ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Αυτή είναι η σεξουαλική ζωή των παντρεμένων!


Μια πρόσφατη έρευνα φώτισε τη σεξουαλική ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν υπάρχει συμφωνία χαρακτήρων στο σεξ αλλά ούτε και ... ειλικρίνεια.  Πάρτε μια γεύση...
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
1. Η έρευνα έδειξε ότι το 68% των ανδρών παντρεύονται την γυναίκα με την οποία είχαν το καλύτερο σεξ. Αντίθετα, μόλις το 45% των γυναικών επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.
2. Σε ερώτηση με πόσους πριν από εμάς είχε ο/η συντροφός μας,  σεξουαλικές περιπτύξεις, η έρευνα πάντως έδειξε ότι η πιο κοινή απάντηση των ανδρών είναι από 6 έως 10 . Οι γυναίκες προτίμησαν την πιο σεμνή γκάμα των 2 έως 5. Επίσης υπάρχει ένα 19% των ερωτηθέντων και των δυο φύλων που δήλωσε ότι είχαν μόνο μια σεξουαλική εμπειρία πριν το γάμο!
3. Μόλις το 61% των γυναικών δηλώνουν ικανοποιημένες από την ερωτική, συζυγική ζωή του. Αντίστοιχα, το 55% υποστηρίζει ότι οι άνδρες τους δεν απολαμβάνουν το συζυγικό σεξ αλλά το 79% των ανδρών τις διαψεύδει δηλώνοντας ικανοποιημένοι από το συζυγικό σεξ.
4.  Το 42% μας θέλει πιο δραστήριες, να δίνουμε εμείς το σήμα για να αρχίσει το παιχνίδι. Το 41% επιθυμεί στοματικό έρωτα με τον πρωκτικό να ακολουθεί σε ποσοστό 30%.
5. Οι γυναίκες πάλι θέλουν περισσότερα προκαταρκτικά, σε ποσοστό 35%. Το 32% αποδεικνύεται ρομαντικό επιθυμώντας γλυκά λόγια, με το πιο ρεαλιστικό 28% να ζητά μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ και το 22% να τολμά να επαναφέρει το στοματικό σεξ.
6. Οι άνδρες απατάνε πιο εύκολα ή πιο εύκολα τους ανακαλύπτουμε; Μάλλον και τα δυο ισχύουν. Η έρευνα πάντως έδειξε ότι το 28% των ανδρών παραδέχεται ευθαρσώς ότι έχει κερατώσει, σε αντίθεση με τις γυναίκες που περιορίζονται στο 13%. Επιπλέον, το 21% των ανδρών θα απατούσε τη σύζυγο του με μια διάσημη και το 20% με μια φίλη της γυναίκας του. Οι γυναίκες προτιμούν μια παλιά τους σχέση, 39%, ενώ το 24% δεν θα έλεγε όχι σε ένα ευκαιριακό σεξ.
Έτσι για να μην έχουμε αυταπάτες για τους παντρεμένους...

Τι ακριβώς συνέβη σήμερα στη Ρωσία με τον μετεωρίτη;



Η εφημερίδα Guardian έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις, σχετικά με τα ερωτήματα που προέκυψαν. 
Δεν άφησε μόνο εκατοντάδες τραυματίες. Άφησε και πολλά ερωτήματα. Γιατί συνέβη; Γιατί δεν το είχαμε προβλέψει; Θα ξανασυμβεί; Κινδυνεύουμε; Η εφημερίδα απαντά στις δέκα πιο βασικές ερωτήσεις που έφερε μαζί του ο μετεωρίτης.
Τι ήταν αυτό που έπληξε τη Ρωσία την Παρασκευή το πρωί;
Ένας διαστημικός βράχος, που η Ρωσική Ακαδημία Επιστημών εκτιμά ότι ζύγιζε περίπου 10 τόνους. Βίντεο δείχνουν ένα φωτεινό ίχνος να σκίζει τον ουρανό, το οποίο αποτελεί το αντικείμενο που ανεφλέγη καθώς εισήλθε στην ατμόσφαιρα της Γης. Ο βράχος χτύπησε την ατμόσφαιρα με μία ταχύτητα τουλάχιστον 54.000 χλμ/ώρα, συμπιέζοντας τον αέρα στην πορεία του και θερμαίνοντάς τον κατά χιλιάδες βαθμούς, το οποίο εκπέμπει φως. Η απότομη συμπίεση του αέρα δημιουργεί ένα κρουστικό κύμα, το οποίο ακούγεται σαν μια ηχητική έκρηξη σε πολλά από τα βίντεο.
Ήταν ένας μετεωρίτης ή ένα ντους μετεωριτών;
Τα πλάνα δείχνουν καθαρά ένα και μόνο αντικείμενο κατά μήκος του ουρανού, αλλά πιστεύεται ότι ο μετεωρίτης έσπασε περίπου 30 με 50 χιλιόμετρα πάνω από το έδαφος. Ορισμένα βίντεο δείχνουν μια ξαφνική λάμψη καθώς το σώμα κατακερματιζόταν κατά τη διάρκεια της πύρινης διέλευσής του από την ατμόσφαιρα.
Πόσο σπάνιο είναι αυτό το φαινόμενο;
Περίπου 40.000 τόνοι διαστημικών βράχων πέφτουν στη Γη κάθε χρόνο, ως επί το πλείστον με τη μορφή σκόνης και σχετικά μικρών μετεωριτών. Η τελευταία φορά που κάτι μεγαλύτερο χτύπησε τη Γη ήταν το 1908, όταν ένας αστεροειδής περίπου 50 μέτρων εξερράγη στον αέρα πάνω από την περιοχή της Τουνγκούσκα στη Σιβηρία ισοπεδώνοντας δάση σε μια έκταση εκατοντάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων. Το συμβάν της Παρασκευή ήταν ένα μικρό κλάσμα αυτού του μεγέθους. Κάτι ανάλογο συμβαίνει περίπου κάθε δεκαετία, αλλά συνήθως λαμβάνει χώρα σε ακατοίκητες περιοχές.

