ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Λ. Λαζόπουλος: "Τρίτος Καρατζαφέρης του συστήματος ο Στ. Θεοδωράκης" (Video)




OΛάκης Λαζόπουλος στην χθεσινή εκπομπή "Τσαντίρι" έδωσε την δική του ερμηνεία για τις θέσεις που έχει εκφράσει ο πρώην δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης και ιδρυτής του "Ποταμιού". «Ο τρίτος Καρατζαφέρης του συστήματος, τον οποίο πήρε το σύστημα της διαπλοκής για να μην υπάρξει ποτέ ανατροπή στο υπάρχον σύστημα, δεν ξέρετε ποτέ γιατί τον ετοιμάζουν»... «...ξέρει αυτός γιατί τον ετοιμάζουν. Η πνευματική τύφλωση που έχουν επιβάλει τα κανάλια σε νοήμονες ανθρώπους είναι εντυπωσιακή. Έχει απίστευτη ασυλία... 
στα κανάλια. Δεν τον ρωτούν ποτέ τίποτε».


Και συνέχισε καταγγέλλοντας τους «χρυσούς μισθούς» της ΕΡΤ που λάμβανε ως εργαζόμενος εκεί  ο Σταύρος Θεοδωράκης.  Εξήγησε ότι αναφέρεται σε αυτό «γιατί τα χρήματα είναι του Δημοσίου. Τα ιδιωτικά κανάλια μπορούν να δίνουν ότι θέλουν. Όποιος όμως παίρνει χρήμα δημόσιο πρέπει να μας εξηγεί ορισμένα πράγματα». Και πρόσθεσε «με ποια προσόντα πήρε εκείνη την περίοδο τα τριπλάσια χρήματα από όλους τους υπόλοιπους; Ποιος του έδωσε χρήματα μελλοντικής επιτυχίας;».

Αναφέρθηκε επίσης στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη που εξυμνούσε την δραχμή λέγοντας ότι «η οικονομία το 1974 ήταν κούκλα»!

Κατ. Μπρ.από avgi

Να τους δώσουμε τα παπούτσια στο χέρι!

Προσπαθώντας κανείς να μπει στα παπούτσια αυτών των άθλιων υπαλλήλων, γνωστών-αγνώστων πατρόνων, που μας κυβερνούν και κάπως να τους καταλάβει, χρειάζεται πρώτα να συνειδητοποιήσει τι σόι παπούτσια είναι αυτά που φοράνε.

Να είναι οι γεροντικές παντόφλες του πρώτου τη τάξει κρονόληρου της Τηλεδημοκρατίας μας, που όταν δεν υποτιμά την νοημοσύνη μας, κοπτόμενος, δήθεν, για τη διαφθορά, μουσκεύει με τα κροκοδείλια δάκρυά του, πριν τις υπογράψει, όλες τις κατάπτυστες νομοθετικές πράξεις που του στέλνουν προς κύρωση, καταργώντας με την υπογραφή του, στην πράξη, το Σύνταγμα και...
τους νόμους?

Να είναι τα φτερωτά σανδάλια του ψυχασθενούς που βλέπει εαυτόν ως τον προνομιακό συνομιλητή του Θεού, που εκτός από αγγελιαφόρος Του, λειτουργεί κι ως ψυχοπομπός, όπως ο μυθικός Ερμής, οδηγώντας τις ψυχές των νεκρών των μνημονίων στον Άδη, όντας κι αυτός, ακριβώς όπως κι ο Εμπολαίος μυθικός θεός, προστάτης των κλεπτών?

Να είναι τα καλογυαλισμένα, σινιέ, παπούτσια των διαφόρων παρατρεχάμενων, όπως αυτού του «υφυπουργού» επί των Οικονομικών που, ανερυθρίαστα, μέσα στη Βουλή, ομολογεί ότι επί συνόλου 6.575 off-shore εταιριών έχουν ελεγχθεί μόλις 251 -και δηλώνει και ικανοποιημένος κι από πάνω, ο θρασύς, με τους ρυθμούς ελέγχου των υπηρεσιών του?

Να είναι τα μαλακά μοκασίνια του αλήστου μνήμης, τέως γραμματέα της κυβέρνησης των Ολετήρων, που τα φοράει για να ακροπατεί αθόρυβα στους κακοφωτισμένους διαδρόμους του μεγάρου της διαπλοκής, επιδιώκοντας και μεθοδεύοντας, εκτός των άλλων αισχρών, και  την απαλλαγή διαβόητων απατεώνων και πολιτικών του φίλων από τα εγκλήματά τους?

Να είναι οι αστραφτερές ψηλοτάκουνες γόβες της γενικής γραμματέως εσόδων, που λίγο πριν αναλάβει τον κομβικό αυτό ρόλο, δήλωνε με παράπονο, ότι οι πολυεθνικές επιχειρήσεις χτυπιούνται καθημερινά από τις φορολογικές και νομοθετικές εξελίξεις σε όλο τον κόσμο?

Να είναι τα αθλητικά παπούτσια του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας-Νέας Δημοκρατίας, που τρέχει ασθμαίνοντας για να ξεφύγει από την τσιμπίδα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος?

Να είναι τα άρβυλα των, μεταμφιεσμένων σε αστυνομικούς, παρακρατικών ορδών που όταν δεν συναγελάζονται με τους κουκουλοφόρους συντρόφους τους, μπουκάρουν σε περίπτερα, «απαλλοτριώνοντας» εμφιαλωμένα νερά κι ύστερα δέρνουν κι από πάνω τους διαμαρτυρόμενους περιπτεράδες?

