ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Έτσι τελείωσε τον Τσίπρα ο άνθρωπος που τον δημιούργησε και τον έβαλε στις λέσχες του Τέξας & του Κόμμο...

Κι αφού προκύνησε... τον πήρε από το χεράκι και τον πήγε στις λέσχες του Τέξας και κατόπιν μαθητή στα σεμινάρια του Κόμο... τώρα ο Γιάνης (με 1 ν) ετοιμάζει το επόμενο βήμα εκτόνωσης της λαϊκής οργής, πάντα με αριστερό προσωπείο: Όχι ένα ή δύο, αλλά πολλά βήματα μπροστά είναι το "σύστημα"! Λέτε... λέτε να έχουν ήδη ετοιμάσει το νέο "αριστερό" σχήμα του Κόμο;
Κι εσύ λαέ βασανισμένε...

Μεγαλοφυές εύρημα της δημοσιογραφικής πορνείας…

"Έχουμε δύο ρουφιανιές: η μία δουλεύει στο μέλλον
η άλλη στο παρελθόν. Και στο παρόν δουλεύουν οι ρουφιάνοι".
Θωμάς Γκόρπας 

Στο παρόν δουλεύουν, με υπερωρίες, οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας…
Τη φωτογραφία από το Σίβυλλα

Από το "ΡΕΣΑΛΤΟ

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ, ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΤΙΚΕ ΤΟ ΣΠΑ-ΣΟΚ! Ρε επικοινωνιολόγοι του κώλου στο νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ, γιατί την κάνετε ρόμπα ξεκούμπωτη την κοπέλα;

Bρήκες τι θα ψηφίσεις;

Κι εγώ ευχαριστώ για όλα!


Γιατί αποχώρησε ο Σαμαράς από την προεδρία της ΝΔ?

Να λοιπόν γιατί ο Αντώνης Σαμαράς αποχώρησε από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας… 
Και μέχρι τέλους πρόδιδε την Ελλάδα χωρίς μάλιστα κουκούλα στους δανειστές…
 
Όχι γιατί έχασε τις εκλογές με κατεβασμένα τα παντελόνια…
Όχι γιατί δεν επιθυμούσαν να τον βλέπουν όλοι πλέον στο κόμμα εκτός από τα πιστά σκυλιά του… Όχι γιατί αν είχε παραμείνει η ΝΔ θα κινδύνευε να μείνει ακόμα και εκτός Βουλής στις ερχόμενες Εκλογές και θα υπήρχε ορατός ο κίνδυνος διάλυσης..
Αποχώρησε..
…..
βάζοντας και πάλι μπροστά μόνο του δικό του προσωπικό συμφέρον, αφού ειδοποιήθηκε και περιμένει το πότε θα αναλάβει το νέο του ευρωπαϊκό πόστοτο οποίο θα λάβει ως «δώρο» από το αφεντικό του την Άνγκελα Μέρκελ για τις καλές υπηρεσίες που προσέφερε στη Γερμανία σε βάρος της Ελλάδας…
Εδώ και αρκετό καιρό ο πρώην Πρωθυπουργός έχει κάνει τις ενέργειες του και περιμένει να γίνει Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θέση που κατέχει ο Πολωνός, Ντόναλντ Τουσκ, του οποίου η θητεία ολοκληρώνεται. 
 
Αυτό θα γίνει με την έγκριση της Γερμανίδας Καγκελάριου, Άνγκελας Μέρκελ και τη σύμπραξη του «αγαπάω την Ελλάδα», Γιούνκερ.
 
Αυτή είναι μια κίνηση αναγνώρισης από πλευράς Γερμανίας για τις υπηρεσίες που προσέφερε το «εργαλείο» Σαμαράς ώστε η Ελλάδα να γίνει μια υποτελής στους νεοναζί χώρα. 
 
Οι προδοτικές του κινήσεις επιβραβεύονται με την θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου…. 
Και επιβεβαιωνόμαστε εδώ στο Hellasforce, όπου είχαμε βαφτίσει τον Σαμαρά ως τον μεγαλύτερο Έλληνα Ψεύτη Πολιτικό όλων των Εποχών, υποτακτικό της Μέρκελ και άξιο υπάλληλο της Τρόικα στην Ελλάδα…

Νέα δημοσκόπηση της Public Issue: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ 3% στο photo finish

 Νέα δημοσκόπηση της Public Issue: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ 3% στο photo finish Προβάδισμα 3 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ, έναντι της Νέας Δημοκρατίας, στην πρόθεση ψήφου, δείχνει νέα δημοσκόπηση, δύο μόλις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα της Public Issue για λογαριασμό της εφημερίδας ΑΥΓΗ, η Κουμουνδούρου συγκεντρώνει ποσοστό 33%, ενώ η ΝΔ 30%…….
…….
Ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) με 8%, η Χρυσή Αυγή με 7%, το ΚΚΕ με 6,5%, το Ποτάμι με 4,5% και η ΛΑΕ με 3,5%.
Από την άλλη, τόσο οι ΑΝΕΛ, όσο και η Ένωση Κεντρώων, βλέπουν κλειστή την πόρτα της Βουλής, λαμβάνοντας 2,5%.
Με βάση, έτσι, το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue η εκτίμηση των εκλογικών εδρών στη νέα βουλή έχει ως εξής:
– ΣΥΡΙΖΑ: 139 έδρες
– Νέα Δημοκρατία: 79 έδρες
– Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ): 22 έδρες
– Χρυσή Αυγή: 19 έδρες
– ΚΚΕ: 18 έδρες
– Ποτάμι: 12 έδρες
και η ΛΑΕ: 9 έδρες.
Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις του τελευταίου μήνα