ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Σεξουαλικές δραστηριότητες που δεν περιλαμβάνουν διείσδυση

 Η κρεβατοκάμαρα είναι ένας χώρος για οικεία σύνδεση και εξερεύνησηπου εκτείνεται πολύ πέρα από τις παραδοσιακές αντιλήψεις περί σεξουαλικής δραστηριότητας

Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι μια πολύπλευρη και δυναμική πτυχή της ζωής που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εμπειριών.

Ενώ η διείσδυση συχνά παρουσιάζεται ως το κεντρικό σημείο της σεξουαλικής δραστηριότητας, υπάρχουν πολυάριθμες εναλλακτικές δραστηριότητες που μπορούν να συμβάλουν σε μια ικανοποιητική και γεμάτη ευχαρίστηση στενή σχέση.

κολουθεί ένας κατάλογος με διάφορες μη διεισδυτικές δραστηριότητες που μπορούν να εξερευνήσουν τα ζευγάρια στην κρεβατοκάμαρα, προωθώντας τη σύνδεση, την επικοινωνία και την ευχαρίστηση:

1. Αισθησιακό μασάζ: Η ενασχόληση με ένα αισθησιακό μασάζ μπορεί να δημιουργήσει μια αυξημένη αίσθηση οικειότητας. Η δύναμη του αγγίγματος είναι καλά τεκμηριωμένη στην
προώθηση της χαλάρωσης και του δεσμού μεταξύ των συντρόφων. Χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια ή κάποια λοσιόν, τα ζευγάρια μπορούν να εξερευνούν εναλλάξ το σώμα του άλλου, εστιάζοντας σε διαφορετικές ερωτογενείς ζώνες.

Και τα Μουσεία στα κοράκια 30€ η Είσοδος στην #Ακροπολη

 

Δήμος Αθηνών... Εργα 54 εκ. έλεγχος οικονομικος ποτέ δεν θα γίνει ... Μητσοτακης 41% #ΝΔ #Μπακογιάννης

 


Ο Ζαραλικος τα σπαει

 


Aντιπρόσωποι του λαού, άβουλα και ασυνείδητα ανδρείκελα

 


Ανδρείκελα: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, προβληματισμό αλλά και ανησυχία παρακολουθήσαμε τα τεκταινόμενα γύρω από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την χορήγηση άδειας παραμονής σε αλλοδαπούς που βρίσκονται στην Ελλάδα τουλάχιστον τρία χρόνια. Δηλαδή όποιος αλλοδαπός παραβίασε τα σύνορα, διαβιώνει παράνομα στην χώρα για τρία έτη «επιβραβεύεται» με άδεια παραμονής.

Στην προσπάθεια να πειστεί η κοινή γνώμη για το ορθό της κυβερνητικής επιλογής επιστρατεύτηκαν και το εισηγήθηκαν τόσο αυτός που δεν θα δεχόταν με τίποτα κανέναν λαθρομετανάστη (κατά τον μέντορα του στην ΝΔ) και καλούσε ως «δεξιός» αυτούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ να τους πάρουν στα σπίτια τους, όσο και αυτός που έδινε στο παρελθόν «κόκκινη κάρτα» στους λαθρομετανάστες. Σε αυτή την πολιτική αντίφαση ήρθε να προστεθεί και η χωρίς ντροπή και κανένα φόβο, αφού επιβαλλόταν από την επιδίωξη της κυβέρνησης για την ψήφιση του νόμου, επιχειρηματολογία με προβολή στα ΜΜΕ παράνομα εργαζόμενων μεταναστών και του εργοδότη τους να λέει πόσο καλά παιδιά είναι. Μάλιστα ακούστηκε και ένα προσχηματικό παιδιάστικο επιχείρημα από λαλίστατο υπουργό για την ανάγκη εργατών γης για να μαζέψουν τις ελιές ενώ οι ελιές έχουν μαζευτεί! Εξάλλου γιατί δεν θα μπορούσε να επιδοτηθεί η απόκτηση σύγχρονων μηχανημάτων για την αγροτική δραστηριότητα;!

Τα ευρωπαϊκά «όργια» της Ούρσουλας

 Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Όσο φιλικά αισθήματα και αν θέλει να τα έχει κανείς προς την ήπειρο μας, την Ευρώπη, δεν μπορεί παρά να προβληματίζεται για τη γερμανική ΕΕ και τη Γερμανίδα πρόεδρο της – για την άθλια συμπεριφορά της οποίας, μεταξύ άλλων όσον αφορά το γνωστό ως «Pfizer Gate» από το σκάνδαλο των εμβολίων, υπενθυμίζουμε τα εξής:

«Έως το τέλος του 2021 η ΕΕ είχε υπογράψει εμπιστευτικά συμβόλαια ύψους 71 δις € – εξασφαλίζοντας έως και 4,6 δις δόσεις εμβολίων ή πάνω από 10 δόσεις για κάθε Ευρωπαίο Πολίτη. Μέσω δε μίας σειράς μηνυμάτων με το γενικό διευθυντή της Pfizer, η πρόεδρος της Κομισιόν, η Ursula von den Leyen, διαπραγματεύθηκε τη μεγαλύτερη συμφωνία όλων των εποχών για την εταιρία – για 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις, αξίας έως και 35 δις € εάν πληρωθούν όλες»

Πρόσφατα δε η Γερμανίδα ανακοίνωσε επί πλέον 1,5 δις € το μήνα για την Ουκρανία, αυξάνοντας το σύνολο των ευρωπαϊκών χρημάτων που έχουν δοθεί στη χώρα στα 85 δις € – ενώ όταν ρωτήθηκε το ελεγκτικό συμβούλιο της ΕΕ σχετικά με το πώς εξασφαλίζονται τα δάνεια προς τη χώρα, δεν πήρε καμία απάντηση.