ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Playstation 4: Γνώρισε την καλύτερη παιχνιδομηχανή του κόσμου

ps4-570

Είσαι έτοιμος να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου;
Το PlayStation 4 είναι μία πραγματικότητα πια στις ΗΠΑ και η Sony μας αποκαλύπτει σε ένα video 9 λεπτών, με την βοήθεια του αντιπροέδρου της Sony Network Entertainment, Έρικ Λέμπελ το UI της συσκευής. Όπως παρουσιάζει το techblog.gr, ο Lempel παρουσιάζει το περιβάλλον χρήσης του PlayStation 4, τα δυναμικά μενού, τα social feeds που λαμβάνουν δεδομένα από τους λογαριασμούς του χρήστη στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, το επανασχεδιασμένο περιβάλλον χρήσης του Playstation store κ.ά.
Επίσης μας δείχνει το PlayStation Plus, και την διασύνδεση του με το cloud (η Sony θα μπορεί να αναβαθμίζει τους τίτλους που έχετε αγοράσει με patches αυτόματα στο παρασκήνιο) ενώ επιπλέον, ο Έρικ Λέμπελ μας δείχνει τις δυνατότητες multitasking της κονσόλας, και πόσο γρήγορα μπορείτε να μεταβείτε από ένα παιχνίδι που κάνατε «pause», στο μενού της κονσόλας για να «τσεκάρετε» τι γίνεται με τους φίλους σας στα social media και να επιστρέψετε πίσω στο παιχνίδι για παράδειγμα.

Όμως η πιο hot κονσόλα είναι γεγονός. Επτά χρόνια μετά το πρώτο PS3 η νέα next-gen κονσόλα έρχεται 10 φορές πιο ισχυρή από τον προκάτοχό της με οκταπύρηνο επεξεργαστή AMD και custom GPU, μνήμη RAM GDDR5 8GB και πλήρως ανανεωμένο χειριστήριο DualShock 4 με touchpad. Με Blu-ray drive και 500GB σκληρό, το PS4 κυκλοφορεί Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου. Το techblog έκανε το unbox και μας το παρουσιάζει.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Πικάντικα, βρώμικα και ερεθιστικά μυστικά που απογειώνουν τα ζώδια ή αλλιώς τι… τα ανάβει!

