ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Μία μπίρα την εβδομάδα μειώνει τον κίνδυνο εμφράγματος

Τι έδειξε έρευνα που έγινε μόνο σε γυναίκεςΜΠΥΡΑ ΜΠΙΡΑ


Οι γυναίκες που πίνουν μπίρα μία έως δύο φορές την εβδομάδα έχουν 30% μικρότερο κίνδυνο εμφράγματος, σε σχέση με όσες πίνουν είτε πολλή μπίρα είτε καθόλου, σύμφωνα με μια νέα σουηδική επιστημονική έρευνα.
Οι ερευνητές της Ιατρικής Ακαδημίας Σαλγκρένσκα του Πανεπιστημίου του Γκέτεμποργκ, με επικεφαλής τη Ντομινίκ Χάνγκε, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο σκανδιναβικό ιατρικό περιοδικό «Scandinavian Journal of Primary Health Care», μελέτησαν 1.500 γυναίκες για μια περίοδο 32 ετών.
Οι επιστήμονες συσχέτισαν την κατανάλωση διαφόρων αλκοολούχων ποτών (μπίρας, κρασιού, βότκας κ.α.) με τη συχνότητα εμφάνισης εμφραγμάτων, εγκεφαλικού, διαβήτη και καρκίνου. Στη διάρκεια της έρευνας 185 γυναίκες έπαθαν έμφραγμα και 162 εγκεφαλικό, ενώ 160 εμφάνισαν διαβήτη και 345 καρκίνο.
Η στατιστική ανάλυση έδειξε πως η μεγάλη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο, ενώ από την άλλη η περιορισμένη κατανάλωση μπίρας φαίνεται να προστατεύει από έμφραγμα. Δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί κατά πόσο η μέτρια κατανάλωση κρασιού έχει ανάλογα θετική επίδραση σε μια γυναίκα, πράγμα για το οποίο χρειάζονται περαιτέρω μελέτες.

ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΝΑ BIΑΖΕΙ ΑΝΗΛIKΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΟΨΑΝ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΕ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ






Αφου ηθελε σωνει και καλα καπου να τον βαλει…
Του τον εβαλαν στη μηχανη του ΚΙΜΑ
Ο 40χρονος Suresh Kumar, στην Ganganagar της Ινδίας, έγινε αντιληπτός από τους ντόπιους, όταν ακούστηκαν οι κραυγές μιας έφηβης από ένα δρομάκι
Όπως αναφέρει η Mirror αυτόπτες μάρτυρες τον έπιασαν επ” αυτοφώρω την ώρα που είχε στριμώξει την κατατρομαγμένη κοπέλα πάνω σε έναν τοίχο και την βίαζε.
Το πλήθος χτυπούσε επί ώρα με ξύλα τον άνδρα, ενώ στη συνέχεια άγνωστοι τον έσυραν σε κρεοπωλείο όπου με ένα μηχάνημα κοπής κρέατος τον ευνούχισαν, αναφέρει το δημοσίευμα.
Ο αιμόφυρτος Kuman παρέμεινε στη μέση του δρόμου για αρκετή ώρα. Ένας ντόπιος, ο Aamir Dhawan, εξηγεί ότι κανένας δεν τον βοήθησε γιατί γνώριζαν ότι έπρεπε να τιμωρηθεί.
«Έχουμε πολλά τέτοια περιστατικά, πρέπει να σταματήσει η κατάσταση αυτή», λένε. Οι αρχές καταδίκασαν την άγρια τιμωρία του παιδεραστή και αναζητούν τους δράστες, σημειώνει το δημοσίευμα.
Ο Kuman μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ το κορίτσι λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον άνδρα.

Ποιός είναι καταλληλότερος για πρόεδρος της ΝΔ;

...με φωνάζουν volkswagen

Ξεμπερδεύουμε με το παλιό!

Βοήθησε κι εσύ τους Γερμανούς & Γάλλους αγρότες, μπορείς!

Ανάπτυξη για τους αγρότες του 4ου Ράιχ και του Ολανδρέου (όπως τον έλεγε ο Τσίπρας πριν γίνει γιουσουφάκι του)... ΝΑΙ!
Μην περιμένεις ανάπτυξη με αυτό τον τρόπο & το ευρώ των τραπεζιτών...

