ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Η χαμηλή σεξουαλική ικανοποίηση συνδέεται με τη μείωση της μνήμης αργότερα στη ζωή

 Προηγούμενες μελέτες έχουν διαπιστώσει μια σύνδεση μεταξύ μικροαγγειακών αλλαγών και αλλαγών στη στυτική λειτουργία με την πάροδο του χρόνου

Η χαμηλή σεξουαλική ικανοποίηση στη μέση ηλικία μπορεί να αποτελεί πρώιμο προειδοποιητικό σημάδι για μελλοντική γνωστική έκπτωση, σύμφωνα με μια νέα μελέτη με επικεφαλής ερευνητές του Penn State.

Η μελέτη, η οποία παρακολούθησε τις συσχετίσεις μεταξύ της στυτικής λειτουργίας, της σεξουαλικής ικανοποίησης και της νόησης σε εκατοντάδες άνδρες ηλικίας 56 έως 68 ετών, διαπίστωσε ότι η μείωση της σεξουαλικής ικανοποίησης και της στυτικής λειτουργίας συσχετίζεται με μελλοντική απώλεια μνήμης.

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Gerontologist, είναι η πρώτη που παρακολουθεί διαχρονικά τη σεξουαλική ικανοποίηση σε συνδυασμό με τη σεξουαλική υγεία και τη νόηση, αναφέρουν οι ερευνητές, και τα ευρήματά της υποδεικνύουν έναν πιθανό νέο παράγοντα κινδύνου για τη γνωστική έκπτωση.

Ουπς 🤣

 


#πλημμύρες #Θεσσαλία

 


Οι ομόφυλοι γονείς επηρεάζουν την σεξουαλικότητα των παιδιών και αυξάνουν την υπογεννητικότητα

 


Έχοντας πολυετή εμπειρία στην παρακολούθηση και κριτική της woke ατζέντας που έχει εισβάλει στις δυτικές κοινωνίες σαν καρκίνωμα και ασκώντας και οι τρεις μας κριτική τόσο από τα κανάλια μας, όσο και από το κοινό μας κανάλι The Cancellers, προς έκπληξη παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον γάμο και τον νόμο υιοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών και είδαμε τον Άδωνι Γεωργιάδη χθες να χαρακτηρίζει «ομοφοβικό» βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που είπε ότι «Οι ομόφυλοι γονείς επηρεάζουν την σεξουαλικότητα του παιδιού τους». Είπε επίσης ότι «Δεν είναι κακό να γίνεται κάτι τέτοιο».

 
Η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, ο Σύριζα, το ΚΚΕ και η Πλεύση Ελευθερίας αγνοούν τις έρευνες που έχουμε κοινοποιήσει μέσω των social media και που δείχνουν ότι τα παιδιά που γεννιούνται δεν γίνονται ομοφυλόφιλοι από κάποιο DNA ή κάποια “μαγικά γονίδια”. Πολύ απλά αποκτούν την τάση προς ομοφυλοφιλία από τα πρώτα τους παιδικά χρόνια, κυρίωςαπό τους γονείς. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποίησε το National Longitudinal Lesbian Family Study στο NBC, τα αγόρια που θα μεγαλώσουν με 2 μπαμπάδες έχουν διπλάσια πιθανότητα από το προκαθορισμένο να γίνουν γκέι και τα κορίτσια που θα μεγαλώσουν με 2 μαμάδες έχουν τριπλάσια πιθανότητα από το προκαθορισμένο να γίνουν λεσβίες. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η έρευνα του School of Law Case Reserve University. Όλες τις έρευνες μπορείτε να τις δείτε στο παρακάτω link.

Δημογραφικό: Το Ελληνικό Έθνος μειώνεται κάθε χρόνο

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση ολοκληρώνεται στην ΕΕ: Έρχεται υποδούλωση της ενημέρωσης διά χειρός Σβαμπ και φον ντερ Λάιεν

 


Μεγάλη Επανεκκίνηση: Για την παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα, το κύριο μέλημα για τα επόμενα δύο χρόνια δεν είναι οι συγκρούσεις ή το κλίμα», δήλωσε η der Leyen. «Είναι η παραπληροφόρηση, ακολουθούμενη από πόλωση εντός των κοινωνιών μας.

«Κύριο μέλημά μας την επόμενη διετία δεν θα είναι τα γεωπολιτικά ή το κλίμα, αλλά η παραπληροφόρηση» δήλωσε η Von der Leyen, προσθέτοντας ότι «το όριο μεταξύ online και του offline γίνεται όλο και πιο λεπτό, και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό στην εποχή της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης».

Απευθυνόμενη στις ελίτ προσφωνώντας τες «Εξοχότητες» και χαρακτηρίζοντας με τον επίθετο «αγαπητός» τον Klaus Schwabb στην εισαγωγή της, η Von der Leyen ζήτησε την ανάπτυξη ενός «νέου παγκόσμιου πλαισίου για τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης» και μια υπόσχεση που θα «οδηγήσει σε παγκόσμια συνεργασία» για την αποτροπή διάδοσης της «παραπληροφόρησης», όπερ σημαίνει πληροφορίες που δεν θέλουν να γνωρίζετε.

«Η κύρια ανησυχία για τα επόμενα δύο χρόνια δεν είναι οι πόλεμοι ή το κλίμα, είναι η παραπληροφόρηση»,  δήλωσε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι «το όριο μεταξύ online και offline γίνεται όλο και πιο λεπτό και πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο».

«Θα υπάρχουν πάντα εκείνοι που θα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το άνοιγμα μας, τόσο από μέσα όσο και από έξω. Πάντα θα γίνονται προσπάθειες να μας βγάλουν εκτός τροχιάς. Για παράδειγμα, με την παραπληροφόρηση», πρόσθεσε.