Έχει ποτέ σκοτωθεί κανείς από μετεωρίτη;
Καμία καταγραφή θανάτου από πτώση μετεωρίτη δεν έχει γίνει στο παρελθόν. Υπάρχουν ιστορίες ενός σκύλου που σκοτώθηκε στην Αίγυπτο το 1911 και ενός αγοριού που χτυπήθηκε χωρίς όμως να τραυματιστεί σοβαρά στην Ουγκάντα το 1992. Το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας της Γης δεν κατοικείται από τον άνθρωπο, επομένως οι μετεωρίτες πέφτουν συνήθως σε έρημες περιοχές ή σε ωκεανούς.

Τι διαφορά έχει ένας αστεροειδής, ένα μετέωρο, ένας μετεωρίτης και ένα μετεωροειδές;
Οι αστρονόμοι λατρεύουν τους ορισμούς τους. Μετεωροειδές λέγεται οτιδήποτε σε τροχιά γύρω από τον ήλιο, που είναι μικρότερο από 10 μέτρα. Γίνεται αστεροειδής όταν ξεπερνά αυτό το μέγεθος και φτάνει μέχρι περίπου τα 1.000 χιλιόμετρα. Το μετέωρο είναι ένας κόκκος σκόνης που φλέγεται στην ατμόσφαιρα δημιουργώντας ένα πεφταστέρι. Ο μετεωρίτης είναι ένα μεγαλύτερο κομμάτι, από βότσαλο ως μέγεθος ογκόλιθου, που επιβιώνει μέχρι να χτυπήσει την επιφάνεια της Γης.
Αυτοί οι ορισμοί αυτοί είναι ασαφείς, ωστόσο. Σχεδόν όλοι φαίνονται να χρησιμοποιούν τη λέξη «μετέωρο» για να περιγράψουν το αντικείμενο που έπληξε τη Ρωσία. Ο... Σον Κόνερι φταίει γι' αυτό. Στα 1979 πρωταγωνίστησε σε μια ταινία καταστροφής με θέμα έναν αστεροειδή που επρόκειτο να χτυπήσει τη Γη. Η ταινία είχε τον τίτλο «Meteor».

Γιατί δεν το είχαμε προβλέψει;
Ο ρωσικός μετεωρίτης χτύπησε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το έντονο φως του ήλιου κάλυψε την προσέγγισή του, όπως ακριβώς ένας πιλότος μαχητικού αεροσκάφους χρησιμοποιεί τον ήλιο για να τυφλώσει τον εχθρό κατά την επίθεση. Θα μπορούσαν να υπάρχουν χιλιάδες αστεροειδείς που τίθενται σε τροχιά πιο κοντά στον ήλιο απ' ό,τι στη Γη, πλησιάζοντας τον πλανήτη μας μόνο περιστασιακά και πάντα «απέξω από τον ήλιο». Είναι πρακτικά αδύνατο να εντοπιστούν από τη Γη, επειδή πάντα καλύπτονται από το φως της ημέρας. Μόνο ένα διαστημικό τηλεσκόπιο θα μπορούσε να τα δει τα αποτελεσματικά. Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος Gaia θα βοηθήσει να ανακαλύψουμε περισσότερους από αυτούς τους αστεροειδείς.

Έχει σχέση με τον αστεροειδή που θα περάσει πολύ κοντά στη Γη την Παρασκευή το βράδυ;
Όχι, τόσο η Βασιλική Αστρονομική Εταιρεία του Λονδίνου όσο και η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία στο Ντάρμσταντ της Γερμανίας, λένε ότι η πτώση του μετεωρίτη την Παρασκευή το πρωί είναι άσχετη με την προσέγγιση του διαστημικού βράχου DA14 2012, ο οποίος θα περάσει εξαιρετικά κοντά από τη Γη το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με το πρόγραμμα Παρατήρησης Αντικειμένων Κοντά στη Γη της NASA, ένας αστεροειδής σαν τον 2012 DA14 πετάει τόσο κοντά κατά μέσο όρο μόλις μία φορά κάθε 40 χρόνια, αν και θα εξακολουθεί να είναι περίπου 17.100 μίλια πάνω από τα κεφάλια μας. Παρ 'όλα αυτά, αυτό σημαίνει πιο κοντά στη Γη απ' ό,τι πολλοί τεχνητοί δορυφόροι.

Τι κάνουμε αν εντοπίσουμε κάτι μεγάλο να κατευθύνεται προς τη Γη;
Μια νεοσυσταθείσα ομάδα εργασίας της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για τις Ειρηνικές Χρήσεις του Διαστήματος θα κληθεί να συνεδριάσει. Γνωστή ως η συμβουλευτική ομάδα που σχεδιάζει διαστημική αποστολή, απαρτίζεται από επιστήμονες από τη NASA, από την Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία και άλλες διαστημικές υπηρεσίες του κόσμου. Η ομάδα θα ανταποκριθεί άμεσα στην παροχή συμβουλών σχετικά με την καλύτερη στρατηγική για την αντιμετώπιση του αστεροειδή. Επίσης, θα παρέχει συμβουλές σχετικά με το ποιος έχει την τεχνογνωσία για την κατασκευή των διαφόρων τμημάτων του αναγκαίου διαστημικού σκάφους, καθώς και για το ποιος πρέπει να πληρώσει γι' αυτό. Στη συνέχεια η απόφαση θα περάσει στα χέρια των πολιτικών.

Υπάρχουν περιοχές στη Γη που κινδυνεύουν περισσότερο από άλλες;
Όχι. Εισερχόμενοι αστεροειδείς και μετεωρίτες μπορεί να έρθουν από οποιαδήποτε κατεύθυνση. Επιπλέον, η Γη περιστρέφεται μια φορά την ημέρα, εκθέτοντας κάθε ημισφαίριο σε όλες τις κατευθύνσεις του διαστήματος.

