ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στον Πλαταμώνα (Οδός Φρουρίου-Stavento) την σήμερα Πέμπτη λόγω έργων Εισερχόμενα

Ανακοίνωση: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στον Πλαταμώνα (Οδός Φρουρίου-Stavento) την σήμερα Πέμπτη λόγω έργων Εισερχόμενα


Διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων πραγματοποιείται σήμερα έως τις 13:30 στην περιοχή "Οδός Φρουρίου - Stavento" στον Πλαταμώνα, λόγω εργασιών.

Καλωσορίζουμε τον κ Αναστάσιο Λούκα Tasos Loukas στον συνδυασμό μας "Ανανέωση & Δημιουργία ".

 


Ο Αναστάσιος κατοικεί στο Αιγίνιο, είναι ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας την δική του επιχείρηση στο ΑΙΓΙΝΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ / Aiginio Έμπειρος στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος απο το 2006 έως το 2010, Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αιγινίου απο το 2014 έως το 2019, και Δημοτικός Σύμβουλος απο το 2019 έως και σήμερα. Αναστάσιε σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Ποιες προηγμένες τεχνολογίες υιοθετούνται σε smartphones και έξυπνες συσκευές για μια οικονομία μηδενικών εκπομπών

 Προηγμένες τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας σε έξυπνα κινητά μέχρι και 70%, αυξάνουν την ταχύτητα φόρτισης, συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον και ανακαίνιση και επαναχρησιμοποίηση κινητών, τηλεοράσεων και άλλων προϊόντων είναι μερικές μόνον από τις πολιτικές που υλοποιεί η Xiaomi στο πλαίσιο της στρατηγικής της για μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου κατά 98% έως το 2040 από τις βασικές δραστηριότητές της.

Όπως ανακοίνωσε, το πλάνο αυτό φέρει την ονομασία «Φιλοσοφία Μηδενικού Άνθρακα» και θα επιτευχθεί με τις χαμηλότερες εκπομπές άνθρακα μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης καθαρών τεχνολογιών, καθώς και μέσω της επέκτασης των συστημάτων διαχείρισης ηλεκτρονικών αποβλήτων (e-waste) και της εφαρμογής «πράσινων» λειτουργιών και logistics.

Η επτακομματική Βουλή, η έλλειψη ενδιαφέροντος για τις δεύτερες εκλογές και η χαμηλή συμμετοχή μπορούν να «κόψουν» την αυτοδυναμία στη ΝΔ

 Αποθαρρυντικές οι περιοδείες των στελεχών της ΝΔ: Γίνονται μπροστά σε κομματικό ακροατήριο

Μεγάλη είναι η ανησυχία στους κόλπους της Ν.Δ. σε ό,τι αφορά το στοίχημα της συμμετοχής των πολιτών στις εκλογές της 25ης Ιουνίου καθώς τα μηνύματα που λαμβάνουν από τις περιοδείες των βουλευτών στην επαρχία αλλά και στην πρωτεύουσα είναι το λιγότερο αποθαρρυντικά.

Στην Νέα Δημοκρατία θέλουν υψηλή συμμετοχή των πολιτών για να μπορέσει το κόμμα να εξασφαλίσει ένα ποσοστό της τάξης του 41% το οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα αποδώσει μία σχετικά καλή αυτοδυναμία.

«Το Instagram είναι ένα σούπερ μάρκετ για παιδόφιλους» σύμφωνα με ερευνητές της Wall Street Journal


 Ο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Instagram, το οποίο μετρά πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια χρήστες, «βοηθά» στη σύνδεση και την προώθηση ενός τεράστιου δικτύου λογαριασμών που είναι ανοιχτά αφιερωμένοι στην προμήθεια σεξουαλικού περιεχομένου για ανηλίκους, σύμφωνα με έρευνες της Wall Street Journal.

