ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Aναγνώστης αναφωνεί: "Έλεος με τις φοροεπιδρομές!"


Ποσο ακομη θα μας υποβαθμισουν; Δεν αντεχουμε αλλο, εδω δουλευουμε, αν και αγαμος που ειμαι, και δεν μου φτανουν τα ...
λεφτα εφορια, δεη κλπ. Εδω συνναδελφοι παντρεμενοι και δεν εχουν ουτε ενα κομματι ψωμι να αγορασουν για το σπιτι! Έλεος κοιταξτε που μας εχουν φτασει. Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως θα περασουν τα καινουργια μετρα τους!

Συρία: Συγκλονιστικό βίντεο, πατέρας προσπαθεί να σώσει το παιδί του

Φωτογραφία για Συρία: Συγκλονιστικό βίντεο, πατέρας προσπαθεί να σώσει το παιδί του

Tην καθημερινή φρίκη που βιώνει ο άμαχος πληθυσμός της Συρίας, αποτυπώνεται σε ένα συγκλονιστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου προκαλώντας σοκ και οργή. Ένας πατέρας κρατάει στα χέρια του το 4χρονο παιδί του το οποίο τραυματίστηκε από σφαίρα ελεύθερου σκοπευτή μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ο δύστυχος πατέρας το μεταφέρει εσπευσμένα σε κάποιο νοσοκομείο προκειμένου να το σώσει.

Στα πλάνα φαίνεται το αιμόφυρτο κοριτσάκι το οποίο κλαίει με σπαραγμούς…
TreloKouneli
VIDEO

Νέος φόρος-σοκ στα ακίνητα από το 2013...!!!

Φωτογραφία για Νέος φόρος-σοκ στα ακίνητα από το 2013...!!!
Την επιβολή ενιαίου φόρου κατοχής ακίνητης περιουσίας σε 5,6 εκ. φυσικά και 1 εκ. νομικά πρόσωπα με στόχο την είσπραξη εσόδων ύψους τουλάχιστον 3 δισ. ευρώ κάθε χρόνο, από το 2013 και μετά, προβλέπουν τα σχέδια της κυβέρνησης για την

... αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος.

Οπως γράφει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ο νέος αυτός ενιαίος φόρος θα αντικαταστήσει δύο ισχύοντες σήμερα φόρους ακινήτων: το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών, το οποίο επιβάλλεται μόνο στα κτίσματα, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας, ο οποίος βαρύνει κτίσματα και εντός σχεδίων πόλεων οικόπεδα.

Δεν της εφτανε να τον χωρίσει, έπρεπε να τον δολοφονήσει; Θρηνεί η οικογένεια του αδικοχαμένου πατέρα Αθανάσιου - Περίμενε το πρώτο του εγγονάκι

Φωτογραφία για Δεν της εφτανε να τον χωρίσει, έπρεπε να τον δολοφονήσει; Θρηνεί η οικογένεια του αδικοχαμένου πατέρα Αθανάσιου - Περίμενε το πρώτο του εγγονάκι
H οικογένεια του ιερέα στο Μαρούσι από όπου καταγόταν ο 52χρονος πενθεί και βρίσκεται σε σοκ. Τους είναι αδύνατο να πιστέψουν όλα όσα έχουν συμβεί. Τραγική φιγούρα η... Εφη Αυγεροπούλου, αδελφή του πάτερ Αθανάσιου.

H γυναίκα είναι σε κακό χάλι μας είπε συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, "την έχουμε με χάπια" δεν είναι σε θέση να μιλήσει σε κανέναν. Εκείνη αγκάλιασε με αγάπη την γυναίκα του αδελφού της, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει γίνει, θέλει μόνο να τιμωρηθεί παραδειγματικά αυτή η γυναίκα και ο εραστής της". 

«ΜΠΗΚΕ» ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Ο ΝΤΙΑΚΙΤΕ (PHOTOS)


Φωτογραφία για «ΜΠΗΚΕ» ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Ο ΝΤΙΑΚΙΤΕ (PHOTOS)

Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε για πρώτη φορά σήμερα ο νεοαποκτηθείς αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού, Ντρίσα Ντιακιτέ, αφού η προπόνηση της Τρίτης ήταν ουσιαστικά η πρώτη γνωριμία του με τους νέους του συμπαίκτες.

8,3 δις ευρώ έχασαν τα ταμεία από το PSI...!!!


Φωτογραφία για 8,3 δις ευρώ έχασαν τα ταμεία από το PSI...!!!


Χριστίνα Κοψίνη από την Καθημερινή
Πρωτοφανείς οι απώλειες της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων από την απομείωση που υπέστησαν λόγω PSI. H ονομαστική αξία της περιουσίας των Ταμείων που ήταν επενδεδυμένη (κατά μερίδια Ταμείου υποχρεωτικά και...

βάσει του νόμου) στο κοινό ασφαλιστικό κεφάλαιο της Τράπεζας της Ελλάδος απομειώθηκε κατά 8,3 δισ. ευρώ. Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από την ΤτΕ και διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα, προκειμένου να απαντηθεί ερώτηση που είχε υποβάλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Μητρόπουλος.