Η σύγκρουση της Παρασκευής θα έχει άλλες συνέπειες;
Η σύγκρουση της Παρασκευής σίγουρα δεν ήταν αρκετή για να βγάλει τη Γη από τον άξονά της, ούτε να θέσει σε κίνδυνο τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα. Το ωστικό κύμα ήταν συμπιεσμένος αέρας και όχι ηλεκτρομαγνητικός παλμός (EMP) που δημιουργήθηκε από πυρηνικά όπλα και ηλιακές εκλάμψεις. Ούτε υπάρχει κανένας πραγματικός κίνδυνος για θανάσιμους εξωγήινους ιούς. Μετεωρίτες πέφτουν στη Γη όλη την ώρα – κανείς δεν μας έχει φέρει μέχρι στιγμής διαστημικά μικρόβια. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν θεωρίες ότι μικρόβια θα μπορούσαν να προσδεθούν σε διαστημικούς βράχους, δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι αυτό είναι ένα ευρέως διαδεδομένο φαινόμενο.
Πηγή: Guardian

Κυβέρνηση – ΕΕ: 500άρικο μισθός; Πάρα πολλά είναι!




ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ
Αλίμονο στους εργαζομένους, καθώς η κυβέρνηση θα αποφασίζει και θα αλλάζει μόνη της τον κατώτατο μισθό από εδώ και πέρα
Ψεύτες, αδίστακτοι ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες είναι οι υπουργοί που κατ’ εντολήν του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά βγήκαν προχθές και χθες να διαψεύσουν τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γιώργο Μέργο, ο οποίος μιλώντας τη Δευτέρα στην Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών υπαινίχθηκε σαφώς ότι το 2014 θα μειωθεί περαιτέρω ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα.
Ο ίδιος ο αρμόδιος επίτροπος της ΕΕ Ολι Ρεν εξευτέλισε χθες τη συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ δηλώνοντας χωρίς περιστροφές ότι από το 2014 θα αλλάξει ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα γιατί αυτό προβλέπει το Μνημόνιο που έχουν συνυπογράψει οι κυβερνώντες τη χώρα μας. Ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα «παραμένει ακόμη σε υψηλά επίπεδα» δήλωσε ο γγ του υπουργείου Οικονομικών. «Υψηλά επίπεδα» σε σχέση με ποια χώρα; Υπενθυμίζεται ότι ο κατώτατος μισθός στη χώρα μας, μετά τη δραματική μείωση που υπέστη το 2012 με πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, έπεσε από τα 751 ευρώ στα 586 ευρώ μεικτά (δηλαδή γύρω στα 490 ευρώ καθαρά) υφιστάμενος μείωση 22%. Για τους νέους κάτω των 25 ετών, μάλιστα, έπεσε κατά 32% στα 511 ευρώ μεικτά. Με ποια κράτη, λοιπόν, συγκρίνει η κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη τον κατώτατο μισθό στην Ελλάδα και τον βρίσκει να «παραμένει ακόμη σε υψηλά επίπεδα»; Σίγουρα όχι πάντως με τις χώρες της παλιάς «ΕΕ των 15», με την οποία συνηθίζουμε να κάνουμε τις συγκρίσεις. Από τα πρώτα 15 κράτη της ΕΕ, μόνο η Πορτογαλία έχει κατώτατο μισθό χαμηλότερο κατά ένα εικοσάρικο τον μήνα από την Ελλάδα – 586 οι Ελληνες, 566 οι Πορτογάλοι.
Οι τρίτοι από το τέλος Ισπανοί υπερβαίνουν οριακά τον κατώτατο μισθό που είχε η Ελλάδα πριν από την καταβαράθρωσή του και παίρνουν έτσι σχεδόν δύο κατοστάρικα περισσότερο από τους Ελληνες – 753 ευρώ για την ακρίβεια. Η απόλυτη ξεφτίλα είναι ότι ακόμη και η… Σλοβενία, αυτό το κομμάτι της πρώην Γιουγκοσλαβίας που μπήκε στην ΕΕ το 2004 και στην Ευρωζώνη το 2007, έχει κατώτατο μισθό 763 ευρώ! Εκεί όμως που σου ‘ρχεται ταμπλάς είναι όταν μαθαίνεις ότι στην Ιρλανδία, τη χρεοκοπημένη λόγω των τραπεζών της χώρας που βρίσκεται κι αυτή υπό καθεστώς Μνημονίου, ο κατώτατος μισθός είναι… 1.462 ευρώ! Ναι, 1.462 ευρώ, περισσότερα δηλαδή από τα 1.430 ευρώ της Γαλλίας ή τα 1.456 της Ολλανδίας και πολύ περισσότερα από τα 1.244 της Βρετανίας! Υπάρχουν όμως κράτη στην Ευρώπη με τα οποία μας συγκρίνει ο εντιμότατος Γεώργιος Μέργος, τα οποία έχουν όντως χαμηλότερους κατώτατους μισθούς και στα οποία προφανώς μας κατατάσσει η κυβέρνηση Σαμαρά και υπολοίπων, δικαιολογώντας πραγματικά τον ισχυρισμό ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα «παραμένει ακόμη σε υψηλά επίπεδα».
Φυσικά και τα 586 ευρώ μεικτά της Ελλάδας είναι περισσότερα από τα 353 ευρώ της Πολωνίας, τα 289 της Λιθουανίας – πόσω μάλλον από τα… 158,5 ευρώ της Βουλγαρίας και τα 157 της Ρουμανίας!!! «Παραλήδες» είναι οι Ελληνες που αμείβονται με τον κατώτατο μισθό σε σχέση με τους Λιθουανούς και τους Βούλγαρους. Κι ας λέει ό,τι θέλει το Ινστιτούτο Ερευνών της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, το οποίο συνυπολογίζοντας και τις απάνθρωπες φορολογικές επιβαρύνσεις κατέληξε στο ότι μέχρι το τέλος του 2013 οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι θα έχουν απολέσει στη διάρκεια της τετραετίας της κρίσης το… 50% (!) του εισοδήματός τους, με αποτέλεσμα στο τέλος αυτού του χρόνου 3.900.000 Ελληνες να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Αν μάλιστα συγκρίνουμε τον ελληνικό κατώτατο μισθό με τις αμοιβές στην Μπουρκίνα Φάσο, στο Ναούρου, στη Μιανμάρ ή στο Μπανγκλαντές, τότε οδηγούμαστε αβίαστα στο συμπέρασμα ότι οι Ελληνες είναι… ζάπλουτοι και καθόλου ανταγωνιστικοί προς τις προαναφερθείσες χώρες – γίγαντες της παγκόσμιας οικονομίας!
Πέρα όμως από τα πικρόχολα σχόλια και τις εξυπνάδες, η τραγωδία των Ελλήνων εργαζομένων συνίσταται στο ότι από φέτος τον κατώτατο μισθό θα τον ορίζει και θα τον αλλάζει όποια στιγμή θέλει η κυβέρνηση, χωρίς τη συμφωνία των κοινωνικών εταίρων και την υπογραφή εθνικής συλλογικής σύμβασης εργασίας. Σε αντίθεση με τις επικρίσεις που δέχθηκε ο γγ του υπουργείου Οικονομικών, εμείς αντιθέτως υποστηρίζουμε την άποψη ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να του είναι ευγνώμονες γιατί τους άνοιξε τα μάτια – και δεν το γράφουμε ειρωνικά αυτόΑποκάλυψε αυτό που οι πολιτικοί της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ προσπαθούν να κρύψουν για το μέλλον που ετοιμάζουν στον λαό μας, τον οποίον κατατάσσουν οικονομικά στους εξαθλιωμένους λαούς των Βαλκανίων και των χωρών του πρώην «υπαρκτού σοσιαλισμού». Τίναξε στον αέρα ο Γ. Μέργος όλα τα παραμύθια περί «ανάπτυξης». Κατέστησε σαφές ότι στην «ανάπτυξη» του Σαμαρά και του Βενιζέλου, οι Ελληνες θα παίρνουν μισθούς 300-400 ευρώ και πολλά τους είναι!