Ό,τι παπούτσια κι αν είναι αυτά, το βλέπεις ότι δεν χωράνε στα ποδάρια τα δικά σου, ούτε μπορείς να τα φορέσεις∙ δεν μπορείς να καταλάβεις. Δεν χωράει στο μυαλό σου το γεγονός ότι τέτοια αχαρακτήριστα υποκείμενα ορίζουν τις τύχες μας κι αποφασίζουν για το μέλλον των παιδιών σου.

Ελπίζεις, άδικα, ότι κοιμάσαι έναν ύπνο ανήσυχο, βλέποντας έναν φρικτό εφιάλτη από τον οποίο θα απαλλαχτείς σε λίγη ώρα που θα ξυπνήσεις.  Κι ας μην ξυπνάς, όσο κι αν το προσπαθείς, όσο κι αν το υπόσχεσαι στον εαυτό σου, κάθε δεύτερο λεπτό.

Όχι, δεν μπορείς να διανοηθείς ότι αυτή η ηθική, κατά πρώτο λόγο, κοινωνική κατά δεύτερο και μόνο κατά τρίτο, οικονομική κατάπτωση, είναι η ζώσα σου αλήθεια…

Ό,τι κι αν μου κουβεντιάζεις, ξέρεις πολύ καλά τι οφείλεις να κάνεις: να πατήσεις, πρώτα απ΄όλα, τον διακόπτη και να σβήσεις την ρημάδα την τηλεόρασή σου που σου γεμίζει, από το πρωί μέχρι το βράδυ, το κεφάλι με ψέματα.

Ψέματα  και φόβο!

Διάβαζα κάπου, δεν θυμάμαι που, ότι ως θράσος, ορίζεται το θάρρος που συνοδεύεται από την έλλειψη ήθους. Ο φόβος μας εκτρέφει το θάρρος αυτών των παρανοϊκών και των ανήθικων που μας κυβερνούν -κι έτσι όσο μεγαλώνει ο φόβος μας, άλλο τόσο το απύθμενο θράσος τους θα γιγαντώνεται.

Ό,τι κι αν μου κουβεντιάζεις, ξέρεις πολύ καλά τι οφείλεις να κάνεις:  ν' αντιπαλέψεις τον φόβο που διασπείρουν με κάθε ευκαιρία, με κάθε αφορμή όλοι αυτοί και να τολμήσεις να σηκωθείς από τον καναπέ σου. Να φορέσεις τα δικά σου στραβοπατημένα και πολυφορεμένα παλιοπάπουτσα -και να βγεις στο δρόμο. Να περπατήσεις μέχρι την Πλατεία Συντάγματος, κι εκεί, μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, να γονατίσεις και να προσευχηθείς…

Να προσευχηθείς για την ανάπαυση των ψυχών των νεκρών, άγνωστων στρατιωτών άλλων εποχών, που πότισαν με το αίμα τους το δένδρο της ελευθερίας, όπως γράφαμε στις μαθητικές μας εκθέσεις, για να μας κυβερνούν σήμερα αυτοί οι τιποτένιοι υπάλληλοι των γνωστών-αγνώστων πατρόνων.

Να προσευχηθείς και για την ανάπαυση των ψυχών όλων των νεκρών αυτού του νέου ιδιότυπου πολέμου που έχουν εξαπολύσει όλοι αυτοί οι ουτιδανοί, κατά της κοινωνίας μας και να καταραστείς τον προπομπό των αδικοχαμένων ψυχών…

Στο έχω διηγηθεί το όνειρό μου, δεν σου το έχω διηγηθεί?

Ονειρεύομαι τον ερχομό εκείνης της μαγικής βραδιάς που όλοι μαζί ταυτόχρονα, θα σβήσομε τους δέκτες των τηλεοράσεών μας∙ εκείνης της βραδιάς που θα αποκοτήσομε να σηκωθούμε όλοι από τους καναπέδες μας∙ εκείνης της βραδιάς που θα αρπάξομε τις τηλεοράσεις μας και θα τις πετάξομε από τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων μας, στους δρόμους, όλοι μαζί ταυτόχρονα. 

Μια μαγική βραδιά, λίγο πριν την έναρξη του δελτίου των οκτώ…

Το κολάζ είναι από την ΟΚΤΑΝΑ
Alexandros Raskolnick από my-pillow-book

Χρηματισμός 3000 γιατρών από φαρμακευτικό κολοσσό


Στο τεύχος που θα βρίσκεται από την Πέμπτη στα περίπτερα διαβάστε πώς η Pfizer χρημάτιζε 3000 και πλέον Έλληνες γιατρούς για να συνταγογραφούν το Lipitor, το φάρμακο που ρίχνει τη χοληστερίνη στο αίμα. 

Δείτε πώς έκρυβαν τις μίζες πίσω από συμπλήρωση στατιστικών ερευνών και πώς οι μισοί Έλληνες εμφανίστηκαν ως εν δυνάμει καρδιοπαθείς για να καταναλώνουν το Lipitor.

Στο Hotdoc που κυκλοφορεί δείτε ακόμα πώς έφτασε το Lipitor να είναι το νούμερο ένα...
σε πωλήσεις φάρμακο στον κόσμο και μέσα στα πρώτα πιο εμπορικά προϊόντα όλων των εποχών.

Αφού καταδικάστηκε για μίζες σε κρατικούς λειτουργούς σε επτά χώρες, η Pfizer βρίσκεται τώρα κατηγορούμενη στα αμερικανικά δικαστήρια μετά από μηνύσεις 4000 γυναικών για εμφάνιση διαβήτη τύπου 2 εξαιτίας του Lipitor.
Από το koutipandoras 

«Τρομοκρατούν κοινωνία - βουλευτές»


Tο «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τρομοκρατούν κοινωνία - βουλευτές» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τα διλήμματα που μαγειρεύει το κυβερνητικό επιτελείο για τους 180 και για να περιορίσει την εκλογική ήττα.