Οι παιδόφιλοι χρησιμοποιούν εδώ και καιρό το διαδίκτυο, αλλά σε αντίθεση με τα φόρουμ και τις υπηρεσίες μεταφοράς αρχείων που απευθύνονται σε άτομα που έχουν ενδιαφέρον για παράνομο περιεχόμενο, το Instagram δεν «φιλοξενεί» απλώς αυτές τις δραστηριότητες.

Είμαστε ηθικά χρεοκοπημένοι και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού λαού

 Θυμάστε τον σωματοφύλακα της οικογένειας των Μητσοτάκηδων που είχε καταγγείλει εκτελέσεις κατ’ εντολή της οικογένειας! Τότε κανένα αντιπολιτευτικό ΜΜΕ δεν προέβαλε το θέμα… σήμερα ο γιός του εκτελέστηκε


Ίσως γνωρίζετε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ετοιμάζει ένα σχέδιο για να επιβάλει τη βούλησή του σε όλα τα κυρίαρχα έθνη του πλανήτη σε περίπτωση μελλοντικών πανδημιών. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι ο ΠΟΥ θα έδινε εντολές στις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με τον περιορισμό, τα εμβόλια και τα διαβατήρια εμβολίων και ότι εμείς, οι υπόλοιποι πολίτες του δυτικού κόσμου, θα είμαστε υποχρεωμένοι να τις ακολουθήσουμε.

Σε ενδομήτρια αιμορραγία οφείλεται ο θάνατος της 19χρονης – «Μας κατέστρεψαν το σπίτι»

 «Άρχισαν να φεύγουν τα μάτια της, να παγώνει, να τρέμει, ήρθαν μερικοί συγγενείς μας από την Αθήνα και της κάνανε μαλάξεις, ήρθαν πιο γρήγορα συγγενείς μας από την Αθήνα παρά το ΕΚΑΒ. Ήταν στη ζωή, ήταν και οι δύο ψυχές στη ζωή».

Συγκλονίζει το πανελλήνιο ο θάνατος της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη που άφησε την τελευταία της πνοή αβοήθητη, περιμένοντας για ώρες ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο θάνατός της οφείλεται σε ενδομήτρια αιμορραγία. 

H κοπέλα ξεψύχησε λίγες μέρες πριν μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Περίμενε το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι. «Κατέστρεψαν το σπίτι μου» είπε ο σύζυγός της στο STAR. 

Ελλάδα, η μόνη χώρα της ΕΕ χωρίς πραγματική οικονομική ανάπτυξη

 Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ χωρίς πραγματική ανάπτυξη σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει η εξαμηνιαία έκθεση του ΟΟΣΑ.

Προβλέπει ανάπτυξη 2,2% φέτος, χαμηλότερα από το 2,3% που είναι η επίσημη πρόβλεψη για την ελληνική οικονομία και 1,9% το 2024, ένα ποσοστό το οποίο είναι αμελητέο εάν συνυπολογίσει κάποιος τον πακτωλό χρημάτων που προσφέρει η ΕΕ στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, αλλά και την πρόβλεψη για πληθωρισμό της τάξεως του 3,9%!

Δηλαδή στην ουσία μιλάμε για… υποανάπτυξη που ξεπερνάει κατά πολύ το -1% και κάποιος θα διερωτηθεί ευλόγως «εάν δεν υπήρχε το Ταμείο Ανάκαμψης τι θα γινόταν»;

Ορισμένοι αιφνίδιοι θάνατοι προκλήθηκαν από τα εμβόλια COVID-19, επιβεβαιώνουν οι αυτοψίες

 Ορισμένοι αιφνίδιοι θάνατοι προκλήθηκαν από τα εμβόλια COVID-19, έχουν επιβεβαιωθεί από αυτοψίες.

Οκτώ άνθρωποι που πέθαναν ξαφνικά μετά τη λήψη ενός εμβολίου COVID-19 με αγγελιοφόρο RNA (mRNA) πέθαναν λόγω ενός τύπου φλεγμονής της καρδιάς που προκλήθηκε από το εμβόλιο και ονομάζεται μυοκαρδίτιδα, δήλωσαν οι αρχές της Νότιας Κορέας μετά την εξέταση των νεκροψιών.