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2L0IVlsa8

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Βουλευτες της ΝΔ ότι δεν προσήλθαν στη συνεδρίαση της προανακριτικής για τη Λίστα Λαγκάρν


Ζωή Κωνσταντοπούλου, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- μέλος προανακριτικής επιτροπής


Με αιχμές προς συναδέλφους της από τη ΝΔ ότι δεν προσήλθαν στη συνεδρίαση της προανακριτικής για τη Λίστα Λαγκάρντ, απάντησε μέσα από τον Αlpha 989 η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι αποχώρησαν οι υπόλοιποι βουλευτές από την αίθουσα, μόλις πήρε τον λόγο.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε «διάθεση υπόθαλψης των υπευθύνων, από μέλη της επιτροπής, τα οποία παρεμποδίζουν στρατηγικά τη διαδικασία».

«Είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλλουμε στην αποκάλυψη της αλήθειας στην προανακριτική επιτροπή. Έχουμε πολύ σημαντικές αποκαλύψεις στη διαδικασία, πτυχές της υπόθεσης που δεν ήταν γνωστές», πρόσθεσε.

Καταλόγισε στην κυβέρνηση αυταρχισμό, αναφορικά με την επέμβαση των ΜΑΤ στη διαμαρτυρία στο γραφείο του Γιώργου Μέργου.

«Δεν άκουσα την ομόφωνη καταδίκη του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της αστυνομίας για τη χτεσινή επίθεση στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και στους δυο βουλευτές μας. Η παράσταση διαμαρτυρίας δε μπορεί να χαρακτηρίζεται εισβολή, αν είναι ένα ιδιωτικό γραφείο. Γιατί υπήρχαν ΜΑΤ;»ανέφερε χαρακτηριστικά.



1.144 πολίτες είπαν ΟΧΙ! Η διαμαρτυρία συνεχίζεται!



Πολίτες, πείτε ΟΧΙ!
Οποιοσδήποτε ιδιώτης "επενδυτής" που ενοχλείται από κάποιο νέο νόμο για την προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων, του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας κλπ θα μπορεί να ζητάει την κατάργησή του.
Σήμερα, Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013, στάλθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας η δεύτερη επιστολή διαμαρτυρίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο τη διαγραφή της ρήτρας προστασίας επενδυτών (investor-state arbitration clause).
Η επιστολή συνοδεύτηκε από τα ονόματα 1.144 πολιτών τα οποία κατάθεσαν την ψηφιακή τους υπογραφή (μέχρι και την ψήφο με κωδ. αριθμ. 4030, 15.02.2013 ώρα 17:19:26).
Αποδέκτες της επιστολής ήταν 836 πολιτικά πρόσωπα (ευρωβουλευτές, επίτροποι, υπουργοί εξωτερικών και οι αρχηγοί των κρατών της Ε.Ε.).
Η συγκέντρωση των ψηφιακών υπογραφών συνεχίζεται εδώ!
Υπογράψτε το κείμενο διαμαρτυρίας ενάντια στην εμπορική συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Καναδά, που ανοίγει δρόμους σε εταιρείες (όπως η καναδική εξορυκτική "Eldorado Gold", αλλά και η "Αυτονινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε") ώστε να προσβάλουν την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Αυτό σημαίνει πως οποιοσδήποτε ιδιώτης "επενδυτής" που ενοχλείται από κάποιο νέο νόμο για την προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων, του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας κλπ θα μπορεί να ζητάει την κατάργησή του.

