ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Οι μύθοι του ανδρισμού Τι κάνουν πια αυτοί οι αληθινοί άντρες;

Οι μύθοι του ανδρισμού

Το μόνο πράγμα που φοβάται ο φόβος είναι τον αληθινό άντρα! Παραμύθι ή πραγματικότητα;
Γίνε άντρας! Πες ψέματα στην γκόμενά σου, πλακώσου στο ξύλο, πήδα τη στριπτιζέζ, οδήγα επικίνδυνα, πιες λες και δεν υπάρχει αύριο. Έσπασε το στιλό; Γράψε με αίμα! Βλέπεις ηλεκτροφόρο φράχτη που γράφει «μην ακουμπάς»; Γλείψ' τον! Δεν υπάρχουν για σένα διαχωριστικές γραμμές, ο κόσμος είναι δικός σου, σκύψε γίγαντα κι άρπαξέ τον...

Του οργανισμού μας τα παράξενα

Του οργανισμού μας τα παράξενα

Γιατί το παγωτό μας προκαλεί πονοκεφάλους; Πού οφείλεται ο λόξυγκας...




















Πώς οι ηλεκτρονικές συσκευές θα σου δείξουν...ότι σε απατά!

Πώς οι ηλεκτρονικές συσκευές θα σου δείξουν...ότι σε απατά!


Άνοιξε το GPS και βρες το δρόμο...της απιστίας!

To ΠΑΠ Test δίνει τη σκυτάλη στο HPV Test

To ΠΑΠ Test δίνει τη σκυτάλη στο HPV Test

Απαραίτητο κρίνεται το εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Η αλήθεια για το ΔΝΤ και την Γερμανική Αθήνα

Η αλήθεια για το ΔΝΤ και την Γερμανική Αθήνα

Μπορεί η Αθήνα όταν για λόγους εσωτερικής επικοινωνιακής πολιτικής, άσφαιρης συνήθως, θέλει να επιτεθεί στην Τρόικα, να προτιμά  -αντί για τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, Κομισιόν και ΕΚΤ-   το ΔΝΤ, τον πιο άσχετο της παρέας, αλλά πάντα από το ΔΝΤ, ανοίγουν οι όποιες παραχωρήσεις από την πλευρά των δανειστών

Σε ποια ηλικία η γυναίκα είναι πιο όμορφη από ποτέ;

Σε ποια ηλικία η γυναίκα είναι πιο όμορφη από ποτέ;

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε η γυναίκα βρίσκεται στο ζενίθ της ομορφιάς και της γοητείας της ακριβώς στα 31 της χρόνια!

Δικαίωση δανειολήπτη στην Καλαμπάκα


Με απόφασή του το Ειρηνοδικείο της πόλης μείωσε τις οφειλές αυτού προς τις τράπεζες κατά τα 2/3!Ο οφειλέτης ο οποίος κατάγεται από χωριό της περιοχής της Καλαμπάκας προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για αρχικές οφειλές 77.490,71 ευρώ προς την Εμπορική Τράπεζα, 5.765,31 ευρώ προς την Τράπεζα Πειραιώς και 12.981,32 ευρώ προς την Τράπεζα E.F.G EUROBANK ERGASIAS.

Θα «πλημμύριζε» την αγορά με λαθραία τσιγάρα


Συνελήφθη, το βράδυ της Παρασκευής, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε από...προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας 31χρονος αλλοδαπός οδηγός, διότι μετέφερε επιμελώς κρυμμένα εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης ανάμεσα στα πίσω καθίσματα και στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος, καθώς και στο μπροστά μέρος αυτού πίσω από το ταμπλό, χίλια τετρακόσια δέκα πακέτα τσιγάρα τα οποία είχε σκοπό να διαθέσει λάθρα στο εξωτερικό.

Δυο νεκροί από πνιγμούς


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 77χρονος από τη θαλάσσια περιοχή Στόμιο Λάρισας.
Ο 77χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Στομίου.

Πώς αντιμετωπίζεται η παιδική παχυσαρκία


Τα φάρμακα αδυνατίσματος, στην περίπτωση των παιδιών/ εφήβων συνηθίζονται σε έκτακτες καταστάσεις. Παρά το γεγονός ότι τα συνταγογραφούμενα φάρμακα... έχουν βρεθεί να είναι ασφαλή και αποτελεσματικά για τους ενήλικες, όταν συνδυάζονται με δίαιτα και άσκηση (και λαμβάνονται κάτω από ιατρική παρακολούθηση), κανένα από αυτά δεν έχουν εγκριθεί για χρήση σε παιδιά μικρότερα των 16 ετών. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Ο οργανισμός του παιδιού είναι πιο ευαίσθητος στην τοξικότητα των φαρμάκων απ' ότι του ενήλικα. Αυτό καθιστά δύσκολο να προσδιοριστεί μια ασφαλής δοσολογία του φαρμάκου.

Βράζει και σήμερα όλη η χώρα

Βράζει και σήμερα όλη η χώρα
Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας

Σήμερα Σάββατο 14/7 στις 22:00 θα προβληθεί η εκπομπή ''ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ'' η οποία θα είναι αφιερωμένη στην Ορχήστρα Νέων Δίου στη ΝΕΤ.