ΝΔ: Ποιοι ετοιμάζονται να «φάνε» τον Σαμαρά σε περίπτωση μεγάλης ήττας. Καλλωπίζονται οι μνηστήρες.

HEDGΕ FUNDS: Οι επενδυτές «βλέπουν» ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι έφυγαν, ποιοι μένουν, ποιοι έρχονται. Οι διερευνητικές επαφές της Κουμουνδούρου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:  Οι… «λαθάρα» με τον ΕΝΦΙΑ ήταν σκάνδαλο προς όφελος των πλουσίων. Νέους οφειλέτες ψάχνει το ΥΠΟΙΚ για...
να κλείσει τις τρύπες.
.
ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ: Άστεγοι και περιφερόμενοι πολιτευτές ψάχνουν πόρτα για τον χειμώνα. Οι Ανεξάρτητοι βουλευτές στο παζάρι. 

Απειλές εργοδότη σε έγκυο γυναίκα: να ρίξει το παιδί ή να παραιτηθεί! Του γαμείς τη μάνα κι όλο του το σόι ή είναι αυτοδικία κ. πρόεδρε; Κανένας φοβισμένος. Η δύναμη στους εργαζομένους που παράγουν τον πλούτο με τη δουλειά τους. Η ελπίδα στο συλλογικό αγώνα και την αλληλεγγύη!