Καζάνι που βράζει το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας (ΚΟΧ) στην Πιερία από τη μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του προγράμματος εδώ και δυόμιση μήνες

Μόνο το blog μας  είχε τονίσει τους άθλιους όρους των συμβάσεων που υπέγραφαν οι εργαζόμενοι πριν δυόμιση μήνες και δυστυχώς αποδεικνύετε στην πράξη. 




Λιοντάρια προκαλούν… μποτιλιάρισμα!



Οι εικόνες που βλέπετε είναι από τους δρόμους στο Ναϊρόμπι της Κένυας όπου παρατηρήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, υπαίτιοι του οποίου ήταν δύο κατά τα άλλα συμπαθή λιοντάρια.Σε ώρα αιχμής, οι οδηγοί αναγκάστηκαν να παραμείνουν ακινητοποιημένοι στα οχήματά τους, πολλοί από αυτούς… υπερτρομοκρατημένοι, καθώς δύο λιοντάρια που έφυγαν για λίγο από το πάρκο έκαναν αμέριμνα τις βόλτες τους στο οδόστρωμα προκαλώντας πανικό!

Ένας από τους άτυχους οδηγούς που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού φωτογράφισε τα λιοντάρια και οι εικόνες του έκαναν το γύρο του κόσμου. «Τα λιοντάρια έδειχναν ήρεμα και προσπαθούσαν και αυτά μαζί με εμεάς να καταλάβουν τι συνέβαινε. Κινούνταν αμέριμνα στο δρόμο προκαλώντας ρίγη τρόμου στο πέρασμά τους. Αφού έκαναν μερικές βόλτες γύρισαν εντέλει μόνα τους στο πάρκο», λέει ο «φωτογράφος» Gareth Jones για την περιπέτειά του.








Ξεπέρασε τα 25 δισ. τραγούδια πωλήσεις το iTunes store


Η Apple ανακοίνωσε ότι έχει πουλήσει πάνω από 25 δισ. τραγούδια μέσα από το iTunes store, από την έναρξη της...λειτουργίας του το 2003, θέτοντας έτσι ένα νέο ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον Eddy Cue, Ανώτερο Αντιπρόεδρο Διαδικτυακού Λογισμικού και Υπηρεσιών της Apple, αυτό μεταφράζεται ως "πάνω από 15.000 downloads ανά λεπτό", από έναν κατάλογο 26 εκατομμυρίων τραγουδιών, διαθέσιμων σε 119 χώρες.

Η Apple απένειμε στον τυχερό downloader, τον Γερμανό Phillip Lupke, ο οποίος κατέβασε το κομμάτι "υπ' αριθμόν 25 δισ." μια δωροκάρτα αξίας €10.000.

Τον περασμένο μήνα, η Apple είχε αναφέρει ότι συνολικά καταγράφηκαν πάνω από 40 δισεκατομμύρια downloads εφαρμογών από το App Store της. Η εταιρεία ανέφερε ότι 20 δισ. από αυτά πραγματοποιήθηκαν μόνο το 2012, σε ένα σύνολο πάνω των 500 εκατομμυρίων λογαριασμών πελατών.
e-pcmag.gr

Κοκίτης: Τι να προσέξετε για το παιδί


από Έλενα Μπούλια
Ο κοκίτης είναι οξεία μικροβιακή λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος και οφείλεται στο αιμόφιλο βακτήριο του κοκίτη (Bordetella pertussis).
Προσβάλλει τα τοιχώματα των αεροφόρων οδών και των πνευμόνων και, παρόλο που προσβάλει κυρίως βρέφη και παιδιά, τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται συχνά και σε ενήλικες.

Πώς εκδηλώνεται

Η νόσος εμφανίζεται σε τρία στάδια. Στο πρώτο, το οποίο διαρκεί 1-2 εβδομάδες, ο ασθενής έχει καταρροϊκά φαινόμενα και άτυπο ερεθιστικό ξηρό βήχα, αρχικά νυκτερινό.

Στη συνέχεια εξελίσσεται το παροξυσμικό στάδιο, το οποίο διαρκεί έως έξι εβδομάδες. Ο βήχας γίνεται εντονότερος, με έντονα ξεσπάσματα (παροξυσμούς) που μπορεί να φτάσουν και τις 15 φορές ανά 24ωρο. Χαρακτηριστικά, μετά από μεγάλη εισπνοή επέρχονται, κατά την εκπνοή, πολλά βηχικά ξεσπάσματα και ακολουθεί βαθιά, συριγμώδης εισπνοή. Συχνά, τα επεισόδια βήχα τελειώνουν με εμετό.

Τέλος, το στάδιο της αποδρομής της νόσου διαρκεί έως τρεις εβδομάδες. Οι παροξυσμοί γίνονται ηπιότεροι και αραιότεροι και τελικά σταματούν. Αν εμφανιστεί πυρετός με τον κοκίτη, αυτός θα είναι ήπιος.

Είναι πολύ σημαντικό, το άτομο που θα νοσήσει από κοκίτη να τεθεί σε καραντίνα, προκειμένου να μη μεταδώσει το μικρόβιο με τον βήχα ή το φτέρνισμά του.

Οι επιπλοκές

Ο έντονος αυτός βήχας είναι πιθανό να εμποδίζει τα παιδιά από το να φάνε, να πιουν αλλά και να αναπνεύσουν κανονικά. Μάλιστα, δύο στα δέκα παιδιά με κοκίτη αναπτύσσουν, στη συνέχεια, πνευμονία. Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η νόσος για τα νήπια: Ένα στα τετρακόσια βρέφη κάτω του ενός έτους που προσβάλλονται από κοκίτη και στη συνέχεια από πνευμονία καταλήγει με εγκεφαλικές βλάβες και τελικά πεθαίνει.

