ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Εδώ δεν έχουμε να φάμε, το mpeg μας μάρανε…ΤΖΙ ΤΖΙ Α!


Η τεχνολογική πρόοδος δεν είναι κακή. Κακό όμως είναι να την επιβάλλεις στον κόσμο δίχως εναλλακτική. Κάπως έτσι λοιπόν εδώ και ένα χρόνο μας έχουν κυριολεκτικά ζαλίσει με το ψηφιακό σήμα, το πόσο καλύτερα θα βλέπουμε τα κανάλια της προπαγάνδας και πως όποιος δεν προσαρμοστεί, δε θα μπορεί να απολαμβάνει τον ποιοτικό πλούτο των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών.

Η “αμαρτία” του… να έχεις παιδί


Φαίνεται πως σ’ αυτή τη χώρα μια από τις μεγαλύτερες «αμαρτίες» είναι να έχεις…

παιδί! Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αγανακτισμένοι τρίτεκνοι γονείς

«κατέθεταν» στις εφορίες τα παιδιά τους, σε μια πρωτότυπη αντίδραση στις

επιθυμίες της κυβέρνησης Παπαδήμου να θεωρήσει…
τεκμήριο το τρίτο παιδί. Τα «καλά» του ελληνικού κράτους αναφορικά με την πρόνοια για τις νεαρές ηλικίες, όμως, δεν σταματούν εδώ.

Μαχαίρι 60% στις αποδοχές των βουλευτών του Σύριζα



Πάνω από το μισό, περίπου στο 60%, κόβεται ο μισθός των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ,
 όπως θα ανακοινώσει σήμερα στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο 
Πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας. Από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ 
κατακρατείται ήδη από τις προηγούμενες κοινοβουλευτικές περιόδους, το 20% 
για τον πολιτικό φορέα που ανήκουν.

Η ΒΡΩΜΟBILD ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ!!!



NEA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ-ΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ

Φωτογραφία για NEA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ-ΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟΙ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΝέα επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τη μια και μισή το μεσημέρι στο εργοστάσιο της Χαλυβουργίας, όταν μπήκαν στο εργοστάσιο δύο φορτηγά. Όπως μετέδωσε το Mega, μόλις αντιλήφθηκαν οι απεργοί ότι τα φορτηγά μπήκαν στον χώρο για να πάρουν εμπόρευμα επικράτησε μεγάλη... 

ένταση από τους απεργούς.

Οι ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ έκλεισαν τον δρόμο προς Κόρινθο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων από οδηγούς, που αγανάκτησαν περιμένοντας μέσα στην ζέστη.

Η πορεία της ελληνικής ΑΟΖ δεν σταματά!ΝΙΚΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ

Η πορεία της ελληνικής ΑΟΖ δεν σταματά! Την ΑΟΖ τη θέλει ο ελληνικός λαός όχι μόνο επειδή είναι ένα σύμβολο πλέον, αλλά διότι είναι η αρχή μιας νέας περιόδου για την Ελλάδα με το κεφάλι ψηλά, που δεν ξέρει να γονατίζει ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Αφού το θέλει η κυβέρνηση και μάλιστα δυναμικά, αφού το θέλουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε άλλο για να περάσουμε στο στάδιο της υλοποίησης. Μελετάμε όλες τις λεπτομέρειες πια, όχι για να ξέρουμε αν θα κάνουμε ή όχι την ελληνική ΑΟΖ, αλλά το πώς θα την υποστηρίξουμε πρακτικά και αποτελεσματικά, αφού θα την κάνουμε. Ο καθένας πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι

Σεξ και ύπνος μας εξασφαλίζουν τη μακροζωία

Σεξ και ύπνος μας εξασφαλίζουν τη μακροζωία

Οι ειδικοί σας παροτρύνουν να κοιμάστε πολύ και να κάνετε πολύ σεξ προκειμένου να στοχεύσετε επιτυχημένα στη μακροζωία.
Έρευνα που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια ημερίδας μεταβολισμού που διοργάνωσαν το Ελληνικό Κέντρο Μεταβολικών Νοσημάτων και το Διαβητολογικό Κέντρο του Γ.Ν. Πειραιά «Τζάνειο» έδειξε ότι η καλή σεξουαλική ζωή προστατεύει την καρδιά και αποτελεί σημαντικό παράγοντα καλής σωματικής και ψυχικής υγείας.

