ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Ο #Λαζόπουλος παρ'όλο που έκανε το #εμβόλιο παραμέρισε τον εγωισμό του και παραδέχτηκε ότι τον κορόιδεψαν.

 


Η τηλεόραση έχει μεγάλη δύναμη και το ξερουν πολύ καλά εκεί στο Μαξίμου, τοσα εκατομμύρια δίνει για αυτο ακριβώς τον σκοπό, από το ‘16 το έχει στήσει όλο αυτό μαζί με τις πλάτες τον συμφερόντων !!

 Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα !! Η τηλεόραση έχει μεγάλη δύναμη και το ξερουν πολύ καλά εκεί στο Μαξίμου, τοσα εκατομμύρια δίνει για αυτο ακριβώς τον σκοπό, από το ‘16 το έχει στήσει όλο αυτό μαζί με τις πλάτες τον συμφερόντων !! 😤😤😤 pic.twitter.com/g3v7FwZsnH

Ποσο αγαπη θέλει.... να είναι πάντα καλά και οι δυό τους…❤️

 


Παρέλυσε ολόκληρη η Γερμανία από τις αγροτικές κινητοποιήσεις - Μια ολόκληρη εβδομάδα θα διαρκέσει η διαμαρτυρία..... ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ

 Σε ολόκληρη τη Γερμανία, οι αγροτικές κινητοποιήσεις μπλοκάρουν τους δρόμους κυκλοφορίας και παραλύουν ολόκληρες περιοχές. Τα σχολεία παραμένουν κλειστά, οι πολιτικοί προειδοποιούν, παίρνουν αποστάσεις ή δείχνουν αλληλεγγύη.

Ξεκίνησε η παγγερμανική εβδομάδα δράσης των αγροτών ενάντια στην αγροτική πολιτική της γερμανικής κυβέρνησης. Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας είχαν ήδη αποκλειστεί σε πολλά ομόσπονδα κρατίδια οι έξοδοι των αυτοκινητοδρόμων. Διαμαρτυρίες έχουν εξαγγελθεί στην ευρύτερη περιοχή του Αμβούργου, της Βρέμης, του Πότσνταμ, του Μαγδεμβούργου και του Χάλε, καθώς και στην περιοχή Ρήνος-Μάιν και στο Σάαρλαντ. Συγκεντρώσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Μόναχο, την Ερφούρτη και το Ράβενσμπουργκ. Η εβδομάδα διαμαρτυριών θα κορυφωθεί με διαδήλωση στο Βερολίνο τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

Τα ναρκωτικά κατακλύζουν τη Silicon Valley – Οι αποκαλύψεις για τον Μασκ και οι ουσίες που «δίνουν δύναμη» στην ελίτ της τεχνολογίας

 Δημοσίευμα της Wall Street Journal αποκαλύπτει πως ιδιωτικά εκφράζονται σοβαρές ανησυχίες από μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Tesla για τη χρήση ναρκωτικών από τον Έλον Μασκ, τα οποία φαίνεται μάλιστα να επηρεάζουν τις επιχειρηματικές αποφάσεις του, αλλά και τις δημόσιες θέσεις του.

Συχνά σε ιδιωτικά πάρτι, όπου οι συμμετέχοντες υπογράφουν συμφωνίες εμπιστευτικότητας ή παραδίδουν τα τηλέφωνά τους για να εισέλθουν, ο Έλον Μασκ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται να καταναλώνει LSD, κοκαΐνη, έκσταση και ψυχεδελικά μανιτάρια. Τα εν λόγω ψυχεδελικά πάρτι, που είναι πολύ διαδεδομένα στη Silicon Valley, διοργανώνονται ακόμη και μέσω μιας υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων που ονομάζεται Signal.