Πρωτοφανή γενναιότητα έδειξε μια ετοιμόγεννη γυναίκα, 33 χρονών, από το Ηράκλειο, προχωρώντας σε καταγγελία προς τον εργοδότη της, ο οποίος την απείλησε να ρίξει το παιδί της αν ήθελε να κρατήσει τη δουλειά της!
Η 33χρονη γυναίκα είναι απλήρωτη από τον Ιούνιο, της χρωστούν δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, επιδόματα και υπόλοιπο αδείας. Η εταιρία στην οποία εργάζεται δεν έχει καλύψει το εργατικό της ατύχημα, ενώ την έχει απλήρωτη για... υπερωρίες και εργασία τα Σάββατα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τώρα, λίγες μέρες πριν η καταγγέλουσα φέρει στον κόσμο το 3οτης παιδί, οι εργοδότες της τής ζητούν να υπογράψει την παραίτησή της αν θέλει να πληρωθεί τα δεδουλευμένα της!
Οι υπάλληλοι της Επιθεώρησης Εργασίας στο Ηράκλειο εξεπλάγησαν χθες το πρωί, όταν είδαν στα γραφείο τους πλήθος εργαζομένων που βρίσκονται στο πλευρό της 33χρονης να καταθέτουν από κοινού την καταγγελία στην οποία προχώρησε το Παράρτημα Ηρακλείου του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Ήταν η πρώτη φορά που είδαν τόσο μαζική συμπαράσταση σε εργαζόμενο εξαιτίας εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Στα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας έφτασαν και κατέθεσαν ψηφίσματα εκπρόσωποι έντεκα σωματείων και ομάδων εργαζομένων. Συγκεκριμένα, το ψήφισμα της καταγγελίας υπέγραψαν το Πανελλήνιο Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, η ΕΛΜΕ Ηρακλείου, ο Σύλλογος Δασκάλων «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος», το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών «Γαλάτεια Καζαντζάκη», ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων, το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών Σχολής Επιστημών Υγείας, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Ηρακλείου, ο Σύλλογος Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών και το Σωματείο Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής.
Οι καταγγελλόμενοι εργοδότες έλαβαν σήμερα έγγραφη κλήση από την Επιθεώρηση Εργασίας προκειμένου να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση την Παρασκευή, με δεδομένο ότι η ημέρα τοκετού της 33χρονης εργαζόμενης είναι την ερχόμενη Δευτέρα.
Η καταγγελία αναφέρει:
«Το Παράρτημα Ηρακλείου του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών καταγγέλλει την εταιρία ΠΑΝΘΕΟΝ ΑΚΤΕΕ, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε πλήθος αυθαιρεσιών εναντίον εγκύου εργαζόμενής της.
Η εργαζόμενη προσλήφθηκε με την ΕΓΣΣΕ της ΓΣΕΕ ως υπάλληλος γραφείου (615€ μικτά) ενώ έχει καθήκοντα μηχανικού, με τις ανάλογες ευθύνες. Η εργαζόμενη ενώ είχε σύμβαση αορίστου χρόνου εντάχθηκε σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Έτσι, παρά το γεγονός ότι ο μισθός της καλύπτεται από λεφτά φορολογούμενων πολιτών, δηλαδή η επιχείρηση επιδοτήθηκε για να βγάλει κέρδος και να καρπωθεί το κέρδος από τη δουλειά της εργαζόμενης (ο εργοδότης με δικά του έξοδα καλύπτει μόνο ασφαλιστικές εισφορές), η εργαζόμενη είναι απλήρωτη από τον Ιούνιο (οφειλές εργοδοσίας και επιδόματα ΙΚΑ). Η εταιρία οφείλει επίσης δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, επιδόματα και υπόλοιπο αδείας. Επιπλέον, η εταιρία δεν έχει καλύψει στην εργαζόμενή της εργατικό ατύχημα, ενώ την έχει απλήρωτη και για υπερωρίες και εργασία τα Σάββατα.
Η ασυδοσία της εν λόγω εταιρίας δε σταματάει εκεί. Η συνάδελφος έχει δεχτεί απειλές να ρίξει το παιδί της προκειμένου να συνεχίσει να δουλεύει(!), έχει δεχτεί απειλές για χειροδικία, ενώ παράλληλα η εργοδοσία έχει καταφερθεί εναντίον της υβριστικά. Η συνάδελφος έχει αντιμετωπίσει ρατσιστική συμπεριφορά, με διακρίσεις σε βάρος της λόγω εγκυμοσύνης. Τελικά η συνάδελφος δέχεται εκβιασμό προκειμένου να υπογράψει παραίτηση ως προϋπόθεση για να της καταβληθούν τα δεδουλευμένα. Αυτό γίνεται γιατί με βάση τη νομοθεσία, η εργαζόμενη από τη στιγμή που θα γεννήσει δεν μπορεί να απολυθεί για 18 μήνες. Αν κάτι τέτοιο συμβεί η εταιρία θα είναι υποχρεωμένη τα καταβάλλει όλους τους μισθούς για αυτό το διάστημα και επιπλέον να πληρώσει πρόστιμο.
Λόγω της τρομοκρατίας που έχει δεχτεί, η συνάδελφος νοιώθει ότι απειλείται η ίδια και η κύηση της. Σαν σωματείο δηλώνουμε ότι για ό,τι συμβεί στη συνάδελφό και το παιδί της καθιστούμε υπεύθυνη την εργοδοσία!
Οι καθυστερήσεις στις καταβολές μισθών και επιδομάτων αποτελούν την κορύφωση της μόνιμης και πάγιας τακτικής της εργοδοσίας να παραβιάζει συνεχώς την εργατική νομοθεσία, να χειροτερεύει διαρκώς τις συνθήκες εργασίας και να καταστρατηγεί ακόμα και τα πιο στοιχειώδη εργατικά δικαιώματα. Η ανάλγητη νοοτροπία των εργοδοτών έχει πάντα την ίδια «λογικοφανή» απάντηση στις όποιες αιτιάσεις περί καταβολής δεδουλευμένων από τους εργαζόμενους: ότι χρήματα δεν υπάρχουν, και οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν μόλις πληρωθεί η εταιρεία. Αποτελούν οι εργαζόμενοι όμως χρηματοδότες και συνέταιρους της εταιρείας ώστε να περιμένουν απόδοση μεριδίων; Τις εποχές της μεγάλης κερδοφορίας μοιράστηκαν τα κέρδη τους με τους εργαζομένους; Ποια λογική επιβάλλει στους εργαζομένους να μοιραστούν τώρα τη ζημία τους; Να καλούνται να ''συνεισφέρουν'' το εισόδημα τους για την ''επιβίωση'' των εταιριών;
Το συγκεκριμένο κρούσμα ακραίας εργοδοτικής αυθαιρεσίας, επιπλέον, ξεπερνάει τα όρια των οικονομικών διεκδικήσεων δεδουλευμένων, θέτοντας ζήτημα στοιχειώδους σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας των εργαζομένων από τους εργοδότες και δείχνει τις σεξιστικές διακρίσεις στις οποίες στον 21ο αιώνα και την «πολιτισμένη Δύση» ακόμα υπόκεινται γυναίκες εργαζόμενες. Ένα ζήτημα τόσο ακραίας εργοδοτικής αυθαιρεσίας δεν πρέπει να αφήσει κανέναν αδιάφορο για αυτό καλούμε σωματεία και φορείς να καταδικάσουν τέτοιες πρακτικές και να δείξουν έμπρακτη αλληλεγγύη στη συνάδελφο αλλά και σε κάθε εργαζόμενο ή άνεργο που πλήττεται από οποιαδήποτε μορφής εξουσία.
Το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών στηρίζει κάθε συνάδελφο και κάθε προσπάθεια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του. Καλούμε όλους τους εργαζομένους στις τεχνικές εταιρείες της Κρήτης να συσπειρωθούν και να διεκδικήσουν όσα δικαιούνται. Στα κοινά μας προβλήματα, οι ατομικές λύσεις δε μπορούν να αποδώσουν. Ο αγώνας ενάντια στην εργοδοτική ασυδοσία είναι αγώνας όλων των εργαζομένων. Αγώνας που θα πρέπει να βρίσκεται στα χέρια των εργαζομένων, των γενικών συνελεύσεων των σωματείων τους, για να σπάσει το κλίμα του φόβου που προσπαθεί να επιβάλλει η εργοδοσία στους χώρους δουλειάς. Με τη συναδελφική αλληλεγγύη, την οργάνωσή σε κάθε χώρο δουλειάς, μπορούμε να αποκρούσουμε την επίθεση, να υπερασπίσουμε και να διευρύνουμε τα δικαιώματά μας. Καλούμε κάθε συνάδελφο να γραφτεί στο σωματείο και μαζί να αντισταθούμε με τη μεγαλύτερη δυνατή ενότητα και αλληλεγγύη.
Η αξιοπρέπεια στη ζωή και τη δουλειά μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Κανένας συνάδελφος μόνος του. Κανένας φοβισμένος. Η δύναμη στους εργαζομένους που παράγουν τον πλούτο με τη δουλειά τους. Η ελπίδα στο συλλογικό αγώνα και την αλληλεγγύη.
Το σωματείο μας προέβη σε καταγγελία όλων των παραπάνω στην επιθεώρηση εργασίας στις 17.11.2014. Λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης (η συνάδελφος βρίσκεται στον τελευταίο μήνα κύησης και έχει επικίνδυνη εγκυμοσύνη) αιτούμαστε στην επιθεώρηση εργασίας να επισπεύσει τη διαδικασία και να ορίσει το συντομότερο δυνατό ημερομηνία για την τριμερή συνάντηση με την εργοδοσία ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα».
Πηγή: ΕΡΑ Ηρακλείου
Από ertopen, μέσω "Το Γρέκι"

Τι έδειξε η ΕΔΕ για τα κλεφτρόνια των ματ...