Ετοιμαστείτε για πόλεμο! Το αδίστακτο κράτος-αποικία του 4ου Ράιχ είναι αδηφάγο! Την ώρα που Παπασταύροι, Κεφαλογιάννηδες, Γεωργιάδηδες, Λυγινοί, Ασημακόπουλοι, καναλάρχες, εκδότες και ΣΙΑ κυκλοφορούν ελεύθεροι, το κράτος έπιασε «λαυράκι»!

Από το "olympia"

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!
Πρόκληση στην νοημοσύνη των πολιτών ειναι η αποκάλυψη από το σημερινό ΠΑΡΟΝ για τον επικίνδυνο φοροφυγά που εντόπισαν οι αρχές. Την ίδια στιγμή που η ανακρίτρια κυρία Ζωχιού αμολά ελευθερο μεγαλοδικηγόρο με μαύρο λογαριασμό στην Ελβετία, χωρίς καν να... του απαγορεύει την έξοδο από την χώρα, το κράτος ασχολείται με χρέος… 0,01 ευρώ!
Ο Λυγινός άφαντος, ο Παπασταύρου ελεύθερος, ο Μεταξάς, ο Κυριακίδης, κλπ κλπ.
Σοβαρευτείτε και πιάστε το μαστίγιο.

Αυτός δεν είναι βαρεμένος... εμείς είμαστε μαλάκες!

Α΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 3ης-Βαθμολογία-Επόμενη 4η αγωνιστική

Αποτελέσματα


ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ 1-1

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ -ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ  2-0


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ – ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-0

ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ – Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ 1-0

ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 1-3

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ – Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ 3-3

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ – Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ 1-3

Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ – Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  0-4

Βαθμολογία
1.ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  9
2. ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ 7
3. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ  7
4. ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ   7
5. ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ  6
6. ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  6
7. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ   6
8.ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ  4
9. ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  4
10. ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ  4
11. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  2
12. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ  1
13.ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ  1
14.ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ  1
15. ΑΕ ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ  1
16. Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ  0

Επόμενη 4η αγωνιστική

Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ – Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ – ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2012 – ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ

Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ


Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ 

Τύρναβος-Πιερικός 1-1 Εκτός έδρας βαθμό οι Κατερινιώτες

Ένα δυνατό και όμορφο παιχνίδι έγινε στο δημοτικό στάδιο Τυρνάβου ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Πιερικό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος), το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.


Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, ήταν παιχνίδι κέντρου. Στο πρώτο κιόλας λεπτό θα μπορούσε η ομάδα του Τυρνάβου να μπει μπροστά στο σκορ,
όταν ο Αϊβάζης μπήκε μόνος του στην περιοχή και την τελευταία στιγμή τον σταμάτησαν οι αμυντικοί. Στο 15’ και 16’ αντίστοιχα ο Γεωργίου για τον Πιερικό έκανε το σουτ, με υπερένταση έβγαλε σε κόρνερ ο Παπαγιάννης και ο Μπαξεβάνος έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ από το κέντρο και έβγαλε πολύ δύσκολα ο Φιρινίδης σε κόρνερ.
 Στο 39’ ο ταχύτατος Γεωργίου βρέθηκε μόνος του με τον τελευταίο αμυντικό του Τυρνάβου, προσποιήθηκε, έφερε την μπάλα στο δεξί έκανε ένα σουτ (λόμπα) και έγραψε το 0-1. Μοναδική ευκαιρία για τον Τύρναβο στο 45’ όταν ο μαχητικός Κρίτσας έστρωσε πολύ ωραία στον Κόκκορα ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Πιερικού από το 53’ έμεινε με παίκτη λιγότερο όταν ο Κουρούπης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη και αποχώρησε και στο 75’ για την ομάδα του Τυρνάβου ο Καρλιάμπας αποβλήθηκε. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο δεύτερο ημίχρονο ο Τύρναβος είχε την καθολική υπεροχή αφού κατάφερνε να «κλέβει» την μπάλα και να βρίσκεται στην αντίπαλη περιοχή.

Η μεγάλη πίεση της ομάδας του Τυρνάβου ήταν θέμα χρόνου να αποδώσει καρπούς. Στο 55’ εκτέλεσε κόρνερ ο Κρίτσας, έκανε το σουτ ο Τσιρλίδης και από τον χώρο του κέντρου έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 80’ καλοχτυπημένο κόρνερ από τον Κρίτσα, η μπάλα πέρασε απ’ όλους έφτασε στον Λίταινα, αυτός από αριστερά διαγώνια στο ύψος της μικρής περιοχής έκανε το πολύ όμορφο σουτ και έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Η ομάδα του Τυρνάβου αν και χτίστηκε από την αρχή με νεαρά παιδιά, πήρε δίκαια το χειροκρότημα του κόσμου (η κερκίδα ήταν γεμάτη) αφού έδειξε πειθαρχία, συνείδηση και θάρρος μπροστά στον δύσκολο αντίπαλο που είχε.

Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας (88’ Παπαϊωάννου), Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Παπαχρήστος (82’ Νούσιος), Κρίτσας, Τσιρλίδης (65’ Τασιούλης), Λίταινας, Κόκκορας.

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Τροϊρης, Γεωργίου (92’ Ανδρεούδης), Κώτσιας, Καράμπελας (86’ Τσιώλης), Παπαδόπουλος Ν. (55’ Παπαδόπουλος Σ.), Κωνσταντίνου.

Διαιτητική τριάδα: Μολιχιτούδης Σ., Μιχαηλίδης Ε., Τυριακίδης Ν. (Μακεδονίας).

Πηγή: athleticlarissa

ΑΝ.ΕΛ. :ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΨΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3

11057836_500087013488007_1825141151784288459_nΣυνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο ανάλυσης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Λίγο έως πολύ δεν έχει αλλάξει ουσιωδώς ο πολιτικός χάρτης. Τί να πούμε για τους ΑΝΕΛ; Τα λέει η εικόνα. Η καλύτερη ανάλυση θα πρέπει να είναι λιτή όπως τα ποσοστά τους. Οι ΑΝΕΛ προέκυψαν ευρωσκεπτικιστικά. Αυτό το διαδικτυακό συνονθύλευμα του Καμμένου, ξεκίνησε με μια αρχή. ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ. Εν συνεχεία έβαλαν αρκετά νερό στον οίνο τους και πήραν διάφορους πολιτικούς που είχαν υπογράψει μνημόνια. Ο λόγος ύπαρξής τους ξεκίνησε από την αδήριτη ανάγκη της πατρίδας. Και αυτοί αισθάνονται περίεργα ως δεξιοί. Πώς να εξηγήσουν ότι το…………
……..