Η χρήση ναρκωτικών έχει αρχίσει να προβληματίζει πολλούς συνεργάτες του και μέλη των διοικητικών συμβουλίων των εταιρειών του, όπως της Tesla, της SpaceX και του X, καθώς ανησυχούν για την ικανότητά του να διοικεί. Αναφέρουν μάλιστα πως σε συγκεκριμένες περιστάσεις, όταν και ελήφθησαν από τον μεγιστάνα της τεχνολογίας κρίσιμες και επίμαχες αποφάσεις, ενδεχομένως να βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών. Πρόσφατα σε μια βιογραφία του, σκιαγραφείται η συχνά ασταθής, επιθετική και εμπρηστική συμπεριφορά του, ενώ ο ίδιος έχει αναφερθεί πολλές φορές στην έλλειψη ύπνου.

Πώς οι μεγάλες φαρμακευτικές προώθησαν τα εμβόλια στον κόσμο – Μέρος 2ο

Πώς δύο "φιλανθρωπικά" ιδρύματα ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προώθηση αυτής της προσέγγισης μέσω ενός παγκόσμιου προγράμματος που θα "ανέτρεπε την τύχη των στάσιμων κατασκευαστών εμβολίων"

Στο πρώτο μέρος, περιγράψαμε το πώς ο αρχικός στόχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να αντιμετωπίσει τις πολλαπλές αιτίες των ανισοτήτων στην υγεία και των ασθενειών – κακές συνθήκες υγιεινής, έλλειψη καθαρού νερού, κακή παροχή τροφίμων, υποσιτισμός – αντικαταστάθηκε από έναν πρωταρχικό στόχο, αυτόν του καθολικού εμβολιασμού.

Σήμερα θα δούμε, πώς δύο “φιλανθρωπικά” ιδρύματα ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προώθηση αυτής της προσέγγισης μέσω ενός παγκόσμιου προγράμματος που θα “ανέτρεπε την τύχη των στάσιμων κατασκευαστών εμβολίων” και πώς οι χώρες πείστηκαν να στοχεύουν αδιακρίτως σε ποσοστά κάλυψης 90% για όλα τα εμβόλια στα εθνικά τους προγράμματα εμβολιασμού.

Στην έκθεση της Unicef για την κατάσταση των παιδιών του κόσμου το 1984, ο γενικός διευθυντής της James Grant μίλησε για το πώς ο αναπτυσσόμενος κόσμος υστερούσε 50 χρόνια σε σχέση με τον βιομηχανικό κόσμο όσον αφορά τα ποσοστά παιδικής θνησιμότητας. Εξηγώντας πώς ο βιομηχανικός κόσμος είχε καταφέρει να μειώσει τα δικά του ποσοστά παιδικής θνησιμότητας, αναγνώρισε ότι “ο κύριος μοχλός αυτού του μεγάλου άλματος προς τα εμπρός ήταν η άνοδος του βιοτικού επιπέδου – καλύτερη τροφή, νερό, στέγαση, υγιεινή, εκπαίδευση και εισόδημα”.

Το «Πολύχρωμο Σχολείο» κάνει φροντιστήρια ΛΟΑΤΚΙσμού στα Δημοτικά σχολεία με τις ευλογίες του υπουργείου (παρά)Παιδείας!

 Σχολείο: Η στρατολόγηση μαθητών και εκπαιδευτικών στο νεοταξικό στρατόπεδο της woke δικτατορίας, συμβαίνει σε όλο και πιο εντατικούς ρυθμούς στα σχολεία μας. Η κουλτούρα της δικαιωματιστικής «αφύπνισης» (woke) δεν είναι τίποτε άλλο από ισοπέδωση της ανηλικότητας μέσω της πρόωρης αφύπνισης των σεξουαλικών ορμών στα παιδιά, και η μύηση τους στις σεξουαλικές παρεκκλίσεις.

Αφού η ελληνική σημαία στα σχολεία και ο εθνικός ύμνος «ενοχλούν», οι μαθητικές παρελάσεις «ενοχλούν» και η προσευχή «ενοχλεί» επίσης, φέρνουν σταδιακά τα υποκατάστατά τους, με μια παρέλαση «υπερήφανης» προπαγάνδας μέσα στις τάξεις και το «εικόνισμα» του ουράνιου τόξου να κοσμεί νοερά τις αίθουσες με όλα τα χρώματα της ανωμαλίας.