Τα ρολογάκια των 10.000 ευρώ, δωράκι του Καρατζαφέρη παιδιά; Για τις επερωτήσεις αναφορικά με τα υποβρύχια και τα super puma;

Θα σε γ@μήɕ⓪υμ€ π⓪υτ@ν@! Οι εισαγγελείς έχουν βασική ασολία μόνον τα αναδρομικά τους και την υπεράσπιση του Δ' Ράιχ;

Η μεγαλύτερη ειρηνική πορεία των Αθηναίων για την επέτειο του Πολυτεχνείου ήταν τελικά και η πιο θλιβερή. Μισογυνισμός, κλεμμένα νερά και κλωτσιές στο πτώμα  

Οιαστυνομικές αρχές κάνουν σεξιστικά σχόλια, βρίζουν, χτυπούν με γκλομπ. Χτυπούν πισώπλατα γυναίκες. Τη βία σε πολίτες εν μέσω ειρηνικής πορείας και το «after» πάρτι στα Εξάρχεια που καταγγέλλουν δημοσιογράφοι και πολίτες στα μέσα ενημέρωσης, υπερκάλυψε χθες το παράλογο και η βία κατά των γυναικών. Γυναίκες ρεπόρτερ (για παράδειγμα η Ειρήνη Ανδρουλάκη του Mega δήλωσε ότι της πέταξαν κροτίδα στα πόδια κι ότι ένα όργανο της τάξης τής «έδειξε» το μεσαίο του δάχτυλο) που...
δέχονται επίθεση, νεαρές φοιτήτριες που καταγγέλλουν αδικαιολόγητη βία σε κατάσταση σοκ, και μια 38χρονη που δηλώνει στο Κόκκινο ότιζήτησε να βγει εκτός πορείας λόγω αναπνευστικών και πήρε την απάντηση «Ήρθες στην πορεία; Π⓪υτ@ν@  θα πεθάνεις», αποτυπώνουν το μένος. 

Περιστατικά σαν αυτό με τη φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, και η πρόσφατη καταδίκη του αστυνομικού που τη χτύπησε ίσως να μην άρεσε ιδιαίτερα στο Σώμα. Ίσως πάλι να φταίνε οι ντιρεκτίβες. Ή ίσως να φταίει το κλίμα γενικευμένου κρατικοδίαιτου ρατσισμού, όπου η κυβέρνηση συνεργάζεται με ένα σωρό φασίστες, χρειάζεται τραμπούκους για να επιβιώσει σωληνωμένη, χρίζει ως υπουργούς τύπους οι οποίοι δεν αναγνωρίζουν το Πολυτεχνείο, ή ο ίδιος ο Πρωθυπουργός φέρνει «την εθνικιστική παρέα που πότισε τον σπόρο της Χ.Α.».
Ή ίσως όλα να «νομιμοποιούνται» από τα σεξιστικά λαμπρά παραδείγματα που έχουν εκφραστεί μέσα στη Βουλή, όπως το «Σας χρειάζεται ένας Κασιδιάρης»Περιμένουμε από τις γυναίκες της Βουλής να πάρουν θέση. Εξάλλου είναι κι οι ίδιες θύματα του σεξιστικού τραμπουκισμού στη Βουλή (α, ναι, εφόσον βέβαια καταφέρουν πρώτα να εξομοιωθεί ο μισθός των γυναικών με αυτόν των ανδρών και να βγουν οι γυναίκες με μονογονεϊκές οικογένειες από τις πρώτες θέσεις κινδύνου μόνιμης φτώχειας).

Κατά τα άλλα, οι καταγγελίες πολιτών που περιγράφουν αλλεπάλληλα περιστατικά τυφλής βίας από αστυνομικούς πολλαπλασιάζονται τις τελευταίες μέρες. Εκτός από τον άμοιροΓερμανό φοιτητή που δεν πιστεύει τι του συμβαίνει σ' ένα κράτος ευρωπαϊκό, έχουμε κι αυτό το πολύ διασκεδαστικό βιντεάκι όπου περιπτεράς των Εξαρχείων τρώει ξύλο επειδή οι υπάλληλοι προστασίας του πολίτη τού έκλεψαν νερό από το ψυγείο του.
ΑΘΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ. ΦΩΤΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΡΙΟΣ από doctv, μέσω "Το Γρέκι"

Όπως διψάς εσύ... διψάνε κι αυτά τα μούλικα κτήνη!


«Δεν υπάρχει σκληρότερη τυραννία από κείνη που διενεργείται κάτω από την σκιά των νόμων και με τα προσχήματα της δικαιοσύνης»... Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πλέον δικαστές που ασκούν λειτούργημα σύμφωνα με το Σύνταγμα, αλλά εκτελούν εντολές του Δ' Ράιχ κι "εξαγοράζονται" με λίγα αναδρομικά...