Στα γυρίσματα της εκπομπής "Στην Υγειά μας" συμμετείχε η Ορχήστρα Νέων και η χορωδία Δίου. Συγκεκριμένα μετέβη την Παρασκευή 1 Ιουνίου στην Αθήνα για να πάρει μέρος στα γυρίσματα της γνωστής εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας" η οποία κράτα χιλιάδες Έλληνες συντροφιά τα Σαββατόβραδα.Η Ορχήστρα Νέων και η χορωδία Δίου ερμήνευσαν τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών.Κοντά τους παρευρέθηκαν ο Μίμης Πλέσσας και ο Χρήστος Νικολόπουλος  οι οποίοι συνόδευσαν και την Ορχήστρα

Mέσα στην κρίση, κερδίστε ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ!


Καλημέρα-Καλημέρα Πιερία


Ξαναβρείτε τη φόρμα σας


Οι ασκήσεις που ακολουθούν γυμνάζουν όλο το σώμα και θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε γρήγορα τη φόρμα σας, αρκεί να τις κάνετε 3 φορές την εβδομάδα.Στήθος

Περάστε το λάστιχο γυμναστικής σε ένα σταθερό σημείο (π.χ. βιβλιοθήκη, πόμολο πόρτας) στο ύψος της πλάτης. Κρατήστε τις λαβές έχοντας την πλάτη σας γυρισμένη στο λάστιχο και φέρτε το ένα πόδι μπροστά για καλύτερη ισορροπία. 

Δέσποινα Βανδή: Βουτιές με την Μελίνα και τον Γιώργο


Η Δέσποινα Βανδή με την αγαπημένη της παρέα, που δεν είναι άλλη από τα αγγελούδια της αποφάσισε το περασμένο Σαββατοκύριακο να «δραπετεύσει» από τον καύσωνα που έπληττε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ελληνίδα Ερευνήτρια βραβεύτηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας!


Η Παναγιώτα Ποϊράζη, ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας...βραβεύθηκε πρόσφατα από το εξαιρετικά ανταγωνιστικό και υψηλού κύρους πρόγραμμα χρηματοδότησης Νέων Eρευνητών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας για την ερευνητική της πρόταση με τίτλο "Εξιχνιάζοντας το ρόλο των δενδριτών στη μνήμη". 

Στη θέση του Τιάγκο Σίλβα Στο στόχαστρο της Μίλαν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος


Η Μίλαν ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Τιάγκο Σίλβα και εκτιμά ότι ιδανικός αντικαταστάτης του είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιστοσελίδα Goal.com σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τη Σάλκε τις δυο τελευταίες σεζόν έχουν κινήσει την προσοχή της Μίλαν».
Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται επίσης:
«Η ιταλική ομάδα αναζητά στην αγορά αμυντική ενίσχυση λόγω της αναμενόμενης αποχώρηης του Τιάγκο Σίλβα (σ.σ.: που πηγαίνει στη Παρί Σεν Ζερμέν) και ο εκτελεστικός διευθυντής Αντριάνο Γκαλιάνι βλέπει τον 20χρονο ως μια πολύτιμη προσθήκη στο ρόστερ».

Στην τελική ευθεία η λειτουργία του Σχολείου Ολύμπου - Πιερίων


Μαθήματα μυθολογίας, αρχαιολογίας και φιλοσοφίας
Τους στόχους του Σχολείου Ολύμπου - Πιερίων παρουσίασαν χθες σε συνέντευξη τύπου το νεοεκλεγέν και πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας.
Ο πρόεδρος Πλάτων Τασχουνίδης και τα μέλη του Δ.Σ. Ευγένιος Ολύμπιος και Αφροδίτη Λέϊνα, παρουσίασαν το όραμα για το 1ο Διεθνές Κέντρο Κλασσικών Σπουδών, που "θα συγκεντρώσει τους απανταχού φωτισμένους πανεπιστήμονες και φιλέλληνες", σε δράσεις υπέρ της ανάδειξης και διαφύλαξης της κληρονομιάς και του πλούτου του μοναδικού Ολύμπου.

Από την αντιδημαρχία περιβάλλοντος και πρασίνου Δήμου Κατερίνης .Νέος πνεύμονας πρασίνου σε κοινόχρηστο χώρο της Οδού Τερζοπούλου


Έναν νέο πνεύμονα πρασίνου στην οδό Τερζοπούλου και πιο συγκεκριμένα, σε κοινόχρηστο χώρο δίπλα από την πλατεία των Κοκκινοπλιτών διαμόρφωσαν χθες, οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.
Περιμετρικά του κοινόχρηστου χώρου έγινε μια προσεγμένη παρέμβαση εγκατάστασης πρασίνου και φυτεύτηκαν 14 συνολικά δέντρα (Κατάλπες, Μουριές, Λιγούστρα).

Διαρκούν μέχρι τις 31 Αυγούστου Ξεκινούν τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις


Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου ξεκινά η περίοδος των θερινών εκπτώσεων και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 31 Αυγούστου.
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου απέστειλε οδηγίες προς τις εμπορικές επιχειρήσεις και τους εμπορικούς συλλόγους - μέλη της σε όλη τη χώρα για να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα εξής:

* Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική στα εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά (τα προϊόντα) εκτίθενται.