ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Οι γυναίκες κάνουν σεξ για 237 διαφορετικούς λόγους!


Μέσα από συνεντεύξεις  σε περισσότερες από 1.000 γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο,  δύο επιστήμονες κατέληξαν σε άκρως ενδιαφέροντα συμπεράσματα σχετικά με τα κίνητρα που ωθούν μια γυναίκα 
να έχει σεξουαλική επαφή.

Οι γυναίκες κάνουν σεξ για 237 διαφορετικούς λόγους!

Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν σε ένα βιβλίο με τίτλο "Why Women Have Sex" ("Γιατί οι γυναίκες κάνουν σεξ"). Είναι ξεκάθαρο πως μια ανάλογη ερώτηση για το αντρικό φύλο, θα είχε μία , το πολύ δύο, απαντήσεις. Οι άντρες κάνουν σεξ για να ... ικανοποιήσουν τις γενετήσιες ορμές τους και για να τεκνοποιήσουν.

Στις γυναίκες τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα. Και για να είμαστε ακριβείς 237 φορές πιο σύνθετα. Όσοι και οι λόγοι που κατέγραψε η εν λόγω έρευνα. Στην ερώτηση "Γιατί κάνετε σεξ;" οι γυναίκες έδωσαν 237 τουλάχιστον διαφορετικούς λόγους.

Οι λόγοι που κάνει σεξ μία γυναίκα

Ένα ποσοστό 84% (!) των συμμετεχόντων στην έρευνα ομολόγησαν πως δέχονται να κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους, για να τον επιβραβεύσουν "που κάνει δουλειες στο σπίτι, όπως να κατεβάσει τα σκουπίδια, να βάλει πλυντήριο, να συμμαζέψει το σαλόνι και να αδειάσει το πλυντήριο πιάτων"!

Το ίδιο περίπου ποσοστό αποκαλύπτει πως ενδίδει στο σεξ ως δώρο στον άντρα "για την ήρεμη και ασφαλή ζωή που μου προσφέρει".

Ακολουθούν απαντήσεις όπως "κάνω σεξ για να μου περάσει ο πονοκέφαλος", ή " για να περάσει η ώρα - πώς να γεμίσουμε τον ελεύθερο χρόνο!", αλλά και "για να τον παρασύρω και να γλυτώσω μια ανεπιθύμητη έξοδο".

Αμέσως μετά έρχονται οι απαντήσεις "κάνω σεξ με άλλους για να τον κάνω να ζηλέψει" ,"για να τον ξανακερδίσω όταν νομίζω πως με απατά", "για να του ρίξω στάχτη στα μάτια, όταν καταλαβαίνει πως εγώ τον απατώ", "για να κρατήσω τις ισορροπίες στην σχέση" ή "γιατι αν δεν κάνω εγώ σεξ μαζί του θα κάνει κάποια άλλη και θα τον χάσω"!

Σε μικρότερα ποσοστά κυμαίνονται οι λόγοι όπως "κάνω σεξ με δεσμευμένους για να τους κολλήσω κάποιο νόσημα", ή "για να τον χωρίσω από τη γυναίκα του" ,"για να εκδικηθώ τον πρώην μου" καθώς και απαντήσεις του τύπου "γιατί μόνο αυτό ξέρω να κάνω καλά" και "γιατί έτσι μεγαλώνει λίγο η χαμηλή αυτοεκτίμησή μου".

Ευτυχώς ακολουθούν απαντήσεις πολλών γυναικών που απαντούν πως κάνουν σεξ γιατί "ποθούν σωματικά τον σύντροφό τους", ή "γιατί έτσι εκφράζουν την αγάπη τους".

Υπάρχουν φυσικά εκείνες που κάνουν σεξ "για να μείνω έγκυος" ενώ για το τέλος σας αφήσαμε - ποιες άλλες;- εκείνες που κάνουν σεξ έναντι... αμοιβής! Και φυσικά δεν ενοούμε τις γυναίκες που δηλώνουν ως επάγγελμα την "προσφορά σεξουαλικής ικανοποίησης"! Αναφερόμαστε σε όλες αυτές που στην ερώτηση "γιατί κάνετε σεξ", απάντησαν:

"Γιατί μετά μου κάνει ένα εκπληκτικό δώρο", "για να αγοράσω ένα πανάκριβο ζευγάρι παπούτσια" , "γιατί έτσι με παέι ταξίδια", "για να μου κάνει το τραπέζι σε ακριβά εστιατόρια" , "γιατί ο καημένος ξοδέυει τόσα πολλά για εμένα"!!!!