Απελευθερώνεται το σεξ στις φυλακές

ImageHandler (1)

Όπως ενημέρωσε ο υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου η Επιτροπή Σωφρονιστικού συστήματος της Βουλής προτίθεται να κάνει δεκτές τις σχετικές εισηγήσεις επισημαίνοντας πως το συγκεκριμένο μέτρο εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και πως πρέπει να υιοθετηθεί και από την Ελλάδα. Ωστόσο, προβληματισμό δημιουργούν ορισμένα πρακτικά προβλήματα όπως το που θα βρεθούν διαθέσιμοι χώροι για τις ερωτικές συνευρέσεις την στιγμή που το σύνολο των ελληνικών φυλακών αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα χωρητικότητας. Σύμφωνα με τα στοιχεία οι έγκλειστοι ανέρχονται σε 11.000 όταν η συνολική χωρητικότητα είναι στους 9.800 κρατούμενους. Υπο αυτά τα δεδομένα το μέτρο πιθανότατα θα ισχύσει σε εκείνα τα σωφρονιστικά καταστήματα που υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι. Πέραν αυτού ο κ. Αθανασίου επισήμανε ότι ξεκινά άμεσα το πιλοτικό πρόγραμμα με τα ηλεκτρονικά βραχιολάκια. Η πρώτη φάση αφορά 250 υπόδικους και κατάδικους οι οποίοι θα φέρουν το βραχιόλι ηλεκτρονικού εντοπισμού και θα είναι σε καθεστώς επιτήρησης εκτός φυλακής.  Το ημερήσιο κόστος θα αγγίζει τα 15 ευρώ (μαζί με ΦΠΑ) το οποίο θα καταβάλει ο έγκλειστος. Ο κ. Αθανασίου διευκρίνισε πάντως ότι υπάρχει πρόβλεψη σε περίπτωση αδυναμίας να καταβάλει το ποσό το υπουργείο Δικαιοσύνης. 

ΣΥΡΙΖΑ σε Αντώνη Σαμαρά: «Κάλεσε μας να μιλήσουμε χωρίς όμως τον Βενιζέλο»

samaras-tsipras

Την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχτεί πρόσκληση συνάντησης από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εκφράζει η αξιωματική αντιπολίτευση. «Με ανοιχτή όμως ατζέντα. Θα πάμε και για τα θέματα της οικονομίας, θα πούμε καθαρά αυτό που πιστεύουμε», ανέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης, εξειδικεύοντας ότι στο θέμα του χρέους και της εξόδου από την κρίση με μνημονιακή στρατηγική δεν μπορεί να υπάρξει σύγκλιση. Δεν υπάρχουν περιθώρια ουσιαστιακης συνεννόησης» επανέλαβε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε ότι «ο λαός έχει να διαλέξει σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετα σχέδια. Αν γίνεται για εξεύρεση συνενόχων δεν θα έχει μικρό αντίκρισμα. Αν γίνει για να πάμε σε συνάντηση πολιτικών αρχηγών μπορεί να είναι και θετικό». Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ λέει «όχι» σε τριμερή συνάντηση και με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς θα έδινε μια στρεβλή εντύπωση συνάντησης των τριών κομμάτων. Η κυβέρνηση εκπροσωπείται από τον πρωθυπουργό, υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη να υιοθετηθεί η πρόταση που κατέθεσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας. Oι επιτελείς της αξιωματικής αντιπολίτευσης παίρνουν αποστάσεις από μία τριμερή συνάντηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ εξηγώντας ότι αν είναι και ο κ. Βενιζέλος θα έχει άλλη μορφή. Είναι εντελώς διαφορετικο αν τον καλέσει μόνο ο κ. Σαμαράς και είμαστε ανοιχτοί. - 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ







Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος δέχθηκε σε συνάντηση συνεργασίας:
·         Τους μαθητές του Ιερατικού Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, με την ευκαιρία επίσκεψής τους στη Νομισματική Έκθεση «Από το Τάλαντο στο Ευρώ», που φιλοξενείται στο Εκκλησιαστικό Μουσείο. Τους μαθητές συνόδευε ο Διευθυντής του Σχολείου Πρεσβ. Δημήτριος Καλόγηρος.
·         Εκπαιδευτικούς Β΄ θμιας Εκπαίδευσης από την πόλη Arad της Ρουμανίας, που πραγματοποιούν επιμορφωτική επίσκεψη στην Ελλάδα στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Comenius Region.
·         Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρίτσας «Ο Όλυμπος».
·         Ομάδα 50 νέων από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, συνοδευόμενους από τον Πρωτοπρ. Λάμπρο Κολώνα.



Οι χορηγοί - υποστηρικτές του Πιερικού Αρχελάου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσεις τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του  στους χορηγούς - υποστηρικτές του που και φέτος είναι δίπλα στις δραστηριότητες του συλλόγου.


ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/11/2014



Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη),  με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ                          
                
 Θέμα 1ο: Συγκρότηση Συντονιστικών Οργάνων Πολιτικής Προστασίας σε επίπεδο των Περιφερειακών Ενοτήτων.
Εισηγητής: Απόστολος Γ. Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Θέμα 2ο:      Ορισμός εκπροσώπων (τακτικός και αναπληρωτής)
α) της Π.Ε. Θεσσαλονίκης και
β) της Π.Ε. Χαλκιδικής,
στο Διοικητικό  Συμβούλιο  του  Φορέα  Διαχείρισης  Εθνικού  Πάρκου Κορώνειας – Βόλβης - Μακεδονικών Τεμπών.
Εισηγητής: Απόστολος Γ. Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Θέμα 3ο: Ορισμός εκπροσώπων (τακτικός και αναπληρωτής) στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα.
Εισηγητής: Απόστολος Γ. Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Θέμα 4ο: Ορισμός εκπροσώπων (τακτικός και αναπληρωτής) για την ανασυγκρότηση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων.
Εισηγητής: Απόστολος Γ. Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Θέμα 5ο: Ορισμός εκπροσώπων (τακτικός και αναπληρωτής) της Π.Κ.Μ. - Π.Ε. Πιερίας για τη συγκρότηση της επιτροπής του άρθρου 3 παρ. 2 του Ν.2734/1999  “Εγκατάσταση προσώπων εκδιδομένων με αμοιβή”.
Εισηγήτρια: Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας.

