ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Γυμνή Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μέσα από ένα καυτό αφιέρωμα με τις καλύτερες φωτογραφίσεις της, αλλά και μερικά σέξι βίντεο...
 

ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ "ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ¨" "ΣΠΑΝΕ" ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ



ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑLPHA ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΙΣΘΑΡΝΟ ΒΕΡΥΚΙΟ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!! ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΤΑΚΑ ΒΕΡΥΚΙΟΥ:"..ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ....ΘΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ..."

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! ΣΑΜΑΡΑΣ:"...ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ... ΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ?"

... ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!! Η ΕΡΤ ΒΓΑΖΕΙ ΩΜΑ ΔΕΛΤΙΑ!! ..ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ... ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ... ΟΣΑ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΖΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ....
 
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2WPNgJVOp

Το νεοφασιστικό κτήνος ζητάει νεκρούς; Θα τους έχει, αλλά θα πουλήσουμε ακριβά το πετσί μας νεοταξικό σκουλήκι! Οι Βάρκιζες τελείωσαν!

Βράβευση Μικτής Ομάδας Παίδων



ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΝΕΟ Δ.Σ

ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.
Σήμερα Κυριακή 16-6-2013 έγιναν οι αρχαιρεσίες στον ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ και εκλογή Νέου Δ.Σ, που έχει ως βάση την ίδια Διοικητική Ομάδα με προσθήκη 4 νέων μελών και αλλαγές αρμοδιοτήτων, με ποιό βασική αυτή του προέδρου, που αναλαμβάνει ο Αντώνης Χατζηκωσταντίνου, με τον μέχρι τώρα Πρόεδρο, να ηγείται των Ακαδημιών, στις οποίες θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα. Ειδικότερα:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΝΕΟ Δ.Σ

ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΠΕΤΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ ΜΙΛΟΥΤΙΝ: ΤΑΜΙΑΣ
ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ ΑΡΗΣ: Ά ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ
ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΛΙΟΣ: ΄Β ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ
ΣΤΡΑΤΖΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: ΜΕΛΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ
ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΤΣΙΛΕΓΓΕΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ   
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ   ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ



HOTEL CRYSTAL AURA








Πώς αντιδρά ο εγκέφαλος σε ένα χωρισμό

Η Xiaomeng (Mona) Xu, μεταδιδακτορική ερευνήτρια στην Ιατρική Σχολή του Warren Alpert στο πανεπιστήμιο Brown και το νοσοκομείο Miriam...
αναφέρει σχετικά με τις αντιδράσεις του εγκεφάλου σε ένα χωρισμό:

Βρίσκεστε στο μέσο ενός χωρισμού και νιώθετε ένα τελείως διαφορετικό άτομο. Ξοδεύετε αρκετό χρόνο επιθυμώντας την παρουσία του/της πρώην σας, ελέγχετε τις ενημερώσεις του προφίλ του/της στο facebook και αναρωτιέστε τι πήγε στραβά. Αυτή η μετάπτωση στα μοτίβα της σκέψης και της συμπεριφοράς σας μπορεί να προκαλείται από νευρικές αλλαγές που συμβαίνουν όταν κάποιος χωρίζει.

Μελέτες σε εγκεφαλικές μαγνητικές τομογραφίες έδειξαν πως όταν κάποιος αντιμετωπίζει την απόρριψη, ακόμα και από έναν ξένο, τότε ενεργοποιούνται κάποιες περιοχές του εγκεφάλου, όπως όταν νιώθουμε φυσικό πόνο. Σε μια μελέτη, η βιολόγος-ανθρωπολόγος Helen Fisher του πανεπιστημίου Rutgers, στρατολόγησε άτομα τα οποία ήταν αρκετά γενναία ώστε να κάθονται ακίνητα μέσα σε έναν μαγνητικό τομογράφο ενώ κοιτούσαν φωτογραφίες του ατόμου που πρόσφατα τους είχε χωρίσει. Οι συμμετέχοντες στο πείραμα έδειξαν αυξημένη εγκεφαλική δραστηριότητα σε διάφορες περιοχές του εγκεφάλου οι οποίες σχετίζονται με την ανταμοιβή, το κίνητρο, τον εθισμό και την ψυχαναγκαστική συμπεριφορά. Αυτή η ανακάλυψη βοηθάει να εξηγηθεί το γιατί παλεύουμε να απαλλαγούμε από τη σκέψη του πρώην συντρόφου μετά το χωρισμό.