Αθλητικές εφημερίδες



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Η Ώρα των Σπορ
Εφημερίδα Κιτρινόμαυρη Ώρα
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Αθλητικά Νέα
Εφημερίδα Γαύρος
Εφημερίδα Πατρίς

Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυριανή
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Ο Λόγος
Εφημερίδα Μακεδονία
Εφημερίδα Η Ελλάδα Αύριο

Η Συνταγή της Ημέρας!


Πίτσα με Προσούτο και Φρέσκια Κρέμα

Συνταγή για 4 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:
Ζύμη:
1 κουταλάκι του γλυκού ξηρή μαγιά
2/3 φλιτζανιού ζεστό νερό (όχι καυτό)

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας




Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
 

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
 
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
 
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
 

Πρωτοσέλιδο 5.9.2012

Πρωτοσέλιδο 5.9.2012

Εξιχνιάστηκε διακεκριμένη περίπτωση κλοπής σε πτηνοτροφική μονάδα στην Καρίτσα





Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, της Πέλλας και της Ημαθίας
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, εξιχνιάστηκε διακεκριμένη περίπτωση κλοπής σε ανενεργή πτηνοτροφική μονάδα στην Καρίτσα Πιερίας την 02.08.2012.

Από την μεθοδική έρευνα και ύστερα από αξιοποίηση πειστηρίων προέκυψε ότι πέντε από τα μέλη της πολυμελούς σπείρας που διέπραττε κλοπές σε κοσμηματοπωλεία, ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της κλοπής σε πτηνοτροφική μονάδα, όπου αφαίρεσαν βιομηχανικό εξοπλισμό συνολικής αξίας 220.000 ευρώ.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή Ιερού Ναού στον Παλαιό Παντελεήμονα

 Συνελήφθησαν χθες το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου Πιερίας, δύο ημεδαποί 26 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, στον Παλαιό Παντελεήμονα Πιερίας, ο 31χρονος με τη βοήθεια του 26χρονου παραβιάζοντας μία από τις εισόδους αφαίρεσε από το παγκάρι του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα το χρηματικό ποσό περίπου των (200) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου


Στήριξη του Υπουργείου στα ζητήματα της Πιερίας

Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου επισκέφτηκε χθες το πρωί στο γραφείο της (Διοικητήριο) ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.
Στην συνάντηση παραβρεθήκαν η Βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου, εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Γεώργιου Κωνσταντόπουλου, ο πρώην βουλευτής κ. Ευάγγελος Καρπούζας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Τσιμίτρης, εκπρόσωπος του Δήμου Δίου Ολύμπου κ. Πέτρος Κιάφας, εκπρόσωπος του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού κ. Πολυχρονίδης, εκπρόσωπους της Μητρόπολης Κίτρους και Κατερίνης π. Ιωακείμ Οικονομίκος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μόσχος Γιαλένιος, ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωάννης Κουρινιώτης, πολιτευτές της ΝΔ, Τέως Δήμαρχοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Διευθυντές, Προϊστάμενοι και Υπάλληλοι της Π.Ε. Πιερίας και εκπρόσωποι τουριστικών, επιχειρηματικών και άλλων φορέων και συλλόγων.

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2012 (Δίσκος): Ασημένιος ο Σταθελάκος με ρεκόρ Ευρώπης


To έκτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους 14ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ήρθε από τον  Πασχάλη Σταθελάκο ο οποίος στον τελικό  της δισκοβολίας στην κατηγορία F40 ήρθε δεύτερος.

Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν είχε βολή στα 44,11 μέτρα, βολή η οποία του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ παράλληλα κατέρριψε και το ρεκόρ Ευρώπης.

"ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ": ΟΧΙ στα νέα χαράτσια της ΔΕΗ!



ΕΟΠΥΥ

HomeImage


Συνεχίζουν αυτοί  πού είναι συμβεβλημένοι  μαζί του να είναι Ασφαλισμένοι - Ανασφάλιστοι. Ντροπή για το Κράτος πρόνοια 
Η κονόμα κονόμα όμως με το κλείσιμο τον ραντεβού από τις γραμμές με χρέωση του ασφαλισμένου
                      14554
   Σταθερό & Vodafone: 0,98€/κλήση,
άλλα κινητά: 1,65€/κλήση (με ΦΠΑ)
Είστε αλήτες παρατήστε τα  και φύγετε 

Στάση εργασίας σήμερα από τους νοσοκομειακούς γιατρούς



Στάση εργασίας σήμερα από τους νοσοκομειακούς γιατρούς
   Από τις 11:00 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου

Οι νοσοκομειακοί γιατροί, κήρυξαν στάση εργασίας από τις 11.00 σήμερα το πρωί, μέχρι τη λήξη του ωραρίου τους στις μονάδες υγείας όλης της χώρας.

Παράλληλα, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) θα πραγματοποιήσει στις 11.30 πμ διάβημα διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα. 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