Θέμα 6ο: Καθορισμός της διαδικασίας ανανέωσης αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών, σύμφωνα με το άρθρο 39 παρ. 2 του Ν. 4264/2014 (ΦΕΚ 118/Α/15-05-2014) «Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος και άλλες διατάξεις», όπως ισχύει και το άρθρο 85 του Ν.4307/2014(Α΄/ 246/15-011-2014).
Εισηγητής: Θεοφάνης Παπάς, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας και Περιβάλλοντος.

Θέμα 7ο: Γνωμοδότηση επί του Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος,  όπως αυτό προβλέπεται στο άρθρο 21 του Ν.4264/2014, όπως ισχύει, περί δημιουργίας Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών στην Π.Κ.Μ..
Εισηγητής: Θεοφάνης Παπάς, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας και Περιβάλλοντος.

Θέμα 8ο: Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων τελών και λοιπών εσόδων της Π.Ε. Ημαθίας (Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής αρ.  1967/18-11-2014)
Εισηγητής: Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας.

Θέμα 9ο: Εξουσιοδότηση για υπογραφή επιταγών και εντολών πληρωμής Π.Ε. Πέλλας. (Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής αρ.  1975/18-11-2014)
Εισηγητής: Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας.

Θέμα 10ο:   Έγκριση πρόσληψης τριών ατόμων ειδικότητας ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών στην Π.Ε. Ημαθίας. (Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής αρ. 2004/18-11-2014)
Εισηγητής: Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας.

Θέμα 11ο: Έγκριση 3ης Τροποποίησης  Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών Περιφερειακής Ενότητας  Χαλκιδικής 2014 χρηματοδοτούμενο από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ (Τέλη Μεταβίβασης Αυτοκινήτων).
(Απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής ΠΚΜ αρ. 69/11-11-2014).
(Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής αρ. 1960 /18-11-2014)
Εισηγητής: Ιωάννης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής.

Θέμα 12ο: Έγκριση 2ης Τροποποίησης του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών έτους 2014 Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, χρηματοδοτούμενου από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.). ).
(Απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής ΠΚΜ αρ.70/11-11-2014).
(Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής αρ. 1961 /18-11-2014)
Εισηγητής: Ιωάννης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής.

Θέμα 13ο: Έγκριση δικαιολόγησης απουσιών από συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου  Κεντρικής Μακεδονίας (17η, 18η, 19η/2014) των  περιφερειακών συμβούλων των κ.κ. Δ. Χριστογιάννη και Τ. Ρακιτζή.
Εισηγητής: Αντώνιος Δ. Γυφτόπουλος, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.
                      






Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Γραφείο Τύπου

Σκύλος διαμέλισε πτώμα 80χρ που αγνοούνταν

http://www.candianews.gr/wp-content/uploads/2014/08/162-620x330.jpg 
Σκύλος διαμέλισε το πτώμα 80χρονου που αγνοούνταν.Σέρρες: Σκύλος διαμέλισε το πτώμα ηλικιωμένου που αγνοούνταν.
Νεκρός εντοπίστηκε την Τετάρτη στο Χαρωπό του νομού Σερρών ένας 80χρονος άντρας ο οποίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δέκα ημέρες.
Το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου, ο οποίος ζούσε μόνος του σε μια μονοκατοικία, βρέθηκε διαμελισμένο και σε κατάσταση σήψης, σε αποθήκη, όταν οι κάτοικοι είδαν ένα σκύλο περιφερόταν με τμήμα σώματός του!Όπως έγινε γνωστό από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου, ο θάνατος του 80χρονου φέρεται να προήλθε από παθολογικά αίτια.
http://www.seleo.gr/

Καλεσμα σε κινητοποίηση στο δημαρχείο- ομαδα γυναικων Κατερίνης

                                                                                 


   Μέλος της ΟΓΕ
Η Ομάδα Γυναικών της ΟΓΕ του Δήμου Κατερίνης απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους γονείς του Δήμου και στους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 20/11/2014, στις 12 πμ  στο Δημαρχείο με θέμα την κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς.
                Ο παιδικός σταθμός είναι δικαίωμα κάθε παιδιού! Οι γονείς και οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς έχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε το δικαίωμα των παιδιών στον παιδικό σταθμό!
                Τα προβλήματα που ταλανίζουν τους παιδικούς σταθμούς οξύνονται χρόνο με το χρόνο και είναι βραχνάς για κάθε οικογένεια με παιδί στους παιδικούς σταθμούς. Το βάρος αυτό δεν μπορούμε και δεν πρέπει να το σηκώσουμε!  Αμεσα χρειάζεται να αντιδράσουμε, να οργανωθούμε, να συμμαχήσουμε με τους γονείς  που έχουν τα ίδια προβλήματα.
                Το θέμα των τροφείων που απομυζούν τους ήδη πενιχρούς μισθούς, τα παιδιά των άνεργων νοικοκυριών, παιδιά της ίδιας οικογένειας που βρίσκονται σε διαφορετικούς σταθμούς, οι ίδιες υπηρεσίες που προσφέρουν οι παιδικοί και που είναι υποβαθμισμένες εξαιτίας των ελαστικών σχέσεων εργασίας είναι μερικά μόνο από τα ζητήματα που θα συζητηθούν στην παράσταση διαμαρτυρίας.
Διεκδικούμε
Ø  Δημόσιους - Δωρεάν - Σύγχρονους και Ασφαλείς Παιδικούς Σταθμούς με κτιριακή επάρκεια, καταλληλότητα, υποδομή, ποιότητα φαγητού.
Ø  Να καλυφθεί το σύνολο των αιτήσεων και να γίνουν δεκτά όλα τα παιδιά Ελλήνων και μεταναστών χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Τα παιδιά των άνεργων  να έχουν προτεραιότητα στους παιδικούς σταθμούς. Η προσχολική αγωγή δεν είναι «πολυτέλεια» μόνο για όσους εργάζονται.
Ø  Καμιά απόλυση συμβασιούχου στους παιδικούς σταθμούς και άμεση πρόσληψη στους σταθμούς που ενώ έχουν κάνει δεκτές αιτήσεις, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και έχουν αφήσει σε καθεστώς ομηρίας δεκάδες οικογένειες.
Ø  Να καταργηθούν τα τροφεία.
Ø  Γενναία χρηματοδότηση τους από τον κρατικό προϋπολογισμό τώρα, αξιοποίηση και των κονδυλίων του ΕΣΠΑ για αυτό το σκοπό.
 