Άλλες λιγότερο σοβαρές επιπλοκές του κοκίτη περιλαμβάνουν μέση ωτίτιδα, ανορεξία και αφυδάτωση. Τέλος, λόγω της αυξημένης πίεσης που ασκείται στο σώμα από τον βήχα μπορεί να δημιουργηθούν κήλες, να «ανοίγει» η μύτη, να επέλθει πρόπτωση του ορθού αλλά και πνευμονοθώρακας.

Πώς προλαμβάνεται και πώς θεραπεύεται

Σύμφωνα με τον παιδίατρο κ. Καντρέ Αμπάς, για την προστασία από τον κοκίτη υπάρχει το σχετικό εμβόλιο, το οποίο γίνεται στους 18 μήνες του μωρού, έπειτα στα 5 ή 6 χρόνια και μετά στην εφηβεία. Καθώς, όμως, ακόμα και τα νέα εμβόλια δεν προστατεύουν τον οργανισμό εφάπαξ, οι γιατροί συνιστούν ο εμβολιασμός να επαναλαμβάνεται κάθε 5 χρόνια.

Συνεπώς, είναι αρκετά πιθανό να νοσήσει κάποιος από κοκίτη, σε οποιαδήποτε ηλικία. Έχει, όμως, σημασία να προστατεύονται κυρίως τα μωρά, κάτω των 18 μηνών, καθώς κινδυνεύουν περισσότερο από τα παιδιά και τους ενήλικες σε περίπτωση που νοσήσουν.

Αναφορικά με την θεραπεία της νόσου, ο γιατρός θα χορηγήσει το κατάλληλο αντιβιοτικό (συνήθως ερυθρομυκίνη), το οποίο θα ανακουφίσει από τα συμπτώματα της νόσου και θα ελαττώσει την διάρκειά της. Επίσης, πιθανώς να συστηθεί αναρρόφηση του σάλιου και της βλέννας, αλλά και μεγάλη κατανάλωση νερού. Αν, ωστόσο, ο βήχας είναι ανυπόφορος και δεν αφήνει το παιδί να αναπνεύσει, πιθανώς ο γιατρός να συστήσει μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπου του χορηγείται οξυγόνο για να βελτιωθεί η αναπνοή του.

mama365.gr

Συναντήσεις για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού καθώς και Υποδομών και Χωρικού Σχεδιασμού στην Π.Ε.Πιερίας


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

28ης  Οκτωβρίου 40, Κατερίνη                         e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr

Τηλ.: 2351 –351208
Fax: 2351 – 351207                                              Κατερίνη,  15   Φεβρουαρίου 2013


                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ






Συνάντηση για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού θα πραγματοποιηθεί,  τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 17:00 στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου,  (4ος όροφος), υπό τον Τομεακό Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας.


Στη συνέχεια, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για θέματα Υποδομών και Χωρικού Σχεδιασμού υπό τον Τομεακό Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για θέματα Υποδομών και Χωρικού Σχεδιασμού, Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κ. Γιάννη Μωυσιάδη και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας  στο γραφείο της, στην έδρα της Π.Ε.Πιερίας.


Στη συνάντηση θα παραστούν εκπρόσωποι των εμπλεκομένων φορέων,  προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις, τις θέσεις και τις ενστάσεις τους, που θα ληφθούν υπόψη για τη σχεδίαση  του  επιχειρησιακού  προγράμματος  της Περιφέρειας Κεντρικής  Μακεδονίας.





ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


Αιγίνιο 15-2-2013      




                                                                                       
Δεν τα «ανοίξαμε» λόγω βροχής – συνεχίζομε…

Εχθές την ώρα που «ανοίγουμε» για μια ώρα τα Διόδια Αιγινίου έβρεχε.  Κάναμε λοιπόν την επιλογή:
Ø  Να μην τα «ανοίξουμε» για μια μέρα αφού η ολισθηρότητα του οδοστρώματος μπορεί να δημιουργούσε συνθήκες ανασφάλειας.
Ø  Να παρακαλέσουμε την Τροχαία να πάει στο Αιγίνιο μέσα και να επιβλέψει την βαριά κυκλοφορία – που μεταφέρθηκε λόγω Διοδίων στην Παλιά Εθνική Οδό – μειώνοντας αν είναι δυνατόν έτσι τους κινδύνους.
Συνεχίζουμε όμως σήμερα.  Με την καθημερινή κορύφωση συγκέντρωσης και άνοιγμα Διοδίων περίπου στις 4 – 6 μ.μ. και με συνεχή παρουσία διαμαρτυρία.
Και περιμένουμε και από την σημερινή συνεδρίαση της Παμπιερικής Επιτροπής (8:00μ.μ. στο Δημαρχείο Κατερίνης) αποφάσεις κλιμάκωσης κινηματικών και πολιτικών δράσεων.


                                                                                             Γραφείο Τύπου
συντονιστικής επιτροπής
                                                                                         Για πληροφορίες
                                                                                      τηλ : 2353350100



«Επιδοτήσεις Μελισσοκόμων»


          ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Κατερίνη, 15 -02-2013
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ                                                              Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ&ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ         
             
Ταχ. Δ/νση:    28ης Οκτωβρίου 40
Ταχ. Κώδικας: 601 00 Κατερίνη     
Πληροφορίες: Β. Καλιαμπός                                             
Τηλέφωνο:     2351351120                               
Fax:                2351  351111
                                                                                        
                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
                                 ΘΕΜΑ: «Επιδοτήσεις Μελισσοκόμων»


            Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας&Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας, κάνει γνωστό στους Μελισσοκόμους του Νομού μας, ότι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για τα προγράμματα: 1)  “Αντικατάσταση κυψελών''και 2)  «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας», δηλαδή για τις μετακινήσεις τους όταν έχουν στην κατοχή τους 150 και πάνω κυψέλες και είναι κατά κύριο επάγγελμα Γεωργοί για το έτος 2013.
            Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας& Κτηνιατρικης .
            Επίσης για να γίνει θεώρηση των μελισσοκομικών βιβλιαρίων θα πρέπει να έχει γίνει η σήμανση των κυψελών με πυροσφραγίδα και τον κωδικό αριθμός τους, π.χ. EL 61/195. Καθώς και η επικύρωση των φωτοαντιγράφων, θα γίνεται από τον αρμόδιο υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωργίας.
            Για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην Διεύθυνση Γεωργίας, τηλ. 2351351120 κ. Καλιαμπό, και στο Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτ. Μακεδονίας, τηλ. 23810-23550 κ. Ρέππα .