Πολύνεκρο τροχαίο με λεωφορείο των ΚΤΕΛ στη Χίο

Πολύνεκρο τροχαίο με λεωφορείο των ΚΤΕΛ στη Χίο
Λεωφορείο των υπεραστικών ΚΤΕΛ στις 8.30 το πρωί παρέκλινε της πορείας του έξω από τη Συκιάδα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έσπασε τις προστατευτικές μπάρες κι έπεσε σε χαράδρα.
Το λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα κάποιοι επιβάτες να εγκλωβιστούν σε αυτό.
Τραγικός απολογισμός είναι τρεις νεκροί σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 10

Ποιους επηρεάζουν τα νέα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση

Ποιους επηρεάζουν τα νέα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση
Η τρόικα καταφθάνει στην Αθήνα την Τρίτη για να διαπιστώσει αν η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που προκύπτουν από το νέο Μνημόνιο. Η υστέρηση των εσόδων έχει οδηγήσει τον Αντώνη Σαμαρά και το επιτελείο του στην μελέτη μιας σειράς μέτρων που θα επηρεάσουν ξανά την τσέπη μας.
Δείτε αναλυτικά ποια κοινωνική ομάδα αφορά το κάθε μέτρο:

Η κατάρρευση είναι πλέον ορατή. Από τον Κώστα Στούπα


«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι βρισκόμαστε σε δεινή οικονομική θέση. Η προοπτική αδυναμίας πληρωμών είναι πλέον ορατή και η δυνατότητα διοχέτευσης πρόσθετης ρευστότητας στην αγορά, τουλάχιστον στο τρίμηνο που διανύουμε, είναι μάλλον μηδενική» Πρόκειται για απόσπασμα από την τελευταία έκθεση της διεύθυνσης οικονομικών μελετών της Alpha Bank. Βλέπε: Ορατή η αδυναμία πληρωμών...

F1> Η τρελή ικανοποίηση Αλόνσο για τη νίκη του στη Γερμανία



Τρισευτυχισμένος μετά την τρίτη νίκη του στη Φόρμουλα Ένα φέτος, οΦερνάντο Αλόνσοείχε διάθεση για αστεία. Πριν ακόμη κατέβει από το βάθρο στο Χόκενχαϊμ της Γερμανίας, ο Ισπανός «πιλότος» δεν δίστασε να αστειευτεί δίπλα στον Σεμπάστιαν Φέτελ, την ώρα που έκανε δηλώσεις στον παλαίμαχο οδηγό της Φόρμουλα Ένα, Νίκι Λάουντα. «Δεν ξέρω πολλά από πολιτική, αλλά είναι αλήθεια... στην Ισπανία δεν είναι πολύ καλή η κατάσταση. Όμως, ένας Ισπανός, με ένα ιταλικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο από έναν Έλληνα να νικά στη Γερμανία είναι πολύ καλό» υπογράμμισε ο Αλόνσο, αναφερόμενος βέβαια στον Έλληνα Νικόλα Τομπάζη, ο οποίος είναι επικεφαλής σχεδιασμού της Φεράρι.

Ρύθμιση - "ανάσα" για χιλιάδες δανειολήπτες...



Με τους δανειολήπτες να μην δύνανται να ανταποκριθούν στην εξυπηρέτηση των δανείων τους, το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται μία σειρά προτάσεων για την ελάφρυνση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών όσο η Ελλάδα βρίσκεται στο Μνημόνιο.
Η βασική πρόταση, σύμφωνα με ... 
δημοσίευμα του "Ελεύθερου Τύπου", προβλέπει τη μείωση των καταβολών όχι στο 30% του εισοδήματος όπως είχε προεκλογικά προτείνει η Νέα Δημοκρατία, αλλά και στο ένα τρίτο της τρέχουσας δόσης και μάλιστα με το υπόλοιπο ποσό να κεφαλαιοποιείται άτοκα.