ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Mόνον έτσι ο χαρταετός σας δεν θα πέσει ποτέ!

Επιτέλους... χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας! Τρέξτε άνεργοι!

Μοντάζ από "ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ"
"Φιλάνθρωπία": Η "φιλάνθρωπη" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρακώστα...
...κι οι "φιλάνθρωποι" με τα δικά μας χρήματα
"MKO": Γεμίσαμε "φιλάνθρωπους" και μπίζνες του αιώνα για τις ΜΚΟ Cia!
Και φυσικά μούγκα για Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας, για το ποιος προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί με τηνιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ 
Eπωφεληθείτε... τρέξτε να προλάβετε! Τα επαγγέλματα που κάνουν θραύση στην Ελλάδα κι αφήνουν τεράστια κέρδη!  

Στην Φινλαδία οι αγρότες κατέλαβαν το κέντρο του Ελσίνσκι... για να τεθεί τέλος στο εμπάργκο εναντίον της Ρωσίας... Στην Ελλάδα, σκυλιά που γαυγίζουν και στο τέλος ΜΝΗΜΟΝΙΑ κι εξαθλίωση, αναζητώντας καλή βαζελίνη!

OXI στην ώρα του μαλάκα! Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!


OXI στην ώρα του μαλάκα!
Ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας!
ΟΧΙ στην υποκρισία! OXI, δεν συμμετέχουμε στην ανοησία, ΔΕΝ σβήνουμε τα φώτα!
"Ώρα της Γης 2016"‎, η μεγάλη απάτη!
Σάββατο 19 Μάρτη, στις 20:30, ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, διαδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν.
Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που κερδοσκοπούν ρυπαίνοντας!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που μας θέλουν υπηκόους των ΜΜΕ και των πολιτικών τους! Είμαστε ενεργοί πολίτες κι όχι κοπάδι!
Ο πλανήτης θα σωθεί όταν πληρώσουν και τιμωρηθούν οι κλέφτες του μόχθου, αυτοί που εκμεταλλεύονται και κερδοσκοπούν σε ζητήματα οικολογίας: Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!

Tίποτα δεν είναι τυχαίο...


Ευτυχώς έχουμε το ευρώ! Ποιος πούστης θα πουλούσε τη λαγάνα με 1.500 δραχμές... αύριο Καθαρή Δευτέρα;

Η χωρίστρα του Κατρούγκαλου

katrougkalos

Η εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου λέει πολλά για τον ίδιο. Το χτένισμα, τα ρούχα, όλα. Μιλάνε.
Εγώ, για παράδειγμα, έχω περάσει σε μια φάση που θα μπορούσα να βγαίνω έξω με τσουβάλια, αχτένιστος και αξύριστος.
Πιο παλιά, τα πρόσεχα λίγο αυτά τα πράγματα αλλά, όσο περνούν τα χρόνια, δεν με...
νοιάζει καθόλου. Αδιαφορώ εντελώς για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον μετατρέπομαι ολόκληρος σε εγκέφαλο…
Τις προάλλες, μου λέει μια φίλη μου «έχω την εντύπωση πως εδώ και δυο μήνες φοράς το ίδιο παντελόνι και το ίδιο φούτερ».
«Τρεις» της λέω, «πάντως, τα έπλυνα ενδιάμεσα».
«Τόσα ρούχα έχεις» μου κάνει, «γιατί δεν φοράς και κάτι άλλο;».
«Για να μου κρατήσουν για πάντα».
«Και ποτέ δεν προσέχεις τι ρούχα φοράω» μου λέει.
«Όταν, όμως, δεν φοράς, το προσέχω» λέω κι εγώ.
«….»
«Φόρα τα ίδια ρούχα καμιά βδομάδα και θα τα προσέξω σίγουρα» συνεχίζω εγώ, «δεν προλαβαίνω να τα παρατηρήσω με τον ρυθμό που τα αλλάζεις».
katrougkalos1 
Αυτά τα έγραψα γιατί παρατήρησα πως ο Γιώργος Κατρούγκαλος άλλαξε χτένισμα.
Ο Κατρούγκαλος είχε χωρίστρα στη μέση αλλά τώρα τελευταία την πάει προς το πλάι.
Πολύ σωστή κίνηση, γιατί είναι γελοίο ένας άνδρας να κάνει τα μαλλιά του χωρίστρα στη μέση, όταν έχει περάσει τα 25.
Τον βλέπεις τον Κατρούγκαλο πως το παλεύει με την εμφάνιση.

Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα των σωτηράκηδων...


...τα τελευταία πέντε (5) χρόνια κι ακόμη δεν είδαμε τα χειρότερα, μιας και το "αριστερό" μνημόνιο είναι σε "εξέλιξη"

Έλληνα, τι δεν έχεις καταλάβει ακόμα;

Το ψέμα που ζούμε! Ένα από τα καλύτερα Αφυπνιστικά βίντεο που υπάρχουν και επιβάλλεται να δείτε

Όπως είπαμε είναι ένα από τα καλύτερα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Σκοπός του «παιχνιδιού» είναι να αφυπνιστεί αυτός που ΔΕΝ είναι αφυπνισμένος, γι’αυτό ζητάμε………
να προωθήσετε το βίντεο με όποιον τρόπο μπορείτε ώστε να βάλετε τον συνάνθρωπό σας, είτε αυτός είναι φίλος, είτε γνωστός, να σκεφτεί και να αναρωτηθεί σε τι κόσμο ζει και ποιος είναι ο ρόλος του.

