ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ για κοιτάσματα: Εμφανίζονται εταιρείες ανίκανες ακόμη και για έρευνα!


ΣΥΡΙΖΑ για κοιτάσματα: Εμφανίζονται εταιρείες ανίκανες ακόμη και για έρευνα!

Η κυβέρνηση δηλώνει ικανοποιημένη για το ενδιαφέρον που προσελκύει ο διεθνής διαγωνισμός για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα, αλλά η αξιωματική αντιπολίτευση έχει άποψη εκ διαμέτρου αντίθετη.

41 χρονιά χωρίς Τζιμ Μόρισον.( Doors )


Οι The Doors ιδρύθηκαν το 1965 από τους Τζιμ Μόρισον και Ρέι Μάνζαρεκ στην παραλία Το όνομά τους το εμπνεύστηκαν από το μυθιστόρημα Οι Πύλες της Ενόρασης (The Doors of Perception)
Όταν ο Μάνζαρεκ γνώρισε τον Μόρισον, εντυπωσιάστηκε τόσο από το ποιητικό του ταλέντο, που αμέσως του πρότεινε να ιδρύσουν ένα ροκ συγκρότημα. Ο Μάνζαρεκ, που ήδη είχε κάποια μικρή επαγγελματική εμπειρία ροκ, άρχισε να αναζητάει μουσικούς για να συμπληρώσει το συγκρότημα, ώσπου ανακάλυψε τους Ρόμπι Κρίγκερ, κιθάρα και Τζων Ντένσμορ, κρουστά. Το 1971 ο Μόρισον πέθανε ύστερα από χρήση ναρκωτικών.

Ellinofreneia


Έρχεται Ο Πίου


Έχουν μία τίγρη για κατοικίδιο

Ο Michael Jamison και η φίλη του Jackie Smit ζουν στην πόλη Brakpan της Νότιας Αφρικής και είναι ένα απόλυτα συνηθισμένο ζευγάρι. Έτσι μοιάζουν, τουλάχιστον, εκ πρώτης όψης. Γιατί όταν τους γνωρίσεις καλύτερα, θα αντιληφθείς αμέσως τη διαφορετικότητα: Ζουν στο σπίτι τους με μια τίγρη της Βεγγάλης.
«Ο Enzo είναι απλώς μια μεγάλη… γάτα! Αν και μόλις ενός έτους, είναι η… ντίβα του σπιτιού και κάνει ό,τι θέλει και εμάς αλλά και τα 14 σκυλιά μας», λέει η Jackie. To ζευγάρι αγόρασε τον Enzo όταν ήταν μόλις εννέα εβδομάδων νεογέννητο και από τότε είναι αχώριστοι.
Είναι ναζιάρης, επιζητά διαρκώς την προσοχή του ζευγαριού, αγαπάει τον ύπνο και λατρεύει να ξύνει τα νύχια του στα ξύλα των επίπλων. Δηλαδή, ό,τι ακριβώς κάνει και μια κλασική γάτα μέσα στο σπίτι!

Απίστευτο κι όμως...Αληθινό...


Άνθρωπος επιβιώνει εδώ και τέσσερις μήνες χωρίς καρδιά!
Οι γιατροί δεν έχουν τοποθετήσει μηχανική καρδιά αλλά δύο αντλίες χωρίς βαλβίδες (για να αποφευχθούν οι θρομβώσεις), οι οποίες στέλνουν το αίμα στην αορτή και στους πνεύμονες χωρίς παλμική ροή!

Όπως επισημαίνει ο χειρουργός Γιαν Πιρκ, ο οποίος πραγματοποίησε την πρωτοποριακή επέμβαση, «είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει ασθενής να επιβιώσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να γίνει μεταμόσχευση καρδιάς»

Η κυτταρίτιδα και πως θα την αντιμετωπίσετε!