Μετά την αναταραχή για αναβολές, επανέρχεται κανονικά η αγωνιστική κίνηση το Σαββατοκύριακο για όλα τα πρωταθλήματα της .. ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

http://www.pamespor.gr/wp-content/uploads/2014/06/EPSP-551x334.jpg 
Κανονικά και οι αγώνες της Α,Β,Γ Ερασιτεχνικής, αλλά και των πρωταθλημάτων υποδομών.Δείτε το πρόγραμμα...




ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ           Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     ΣΑΒΒΑΤΟ  22-11-2014 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ
Ι. ΚΑΛΛΙΑΝΙΔΗ
15:00
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ
Κ. ΑΓΙΑΝΝΗ
«»
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Ν. ΠΟΡΩΝ
«»
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ
ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
«»
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ
ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ
«»
Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ
Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
ΡΗΤΙΝΗΣ
«»
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
Α.Μ.Σ.  25η ΜΑΡΤΙΟΥ
Θ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ
«»
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ
ΣΒΟΡΩΝΟΥ
«»


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ             Γ1΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ    ΣΑΒΒΑΤΟ  22-11-2014 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ
15:00
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΑΝΗΣ
ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ
ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
«»
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ
ΕΞΟΧΗΣ
«»
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΑ
ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
«»
ΠΡΟΟΔΟΣ Π. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΡΕΠΩ




ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   11η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ          Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     ΚΥΡΙΑΚΗ  23-11-2014
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ
Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
15:00
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ
«»
ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ
Α.ΑΓΙΑΝΝΗ
«»
ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ
ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ
«»
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ
Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ
«»
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΒΡΟΝΤΟΥΣ
«»
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ
Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ
ΑΛΩΝΙΩΝ
«»
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ
ΕΛΑΦΟΥ
«»

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   7η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ            Γ2΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ    ΚΥΡΙΑΚΗ  23-11-2014
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Α.Ο. ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
15:00
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ
Α.Ο. ΣΚΟΤΙΝΑΣ
ΦΩΤΕΙΝΩΝ
«»
ΝΕΟΣ ΠΑΜΒΡΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
Κ. ΜΗΛΙΑΣ
«»
Α.Ε. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν. ΠΟΡΩΝ
ΑΕΤΟΣ ΚΑΡΥΩΝ
Ν. ΠΟΡΩΝ
«»
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ
ΡΕΠΩ



….

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: PROJUNIOR                              ΣΑΒΒΑΤΟ 22-11-2014

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ-2
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
22-11-2014
10:00
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ-1
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
22-11-2014
11:00
ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ
ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
22-11-2014
10:00
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006
PLAY-ZONE
22-11-2014
11:00

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: JUNIOR                                       ΣΑΒΒΑΤΟ 22-11-2014

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
22-11-2014
09:45
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ-2
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
22-11-2014
09:45
ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
22-11-2014
11:00
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ-1
ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
22-11-2014
12:30
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ
PLAY-ZONE
22-11-2014
11:00
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006
PLAY-ZONE
22-11-2014
12:30
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ-2
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΓΙΩΤΣΑ
22-11-2014
10:00
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ-1
F.C. OLYMPIAN
ΓΙΩΤΣΑ
22-11-2014
11:30

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ                             ΣΑΒΒΑΤΟ 22-11-2014

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006-1
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
22-11-2014
11:00
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ-2
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
22-11-2014
12:30
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
22-11-2014
14:00
ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
22-11-2014
15:30

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΙΔΙΚΟ                                      ΣΑΒΒΑΤΟ 22-11-2014

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
ΔΙΟΥ
22-11-2014
10:30
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΓΑΝΟΧΩΡΑΣ
22-11-2014
12:00








4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: PROJUNIOR                              ΚΥΡΙΑΚΗ 23-11-2014

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
23-11-2014
10:00
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-2
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
23-11-2014
11:00
F.C. OLYMPIAN
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-1
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
23-11-2014
12:00

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: JUNIOR                                       ΚΥΡΙΑΚΗ 23-11-2014

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
23-11-2014
09:45
Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
23-11-2014
09:45

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ                             ΚΥΡΙΑΚΗ 23-11-2014

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
23-11-2014
11:00
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ-1
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
23-11-2014
12:30
F.C. OLYMPIAN
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
23-11-2014
14:00
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
23-11-2014
15:30

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΙΔΙΚΟ                                      ΚΥΡΙΑΚΗ 23-11-2014

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
23-11-2014
10:30
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ
ΣΒΟΡΩΝΟΥ
23-11-2014
10:30
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ
Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
ΚΑΡΙΤΣΑΣ
23-11-2014
15:30