                                                                                                Η
                                                                       ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ                             



                                                                                           Ε. ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΚΙΤΣΙΟΥ

νΠανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση


Επαγγελματιών  – Βιοτεχνών  – Εµπόρων

Ενώ ακόµα δεν καταφέραµε να πληρώσουµε τα προηγούµενα, η τρικοµµατική κυβέρνηση µε την ΕΕ και το ∆ΝΤ ρίχνει στην πλάτη µας νέους φόρους και χαράτσια σε µια περίοδο που όλο και περισσότεροι αυτοαπασχολούµενοι µένουν ανασφάλιστοι γιατί
δεν µπορούν να πληρώσουν τον ΟΑΕΕ.
Ο νέος φορολογικός νόµος καταργεί τελείως το αφορολόγητο, µας φορολογεί από το πρώτο Ευρώ µε 26% και αυξάνει το Τέλος επιτηδεύµατος στα 650 Ευρώ (1.000 Ευρώ για τις εταιρείες), από 500 του προηγούµενου νόµου.
Την ίδια στιγµή µειώνουν τους φόρους στα µονοπώλια, τις ΑΕ, κατά 10-15%
Με το νέο φορολογικό, το µικροµάγαζο που είχε κέρδος 20.000 Ευρώ, µετά την πληρωµή των φόρων, το Τέλος Επιτηδεύµατος και τις Εισφορές του ΟΑΕΕ, θα του µείνουν για να ζήσει την οικογένειά του 9.000 Ευρώ περίπου, χωρίς να υπολογίσουµε
το Χαράτσι της ∆ΕΗ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
•         Κατάργηση του ΦΠΑ σε είδη άμεσης ανάγκης.
•         Μείωση 10% των ασφαλιστικών εισφορών  όσο διαρκεί η οικονομική κρίση.
•       θεώρηση βιβλιαρίων ασθενείας χωρίς όρους και προϋπόθεσης ,ανεξαρτήτως χρέους και   Ρύθμιση των χρεών των ασφαλισμένων προς τον ΟΑΕΕ με μακρόχρονες δόσεις χωρίς προσαυξήσεις και τόκους.
•         Να σταματήσουν οι δικαστικές διώξεις των ασφαλισμένων που αδυνατούν να πληρώσουν .
•         Αύξηση των συντάξεων κατά 10% , με κατώτερη σύνταξη στα 1.150 ευρω
•         Περιορισμός των εισαγωγών για προϊόντα που παράγονται από την βιοτεχνία.
•          Απαγόρευση της παραπέρα επέκτασης των πολυκαταστημάτων και των σουπερμάρκετ.
•         Θέσπιση επιδόματος ανεργίας στο 80% του μισθού του ανειδίκευτου εργάτη για τους μικρούς ΕΒΕ και τους αυτοαπασχολούμενους που οδηγούνται στην χρεοκοπία. Πάγωμα των χρεών τους μέχρι την εξεύρεση εργασίας.
•         Απαγόρευση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας της επαγγελματικής στέγης και εξοπλισμού
 Χορήγηση άτοκων κεφαλαίων κίνησης με την εγγύηση του δημοσίου, με μακρόχρονη εξόφληση και περίοδο χάριτος για όσο διαρκεί η κρίση, αποκλειστικά για τις μικρές επιχειρήσεις.
•         Άμεση αύξηση της φορολογίας των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων και των υψηλών εισοδημάτων στο 45%. Για να πληρώσουν οι υπαίτιοι της κρίσης.
Και εσείς που µέχρι τώρα πιστέψατε   στα «ψεύτικα τα λόγια τα µεγάλα», για ανάπτυξη και «καυτό χρήµα» στην αγορά, ήρθε η ώρα να µπείτε στον αγώνα. Να κάνετε το µεγάλο βήµα.
Η ανάπτυξη που υπόσχονται είναι για τους «µεγάλους παίχτες».
Η ανάπτυξη που υπόσχονται σηµαίνει ανάπτυξη των κερδών των βιοµηχάνων, των µεγαλεµπόρων, των πολυκαταστηµάτων τύπου ΙΚΕΑ,  ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, ΤΖΑΜΠΟ, MALL κλπ. 
Σηµαίνει λουκέτα για χιλιάδες αυτοαπασχολούµενους, απελευθέρωση επαγγελµάτων, ανεργία χωρίς καµία προστασία, τσεκούρι στις παροχές Υγείας και Παιδείας, σφαγιασµό δικαιωµάτων, µέχρι την ολική εξαθλίωση των αυτοαπασχολούµενων, των εργαζοµένων, των φτωχών αγροτών, της νεολαίας, των γυναικών.
∆εν µας αξίζει τέτοια µίζερη ζωή. 
Θέλουµε να ζούµε µε δουλειά και αξιοπρέπεια. 
Είµαστε η πλειοψηφία. Με εµπιστοσύνη στις δυνάµεις  µας, µε αλληλεγγύη, να οργανώσουµε τον αγώνα µας µε το διπλανό µικροµάγαζο, τα σωµατεία, τις ενώσεις, τις λαϊκές επιτροπές της γειτονιάς.
Μπορούµε να φέρουµε τα πάνω κάτω.