Ο θρήνος μπορεί να είναι μέρος της διαδικασίας του χωρισμού. Σε μια μελέτη που αφορούσε πάλι μαγνητική τομογραφία εγκεφάλων, οι ερευνητές ζήτησαν από τις γυναίκες που είχαν χωρίσει πρόσφατα να σκεφτούν τον πρώην τους ενώ βρίσκονταν μέσα σε έναν μαγνητικό τομογράφο. Ανακαλύφθηκαν μοτίβα εγκεφαλικής δραστηριότητας που σχετίζονταν με αισθήματα λύπης, αναμασήματος του παρελθόντος καθώς και χρόνιας κατάθλιψης.

Για κάποια άτομα, η ψυχολογική συντριβή ενός χωρισμού μπορεί να συνεχιστεί μήνες μετά το χωρισμό. Γερμανοί ερευνητές, ερευνώντας μια μικρή ομάδα ατόμων που παρέμενε «κολλημένη» στους πρώην συντρόφους τους ακόμη και έξι μήνες μετά το χωρισμό, εντόπισαν εγκεφαλικά μοτίβα που σχετίζονταν με την κατάθλιψη. Τέτοια μοτίβα έχουν να κάνουν συνήθως με περιορισμένη δραστηριότητα του κροταφικού λοβού καθώς και του πρόσθιου και οπίσθιου φλοιού του εγκεφάλου.

Μολονότι τέτοιες μελέτες δείχνουν ότι ο πόνος του χωρισμού σχετίζεται με την εμμονή και τη θλίψη, τα ευρήματα είναι περιορισμένα. Η γνώση που έχουμε στο αντικείμενο, προέρχεται κυρίως από έρευνες στις οποίες ζητείται από τους συμμετέχοντες να σκεφτούν τον/την πρώην σύντροφό τους, κάτι που πιθανότατα δεν μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, οι μελέτες αφορούν κυρίως στα «θύματα» του χωρισμού και όχι τους «θύτες», ενώ ταυτόχρονα επικεντρώνονται μόνο στη θλίψη και τον ψυχικό πόνο που νιώθει κάποιος μετά το χωρισμό. Ευτυχώς για πολύ κόσμο όμως, τα αρνητικά αυτά συναισθήματα σταδιακά αμβλύνονται και η ζωή συνεχίζεται. Για άλλους το σοκ του χωρισμού μπορεί να έχει ακόμα και θετικό αντίκτυπο, επιτρέποντας σε ένα άτομο να φύγει από μια προβληματική σχέση και να μπορέσει να ερωτευτεί ξανά.

Οι άνδρες φταίνε για την εμμηνόπαυση των γυναικών

Γυναικεία εμμηνόπαυση. Μια δύσκολη περίοδος στη ζωή της γυναίκας με πολλές ορμονικές διαταραχές, όπως εξάψεις, εφίδρωση, αϋπνίες και άλλα.



Ποια είναι η αιτία για όλα αυτά; Οι άνδρες ! Αυτό αποφαίνεται νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση PLoS Computational Biology.

«Η σεξουαλική επιλογή των ανδρών, τα ανδρικά σεξουαλικά ένστικτα, υπήρξαν καταλυτικός παράγοντας στις σεξουαλικές επιλογές του ανθρώπινου είδους», αναφέρει στο Discovery News, ο Rama Singh, εκ των συντακτών της μελέτης. Και προσθέτει πως, αν οι άνδρες δεν εκδήλωναν προτίμηση για τις νεότερες γυναίκες, τότε «οι γυναίκες θα αναπαράγονταν όπως οι άνδρες σε όλη τους τη ζωή».

Ωστόσο, αν και δεν είναι αναπαραγωγικές, οι γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση είναι «προγραμματισμένες» να ζουν πολλά χρόνια. Το φαινόμενο αυτό δεν εμφανίζεται μόνο στους ανθρώπους, αλλά και σε άλλα θηλαστικά, όπως οι όρκες.

Την Σαλαγκούδη που δεν μπορούσε να πει ούτε "καλημέρα" ποιoς τη διόρισε με 3500 € το μήνα;

Δριμεία επίθεση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, εξαπέλυσε ο πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ, Γιώργος Κογιάννης 

Με απανωτές ρητορικές ερωτήσεις ο κ. Κογιάννης εξαπέλυσε βολές κατά του κ. Κεδίκογλου. "Ποιος έβαλε τον Λιάτσο στην ΕΡΤ"...."Ποιος διόρισε την Ανθή Σαλαγκούδη με 3.500 ευρώ το μήνα;", συνεχίζει.

Ιδού τα tweets...