κόμμα της δεξιάς ξεπουλάει την πατρίδα τους; Πώς να εξηγήσουν ότι η κυβέρνηση της δεξιάς ήταν υποτελής στους ξένους; Πώς να εξηγήσουν ότι η δεξιά χτύπησε αλύπητα την μεσαία τάξη στην οποία στηρίζονταν; Εκ των πραγμάτων τους έπνιξαν αυτές οι αντιθέσεις και αισθάνθηκαν προδομένοι. Κάπως έτσι προέκυψε ως κομμάτι της ΝΔ μετά την κυβίστηση του Σαμαρά.
Παρ’ όλα αυτά οι αντιφάσεις τους δεν έλειψαν μετά την εγκατάλειψη της δεξιάς στέγης της ΝΔ. Και ο λόγος είναι απλός. Έφτιαξαν εκ νέου μια δική τους ΔΕΞΙΑ στέγη. Θέλουν Εθνική Ανεξαρτησία!!! Εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης όμως πώς γίνεται αυτό; Θέλουν τις αγορές αλλά να μην ρυθμίζουν την βιωσιμότητα των ελληνικών επιχειρήσεων βάσει του διεθνή ανταγωνισμού… να μην επικρατούν τα ξένα μονοπώλια αλλά τα ντόπια, τα οποία όμως δεν θα είναι διαπλεκόμενα και θα δίνουν εργασία στον Έλληνα πατριώτη κοκ. Ουσιαστικά δεν θέλουν να κινηθούν στη βάση της λογικής να απαλλαχθούμε από το σύστημα εκμετάλλευσης, αλλά σε μια βάση συντήρησης του συστήματος αυτού, στηριζόμενοι σε ένα θολό συναισθηματικό τοπίο του τύπου Νυν υπέρ πάντων ο Έλληνας, η Πατρίδα, η Θρησκεία, η Οικογένεια! Ως εκ τούτου μιλάμε για μηδενική ριζοσπαστικοποίηση που όμως δεν κρύβει στους κόλπους του τόσο λουμπεναριό όπως αυτό της ΧΑ. Και αυτό θα πρέπει να το διαχωρίσουμε. Δεν είναι χρυσαυγίτες οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ. Έχουν δομικά φασιστικά στοιχεία στην συμπεριφορά τους, αλλά δεν είναι το χαρακτηριστικό λουμπεναριό της ΧΑ. Εύκολα όμως μπορούν να μεταβούν στη ΧΑ ή να επαναπατριστούν στην ΝΔ. Και αυτό αποδείχθηκε στις τελευταίες εκλογές.
Υπάρχουν δύο στοιχεία που αξίζει να αναφερθούμε. Πρώτον, μέσα στους ΑΝΕΛ έστειλε ο Σαμαράς συνεργάτες της ΝΔ που μελλοντικά θα άδειαζαν τον Καμμένο μέσα από τις δηλώσεις τους και τις αποχωρήσεις τους, με μόνο σκοπό να αποσυσπειρώσουν τους ΑΝΕΛ και να οδηγήσουν τους ψηφοφόρους του πάλι πίσω στη ΝΔ… πράγμα που σε ένα μεγάλο βαθμό το πέτυχε ο Σαμαράς. Το δεύτερο είναι ότι υπάρχει πολύ υψηλή πιθανότητα τον Καμμένο να μην τον κρατάνε με σκάνδαλα, χρηματισμούς κτλ. Αν τον κρατούσαν, λογικά θα τον είχαν αδειάσει όπως άδειασαν τον Καρατζαφέρη. Γι’ αυτό προτίμησαν να στείλουν τους δήθεν επαναστάτες της ΝΔ στους ΑΝΕΛ και μετά να δημιουργηθεί κύμα φυγής και εικόνα διάλυσης. Υπό αυτή την έννοια ο Καμμένος δεν είναι διεφθαρμένος στο βαθμό που είναι τα άλλα στελέχη της κραταιάς Δεξιάς. Ο Καμμένος ήταν ο νικητής της προεκλογικής εκστρατείας από άποψης επικοινωνιακού σχεδιασμού. Βρέθηκε εντός βουλής με τα τρενάκια, το αναγκαίο καλό και το σπασμένο αριστερό χέρι. Και αυτό είναι δείγμα του ότι η επικοινωνία είναι εργαλείο αναπόσπαστο για την επιτυχία των σκοπών μας. Αρκεί όμως μόνο η επικοινωνία; Η απάντηση είναι σαφής… όχι. Χρειάζεται συνέπεια λόγων και έργων. Είχαμε πει ότι αν ο Καμμένος εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά την όποια μελλοντική επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τότε θα πιέσει περαιτέρω την ΝΔ και θα αυξήσει τα ποσοστά του. Αν δεν πετύχει η κυβέρνηση αυτή τότε θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη.
Ακριβώς επειδή δεν πέτυχε η κυβέρνηση, ακριβώς επειδή πρωτοτύπησε ως αντιμνημονιακή κυβέρνηση που έφερε μνημόνιο, ήδη ο Καμμένος φυλλοροεί. Αν τον κράτησε κάτι μέσα στην Βουλή αυτό ήταν η αποχή. Έχασε πάνω από το 14% των ψηφοφόρων του προς τη ΝΔ, πάνω από 9% προς την ΧΑ, και ένα 10% προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε για 100.000 περίπου ψηφοφόρους από τους 300.000 περίπου που τον είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές. Η κυβίστηση του από το Κούγκι στα μνημόνια τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην διάλυση. Είναι το αναγκαίο καλό μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ επί του παρόντος και έτσι ακριβώς κινείται. Τον κρατάει στην ζωή η συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό το λόγο του έκανε και την βρώμικη δουλειά προεκλογικά. Οι επόμενες εναλλακτικές, στις οποίες έκλεισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ το μάτι, είναι το ΠαΣοΚ και το Ποτάμι, σε μια προσπάθεια να κρατηθούν στην εξουσία. όπως βλέπετε δεν έχει ουσιαστικό πρόβλημα ο Καμμένος. Άλλωστε μπήκε τόσο ΠαΣοΚ, πιο βαθύ ΠαΣοΚ, και σε αυτή την κυβέρνηση και ο Καμμένος δεν είπε τίποτα. Είναι λοιπόν πυροτεχνήματα τα περί ξεμπερδεύουμε με το παλιό. Χωρίς το παλιό δεν επιβιώνουν με τα μνημόνια.
Υπό αυτές τις προϋποθέσεις η επιστροφή του Καμμένου στην μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της ΝΔ επιταχύνεται. Το μνημόνιο που έφεραν είναι και η ταφόπλακά τους. Με έναν μπροστάρη η ΝΔ άνετα τους εξαφανίζει. Διότι ο δεξιός δεν χρειάζεται μνημονιακά γενόσημα. Πάει στην μεγάλη παράταξη από την οποία προήλθε. Τις υπόλοιπες λεπτομέρειες της δεξιάς τις αναφέραμε στη ΝΔ και δεν χρειάζεται να σας κουράσουμε. Κατά την άποψή μας το θέμα με τον Πόρτα-Πόρτα δεν προέκυψε τυχαία. Είναι κλασικές πολιτικές κινήσεις τακτικής, για να αποπροσανατολιστούμε από την ουσία, όσο θα τρέχουν αυτοί εφαρμόζοντας νέα μέτρα.

