ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Λορένθο... 2014!

Φωτογραφία για Λορένθο... 2014!
Για δυο ακόμα χρόνια θα είναι αναβάτης της Yamaha ο Χόρχε Λορένθο, καθώς οι δυο πλευρές ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον Ισπανό θέλει να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Τέλος στις φήμες, που ήθελαν τον Χόρχε Λορένθονα είναι στη λίστα της Repsol Honda, έβαλαν τόσο ο Ισπανός όσο και η Yamaha. Οι δυο πλευρές ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για δυο επιπλέον χρόνια και ο 25χρονος αναβάτης θα παλεύει για τον τίτλο με την ιαπωνική ομάδα μέχρι και το 2014.

Παραιτούνται από τη ΝΔ και καταγγέλουν τον Αντώνη Σαμαρά

Φωτογραφία για Παραιτούνται από τη ΝΔ και καταγγέλουν τον Αντώνη Σαμαρά
Με μεγάλη θλίψη διαπιστώνουμε ακόμη και σήμερα πως ο σημερινός Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ως υπάλληλος της Μέρκελ, της Λαγκάρντ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Σα να μη βλέπει τι έχει προκαλέσει η πολιτική του μνημονίου στον ελληνικό λαό, που και ο ίδιος συνυπέγραψε. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε έστω την ύστατη στιγμή να αναθεωρήσει τις απόψεις του για το καλό πάντα της ίδιας μας της χώρας. Άλλωστε προερχόμαστε από μια γενιά που γαλουχήθηκε από τις απόψεις και τις ιδέες του Κώστα Καραμανλή που πρότασσε πάντοτε το εθνικό συμφέρον.

Τα ψέμματα ΤΕΛΟΣ!

 
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του!

Τα «είναι η δουλειά μου» δεν στέκουν γιατί όταν θα πέσει η πρώτη τουφεκιά, αυτός που θα την ρίξει θα σας πει...


...«είναι η περιουσία μου!».... hggiken


Οι περιουσίες των Ελλήνων βρίσκονται πλέον στο έλεος των δανειστών-τοκογλύφων...... ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ "ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ"


Σε εφαρμογή του Νόμου 4046/14-2-12 που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. το υπουργείο οικονομικών εξέδωσε  κατεπείγουσα εγκύκλιο δίωξης των Ελλήνων που χρωστούν στο δημόσιο ακόμα και 300 ευρώ, προκειμένου να εισπραχθούν φόροι κλπ.
Οι περιουσίες των Ελλήνων βρίσκονται πλέον στο έλεος των δανειστών-τοκογλύφων.
 Σκεφθείτε τι περιμένει τον Ελληνικό λαό μετά τις εκλογές εάν αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα, συνεχίσουν να συγκυβερνούν

Ντοκουμέντο! Τέσσερις υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στη φάκα του ΣΔΟΕ (θέμα που δεν θα δείτε σε κανένα ΜΜΕ)

   Ντοκουμέντο! Τέσσερις υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στη φάκα του ΣΔΟΕΣτο παρά πέντε των εκλογών έρχονται στο φως συγκλονιστικά στοιχεία για μπλε και πράσινους υπουργούς που φαίνεται ότι υπάρχουν ενδείξεις παράνομου πλουτισμού τους! Το συγκλονιστικό θέμα δημοσιεύεται στο εβδομαδιαίο περιοδικό Pressing με απίστευτες λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Pressing, ο ΣΔΟΕ έχει βάλει στο μικροσκόπιό του τέσσερα μεγαλοστελέχη πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Δεν πρόκειται ούτε για υφυπουργούς ούτε για παρατρεχάμενους ούτε για δευτεροκλασάτους. Και οι τέσσερις είναι ιστορικά και κορυφαία στελέχη των δύο παρατάξεων. Μάλιστα, οι δύο από αυτούς  θεωρούνται και ιστορικά στελέχη.