Ντενεκές ξεγάνωτος

Περιφέρεται, με το βλακώδες χαμόγελό του, ανάρμοστο απέναντι στη δεινή κατάσταση της χώρας του, από Βρυξέλλες σε Σμύρνη και από Κωνσταντινούπολη σε Μαξίμου. Κάθε νέα «βόλτα» του κατεβάζει ένα ακόμα σκαλί την Ελλάδα, οδηγώντας τη προς το χαίνον βάραθρο, που αυτός και η παρέα του έχει ανοίξει.
Εκλιπαρεί πλέον το ΔΝΤ να επιστρέψει, γλύφει ως υποτακτικός τον Νταβούτογλου, έχει μεταβάλει τη χώρα ολόκληρη σε περίκλειστο στρατόπεδο.
Τον καρπαζώνουν από παντού. Και όχι μόνον οι συνήθεις Σόϊμπλε και Ερντογάν, αλλά και οι ……………
«φίλοι» του Αυστριακοί, ακόμα και τα Σκόπια και οι Αλβανοί.
Ο Ολλανδός χοιροβοσκός μας εμπαίζει ανοικτά –περί «συζήτησης για το χρέος»– και ο Πολωνός αποκαλύπτει πως συνυπέγραψε τον αποκλεισμό της χώρας.
Μόνο του μέλημα πως θα παραμείνει μερικές ημέρες ακόμα στην εξουσία, για να παίζει τρίλιζα με τον Καρανίκα και τον Ιάγο της συμφοράς.
Όσο για τις ρητορικές του αποστροφές αναδεικνύονται ως αυτό που ήταν πάντοτε, ατέλειωτες κενολογίες, αναρίθμητα ψεύδη, καταστροφικές παλινωδίες, γελοίοι ψευτοπαληκαρισμοί.
Αίφνης, όμως, όλο και περισσότεροι ανακαλύπτουν πως απατήθηκαν, καθολικά, ολοκληρωτικά, ανελέητα.
Πώς ένας ολόκληρος λαός δεν μπορούσε να διακρίνει το προφανές; Πώς τόσοι «διανοούμενοι» δεν άκουγαν τον ήχο του ντενεκέ, πίσω από το αλαλάζον κύμβαλο; Πως τον έσπρωξαν στην εξουσία, τόσοι και τόσοι; Από τον Αλαβάνο μέχρι τη γάτα… Ψυχάρη, από τον Καραμανλή μέχρι τον Λαλιώτη; Πως τον ύμνησαν και τον δοξολογούσαν διανοούμενοι, όπως ο Γιανναράς;
Μήπως γιατί ένα είδος συλλογικής παραίσθησης–παράκρουσης συμπαρέσυρε όλη τη χώρα; Ή μήπως γιατί η χώρα βρίσκεται σε παρακμή και το μαγαζί είναι σάπιο, γιατί σε αυτό κυριαρχούν ανθρωπάρια και τιποτένιοι; Δημοσιογράφοι και εκδότες της συφοράς, Μαυρίκοι, ψευδοφιλόσοφοι, ψευδοοικονομολόγοι, Τσακαλώτοι, Βαρουφάκηδες και Κατρούγκαλοι.
Οι καλύτεροι, δυστυχώς, παραμένουν δειλοί, αποσυρμένοι στον εαυτό τους, αυτιστικοί – αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τους άλλους.
Το λαϊκό σώμα, αλλοιωμένο, πλαδαρό, περιδεές απέναντι στην πιθανότητα μιας αντίστασης, που όσο βαθαίνουν τα αδιέξοδα θα γίνεται όλο και πιο επώδυνη, αποζητά μια θαυματουργή λύση, ένα… δημοψήφισμα, έναν… Αρτέμη Σώρρα, έναν… Αλέξη Τσίπρα.
Και πρώτη πράξη κάθαρσης η αναγνώριση πως ο βασιλιάς είναι γυμνός. Για τα υπόλοιπα οψόμεθα.
Γ.Κ.