Η πλευρά της επιστήμης

Οι δύο ψυχολόγοι που έκαναν την σχετική έρευνα υποστηρίζουν πως όλα τα παραπάνω εξηγούνται εν μέρει: "Πολλές από τις απαντήσεις των γυναικών εξηγούνται με αυτό που οι βιολόγοι αποκαλούν "σεξ για γενετικά οφέλη" και "σεξ για εξασφάλιση μέσων επίτευξης σκοπού". Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι γυναίκες που κάνουν σεξ με έναν συγκεκριμένο άντρα γιατί θεωρούν πως από τα γονίδιά του θα προκύψουν γερά & ευφυή παιδιά, ενώ στη στη δεύτερη περίπτωση ανήκουν εκείνες που κάνουν σεξ για να εξασφαλίσουν τα μέσα που τους δίνουν άνεση και ασφάλεια, για τις ίδιες ή και τα παιδιά τους." εξηγεί η Meston .
"Οι γυναίκες" προσθέτει, "χρησιμοποιούν το σεξ σε όλα τα στάδια της σχέσης. Στην αρχή είναι το δόλωμα για να κερδίσουν έναν άντρα που τους αρέσει. Μετά από καιρό το κάνουν ως ένα κίνητρο για να υποχρεωθεί να μείνει ο άλλος κοντά τους και να μην αναζητά αλλού περιπέτειες".

Το βράδυ που ο ΑΝΤ1 ξεφτίλισε τη δημοσιογραφία (δείτε το δελτίο, αν το αντέχετε)

ANT1

Όποιος παρακολούθησε το αποψινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πήρε ένα πολύ καλό μάθημα αντιδεοντολογικής προπαγάνδας. Τί κι αν η προεκλογική εκστρατεία έλαβε τέλος; Αυτό δεν είχε καμιά σημασία για τον τηλεοπτικό σταθμό, που μάλλον χρωστά πολλά στην κυβέρνηση για παράδειγμα για τα μεταμεσονύκτια τηλεπαιχνίδια του, και θέλησε να τα ξεπληρώσει με ένα μπαράζ ρεπορτάζ για τους «χρυσαυγίτες» του ΣΥΡΙΖΑ ή για το «ατύχημα» με το οποίο κινδυνεύει η χώρα αν ψηφίσει την αξιωματική αντιπολίτευση. Ο ΑΝΤ1 ξεπέρασε απόψε ακόμα και το MEGA. Η ντροπή σήμερα θα αισθανόταν ντροπή…

Ο διεθνής Τύπος βλέπει θρίαμβο ΣΥΡΙΖΑ, τον Σαμαρά τον ρώτησε; (διαβάστε ρεπορτάζ)

ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί στο Μέγαρο Μαξίμου και στα τηλεοπτικά κανάλια να μην βλέπουν έτσι τα πράγματα, αλλά η «αναξιόπιστη» βρετανική εφημερίδα «Γκάρντιαν» τονίζει σε δημοσίευμά της πως οι ψηφοφόροι έδωσαν στο ΣΥΡΙΖΑ μια θριαμβευτική νίκη και πως τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αποτελούν σημείο καμπής για την Ελλάδα.
«Σε μια ιστορική ημέρα για την Αριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι αντίθετος με τα μέτρα λιτότητας, κέρδισε στις ευρωεκλογές με διαφορά περίπου τεσσάρων μονάδων έναντι του συντηρητικού κόμματος της Ν.Δ., της οποίας ηγείται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς», αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα.
Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και δημοσιεύματα των επίσης βρετανικών "Financial Times", καθώς και της γαλλικής "Monde".