Στις 20 Φλεβάρη όλοι στην Πανελλαδική Απεργία µε τις
ταξικές, αγωνιστικές δυνάµεις, το ΠΑΜΕ


ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΝΤΥΠΑ- ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ



Αρτέμης Σώρρας, 10 Φεβρουαρίου 2013
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ,
Τώρα είναι η ώρα της αλήθειας .
Σεβάστηκα τους θεσμούς και τα πρωτόκολλα της Δημοκρατίας Ακολούθησα όλες τις νόμιμες διαδικασίες και το τυπικό για να προσφέρω αδιαμφισβήτητη λύση για την διάσωση της χώρας και το εργαλείο για την ανάπτυξη και την ανεξαρτησία μας Προσέφερα στην κυβέρνηση η οποία διατείνονταν ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο όχι πολιτικούς σχεδιασμούς, ούτε θεωρητικά προγράμματα, μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Κατέθεσα στον λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας(δηλαδή στον Ελληνικό Λαό) άμεσα ρευστοποιήσιμα tbills 600δις δολάρια US,Έδωσα λύση ΤΩΡΑ! Ο πολιτικός κόσμος και μεγάλη μερίδα του τύπου με κατηγόρησαν χωρίς να πράξει η κυβέρνηση το αυτονόητο. Να ελέγξει και να αποδεχτεί την προσφορά μου η οποία ήταν 100χρόνια δάνειο με επιτόκιο 0,5% λόγω αγγλικού δικαίου και το οποίο επιτόκιο θα το ανταπέδιδα πάλι στο λαό. Ουσιαστικά ένα άτοκο δάνειο για να καλύψει το εξωτερικό χρέος βάζοντας ένα τέλος στα δανεικά και του κράτους και του λαού . Ένα εργαλείο για να επανεκκινήσουμε το κράτος άμεσα και τις ζωές μας με γραμμές και πινελιές ελευθερίας Έθεσα όρους μόνο για διαφάνεια και έλεγχο του κράτους για να δούμε τα λάθη του παρελθόντος να μάθουμε από αυτά και να μη βρεθούμε άλλη φορά σε καταστάσεις κατοχής και εξαθλίωσης έξω από τον πολιτισμό και τη δημοκρατία. Επειδή δεν εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια των λειτουργών του κράτους η αξιολόγηση μιας πρότασης εθνικής σωτηρίας και των όρων της αλλά είναι καθήκον εκ του θεσμικού τους ρόλου, ορκίστηκα να μην εγκαταλείψω μέχρι να πετύχω το στόχο μου (το εθνικό συμφέρον πάνω από όλα χωρίς χρώμα, δόγματα κόμματα, διαιρέσεις Ελλάδα ενωμένη, ελεύθερη, ανεξάρτητη, ανεπτυγμένη, περήφανη, σε ένα δρόμο χαραγμένο από τον μοναδικό και αρχαιότερο πολιτισμό της γαίας).Οι όροι μου για διαφάνεια θα είχαν σαν αποτέλεσμα πιθανότατα την απόδειξη ενοχής μερικών, της συνεργίας κάποιων, της αμέλειας αρκετών και ευχόμουν ακόμη και της αφέλειας ολίγων. Η συστηματική όμως σιωπή και άρνηση της σωτηρίας της Χώρας από σύσσωμο το κοινοβούλιο επιβάλει δικαστική αποκατάσταση της αλήθειας και δεν θα αφήσει κανέναν στο απυρόβλητο. Όλοι γνωρίζουν και είναι συνένοχοι! .Συνεχίζοντας πάντα με σεβασμό προς τους νόμους και με ελπίδα για το αίσθημα Δικαίου των λειτουργών της Δικαιοσύνης ,στις 29/11 / 2012 κατέθεσα ενώπιον του κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών μηνυτήρια αναφορά
KATA
  1. Του Αντωνίου Σαμαρά υπο την ιδιότητα του ως υπουργού της Ελλάδας
  2. Του Ευάγγελου Βενιζέλου υπο την ιδιότητα του ως αρχηγού του συγκυβερνόντος κόμματος του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος
  3. Του Φωτίου Κουβέλη υπο την ιδιότητα του ως αρχηγού του συγκυβερνόντος κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς
  4. Του Ιωάννη Στουρνάρα υπο την ιδιότητα του ως Υπουργού Οικονομικών
  5. Του Κάρολου Παπούλια υπο την ιδιότητα του ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας
  6. Απάντων των Αρχηγών των Κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου
  7. Απάντων των Ελλήνων Βουλευτών
  8. Παντός άλλου υπευθύνου.
Και ζήτησα την κατά νόμο άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος τους και την κατά νόμο τιμωρία τους, διότι τέλεσαν σε βάρος της χώρας μας και του Ελληνικού Λαού τις άδικες πράξεις
  • Της εσχάτης προδοσίας κατάρθρο 134 παρ.2 εδ. ασε συνδυασμό με άρθρο 134 Α Π.Κ.
  • Παράβασης καθήκοντος κατάρθρο 259 Π.Κ.
  • Της κακουργηματικής απιστίας κατ΄αρθρο 256, εδ. γ΄ περ.2
για τους 4 πρώτους εκ των ως άνω μηνυόμενων.
ΑΥΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ.
ΑΥΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ
Μένει στην Ελληνική Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα για την διαφύλαξη και την προστασία του εθνικού συμφέροντος και όλων των συνταγματικά κατοχυρωμένων ατομικών δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών.
Σε αυτή τη μήνυση έχουμε όλοι οι Έλληνες έννομο συμφέρον!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Και
ΣΥΜΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ
ΓΙΑ ΈΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ!!
ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:
  • ΕΝΤΥΠΟ 1 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
  • ΕΝΤΥΠΟ 2 ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ
DOWNLOADS



Ι