ΕΛΛΗΝΕΣ, Μας εξαπάτησαν, οι άτιμοι, προδότες θεομπαίχτες.

Τα χέρια που θα απλωθούν για κατασχέσεις θα κοπούν ΣΥΡΙΖΑ

katasxesh-paradrasiΑργά ή γρήγορα οι κατασχέσεις σπιτιών για χρέη στις τράπεζες θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται…
Ήδη κάτι ακούστηκε για δώδεκα σπίτια στην Πάτρα, οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη ρύθμιση των χρεών τους. Είναι προφανές πως κάθε σπίτι που πρόκειται να κατασχεθεί είμαστε υποχρεωμένοι για λόγους ήθους, κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτικής αξιοπρέπειας, να το θεωρήσουμε δικό μας. Που σημαίνει πως πρέπει άμεσα, τώρα, να συγκροτήσουμε -ή να ανασυγκροτήσουμε- σε κάθε πόλη, σε κάθε συνοικία, δίκτυο αντίστασης, που θα βρίσκεται ………..
σε διαρκή επαγρύπνηση και ετοιμότητα.
Να κυκλοφορήσουμε τηλέφωνα αλληλέγγυων παντού, ώστε με το που θα αποτολμηθεί η κατάσχεση, να είμαστε ενημερωμένοι/ες και να βρεθούμε εκεί. Έχοντας καλέσει κόσμο για συμπαράσταση.
Να μην επιτρέψουμε να βγει ούτε ένα έπιπλο από το υπό κατάσχεση σπίτι!..
Τι θα κάνουν; Θα στείλουν τα ΜΑΤ; Θα ρίξουν χημικά στις γειτονιές; Θα επιτεθούν στους περίοικους που θα διαμαρτύρονται και θα τους χτυπήσουν: Και νομίζουν πως δεν θα μετατραπούν οι γειτονιές σε πεδία μάχης; Και νομίζουν πως θα μείνουν για πολύ στην κυβέρνηση, αν αυτό γίνει σε κάμποσες γειτονιές και πάρουν φωτιά οι λαϊκές συνοικίες;
Νομίζουν πως όλος ο κόσμος είναι σαν τους δικούς τους θρασύδειλους κοινωνικούς κύκλους των χορτάτων βολεμένων;
Ξέρουν τι σημαίνει λαϊκή οργή; Αντιλαμβάνονται τι σημαίνει να βρεθούν αντιμέτωποι με τη λαϊκή νεολαία; Έχουμε δουλειά μπροστά μας, σύντροφοι και συντρόφισσες!
tsak-giorgis. –

Συγκλονιστικά στοιχεία για το έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων!