«Η μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο είναι η μόνη πιθανή αιτία θανάτου», δήλωσαν ο Δρ Κιε Χουν Κιμ του Εθνικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Τσονάμ και άλλοι Νοτιοκορεάτες ερευνητές.

Η εικόνα της ημέρας ( με ενδιαφέρει αυτος που θα σε δείρει όχι αυτος που θα σε σώσει ΝΔ. Μπατσοκρατια )

 





















Νέα Μάκρη: Έχασε τη ζωή της 19χρονη έγκυος - Κάλεσαν ασθενοφόρο στις 08:00 και πήγε 13:30 το μεσημέρι Αλλά θέλατε Κυριάκο Μητσοτάκη που προτίμησε να πάρει περιπολικά (ας έπαιρνε τα μισά) και αφήνει και τα ασθενοφόρα στο γκαράζ χωρίς οδηγούς

Σταθμός Ανθούπολη τώρα Πραγματικο έργο ΝΔ...%%%%%%

 


Τό τρίτο εμβόλιο τόν έφαγε το Γιάννη...τα δύο προηγούμενα ήτανε placebo...

 


Ο Ρόκος ραπίζει Μητσοτάκη χωρίς έλεος.

 


ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ: Λόγια Δύση και η καθ' ημάς Ανατολή - Μουσική εκδήλωση στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Μουσικής

 


TO ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟ 1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΦΗΣ (6-11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023)

 Tο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας (DISFF) συνεργάζεται με το νεοσύστατο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ανάφης (ΑnafiFF) που θα διεξαχθεί στις 6-11 Ιουλίου 2023.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας στο πανέμορφο νησί της Ανάφης, θα διοργανωθεί το κινηματογραφικό εργαστήρι «Creative workshop development for essay film - Από την Στεριά στην Θάλασσα, από μέσα προς τα έξω», μία κοινή δράση του DISFF και του ΑnafiFF.

Νέα υποψηφιότητα στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του κ Μανώλα Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Δημητρίου Τζιώπη.

Ο κ. Τζιώπης είναι Αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ). Πατέρας

του ήταν ο κιτριώτης Παναγιώτης Τζιώπης και μητέρα του είναι η επίσης

κιτριώτισσα Κωνσταντία Αυγέρου-Τζιώπη. Ο πατέρας του ήταν Δικαστικός

επιμελητής, και λόγω της εργασίας του πατέρα του μεγάλωσε στην Κατερίνη.

Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο εισήλθε στη Σχολή Αστυφυλάκων της

ΕΛ.ΑΣ.

Δήμος Κατερίνης: Συνεδρίασε η Διακομματική Επιτροπή εν όψει των βουλευτικών εκλογών - Συζητήθηκαν οι όροι προβολής - διαφήμισης για τις εκλογές της 25 ης Ιουνίου

 Η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής, την οποία συγκάλεσε ο Δήμος Κατερίνης,

ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην

αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου. Την συνεδρίαση συντόνισε ο

αντιδήμαρχος Διοικητικών/Οικονομικών υπηρεσιών, Λάζος Ντόντης, ο οποίος καλωσόρισε

τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, τους ευχαρίστησε για την συνεργασία στις

εκλογές της 21 ης Μαΐου, ενώ ευχήθηκε καλό και πολιτισμένο πολιτικό αγώνα. Παράλληλα,

Δήμος Κατερίνης – Followgreen: Βραβεία στους μαθητές για το ρεκόρ ανακύκλωσης




Τα βραβεία για τη συμμετοχή τους στο σχολικό πρωτάθλημα ανακύκλωσης - στο πλαίσιο της

παγκόσμιας ημέρας για το περιβάλλον, καθώς και της δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης

Followgreen - που διοργάνωσε ο Δήμος Κατερίνης παρέλαβαν, μαθητές και εκπαιδευτικοί

Όσο θα υποκύπτεις στον φόβο που χρησιμοποιούν για να σε χειραγωγησουν τόσο τα δεσμά της σκλαβιάς σου θα περισσεύουν..