Ο πόλεμος κατά της κυτταρίτιδας έχει και φέτος κηρυχθεί, σε πείσμα της οικονομικής κρίσης! Ασκήσεις γυμναστικής, διατροφή και κρέμες έρχονται να σας απαλλάξουν από αυτή και να σας χαρίσουν όμορφο και λείο δέρμα. Αυτό το καλοκαίρι, η «μάχη» γίνεται ευκολότερη, αν μάθετε ποιος είναι ο δικός σας τύπος κυτταρίτιδας και επιλέξετε τα κατάλληλα «όπλα» για την αντιμετωπίσετε!

O OHE διαψεύδει Πάγκαλο και Παπανδρέου για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας!!!



  • Βόμβα του ΟΗΕ που φυσιολογικά θα πρέπει να οδηγήσει τον Παπανδρέου στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς επίσης και τον Θόδωρο Πάγκαλο για παραπλάνηση των πολιτών
  • ΟΗΕ: «Ο ορυκτός πλούτος μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση»
Υπόγειο θησαυρό κρύβει η Ελλάδα, ικανό να τη βγάλει από την οικονομική κρίση… Σε πρόσφατη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΡΑΚΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ. ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ 9.




ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ 9 (ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ). ΘΑ ΠΡΟΥΓΗΘΕΙ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΑ "ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΑ". 
ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ "ΟΙ ΟΔΡΥΣΕΣ", ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ 
.ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ ΚΑΙ
ΠΟΝΤΙΩΝ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ".

Τι θα κάνει το βουλευτικό αυτοκίνητο ο Ηλίας Κασιδιάρης;


Φωτογραφία για Τι θα κάνει το βουλευτικό αυτοκίνητο ο Ηλίας Κασιδιάρης;
Μπορεί, όπως φαίνεται τουλάχιστον από το σχόλιό του, να μην ανήκει στους 35 βουλευτές που αρνήθηκαν κάποια από τα προνόμια της Βουλής, όμως, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πάντοτε, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δεν θα χρησιμοποιήσει για δική του μετακίνηση το βουλευτικό όχημα.

Τι θα το κάνει; «ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: Μόλις παραλάβω, παραδίδω το βουλευτικό μου όχημα σε εξαμελή μονογονεϊκή οικογένεια. Προνόμια στο λαό, όχι στη βουλή!». Αυτό έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο Ηλίας Κασιδιάρης και μένει να δούμε κατά πόσο θα κάνει τα λόγια του πράξηtroktiko.eu

Την Παρασκευή θα ανατρέψουν το Βενιζέλο!! ...???

Φωτογραφία για Την Παρασκευή θα ανατρέψουν το Βενιζέλο!! ...???
Ο Ανδρέας είναι μία εμβληματική φυσιογνωμία της Πλάκας. Ιδιοκτήτης ενός ιστορικού cafe της περιοχής, του Melina’s. Ο Ανδρέας κατάγεται από την Πάτρα, και ως εκ τούτου είναι ΠΑΣΟΚ, πριν ακόμη το ΠΑΣΟΚ ιδρυθεί. Βιοπαλαιστής ων, αναγκάζεται καθημερινά να κάνει πολλούς συμβιβασμούς προκειμένου να τα φέρνει βόλτα.
Όμως το ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ. Έφτασε στο σημείο να κάνει, όπως τώρα αναγνωρίζει, ακόμη και κουτουράδες, έξω από το μαγαζί του, όταν, στις 6 Μαΐου, το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου κατρακύλησε στο 13%.

Οι ελεγκτές και οι φοροεισπράκτορες των τοκογλύφων … ξανάρχονται!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Πρέπει πλέον όλοι μας να κατανοήσουμε ότι η Ελλάδα του 2012 δεν είναι πια ελεύθερη χώρα αλλά μια “Μπανανία” σε καθεστώς κατοχής που την κυβερνούν πολιτικά ανδρείκελα τα οποία στις πρόσφατες εκλογές “εκβίασαν” και “τρομοκράτησαν” μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού προκειμένου να βγουν ξανά στον αφρό της εξουσίας!

Το παιδί στον ήλιο και στη θάλασσα


Οι διακοπές με τα παιδιά θα πρέπει να προβληματίζουν τους γονείς και να «κλέβουν» κάτι από την ανεμελιά, αφού τόσο ο ήλιος όσο και η θάλασσα εγκυμονούν κινδύνους για... τους μικρούς παραθεριστές.