"Θά περάσουμε σιγά-σιγά δύσκολες μέρες" - Γέροντας Παΐσιος


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEip99ruWl6sFm-7TnbXjNuhuG_DbE5_ScfBGYUDRpMP6SWfnKMdxNhAwb5l4-C__aKe8TzniV9UDHt6ESP-GSnEkjZ19gYLkyMksOTs9hOKLoNvssNPfIe26G6QTTVrIArzQ_ae3BPsAth4/s1600/paisios.jpg
Η αδελφοσύνη
- Γέροντα, ανησυχώ, όταν λέτε ότι θα περάσουμε δύσκολα χρόνια.
-Να είστε αγαπημένες, μονοιασμένες, καταρτισμένες πνευματικά, να έχετε παλληκαριά, να είστε ένα σώμα, καί μη φοβάσθε τίποτε. Βοηθάει μετά ό Θεός.
Νά καλλιεργήσετε την αγάπη τήν πνευματική. Νά έχετε τέτοια αγάπη πού έχει ή μάνα για το παιδί.
Νά ύπάρχη ή αδελφοσύνη, ή θυσία. Θά περάσουμε σιγά-σιγά δύσκολες μέρες.
Φυσικά εμείς οι μοναχοί φεύγουμε από τον κόσμο καί αφήνουμε γνωστούς καί συγγενείς, για νά μπούμε στην μεγάλη οικογένεια τοϋ Άδάμ-τοϋ Θεού.
Οί λαϊκοί όμως επιβάλλεται νά έχουν σχέσεις μέ γνωστούς καί συγγενείς πού ζουν πνευματικά, γιά νά βοηθιούνται.
Ό Χριστιανός πού αγωνίζεται μέσα στον κόσμο βοηθιέται, όταν εχη σχέσεις μέ πνευματικούς ανθρώπους. Όσο πνευματικά καί νά ζή κανείς, έχει ανάγκη - ιδίως στην εποχή πού ζούμε - άπό τήν καλή συντροφιά.

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΖΩΝ

Η διαρροή των «κρυφών δημοσκοπήσεων» και η πικρή αλήθεια για τη Ν.Δ.

Από το προπερασμένο Σάββατο που απαγορεύτηκε η δημοσιοποίηση των εκλογικών δημοσκοπήσεων σερφάροντας στο διαδίκτυο ανακαλύπτεις πληθώρα «κρυφών δημοσκοπήσεων» που δημοσιεύονται σε μεγάλα σάιτ και μπλογκς...
και οι οποίες υποτίθεται ότι προέρχονται από έγκυρες κι αξιόπιστες πηγές, που βέβαια δεν κατονομάζονται.

Αναγνώστης σχολιάζει ποιοι φοβούνται και γιατί το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ

Από συζητήσεις στη πιάτσα που λέει και ο λαός μας και από γενικές συναντήσεις πολιτικού περιεχομένου, τελικά διαπιστώνω ότι αυτοί που φοβούνται το... ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ και τη πολιτικη φορολόγησης του, είναι οι έχοντες και κατέχοντες, αυτοί που έχουν το αφορολόγητο χρήμα στο εξωτερικό και αυτούς που κατέχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία. Η Ν.Δ γιατί δεν εφαρμόζει φοροκαταιγίδα για τους έχοντες, και γιατί χαϊδεύει την εκκλησία; Παρακαλώ δώστε μερικές απαντήσεις γιατί οι αυτοκτονίες συνεχίζονται και δε καίγεται τελικά καρφί σε κανένα. Κάποιοι συμπολίτες μας βρίσκονται σε αδιέξοδο και το μόνο που νοιάζει τους

Όλες οι περιφέρειες · Όλα τα Κόμματα.

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) · ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ · ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ · ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ · ΚΟΝΟΦΑΓΟΣ ΗΛΙΑΣ · ΣΑΛΗ-ΠΑΠΑΣΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ · ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ · ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ · ΒΑΧΑΒΙΩΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ · ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ · ΛΥΓΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ · ΤΣΟΜΩΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΛΕΖΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ · ΦΩΤΙΟΥ ΘΕΑΝΩ · ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ · ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΜΑΝΙΑ) · ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ · ΚΑΜΤΣΙΔΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ · ΚΟΥΒΕΛΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ · ΣΠΑΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ · ΣΒΙΓΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) · ΣΑΚΕΤΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ · ΒΑΪΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) · ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ)

O δικός μας «τελικός»: Ελλάδα-Τσεχία 19:00

Να αναβιώσει τις μνήμες του Euro 2004 και να κάνει αποφασιστικό βήμα στην αντίστοιχη διοργάνωση που βρίσκεται σε εξέλιξη σε Πολωνία και Oυκρανία θα προσπαθήσει η εθνική μας ομάδα την Τρίτη (19:00) στο Βρόβτσλαβ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Τσεχία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου με τον Φερνάντο Σάντος να έχει στη διάθεσή του τελικά τον Γιώργο Φωτάκη.

Σύλληψη 23χρονου καταδικασμένου σε δεκαετή φυλάκιση

23χρονος, ο οποίος είχε καταδικασθεί ερήμην του για υπόθεση με...
ναρκωτικά σε 10 χρόνια φυλάκιση και 5.000 ευρώ χρηματική ποινή και αναζητείτο από την αστυνομία, έπεσε σήμερα τα ξημερώματα στην "τσιμπίδα" της ασφάλειας Κατερίνης.