Πικάντικα, βρώμικα και ερεθιστικά μυστικά που απογειώνουν τα ζώδια ή αλλιώς τι… τα ανάβει!
Πώς θα κατακτήσεις άραγε έναν Ζυγό, ή πώς θα σε προσέξει ένας Κριός; Τι είναι εκείνο που συναρπάζει σεξουαλικά τα ζώδια και ποιά είναι τα φετίχ τους;
Σε όλα τα καυτά αυτά ερωτήματα δίνει απαντήσεις το astrology.gr με λεπτομερείς, «dirty» και πικάντικες πληροφορίες. Μυστικά για ένα επιτυχημένο κρεβάτι, τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό τους, τι τα ανάβει, τι τα ξενερώνει και πολλά άλλα, ανακαλύπτοντας τη σεξουαλικότητά σου καθώς και του προσώπου που σε ενδιαφέρει!
Διαβάστε τι πραγματικά ανάβει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά…
Κριός
Δεδομένου ότι κρύβει μέσα σου το αρχέγονο, συνήθως ο Κριός ευχαριστιέται τις ανεπιτήδευτες και γεμάτες αδρεναλίνη εμπειρίες. Τα πικάντικα αρώματα, οι χτύποι του κρεβατιού στον τοίχο ή τα τριξίματα, το πρωινό σεξ ή το σεξ στο ντους, το τράβηγμα των μαλλιών και η σεξουαλική πάλη με τον παρτενέρ του είναι τα κύρια στοιχεία που μπορούν να τον φτάσουν στην κορύφωση.
Ταύρος
Φτιαγμένος για αισθησιακές εμπειρίες, ο Ταύρος θέλει να έχει όλο το πακέτο σε κάθε ερωτική του συνεύρεση. Απολαμβάνει το πολύ και όμορφο, το καλό φαγητό, το αργό ηδονικό σεξ, τα βαθιά φιλιά, τα δαγκώματα στο λαιμό και φυσικά τη σοκολάτα σε κάθε της χρήση.
Δίδυμοι
Το πιο πολυάσχολο ζώδιο του ζωδιακού είναι σε πλήρη εγρήγορση και το συγκινεί οτιδήποτε κινείται στους δικούς του ρυθμούς. Πέρα από τα πνευματώδη πειράγματα, έχουν κόλλημα με τα χέρια, το στοματικό σεξ, το γρήγορο σεξ, τα κραγιόν, το ανεπαίσθητο γαργάλημα και την χρήση ερωτικών παιχνιδιών.
Καρκίνος
Μπορείτε να προκαλέσετε εγκεφαλικό σε ένα Καρκίνο, αν έχετε κάτι που του ξυπνά το αίσθημα της στοργής. Έχουν την τάση να λατρεύουν τα στήθη, το δέρμα, τις θηλές, τα χάδια στο στομάχι, το πιπίλισμα και να παίζουν ρόλους, ιδιαίτερα οι γυναίκες όπως αεροσυνοδού, νοσοκόμας, καμαριέρας.
Λέων
Η μεγαλοπρέπεια αλλά και κάποιο είδος τελετουργίας στο σεξ μαζί με μια δόση επιδειξιμανίας είναι αυτά που ξυπνάνε το Λέοντα. Λατρεύουν πολύ τα υπονοούμενα στο φλερτ, τα μακριά μαλλιά, το δάγκωμα, τις γρατζουνιές, το σεξ στην παραλία και το στριπτίζ.
Παρθένος
Ένα εργατικό ζώδιο, όπως ο Παρθένος, έχει πολύ στενή σχέση με τη σκληρή δουλειά μέχρι το σημείο της... σκλαβιάς, οπότε εύκολα θα μπορούσε αυτό να μεταφερθεί και στο σεξ εφόσον το δέσιμο ή υποταγή είναι κάτι που απολαμβάνει. Επίσης, τα εσώρουχα από λάτεξ, το μπανιστήρι και ο ρόλος γιατρού/νοσοκόμας.
Ζυγός
Το μέρος του σώματος που συνδέεται συνήθως με το Ζυγό είναι οι γλουτοί. Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι λατρεύουν χάδια, δαγκωνιές, μπατσάκια ή πιασίματα στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και ό, τι έχει να κάνει με εναλλαγή ρόλων στο σεξ μέχρι και το cross-dressing (γυναίκες ντυμένες με αντρικά ρούχα ή εσώρουχα και το ανάποδο).
Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι το κατεξοχήν ζώδιο της νύχτας και σε αυτήν απελευθερώνεται. Η απόλυτη απόλαυση συνήθως επιτυγχάνεται με το δέσιμο των χεριών ή των ματιών καθώς αγαπά το μυστήριο, την αυθεντική μυρωδιά του σώματος, το σεξ μέσα στο νερό, σε σκοτεινά σοκάκια ή πίσω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Τοξότης
Η περιπέτεια και ο Τοξότης πάνε παρέα, οπότε μπορείτε να βάλετε με το νου σας διάφορα. Είναι αυτός που απολαμβάνει περισσότερο το σεξ σε εξωτερικούς χώρους μόνο και μόνο γιατί τον εξιτάρει ο φόβος ότι θα γίνει τσακωτός. Επίσης, επιτραπέζια παιχνίδια με τον ηττημένο να γδύνεται, τύπου strip poker και εσώρουχα που διακρίνονται ελαφρώς πίσω από τα ρούχα.
Αιγόκερως
Αν ένας Αιγόκερως θέλετε να φτάσει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή, τότε πάρτε μια ιδέα τι μπορεί να τον εξιτάρει. Τα ψηλά τακούνια, οι μεγαλύτερης ηλικίας άντρες ή γυναίκες λόγω εμπειρίας, τα προκλητικά εσώρουχα και το σεξ κρυφά στο χώρο εργασίας ή του τύπου «τιμωρία στο άτακτο παιδί».
Υδροχόος
Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο ζώδιο είναι πολύ μπροστά από την εποχή του, ο Υδροχόος πάντα θα λατρεύει ό, τι είναι ασυνήθιστο, απρόβλεπτο ή ας πούμε φουτουριστικό στο σεξ. Ως γνωστόν απολαμβάνει το τηλεφωνικό σεξ ή αυτό στο διαδίκτυο αλλά και το ομαδικό σεξ σαν εμπειρία, τα ερωτικά παιχνίδια, βοηθήματα και τα βρώμικα λόγια.
Ιχθύς
Η λόξα ενός Ιχθύ είναι τα πόδια, οπότε το πιπίλισμα των δαχτύλων είναι μέσα σε αυτά που τον φτιάχνει. Το ίδιο και τα παπούτσια αλλά και μάσκες, χειροπέδες κι ό, τι παραπέμπει σε σαδομαζοχισμό. Επίσης, επειδή η εικόνα είναι αυτή που τους δημιουργεί φαντασιώσεις τους αρέσει πολύ να παρατηρούν το σύντροφό τους να γδύνεται, να τον φωτογραφίζουν ή να τον βιντεοσκοπούν.