Μάθετε, λοιπόν, τι πρέπει να γνωρίζετε, ώστε να παίρνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις για λογαριασμό των παιδιών σας όταν κάνετε διακοπές.

Πιερία - Ιδανικός προορισμός


Στους 37 βαθμούς «σκαρφαλώνει» ο υδράργυρος


Καλός ο καιρός σήμερα Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012 σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα δυτικά και βόρεια, αλλά και άνοδο της θερμοκρασίας να συνθέτουν το σκηνικό του.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 37 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 32 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

9 στις 10 γυναίκες λένε ναι στο πορνό


Το 90% των γυναικών που συμμετείχαν σε έρευνα που διενήργησε το περιοδικό Glamour, ομολογούν ότι “ανάβουν” όταν παρακολουθούν πορνό.
Το ένα τρίτο παρακολουθεί πορνό για να παίρνει ιδέες και να εμπλουτίζει τη σεξουαλική του ζωή. Το 37% δήλωσε ότι επισκέπτεται ιστοσελίδες πορνό και κοιτάει τις φωτογραφίες που περιέχουν, ενώ μία στις 50 ομολογεί ότι έχει τολμήσει να το κάνει και εν ώρα εργασίας!

ΕΚΤΑΚΤΟ: "Mακελειό" και "κλάμα" στην Βουλή...


...αφού κόβουν από τους βο(υ)λευτές μας τα...
LEXUS, Mercedes, BMW, τους δίνουν τα ταπεινά Prius και Passat, ενώ όπως αποφάσισε ομόφωνα η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, 500 πρώην βο(υ)λευτές ΔΕΝ θα πάρουν αναδρομικά. Ρεεέε τι στο διάολο γίνεται εδώ; Όλα αυτά στην Ελλάδα;

Η Συνταγή της Ημέρας!


Καρπουζοσαλάτα με φέτα
Συνταγή για 4 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

6 φλιτζάνια καρπούζι χωρίς κουκούτσια, καλά παγωμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια

6 κουταλιές της σούπας τριμμένη φέτα

2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​αρωματισμένο ελαιόλαδο με βασιλικό

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ μεταξύ Πτολεμαΐδας και Καστοριάς


Σεισμική δόνηση 3,5 βαθμών της κλίμακας R σημειώθηκε στις 5:13 μεταξύ Πτολεμαΐδας και Καστοριάς.
Το επίκεντρο εντοπίζεται 17 χιλιόμετρα δυτικά της Πτολεμαΐδας, ενώ το εσταικό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

Πρωτοσέλιδο 5.7.2012


Παίκτες του Πιερικού από χθες Χρήστος Καρτσαμπάς και Γιώργος Βραχνός



Κλείνει και ο Χατζηϊσαϊας
Υλοποιώντας τις μέχρι σήμερα δηλώσεις τους ΠΑΕ Πιερικός και Νίκος Γκουλής, ξεκίνησαν να τελειώνουν τα θέματα που απασχολούν στον μεταγραφικό τομέα την ομάδα της Κατερίνης. Έτσι η αρχή έγινε με τους νεαρούς και ταλαντούχους Γιώργο Βραχνό και Χρήστο Καρτσαμπά να κλείνουν στον Πιερικό και να υπογράφουν τα επαγγελματικά τους συμβόλαια.
Ο πρώτος μετά από μια πολύ πετυχημένη χρονιά με την ομάδα Νέων του Πιερικού και ο δεύτερος με τις καλές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής με τη φανέλα του Βατανιακού, κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Μελανόλευκης ΠΑΕ που προχώρησε στον εμπλουτισμό του ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι σήμερα ενδέχεται να κλείσει και ο Χατζηϊσαΐας που αποτελεί στόχο του Πιερικού, όπως και έμπειρος παίκτης που το όνομα του θα κάνει αίσθηση στο χώρο της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Φάτε λιγότερο και ζήστε περισσότερο


Αν κάποιος ελαττώσει την ποσότητα φαγητού που καταναλώνει κατά 40% μπορεί να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής του μέχρι και… 20 χρόνια, λένε οι ειδικοί!Ερευνητές από το Ινστιτούτο Health Ageing του University College London πειραματίζονται με μια θεραπεία, η οποία ελπίζουν ότι θα «καταπολεμήσει» τη φυσική διαδικασία της γήρανσης!

