ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Ψητοπωλείον Δροσιά Νικόλας since 1960 Ζητείτε προσωπικό

 

Ζητείτε προσωπικό

Τυλιχτής , ψήστης  και σερβιτόρος

Πληροφορίες  κιν. 6947574848

OI ΠΙΟ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

 

Καταπολέμηση μύθων: Σεξουαλική υγεία και παρανοήσεις

 


Για κάτι τόσο πανταχού παρόν όσο το σεξ – σχεδόν όλοι όσοι διαβάζουν αυτό το κείμενο έχουν έρθει στον κόσμο εξαιτίας του – υπάρχει πολλή μυστικότητα που το καλύπτει. Ορισμένοι μύθοι γύρω από αυτό το θέμα φαίνεται να είναι και μακροχρόνιοι και επίμονοι, παρά την ελεύθερη διαθεσιμότητα πληροφοριών σχετικά με αυτό.

Πώς να μη μείνετε έγκυος

Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να νομίζουν ότι αν μια κοπέλα παίρνει αντισυλληπτικά από το στόμα («το χάπι»), αυτή και ο σύντροφός της δεν θα κολλήσουν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ). Αυτό είναι λάθος. Το χάπι μπορεί να προστατεύσει από την εγκυμοσύνη (σε μεγάλο βαθμό), αλλά το προφυλακτικό είναι επίσης απαραίτητο για να αποφευχθούν τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Η οργή μου μεγαλώνει με κάθε νέο βίντεο που πέφτει στα χέρια μου, αυτά τα ΤΣΟΦΛΙΑ έχουν το θράσος να φωνάζουν για ίσα δικαιώματα, για γάμους κ τεκνοθεσιες

 


Τι λες ρε παπατζα.

 


ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ:"Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να αποκαλύπτει σκάνδαλα,να κατακεραυνώνει τους απατεώνες,τα λαμόγια.

 


Ο Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι η ελλάδα για φυσικό αέριο πλήρωσε 7 δις, ενώ θα έπρεπε να πληρώσει 1 δις. Οι έλληνες πλήρωσαν 6 δις περισσότερο

 


Η Ελλάδα δεν λέγεται Αντετοκούμπο, Σάκκαρη, ούτε Τσιτσιπά.

 

Αλλά ΕΥΑΓΓΕΛΊΑ ΣΊΣΚΟΥ και αξίζει με το παραπάνω να υποκλιθούμε σε αυτό το κοριτσάκι την δεκάχρονη Θεσσαλονικιά σκακίστρια Ευαγγελία Σίσκου.
δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας στα κορίτσια μέχρι 10 ετών, κατέκτησε την ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ και το χάλκινο μετάλλιο στους αγώνες του αντίστοιχου Παγκόσμιου Ατομικού Πρωταθλήματος στο Μπατούμ η Βατούμ της Γεωργίας.
Στην κατηγορία της συμμετείχαν εκατόν μια σκακίστριες από 50 χώρες!!!
Μας έκανες υπερήφανους Ευαγγελία κι ας μην είπαν τίποτα για το άθλο σου τα κανάλια αλλά ούτε και τα μεγάλα site του διαδικτύου.

Μελέτη αποκαλύπτει τα πιο κοινά χρόνια συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19

 Μια νέα μελέτη δείχνει μερικά από τα πιο κοινά χρόνια συμπτώματα μεταξύ των ανθρώπων που άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα μετά τη λήψη οποιουδήποτε εμβολίου για τον COVID-19.

Τα πιο κοινά συμπτώματα ήταν η δυσανεξία στην άσκηση, η υπερβολική κόπωση, το μούδιασμα, η θολούρατου εγκεφάλου και η νευροπάθεια, ανέφεραν οι ερευνητές που συνέταξαν αυτήν την εργασία.

Αϋπνία, αίσθημα παλμών, μυαλγία, εμβοές, κεφαλαλγία, αίσθημα έντονης θερμότητας και ζάλη παρουσίασαν επίσης τουλάχιστον οι μισοί από τους συμμετέχοντες στη μελέτη, η οποία χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ (NIH).

Οι συμμετέχοντες ανέφεραν μέση τιμή 22 συμπτωμάτων, με ανώτατο όριο τα 35.

Η μελέτη επικεντρώθηκε σε άτομα «που αναφέρουν μια σοβαρή, εξουθενωτική χρόνια πάθηση μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19» που «ξεκίνησε αμέσως μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 και παρέμεινε σε πολλούς ανθρώπους για ένα χρόνο ή περισσότερο», δήλωσαν οι ερευνητές.

Θα πάρουμε μαθήματα από τις κινητοποιήσεις των Γερμανών αγροτών;

 

Οι κινητοποιήσεις των Γερμανών γεωργών και όχι μόνον στην Γερμανία είναι ανάγκη να οδηγήσει άμεσα σε προβληματισμό για τον ρόλο της Κεντροαριστεράς. Δυστυχώς οι όποιες συζητήσεις αλλά και ενέργειες  – ειδικά στην χώρα μας – καλύπτουν την βάση “φιλοσοφικής κατεύθυνσης” και όχι ενεργειών ουσίας. Κατευθύνσεις ορίζονται με θέσεις. Θέσεις όμως, λαμβάνονται με δράσεις.

Διαβάζοντας την διεθνή ειδησεογραφία, εντύπωση προκαλεί η, μετά από χρόνια αδράνειας, επιτυχής κατάληξη των απεργιακών κινητοποιήσεων του UAW (συνδικαλιστικός φορέας των εργαζομένων στην αυτοκινητοβιομηχανία στις ΗΠΑ) και την συμφωνία με τις τρείς μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του Detroit.

Ο στόχος για μέση αύξηση μισθών κατά 25% επιτεύχθηκε. Επιπρόσθετα, η συμφωνία εμποδίζει την πρόσληψη χαμηλόμισθων εργατών (temporary workers). «Κλείσαμε δυναμικά την πόρτα στην εργασία υποκατηγορίας εργατών στην αυτοκινητοβιομηχανία» δήλωσε ο πρόεδρος του UAW, Shawn Fain, μετά την επιτυχή έκβαση των κινητοποιήσεων.

Η κρίση της ανθρωπότητας είναι απόρροια της μαζικής αδιαφορίας, αδράνειας και απάθειας…

 Γιατί πρέπει να σας ενδιαφέρει; Γιατί να ασχοληθείτε; Αν η δυστυχία των άλλων δεν φαίνεται να σας επηρεάζει, ή κατά κάποιο τρόπο ακόμη και να βελτιώνει τη δική σας μοίρα στη ζωή, ας είναι, αφού τι θα μπορούσατε να κάνετε γι’ αυτό ούτως ή άλλως; Αν κρύβεστε από το κακό, αν δεν λέτε τίποτα, θα εξαφανιστεί αυτό το κακό;

Αν υποστηρίζετε ή επικροτείτε το κακό των άλλων, όπως συμβαίνει ιδίως στον πόλεμο, δεν είστε και εσείς ο ίδιος κακός; Αν επιτρέπετε να συμβαίνουν φρικαλεότητες χωρίς να μιλάτε ή να κουνάτε το δαχτυλάκι σας για να τις σταματήσετε, απαλλάσσεστε από την ευθύνη και το φταίξιμο; Αν η αδιαφορία σας προκαλεί μεγάλο πόνο και δυστυχία στους αθώους, φωνάζετε μέσα στην νύχτα από αγωνία ή κοιμάστε βαθιά σε μια κατάσταση κρυφής και αδαούς ευδαιμονίας;

Γ εθνική 2ος όμιλος, αποτελέσματα βαθμολογία