Αν ο Νεύτωνας είχε Instagram – Το δημοφιλές μέσο στα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας [εικόνες]

arxaia-gegonota-sto-instagram-570
Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο Νεύτωνας, ο Τρωικός πόλεμος και πολλοί άλλοι πρωταγωνιστούν στο πρότζεκτ που δείχνει το πώς θα παρουσιαζόντουσαν τα μεγάλα γεγονότα της ιστορίας εάν υπήρχαν τα social media.
Τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και πολλοί άνθρωποι τα χρησιμοποιούν και ποστάρουν φωτογραφίες από γεγονότα που είναι σημαντικά γι αυτούς ή και για ολόκληρο τον πλανήτη.
Δύο καλλιτέχνες, ο Γκούστο και ο Γκάβιν Αλάοεν αποφάσισαν να δημιουργήσουν τις δικές τους φωτογραφίες Instagram οι οποίες δείχνουν το πώς θα παρουσιαζόντουσαν κάποια από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα γεγονότα της ιστορίας εάν υπήρχαν τα social media.
Με μία δόση χιούμορ και πολύ φαντασία, οι δύο καλλιτέχνες κατάφεραν να δείξουν τον Αϊνστάιν να ποστάρει φωτογραφία με την θεωρία της σχετικότητας, τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ να ζητάει βοήθεια από τους φίλους του στο Instagram και έναν άνδρα των σπηλαίων να δείχνει τις ζωγραφιές του.
Το συγκεκριμένο πρότζεκτ έχει τίτλο Histagram και αποτελεί ένα σχόλιο και προσδίδουν μία ειρωνική νότα στα μεγάλα γεγονότα της ιστορίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η φωτογραφία που απεικονίζει την Μόνικα Λεβίνσκι και τον Μπίλ Κλίντον και την έχει ανεβάσει η Χίλαρι γράφοντας: «είναι τόσο γλυκιά».

Απίστευτο! Πούλησαν τα δικαιώματα του Εθνικού μας ύμνου σε ιαπωνική εταιρεία!