Πόσο κωλόπαιδο και κομπλεξικός μπορεί να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Πόσο κωλόπαιδο και κομπλεξικός μπορεί να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ναι, είμαι με τη Ρεάλ. Ναι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Αλλά αυτό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στον τελικό του champions league είναι πέρα από κάθε λογική, κάθε φαντασία και κάθε αθλητικό μέτρο.
Γράφει ο Παντελής Ζαγοριανίτης
Σε όλο τον αγώνα είναι ανύπαρκτος. Δεν είναι η ημέρα του. Δεν πειράζει. Γι αυτό υπάρχουν 11 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Συμβαίνει συχνά. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα.
Φτάνει λοιπόν το 120’. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μισοπεθαμένη και ποδοσφαιριστές της μόνο που δεν ζητάνε έλεος. Εχουν ισοφαριστεί στο 93’ και στην παράταση έχουν φάει άλλα δύο γκολ. Σχεδόν περπατάνε.
Τότε μίλησε το υπέρμετρο εγώ του… καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου. Ξύπνησε λοιπόν ξαφνικά από το λήθαργο, πήρε τη μπάλα και άρχισε τα τσαλιμάκια. Μπήκε στη μεγάλη περιοχή και τον ανέτρεψαν. Πέναλτι.
Στήνει τη μπάλα στα 11 βήματα. Σουτάρει και βάζει το τέταρτο γκολ.
Και τότε του βγαίνει όλο το κόμπλεξ του επαρχιώτη πορτογάλου. Αρχίζει να χτυπιέται, βγάζει τη μπλούζα του, μας δείχνει το six pack του. Και γενικά συμπεριφέρεται σα να έχει βάλει το γκολ του αιώνα που έκρινε την αναμέτρηση.
Λυπάμαι, αλλά αυτού του είδους οι αθλητές δεν μου αρέσουν. Είναι σαν αυτούς που ρίχνουν τη χαριστική βολή στο κεφάλι σε αυτούς που έχουν στηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.
Ο αθλητισμός προφανώς θέλει παίκτες νικητές. Αλλά παίκτες με ήθος, με fair play. Ετσι, μένει το όνομά τους χαραγμένο με χρυσά γράμματα στην ιστορία. Αλλιώς, ναι μεν είναι μεγάλοι παίκτες - τεχνικά, αλλά σκατόψυχοι…

Η Ρένα Δούρου στο φωτο φίνις νέα περιφερειάρχης Αττικής

Η Ρένα Δούρου στο φωτο φίνις νέα περιφερειάρχης Αττικής

Μετά από πολλές εναλλαγές, η πλάστιγγα της περιφέρειας Αττικής φαίνεται ότι γέρνει τελικά υπέρ της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου που συνεχώς πλέον διευρύνει τη διαφορά.
Με ενσωματωμένο το 46,47% των εκλογικών κέντρων ο συνδυασμός Δύναμη Ζωής της κυρίας Δούρου προηγείται με 50,4% έχοντας συγκεντρώσει 359.311 ψήφους, έναντι του 49,6% και 353.665 ψήφων του συνδυασμού Αττική, του Γιάννη Σγουρού.
Συνολικά, υπολείπεται η ενσωμάτωση περίπου 900.000 ψήφων αριθμός εξαιρετικά μεγάλος.
Αρα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει νέα ανατροπή στο αποτέλεσμα που έχει κομβική σημασία για τις πολιτικές εντυπώσεις που θα δημιουργηθούν. Σύμφωνα πάντως με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν, η ανατροπή είναι μάλλον απίθανη.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Μ' αυτό το αποτέλεσμα πάμε σε εκλογές; Ναι!

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Μ' αυτό το αποτέλεσμα πάμε σε εκλογές; Ναι!

Το ΧΩΝΙ το γράφει εδώ και μήνες. Ότι μια καθαρή διαφορά 3 μονάδων στις ευρωεκλογές είναι αρκετή για να προκαλέσει εξελίξεις στην πολιτική σκηνή, που θα οδηγήσουν άμεσα σε εκλογές. Πόσο μάλλον αν αυτή κάτσει στις 4 μονάδες. Και πολύ περισσότερο στις 5 μονάδες!

Δεν είναι φυσικά η ευθυξία και η δημοκρατική συνείδηση του Σαμαρά, που θα τον αναγκάσουν να παραιτηθεί...
Είναι οι δικοί του άνθρωποι, (οι βουλευτές του και τα στελέχη του) που θα αρχίσουν να ψάχνουν νέο μετερίζι στην επόμενη νέα κυβέρνηση. Είναι οι τυχοδιώκτες ψηφοφόροι του, που θα ψάξουν νέες άκρες στον επόμενο νικητή. Και κυρίως είναι οι ξένοι, οι δανειστές, που θέλουν στην Ελλάδα κάποιον που να μπορεί να περάσει τα μέτρα τους.

Αν ο άνθρωπός τους στη χώρα δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση, προφανώς, θα τον πετάξουν στην άκρη σαν στημένη λεμονόκουπα και θα ψάξουν κάποιον άλλον. Και μπορεί αφενός να ελπίζουμε να μην τον βρουν, δεν μπορούμε όμως, αφετέρου, να μην εντοπίσουμε το προφανές... ότι ο Σαμαράς πλέον για τα μάτια της αγαπημένης του Μέρκελ είναι ο επόμενος αναλώσιμος Πρωθυπουργός που θα φαγωθεί προκειμένου να συνεχιστεί η γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη.

ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ




ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΓΔΑΡΗΣ