ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Για ποιο λόγο οι Έλληνες παντρεύονται αλλά δεν κάνουν σεξ με τις συζύγους τους;


gamos-nifi-gampros-708

Νέα έρευνα για τους γάμους στην Ελλάδα δείχνει μία πτώση στη σεξουαλική επιθυμία, αλλά -παραδόξως- μία αύξηση στα ποσοστά των γάμων….
Παρότι ένας στους δύο γάμους καταλήγει πλέον στο διαζύγιο, οι Ελληνες επιμένουν να παντρεύονται, και μάλιστα πέρυσι, εν μέσω κρίσης, οι γάμοι αυξήθηκαν κατά 30%.
Όπως έδειξαν σχετικές έρευνες, πολλά ζευγάρια ζουν σαν αδελφές ψυχές μέσα στον γάμο, χωρίς σεξουαλική επιθυμία, αλλά ταυτόχρονα δεν θεωρούν ότι η απουσία του σεξ είναι σημαντική αιτία χωρισμού.
Ωστόσο, το ότι δεν κάνουν σεξ μέσα στον γάμο ή στη σχέση δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν γενικά, αφού 8 στους 10 άνδρες απιστούν μέσα στη μόνιμη σχέση και 6 στις 10 γυναίκες διατηρούν εξωσυζυγική σχέση.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και της Εταιρείας Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, «η οικονομική και ταυτόχρονα πολιτιστική κρίση που διαπερνά τη χώρα μας φαίνεται πως κάνει τους κατοίκους της πιο ανασφαλείς και έτσι ίσως να εξηγείται η ανάγκη μιας σταθερής σχέσης όπως είναι ο γάμος, παρά τις γνωστές συνέπειές του στην ερωτική ζωή. Εκτός όμως από τη λίμπιντο, η κρίση στη χώρα μας φαίνεται ότι επηρεάζει και τον οργασμό καταλυτικά. Σχεδόν διπλασιάστηκε ο αριθμός των ανδρών που παραπονιούνται για πρόωρη εκσπερμάτιση, που κυρίως έχει αιτία το έντονο άγχος και την αγωνία του άνδρα για επιδόσεις, αλλά και ο αριθμός των ανδρών που προτιμούν τον αυνανισμό παρά τη σεξουαλική πράξη».
Πηγή: faysbook.gr
- See more at: http://arouraios.gr/2015/10/gia-poio-logo-oi-ellines/#sthash.MZhFdcWU.dpuf

Αλλαντικά: Σε ποιες ποσότητες είναι επικίνδυνα (φωτογραφίες)

Αλλαντικά: Σε ποιες ποσότητες είναι επικίνδυνα (φωτογραφίες)
Μόλις 50 γραμμάρια επεξεργασμένου κρέατος την ημέρα αυξάνουν τις πιθανότητες εκδήλωσης ορθοκολικού καρκίνου κατά 18%, σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με το ρόλο των αλλαντικών στην εκδήλωση του καρκίνου.
Στην κατηγορία του επεξεργασμένου κρέατος κατατάσσεται το λουκάνικο, το μπέικον και κάθε είδους αλλαντικό που παράγεται έπειτα από προσθήκη αλατιού και συντηρητικών.
Σε τι ποσότητα αντιστοιχούν τα 50 γραμμάρια αλλαντικού;
cold cuts
- 1,7 έτοιμα κεφτεδάκια
- 2 φέτες καπνιστό ζαμπόν
- 10 φέτες τσορίθο (είδος χοιρινού λουκάνικου)
- 1,5 φέτα παστό ζαμπόν
- ½ λουκάνικο


Πηγή: http://www.onmed.gr/diatrofi/item/336158-allantika-se-poies-posotites-einai-epikindyna-fotografies#ixzz3q1ow3oA3

Τα 9 είδη σεξ που όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν στη ζωή τους (τουλάχιστον μία φορά)

Τα 9 είδη σεξ που όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν στη ζωή τους (τουλάχιστον μία φορά)
Κατά τη διάρκεια της ζωής σου θα ζήσεις πολλά και διαφορετικά είδη σεξ. Το παθιασμένο σεξ, το σεξ που θες να ξεχάσεις, το σεξ που βασίστηκε σε λάθος επιλογή, το σεξ που σε έκανε να ξεχάσεις το όνομα σου... Να θυμάσαι πως όλα αυτά τα σεξ που υπάρχουν και θα βιώσεις αργά ή γρήγορα θα σου αποκαλύψουν το είδος σεξ που εσύ πραγματικά απολαμβάνεις για αυτό μην πεις ποτέ "όχι"!

1. Η αμήχανη πρώτη φορά
Το παραδεχόμαστε πως δεν είναι το είδος του σεξ που θες να ζήσεις ξανά και ξανά, αλλά να θυμάσαι πως είναι βασικό κομμάτι της σεξουαλικής σου ζωής και πως μετά από αυτό τα καλύτερα έρχονται...
2. Η πρώτη φορά που πραγματικά ήξερες τι να κάνεις
Αυτό το σεξ θα χρειαστεί αρκετή προπόνηση μετά την πρώτη σου φορά, αλλά μια μέρα όλα θα γίνουν ξεκάθαρα! Δεν θα είσαι πια η πρωτάρα που προσπαθεί να μαντέψει τι θέλει ο σύντροφός της γιατί θα έχει την εμπειρία να "διαβάζει" τον άλλον και την αυτοπεποίθηση να τα κάνει πράξη.
3. Το σεξ μετά από καβγά (που αξίζει απόλυτα τον τσακωμό)
Ποιος θυμάται άραγε γιατί τσακωθήκατε όταν το σεξ που ακολούθησε ήταν απίστευτα καλό; Να θυμάσαι όμως πως ο οργασμός σου δεν είναι δικαιολογία για να τσακώνεσαι μαζί του κάθε λίγο!

4. Το τόσο άγριο σεξ που καταγράφησαν ζημιές στο σπίτι
Μιλάμε για τις περιπτώσεις που το σεξ γίνεται σταδιακά τόσο παθιασμένο που χάνεις τον έλεγχο και δεν σκέφτεσαι τι υπάρχει γύρω σου. Το πορτατίφ σπάει, η κουρτίνα στο μπάνιο σκίζεται, στο laptop πέφτει κρασί, η καρέκλα έχασε το ένα πόδι της! Ατυχήματα συμβαίνουν και είναι υπέροχο!
5.  Το τέλειο πρωινό σεξ που εξαιτίας του πήγες αργοπορημένη στη δουλειά 
Μερικές φορές πρέπει να ξυπνάς με κάτι καλύτερο από τον ήχο της αφύπνισης του κινητού. Πήγες στο γραφείο με ένα τεράστιο χαμόγελο παρά το γεγονός ότι έφτασες με μισή ώρα καθυστέρηση και το αφεντικό σου έκανε παρατήρηση. Άξιζε,άξιζε, άξιζε!
6. Το τελειότερο σεξ της ζωής σου
Δεν ξέρεις ποια στιγμή της ζωής σου θα γίνει και ούτε ποιος θα είναι αυτός που θα στο προσφέρει. Το τέλειο σεξ που συνήθως γίνεται στις πρώτες συνευρέσεις με το νέο σου σύντροφο θα το συζητάς με τις φίλες σου για μέρες και θα ανυπομονείς να το ξαναζήσεις!
7. Το θορυβώδες σεξ που τρελαίνει τους γείτονές σου
Ένα βράδυ που θα ξεχάσεις τους τρόπους σου δεν είναι το τέλος του κόσμου. Είτε θα φωνάζεις το όνομά του κατά τη στιγμή της κορύφωσης, είτε το κρεβάτι θα χτυπάει στον τοίχο κάθε ένα δευτερόλεπτο αυτό το σεξ δε θα το ξεχάσεις ποτέ καθώς την επόμενη μέρα θα συναντήσεις τη γειτόνισσα στο ασανσέρ!

8. Το αποχαιρετιστήριο σεξ
Συμβαίνει όταν αποφασίσετε να χωρίσετε ή όταν αποχαιρετάς τον καλό σου που μένει σε άλλη πόλη και ξέρεις πως η απόσταση θα σας χωρίσει. Όποιος και αν είναι ο λόγος αυτό το σεξ έχει πολύ συναίσθημα, αρκετό δράμα και είναι τόοοσο καλό!
9. Το σεξ που ο παρτενέρ σου κάνει όλη τη δουλειά!
Ναι, τις περισσότερες φορές το τέλειο σεξ χρειάζεται ομαδική προσπάθεια. Θα υπάρξουν όμως και στιγμές στη ζωή σου που ο σύντροφός σου θα κάνει όλη τη δουλειά γιατί η συνεύρεση θα έχει στόχο τη δική σου απόλαυση και μόνο. Ναι, συμβαίνει και καλή απόλαυση!


Πηγή: http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEX-KAI-SChESEIS/item/114939-ta-8-eidi-sex-poy-oles-oi-gynaikes-prepei-na-kanoyn-toylahiston-mia-fora#ixzz3q1oe2oxc

ΔΕΛΤΙΟ ΣΕΒ Απίστευτο: Εως και 60% του μισθού πηγαίνει σε φόρους και εισφορές


Απίστευτο: Εως και 60% του μισθού πηγαίνει σε φόρους και εισφορές

Μισθωτός με μικτές αποδοχές ύψους 2.400 ευρώ το μήνα (ποσό που είναι κατά 67% μεγαλύτερο από τον μέσο μισθό) και δύο παιδιά πληρώνει το 60% του μισθού σε φόρους και εισφορές, ποσοστό που είναι σχεδόν 20 ποσοστιαίες μονάδες περισσότερο από τη Γερμανία και 70% περισσότερο από το μέσο όρο του ΟΟΣΑ. Αντίστοιχα, για μισθωτό με μέσες μικτές αποδοχές 1.440 ευρώ το μήνα, η Ελλάδα έχει υψηλότερες ασφαλιστικές εισφορές ως ποσοστό των μισθών σε σύγκριση με Ολλανδία, Φινλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία, ενώ μόνο τρεις χώρες έχουν αισθητά υψηλότερες εισφορές από τις ελληνικές.
Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από το εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων του ΣΕΒ, στο οποίο επισημαίνεται, ωστόσο ότι οι χώρες που έχουν αντίστοιχα υψηλές εισφορές είναι όλες χώρες με χαμηλότερη γραφειοκρατία, χωρίς ελέγχους στην κίνηση κεφαλαίων, με λιγότερη πολιτική αβεβαιότητα και τις οποίες εμπιστεύονται οι αγορές, πεδία στα οποία η χώρα μας υστερεί κατά πολύ.
Ο ΣΕΒ επαναλαμβάνει ότι προτάσεις για αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών κρίνονται στη σημερινή συγκυρία ανεδαφικές, καθώς θα επιτείνουν την ύφεση που είναι προ των πυλών, οδηγώντας σε αύξηση της ανεργίας, ενώ επαναλαμβάνει ότι το συνταξιοδοτικό σύστημα είναι γενναιόδωρο για το Δημόσιο, καθώς η αναλογία των συντάξεων του Δημοσίου στις συνολικές δαπάνες είναι αισθητά μεγαλύτερη της συμμετοχής των συνταξιούχων του Δημοσίου στο σύνολο των συνταξιούχων, ενώ οι συνταξιούχοι του Δημοσίου και οργανισμών του ευρύτερου δημοσίου τομέα μετέχουν παραδοσιακά δυσανάλογα στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.
Στο δελτίο επισημαίνεται ακόμη ότι η Ελλάδα είναι σήμερα μία ακραία περίπτωση υποεπένδυσης, με τις καθαρές (μετά τις αποσβέσεις) επενδύσεις το 2014 να είναι αρνητικές και να διαμορφώνονται σε -8,3% του ΑΕΠ. Υποεπένδυση σε χαμηλότερο βαθμό παρατηρείται και στην Πορτογαλία, την Ιταλία και την Κύπρο, ενώ όλες οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ-28 έχουν θετικές καθαρές επενδύσεις, που σημαίνει ότι οι επενδύσεις τους καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες για συντήρηση του κεφαλαιακού τους εξοπλισμού και, επιπλέον, αυξάνουν το κεφαλαιακό τους απόθεμα).
Στη χώρα μας για κάθε 1 ευρώ παραγωγή και εισόδημα απαιτούνται επενδυτικά κεφάλαια πενταπλάσιας αξίας, όταν στον υπόλοιπο αναπτυγμένο κόσμο απαιτούνται τα μισά περίπου από τα κεφάλαια αυτά. «Το γεγονός ότι η χώρα μας είναι τελευταία στη σχετική κατάταξη σημαίνει ότι λειτουργεί με τεράστια εμπόδια στην οικονομική δραστηριότητα, τα οποία, αν δεν αρθούν, καταδικάζουν την χώρα σε διαρκή ύφεση ή, στην καλύτερη των περιπτώσεων, σε ένα αναπτυξιακό τέλμα χαμηλών επιδόσεων, μη ικανών να δημιουργήσουν ευκαιρίες για την αύξηση της απασχόλησης και των εισοδημάτων», υποστηρίζει ο ΣΕΒ.
Το προεδρείο του Συνδέσμου βρίσκεται σήμερα στις Βρυξέλλες και πρόκειται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΕ Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.