ethnikos-ymnos-570
Δεν την χωρά ο νους την αποκάλυψη πως οποιοσδήποτε επιθυμεί να «παίζει» τον Εθνικό Ύμνο θα πρέπει να καταβάλλει πνευματικά δικαιώματα σε ιαπωνική εταιρεία!
Το ζήτημα ήρθε στην επιφάνεια όταν πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ διαμαρτυρόμενοι για την ανακατάληψη του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής από τους αστυνομικούς προσπάθησαν να ανεβάσουν στον ιστότοπο τους στο Youtube το δελτίο ειδήσεων το οποίο έκλεινε με τον Εθνικό Ύμνο.Μόλις το βίντεο ανέβηκε, το Youtube έστειλε μια ειδοποίηση σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε είτε να αφαιρεθούν τα ηχητικά τμήματα του βίντεο που έχουν πνευματικά δικαιώματα, είτε να επιτραπεί στο YouTube να παίζει στην αρχή του βίντεο διαφημίσεις, προκειμένου να αποδώσει στον κάτοχο των δικαιωμάτων το ποσό που του αναλογεί.
Και σε σχετικό ερώτημα το YouTube αποκάλυψε ότι τα δικαιώματα του ελληνικού Εθνικού Ύμνου ανήκουν στην εταιρεία διαχείρισης και διανομής μουσικής IODA που πλέον ονομάζεται Orchard.
Ο μουσικός παραγωγός Ακης Εβενης (μέσω κειμένου του στο artXpress) καλεί τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο, να διερευνήσει το θέμα, παραπέμποντάς τον σε όσα συνέβησαν με τον Εθνικό Υμνο της Τουρκίας το 2007, οπότε αποκαλύφθηκε ότι προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τα οποία ανήκουν στη γερμανική εταιρεία GEMA.
Ο νόμος 2121/93 (ΦΕΚ Α' 25/4-3-1993) για την πνευματική ιδιοκτησία, τα συγγενικά δικαιώματα και τα πολιτιστικά θέματα φαίνεται πως αδυνατεί να προστατεύσει τον Εθνικό Υμνο, οπότε η Πολιτεία καλέιται άμεσα να λάβει τα μέτρα της.

Ώρα για Μελέτη – Η Ελεονώρα Μελέτη σου τα μαθαίνει όλα από την αρχή

eleonora-meleti-23-570
Η Ελεονώρα μπήκε μια ωραία πρωία στην τηλεόραση μας από το παράθυρο, κάπου το 2005 και από τότε εδραιώθηκε, εξελίχθηκε και την είδαμε να μετατρέπεται από ένα σεμνό κορίτσι σε μια γυναικάρα ολκής.
Ξέρει 5 γλώσσες, αλλά μιλάει και τη γλώσσα του λιμανιού και του σαλονιού. Είναι το αλητάκι που ψάχνεις, μια δυναμική γυναίκα που ξέρει πότε να κάνει τη γατούλα και πότε την τίγρη. Είναι η γυναίκα που θα σου μάθει όλα τα κουτσομπολιά και το παρασκήνιο, αλλά με την υπόσταση που του πρέπει. Θα σου αποκαλύψει και παραπολιτικά όμως.
Κυριότερα, θα σου μάθει ότι το ξανθό δε σημαίνει απαραίτητα το χαζό και θα σου δοθεί ολοκληρωτικά γιατί είναι κορίτσι για παράφορους έρωτες, πάθη εκτός ορίων και ταυτόχρονα συμβατικών προτύπων και ηρεμίας. Το στήθος της και τα οπίσθιά της είναι τρομερά γυμνασμένα και θα κάνουν όλες τις προηγούμενες και όλες τις επόμενες να μοιάζουν λίγες. 

Οκτώ συλλήψεις την ημέρα πραγματοποιεί η ΕΛΑΣ για χρέη στο Δημόσιο

syllhpsh-xreh-570.jpg
Από την 1η Ιανουαρίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου του 2013, η ΕΛΑΣ συνέλαβε 2.267 άτομα για χρέη στο Δημόσιο και άλλα φορολογικά αδικήματα.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της υπηρεσίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τα χρέη των συλληφθέντων φτάνουν τα 9.226.765.454,33 ευρώ.
Από τον αριθμό των συλληφθέντων προκύπτει ότι οι αστυνομικοί προχωρούσαν σε οκτώ συλλήψεις κάθε μέρα από την αρχή του χρόνου. Ακόμα, την ίδια χρονική περίοδο οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας χειρίστηκαν 365 υποθέσεις οφειλετών του Δημοσίου χωρίς όμως να πραγματοποιήσουν συλλήψεις καθώς οι υπαίτιοι είχαν διευθετήσει τα χρέη τους προς το Δημόσιο.
Επιπλέον, στη Βουλή διαβιβάστηκε έγγραφο από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου ως απάντηση στην αντίστοιχη ερώτηση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, με το οποίο γνωστοποιείται ότι τα συναρμόδια υπουργεία κάνουν αξιολόγηση στα πλαίσια των διοικητικών και ποινικών κυρώσεων για ενδεχόμενες βελτιώσεις.