Tweets

  1. Σίμο Κεδ ποιός σπούδασε με λεφτά του ΠΑΣΟΚ στη Μόσχα και της ΕΡΤ στο CNN; Κρατικοδίαιτος, δηλαδη;.. ΕΣΥ!...
  2. Τα γράφω μήνες, αλλά ποιός ακούει;.. “: ωραίος ο Κεδίκογλου.Εδενε κ έλυνε εκει ε;;:”
  3. Σίμο Κεδ ποιός διόρισε έναν γυμναστή ως διευθυντή στην ΕΡΤ;.. ΕΣΥ!!... Ξυπνήστεεε...
  4. Εχεις δικιο! Μόνον επι ημερών μας μπήκαμε διευθυντές απ το μαγαζί και το φτάσαμε πρώτο κανάλι στις εκλογές. Και μας φάγαν...
  5. Για να ξέρεις τι ψήφιζες αγαπητή μου!.“: Έτσι, βγάλτε τα σκατά της να ξέρουν όλοι τι πλήρωναν
  6. Σίμο Κεδ γιατί η ΕΡΤ χάνει εκατοντάδες χιλιάδες απ τη διανομή του σήματος στην αμερική; Ποιός ξέρει γιατί; ΕΣΥ!..
  7. Σίμο Κεδ ποιός κάλυπτε το πάρτυ με τις εξωτερικές παραγωγές και τις πλαστοπτοσωπείες αρχισυντακτών απ όσους διόρισες στη διοίκηση; ΕΣΥ!..
  8. Σίμο Κεδ οταν περνούσε ο Νίκος Σίμος απο τη βουλη ως Δ/σ της ΕΡΤ ποιός του είπε: πρώτη απόφαση θα φας τον Κογιάννη απο διευθ ειδήσεων; ΕΣΥ!
  9. Τα λέω και τα εχω γραψει. Protagon και tvxs.. “: και γιατί δεν το λέγατε νωρίτερα;;”
  10. Σίμο Κεδ ποιός διόρισε το στρατό των συμβούλων και παρασυμβούλων τον τελευταιο χρόνο στην ΕΡΤ με 1 εκατ το χρονο κόστος; ΕΣΥ! Ξυπνήστεεε...
  11. Σίμο Κεδ ποιός έφαγε χαστούκι στο διάδρομο της ΕΡΤ απ τον μακαρίτη Πριμ γιατι ήταν ανεπίδεκτος μαθήσεως;.. ΕΣΥ!...
  12. Τα σωματεία μας!!.. “: Εδώ ποιός θέλει περσότερες κλωτσές ? ))”
  13. Ο κ ΤΙΠΟΤΑ!!.. “: Ποιόοοοος
  14. Σίμο Κεδ ποιός πήγε με έξοδα της ΕΡΤ για μετεκπαιδευση στο CNN; ΕΣΥ!!!.. Και επιστρέφοντας πήγες συμπαρουσιαστής της Κορομηλά στο Μεγκα..
  15. Σίμο Κεδ όταν όλοι είμαστε διμηνήτες συμβασιούχοι ποιός με παρέμβαση του πατέρα του υπέγραψε συμβαση αορίστου χρόνου στην ΕΡΤ; ΕΣΥ! Ξυπνήστε
  16. Σίμο Κεδ ποιοί έριξαν στα τάρταρα την τηλεθέαση που ειχε η ΕΡΤ όταν εδωσες εντολή να μας ξηλώσουν; Αυτοί που διόρισες ΕΣΥ!!.. Ξυπνήστεεε...
  17. Σίμο Καδ ποιοί διοικούσαν την ΕΡΤ τώρα που δήθεν καταγγέλεις αδιαφάνεια;... Αυτοί που διόρισες ΕΣΥ,.. Ξυπνήστεεε...
  18. Σίμο Κεδ την Ανθή Σαλ. που δεν μπορούσε να πεί ούτε το "καλημέρα" ποιός τη διόρισε με 3500 € το μήνα; ΕΣΥ!!.. Ξυπνήστεεε...
  19. Σίμο Κεδ. τον Λιάτσο ποιός τον έβαλε στην ΕΡΤ για να τη μετατρέψει σε Πετρούλα TV;;.. ΕΣΥ!!.. Ξυπνήστε...
  20. Σίμο Κεδ τη Ματίνα Ρέτσα ποιός την έβαλε στην ΕΡΤ με 4000 το μήνα και την έχεις να σηκώνει τα τηλεφωνα στο γραφείο σου;.. Ξυπνήστε!!!...