Αυτοί είναι οι Μασόνοι Πολιτικοί στην Ελλάδα

OI "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

«Είμαι ο Χριστόδουλός σας…» – Οκτώ χρόνια από το στερνό αντίο

«Είμαι ο Χριστόδουλός σας…» είχε πει και η φράση του ακόμη ακούγεται στα αυτιά μας. Ήταν, είναι και θα είναι «ο Χριστόδουλος μας»
Το κατάφερε με το πνεύμα του, το σθένος του, τον πατριωτικό του λόγο, την μαχητικότητά του…Οκτώ χρόνια είναι πολλά από το στερνό αντίο… Οκτώ χρόνια σαν σήμερα…
Μετά από πολύμηνη και σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος έφυγε από τη ζωή στις 28 Iανουαρίου του 2008 στις 5.15 τα ξημερώματα στην κατοικία του στο Ψυχικό, καθώς οι γιατροί σεβάστηκαν την επιθυμία του να μην μεταφερθεί στο νοσοκομείο….
Ποιός ήταν όλοι το ξέρουμε… Σήμερα μάλιστα έχει φουντώσει μια συζήτηση για τις συνθήκες θανάτου του και έχουν κατατεθεί μέχρι ερωτήσεις στο κοινοβούλιο…
Αλλά ας θυμηθούμε λίγα πράγματα από τη ζωή του και το πως έφτασε στον αρχιεπισκοπικό θρόνο
Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος, γεννήθηκε το 1939 στην Ξάνθη και σπούδασε Νομικά και Θεολογία. Χαρισματικός απο τα νεανικά του χρόνια, διδάκτωρ Θεολογίας, πτυχιούχος γαλλικής και αγγλικής γλώσσας, γνώστης ιταλικής και γερμανικής, χειροτονήθηκε διάκονος το 1961 και πρεσβύτερος το 1965.
Εννέα χρόνια ήταν ιεροκήρυκας στο ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγίτσα) Φαλήρου, ενώ διετέλεσε επί επτά χρόνια γραμματέας της Ιεράς Συνόδου.
Νεότατος, μόλις 35 ετών το 1974 εξελέγη μητροπολίτης Δημητριάδος, απ΄όπου αναχώρησε, όταν εξελέγη αρχιεπίσκοπος Αθηνών.
Πήρε μέρος σε πολλές εκκλησιαστικές αποστολές στο εξωτερικό, ενώ συνέγραψε πλήθος επιστημονικών και εποικοδομητικών κειμένων. Αρθρογράφησε στον εκκλησιαστικό Τύπο, αλλά και σε εφημερίδες.
Το 1998, μετά το θάνατο του αρχιεπισκόπου Σεραφείμ, τρείς ήταν οι επικρατέστεροι υποψήφιοι: ο Δημητριάδος Χριστόδουλος, ο Θηβών Ιερώνυμος και ο τότε Αλεξανδρουπόλεως (νύν Θεσσαλονίκης) Ανθιμος.
Εξελέγη αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, ο από Δημητριάδος Χριστόδουλος, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση στην κοινή γνώμη, από την πρώτη στιγμή που άρχισε να διαβάζει τον «επιβατήριο» λόγο του στον κατάμεστο μητροπολιτικό ναό Αθηνών.
Πολύ γρήγορα, όλοι μιλούσαν για τον αρχιεπίσκοπο, που καλούσε τη νεολαία να πλησιάσει την Εκκλησία«όπως είναι, ακόμη και με το σκουλαρίκι», ζητούσε συγγνώμη απο τους νέους για όσα δεν έγιναν απο τους μεγαλύτερους, ενώ άρχισε αμέσως να ασχολείται με την αναζωογόνηση όλων των υπηρεσιών της Εκκλησίας και κυρίως του φιλανθρωπικού τομέα.
Ας κλείσουμε αυτόν τον έλαχιστο φόρο τιμής με μια δική του φράση: 
«Ο Χριστός νίκησε τον θάνατο με τον δικό του θάνατο. «Θανάτω υάνατον πατήσας». Έκτοτε πιά ο θάνατος είναι πρόσκαιρος για μας. Δεν μας κρατάει αιώνια στην ψυχρή του αγκαλιά.2701xris (1) 2701xris (2) 2701xris (4)
epa01071791 Greece's Christian Orthodox leader Archbishop Christodoulos waves while exiting the hospital in Athens, 42 days after his admission 20 July 2007. The Archbishop will depart for the United States after August 10 to undergo liver transplant operation. EPA/PANTELIS SAITAS
Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος….
Το βιβλίο για τη ζωή του
Το βιβλίο για την ζωή του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου με συγγραφέα τον Σωτήρη Μπαλατσούκα αποτυπώνει ολόκληρη την διαδρομή του και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ποιμαντικής του πορείας.
Στο εν λόγω βιβλίο, που φέρει τον τίτλο «Χριστόδουλος – Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος (1998-2008) – Πνευματικός Ηγέτης», ο συγγραφέας αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Κυρό Χριστόδουλο, αλλά και στην εμπειρία του από τη συνεργασία που είχε μαζί του, ως Διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του. Ο ίδιος ο κ. Μπαλατσούκας σε παρουσίαση ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας πως «ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος κληροδότησε μια σπουδαία πνευματική κληρονομιά στην Εκκλησία, στην κοινωνία, στον τόπο. Έβαλε τη δική του ανεξίτηλη σφραγίδα για την αγάπη του Χριστού, έχοντας κατά νουν το αγιογραφικό «γίνου πιστὸς ἄχρι θανάτου, καὶ δώσω σοι τὸν στέφανον τῆς ζωῆς».agioritikovima.gr