Ξεκίνησε χθες ο Βατανιακός



"Πρώτη" προπόνηση χθες για τον Βατανιακό, για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο δημοτικό γήπεδο Βατάν, με τον Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του Μιχάλη Μαυρίδη, Κώστα Γρηγοριάδη, Αλέκο Κουϊμτζίδη να γυμνάζουν τους παίκτες για εξήντα λεπτά περίπου.
Επτά ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ έδωσαν το παρόν στην "πρώτη" και αυτοί είναι οι: Λαζαρίδης, Ποτουρίδης, Μπουζούκης, Σταυρογιάννης, Κυπαρίσσης, Γιαννούλης, Τσιαμπέρας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ήταν νεαροί από την Πιερία και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, ποδοσφαιριστές που ο τεχνικός του Βατανιακού θα "τσεκάρει" το επόμενο δεκαήμερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ






Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή υλικού του ΟΣΕ στην Περίσταση Πιερίας


 Συνελήφθησαν την Τρίτη το μεσημέρι, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης Πιερίας, δύο ημεδαποί 59 και 61 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.
Ειδικότερα, πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής στην Περίσταση Πιερίας, σε αστυνομικό έλεγχο από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι κατά τη στιγμή που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν και να μεταφέρουν χαλκό από εναπομείναντα τεμάχια καλωδίων.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα φύτευσης δένδρων στα πεζοδρόμια της πόλης


Στην συμβολή των οδών Κασσάνδρου και Π.Π. Γερμανού συνεχίστηκε χθες το πρόγραμμα φύτευσης δένδρων στα πεζοδρόμια της πόλης, από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης. Επιπλέον στον ίδιο χώρο έγινε κοπή και καθαρισμός των χόρτων στις συστάδες των θάμνων.
"Δίνουμε έμφαση στην δημιουργία νέων δενδροστοιχιών σε όλες τις γειτονιές της Κατερίνης" σημείωσε σε δήλωσή της η αρμόδια αντιδήμαρχος Καλλιόπη Μπατάλα - Τζουμέρκα επισημαίνοντας ότι "παράλληλα με την φύτευση των δένδρων η φροντίδα και η

"Με 10.000 ευρώ η Αντιπεριφέρεια δεν μπορεί να θεωρηθεί συνδιοργανωτής"


Την ικανοποίησή του, όσον αφορά το ενδιαφέρον της Περιφέρειας για τη στήριξη του επιχειρείν, εκφράζει με επιστολή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, απαντώντας στην επιστολή του κ. Ψωμιάδη σχετικά με την χρηματοδότηση της 4ης ΕΒΕΠ με το ποσό των 10.000 ευρώ.
Παρόλα αυτά, όπως επισημαίνει ο κ. Χατζηχριστοδούλου με 10.000 ευρώ η Αντιπεριφέρεια δεν μπορεί να θεωρηθεί συνδιοργανωτής της Έκθεσης αλλά υποστηρικτής...
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ασφαλτοστρώθηκε η οδός Παπαρηγοπούλου




Συνδέεται πλέον η παλαιά Εθνική Οδός με την οδό Δ. Νίκα έως και το ύψος της οδού Ειρήνης
Στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Κατερίνης για την αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης και την επίλυση πάγιων καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων, εντάσσεται η ασφαλτόστρωση της οδού Παπαρηγοπούλου, που έγινε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Όπως είναι γνωστό προηγήθηκε η διάνοιξη της οδού και η τοποθέτηση αγωγού αποχέτευσης ομβρίων από την ΔΕΥΑΚ.

Πρόκειται για μια, σημαντική οδική αρτηρία για την πόλη, καθώς μέσω αυτής συνδέεται πλέον η παλαιά Εθνική Οδός με την οδό Δ. Νίκα έως και το ύψος της οδού Ειρήνης.