνολο των μεγάλων αστικών κέντρων (Αττική,Θεσσαλονίκη,Πάτρα κλπ.) πράγμα που όμως δεν αρκεί καθώς η ΝΔ έχει μεγάλα ποσοστά στην περιφέρεια που μαστίζετε λιγότερο απο την ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα.

ΑΟΖ, Δεδομένα και Γεωτρήσεις Ν. Λυγερός


Τα δεδομένα, όσον αφορά στις γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, είναι τόσο χαρακτηριστικά για το θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης που αξίζει να αναδειχθεί. Αν κάνουμε μια συστηματική σύγκριση μεταξύ Κύπρου, Ισραήλ, Λιβύης και Αιγύπτου τότε μπορούμε να κρίνουμε πιο ορθολογικά την αξία των κοιτασμάτων της περιοχής αλλά και την ιδιαιτερότητα της Κύπρου με το κοίτασμα Αφροδίτη που βρίσκεται στο οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ.

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ: Συνεχίζει τις επισκέψεις σε όλη την Πιερία


 Στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας για τις επερχόμενες εκλογές η υποψήφια Βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ κα Μαρία Μίχου συνέχισε τις επισκέψεις σε κάθε γωνιά του νομού. Βρέθηκε σε Κορινό, Μοσχοπόταμο και Κονταριώτισσα, Βροντού, Νέα Έφεσο, Κολινδρό και Κίτρος.
«Θεωρώ χρέος μου να μιλήσω με τους πολίτες την γλώσσα της αλήθειας και να εξηγήσω τις θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ» σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Μίχου, ενώ στην συνέχισε τονίζοντας ότι:
«Είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη που σε μια τόσο δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τον τόπο έχουμε καταθέσει προς τον ελληνικό λαό με απόλυτη υπευθυνότητα συγκεκριμένες προτάσεις που δίνουν λύση σε μεγάλα προβλήματα».

Σας ενοχλούν οι εισπρακτικές εταιρείες για το δάνειό σας; Δικαιούστε αποζημίωσης 10.000 ευρώ τουλάχιστον. Το ξέρατε;