16_35
 Πώς απεκρύβησαν τα πλεονάσματα 500 Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου και αποκαλύφθηκαν -όλως τυχαίως- το 2013
Ετσι αποκλείστηκε η χώρα από τις διεθνείς αγορές και ετέθη υπό ξένη επιτροπεία. 210 δισ. η βλάβη του Δημοσίου με την τεχνική διόγκωση. Ενέταξαν στα έξοδα της Γενικής Κυβέρνησης και το Μέγαρο Μουσικής
Από τον
Μανώλη Κοττάκη
Βαριά βλάβη του Ελληνικού Δημοσίου, συνολικού ύψους………
…….210 δισ. ευρώ, αποκλεισμό από τις διεθνείς αγορές, αύξηση των επιτοκίων δανεισμού της χώρας, νέα φορολογικά μέτρα και εξαναγκασμό της χώρας να υπογράψει το Μνημόνιο 2 φέρεται ότι προκάλεσε η αλλοίωση του ελλείμματος του 2009 από τον πρώην διοικητή της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ανδρέα Γεωργίου!
Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «κυριακάτικη δημοκρατία» -η οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας την έκθεση αναίρεσης της αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου – Βασιλοπούλου, με την οποία ζητείται η παραπομπή Γεωργίου σε δίκη κακουργηματικού χαρακτήρα-, οι μαρτυρικές καταθέσεις «φωτιά» πρώην στελεχών της ΕΛ.ΣΤΑΤ., που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς για τις δραματικές συνέπειες που προκάλεσε στη διεθνή θέση της χώρας η αλλοίωση κρίσιμων στατιστικών μεγεθών, δεν ελήφθησαν υπ’ όψιν από το Τριμελές Συμβούλιο Εφετών, το οποίο αποφάσισε την καταρχήν απαλλαγή του!!!
dimokratianews.gr

Εγκρίθηκε η θεραπεία του καρκίνου με πρωτόνια στην Κρήτη


Πρόσφατα, εγκρίθηκε η θεραπεία του καρκίνου με πρωτόνια στην Κρήτη, καθώς για πρώτη φορά στα ιατρικά δρώμενα της χώρας η ειδική επιτροπή Ιοντιζουσών και Μη Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών του Υπουργείου Υγείας, η οποία είναι υπεύθυνη για την έγκριση νέων θεραπειών στην Ελλάδα, κλήθηκε να γνωμοδοτήσει στο φάκελο που κατέθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος και γενικός διευθυντής Ανάπτυξης του Δικτύου CERN-HERMES, Αλέξης Κοκολάκης, με θέμα “Έγκριση πρακτικής για τη θεραπεία του καρκίνου με πρωτόνια στην Κρήτη”.
Στη συνεδρίαση της επιτροπής αποφασίστηκε ομόφωνα η έγκριση της θεραπευτικής πρακτικής του καρκίνου με πρωτόνια για την Ελληνική επικράτεια σύμφωνα με το τεκμηριωμένο αίτημα και την πρόταση του κ. Κοκολάκη.

12,5 εκατομμύρια εξοικονόμηση από τη λειτουργία της Βουλής κατά την Προεδρία της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους δόθηκαν και τα παρακάτω οικονομικά στοιχεία σε σχέση με τη λειτουργία της Βουλής αλλά και της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους:
Η Βουλή κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2015 δαπάνησε συνολικά 12,5 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2014. Δηλαδή, έγινε μέσα σε εννιά μήνες εξοικονόμηση 12,5 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν έχει υπάρξει πουθενά υπέρβαση του προϋπολογισμού, δεν έχει υπάρξει πουθενά οποιαδήποτε άλλου είδους υπέρβαση και υπάρχουν κονδύλια στα οποία έχει γίνει 100% εξοικονόμηση. Αυτή την περίοδο πλήρωσε η Βουλή -και όχι το Ίδρυμα της Βουλής- και το κόστος της Βουλής των Εφήβων. Και αυτού συμπεριλαμβανομένου, υπάρχουν τα 12,5 εκατομμύρια ευρώ της εξοικονόμησης.
Κανένα από τα μέλη της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους δεν δέχθηκε ούτε 1 ευρώ σε αμοιβή. Κανείς τους δεν δέχθηκε, ούτε πήρε, ούτε έλαβε με οποιονδήποτε τρόπο την παραμικρή αμοιβή. Τα μόνα έξοδα που είχε η Επιτροπή αυτή, ήταν τα έξοδα μετάβασης, διαμονής, διατροφής των ανθρώπων, διερμηνείας των εργασιών. Το σύνολο αυτών των εξόδων σήμερα, για όλα αυτά που έγιναν από τον Απρίλιο, υπολογίζεται από τις υπηρεσίες της Βουλής, στις 112.000 ευρώ. Αυτός είναι περίπου ο απολογισμός της Επιτροπής και είναι τα πάντα αναρτημένα στο διαδίκτυο μέσα από τη διαδικασία διαφάνειας. Δεν έχει ποτέ στο παρελθόν υπάρξει επιτροπή η οποία να έχει λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχει ποτέ στο παρελθόν υπάρξει δυναμικό που με τέτοια ανιδιοτέλεια να έχει συνεισφέρει.