ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Μύθος οτι χωρίς το Μνημόνιο δεν θα υπήρχαν λεφτά για μισθούς και συντάξεις!


Φωτογραφία για Μύθος οτι χωρίς το Μνημόνιο δεν θα υπήρχαν λεφτά για μισθούς και συντάξεις!
«Χωρίς το μνημόνιο δεν θα μπορούσαμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις».

Πρόκειται για ένα «αποστομωτικό» επιχείρημα που συνεχίζει να δημιουργεί σύγχυση ακόμη και στις γραμμές του αριστερού χώρου. Όπως τεκμηριώνεται με τα στοιχεία του συνημμένου πίνακα, η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική Α) Τα συνολικά έσοδα της Γενικής Κυβέρνησης (Κεντρική Δημ. Διοίκηση, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ και Κοινωνική Ασφάλιση) ήταν, σε όλη τη διάρκεια της ενδεκαετίας 2000-2010, υψηλότερα από τις δαπάνες που απαιτήθηκαν για την πληρωμή μισθών των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα και πάσης φύσεως συντάξεων.

H τσίχλα κάνει κακό στη μνήμη!

Φωτογραφία για H τσίχλα κάνει κακό στη μνήμη!
Στο συμπέρασμα ότι το μάσημα της τσίχλας κάνει κακό στη μνήμη κατέληξαν Ευρωπαίοι γιατροί, οι οποίοι εξέτασαν περισσότερους από 3.000, αφού τους χώρισαν σε δύο ομάδες…

Στην πρώτη ομάδα τα παιδιά, κατά τη διάρκεια των δοκιμών μασούσαν τσίχλα και στη δεύτερη, τα παιδιά δεν μασούσαν. Όπως αποδείχθηκε, σύμφωνα με τους γιατρούς, το μάσημα της τσίχλας εμποδίζει τα παιδιά να συγκεντρωθούν και να ανακαλέσουν πληροφορίες.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ,ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ,ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΙΕΡΙΑΣ,ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ.

ΕΤΣΙ ΤΕΡΜΑΤΗΣΑΝ Κ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ. 

-Τι είναι ... "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ";


  -Καταρχήν είναι  λέξη  αμιγώς  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  (από το επί + ανάσταση ) ,
σημαίνει "ξεσηκωμός" , "επαναφορά της δύναμης" /  επαναφορα  της
ακμαιοτητας, του ηθικού σθενους  κλπ...

  -Κάθε  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ξεκινά  (απαραίτητα!)  με την προοπτικη  της
ΕΛΠΙΔΑΣ, της  ΝΕΑΣ  ΑΡΧΗΣ,  της  ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗΣ  της  ΖΩΗΣ  - είτε σε
προσωπικό, είτε σε συλλογικό , είτε σε  ΕΘΝΙΚΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ  (κυρίως!).

  -Γίνονται πολλές  "μικρές επαναστάσεις"  καθημερινά :
   (κυρίως σε ατομικό  ή  οικογενειακο  επίπεδο...)

Να τον ''χαιρόμαστε''!!! ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Έχει συμμετάσχει το 2009 και το 2010 στις «συνεδριάσεις» της σκιώδους παγκόσμιας κυβέρνησης!

Πολύ...βαρύ το βιογραφικό του Γιάννη Στουρνάρα, μας λένε στα "έγκυρα" ΜΜΕ από την στιγμή που ανακοινώθηκε η υπουργοποίησή του από τον Αντώνη Σαμαρά! Όντως, είναι...βαρύ κι ασήκωτο!
Γιατί; Διότι, όπως "ξεχνάνε" (;) να μας πουν οι διάφοροι "ενημερωτάδες", ο συγκεκριμένος είναι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!!!
Μάλιστα, έχει συμμετάσχει δύο φορές στις συνεδριάσεις της εν λόγω "υπερστοάς", το 2009 στην Αθήνα και το 2010 στην Ισπανία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία συμμετεχόντων!

Ο λαός της ΑΟΖ Ν. Λυγερός

Όταν δεν πιστεύεις πια σε τίποτα, όταν οι πολιτικοί δεν ανταποκρίνονται στα αιτήματά σου όταν δεν βλέπεις πια το μέλλον, είναι δύσκολο να σε πείσουν ότι υπάρχει ένα όραμα ικανό ν’ αλλάξει τη γενική κατάσταση. Ακούς συνεχώς αντιδράσεις και σου δείχνουν όλοι τις καθημερινές δυσκολίες. Αναγκάζεσαι να κοιτάζεις τα προβλήματα δίχως να ερευνάς την επίλυσή τους. Κάθε άσχετος σου λέει τα παράπονά του για να εκτονωθεί. Κανένας δεν σου προσφέρει τίποτα κι εσύ αναρωτιέσαι πώς θα τα βγάλουμε πέρα, λες και δεν υπάρχει

Πολιτικά «Συγχαρητήρια» και…Συλλυπητήρια!..


 Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου
    
    Oολοκληρώθηκε η διαδικασία ορκωμοσίας των 300 Βουλευτών που θα συμμετέχουν εφεξής στη Νέα Ελληνική -7-Κομματική Βουλή που πρόεκυψε από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, και διαθέτουμε σταθερό (ελπίζω)  Υπουργικό Συμβούλιο…
    Θερμά συγχαρητήρια, (επί του παρόντος, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι θα ακολουθήσουν σχετικά σύντομα τα θερμά συλλυπητήρια) στον κ Αντώνη Σαμαρά που τελικά «πραγμάτωσε» το όνειρό του να καθίσει στον Ελληνικό Πρωθυπουργικό θώκο.
      Και, σε ανθρώπινο επίπεδο, καλή εξέλιξη στην υγεία του

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ


Και όμως... η ΝΔ δεν βγήκε πρώτο κόμμα στις εκλογές! Δείτε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αποτελέσματα

Σχεδόν καμμία αναφορά δεν έγινε από τα τηλεοπτικά κανάλια και τα ΜΜ'Ε' για το πραγματικά πρώτο "κόμμα" των τελευταίων εκλογών, που δεν είναι άλλο απο...
την ΑΠΟΧΗ με ποσοστό 37,53% !!!

Ο Ελληνικός λαός σε αναλογία σχεδόν 4/10 γύρισε την πλάτη, στις Εθνικές εκλογές κάτι που δυστυχώς οι πολιτικοί (ο Θεός να τους κάνει) το αγνοούν επιδεικτικά. Επί 9.951.970 εγγεγραμένων ψηφοφόρων, ψήφισαν μόνο 6.216.856 (62,47 %).

Δείτε τα καθαρά ποσοστά επί των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων:
(εντός της παρένθεσης το ποσοστό επί των εγκύρων ψηφοδελτίων)

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι “δυναμίτης” στο σεξ;

Αναρωτηθήκατε ποτέ, όταν βλέπετε μια εντυπωσιακή γυναίκα να περνάει από δίπλα σας, πόσο καλή μπορεί να είναι στο σεξ; Σίγουρα ναι. Οι περισσότεροι άνδρες το κάνουν. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αναρωτηθείτε για το πόσο καλή μπορεί να είναι, δεν έχετε παρά να μάθετε την ηλικία της. Εάν είναι από 31 μέχρι 45, έχει πολλές πιθανότητες να είναι όχι απλά καλή, αλλά δυναμίτης!

Γ. Βαρουφάκης: Δήλωση ΣΟΚ "Η Ελλάδα έχει τελειώσει"...

Συνέντευξη σοκ του Γιάννη Βαρουφάκη στο ABC (BBC της Αυστραλίας) πριν λίγες μέρες. Σοκάρουν οι απαντήσεις του έγκριτου καθηγητή πιο κάτω:

LEIGH SALES, Παρουσιαστής: Μαζί μας σήμερα από την Αθήνα είναι ο Έλληνας οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης.

Το προφανές ερώτημα είναι: τι θα γίνει τώρα;

Εισαγγελάτος ή Κλεπταγγελάτος;

Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές και τις "αποστολές" ξαναχτυπά. Έχει όμως ενα κουσούρι.  Νομίζει οτι όταν αντιγράφει απο διάφορα blogs και sites δεν θα τον πάρει χαμπάρι κανείς.
Βρε Νικόλα, δεν λέμε καλά κάνεις...
και αντιγράφεις αφού αυτός είναι ο σκόπος του Internet (η ταχύτατη μετάδοση της πληροφορίας), αλλά να βάζεις και την στάμπα σου πάει πολύ...

Δεν πάει;;

Live Γερμανία - Ιταλία (21:45) για το 2ο εισιτήριο του τελικού

Ο Β' ημιτελικός του Euro 2012

  Βαρσοβία, Πολωνία
Με στόχο την πρόκριση στον τελικό του EURO 2012, Γερμανία και Ιταλία αναμετρώνται απόψε (21:45, ΕΤ1) στον -χρονικά- δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης που θα βγάλει τον αντίπαλο της Ισπανίας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 50.000 θέσεων εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας και θα τη διευθύνει ο Γάλλος Στεφάν Λανουά.