ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Αqua fitness: Το μυστικό των celebrities που αλλάζει το σώμα σε χρόνο μηδέν!


Oι celebrities αφήνουν στην άκρη τις φόρμες και βάζουν το μαγιό τους για τη νέα μόδα στη γυμναστική: το aqua fitness. Η Julia Roberts ορκίζεται σε αυτή και οι personal trainers του Hollywood το συστήνουν ως την καλύτερη άσκηση για ενδυνάμωση και γρήγορο κάψιμο λίπους. 

Αθλητικές εφημερίδες



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Η Ώρα των Σπορ
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Γαύρος
Εφημερίδα Κερκίδα
Εφημερίδα Πατρίς

Ν.Φωτόπουλος: "ντουφεκιές στον αέρα" οι 24ωρες απεργίες


Μπλόκο στη λειτουργία του συστήματος με πολυήμερες απεργίες και χιλιάδες προσλήψεις στη ΔΕΗ πρότεινε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της... ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλος από το βήμα του συνεδρίου της Ομοσπονδίας που ξεκίνησε απόψε στην Αθήνα.

Ο κ. Φωτόπουλος καυτηρίασε την απουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης από το συνέδριο, κάνοντας λόγο για ασέβεια απέναντι στο θεσμό του συνδικαλιστικού κινήματος. Χαιρετισμούς στο συνέδριο απηύθυναν εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της ΓΣΕΕ και ο πρόεδρος της ΔΕΗ Α. Ζερβός.

Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Θεσσαλονίκη
Εφημερίδα Εστία
Εφημερίδα Ελεύθερη ώρα
Εφημερίδα Δημοκρατία
Εφημερίδα Η Ελλάδα Αύριο

Η Συνταγή της Ημέρας!


Μανιτάρια τηγανιτά με λεμόνι και ρίγανη

Συνταγή για 2 ατομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
500γρ. άσπρα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
2 κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους κομμένα σε φέτες
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/3 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/2 κουτάλι της σούπας ρίγανη
Χυμό από ένα φρέσκο λεμόνι
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η συμφωνία ελληνικής κυβέρνησης και τρόικας


 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η συμφωνία ελληνικής κυβέρνησης και τρόικας
Τα ψέματα τελείωσαν… πλέον το θρίλερ της παραμονής της χώρας στο ευρώ που παίχτηκε κοντά τρία χρόνια τώρα φτάνει στο τέλος του με ένα ΜΝΗΜΟΝΙΟ που τα έχει ΟΛΑ!! Πιο αναλυτικά μεταξύ άλλων προβλέπονται:
-περικοπές -αναδρομικές από 1ης Αυγούστου- στα ειδικά μισθολόγια που θα ξεκινούν από 2% και θα φτάνουν κλιμακωτά ως και 35%.
-κούρεμα μισθών στις ΔΕΚΟ ώστε οι μεικτές αποδοχές των εργαζομένων να μην ξεπερνούν τα 1.900 ευρώ τον μήνα.
-κατάργηση δώρων και επιδομάτων σε Δημόσιο και ΟΤΑ πέραν του ενιαίου μισθολογίου.
- μείωση στον αριθμό των δημόσιων υπαλλήλων (μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις) παντού σε συνδυασμό με τη διαθεσιμότητα του προσωπικού στους φορείς και τους οργανισμούς που καταργούνται ή συγχωνεύονται. (1% των δημοσίων υπαλλήλων θα πρέπει να τεθεί σε διαθεσιμότητα)

Οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι πραγματικοί…O πολιτικός κόσμος στην Σουηδία μιλάει δημόσια για το θέμα! (βίντεο)


 Οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι πραγματικοί…O πολιτικός κόσμος στην Σουηδία μιλάει δημόσια για το θέμα! (βίντεο)
διαβάστε περισσότερα στο aporrito
Πολιτικοί της Σουηδίας παραδέχονται επίσημα πως οι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) αποτελούν υπαρκτό θέμα και όχι σενάριο συνωμοσιολογίας…
Σε δημοσίευμα της με τίτλο “Swedish official admits toxic ‘chemtrails’ are real, not a wild conspiracy theory”, η σελίδα Natural News αναφέρει πως η αρχηγός του κόμματος των πρασίνων Pernilla Hagberg δήλωσε πως οι ομιχλώδης σαν νέφη λευκές γραμμές με τις οποίες σημαδεύουν τους μπλέ ουρανούς  ….αεροσκάφη δίχως διακριτικά ΔΕΝ είναι οι τυπικές γραμμές συμπυκνώσεως (contrails).
Σύμφωνα με αναφορά της σουηδικής εφημερίδας Katrineholms Kuriren, η Hagberg, μία από τις πρώτες πολιτικούς που βγήκε μπροστά σχετικά με το θέμα, δήλωσε δημόσια πως αυτές οι ασυνήθιστες νεφώδεις γραμμές, οι οποίες δεν δυαλύονται όπως κάνουν οι κανονικές γραμμές συμπυκνώσεως, είναι στην πραγματικότητα ένα τοξικό μείγμα από χημικά,

Για ραγδαία επιδείνωση του καιρού προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι


 Για ραγδαία επιδείνωση του καιρού προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι
Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει, σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής, με βροχές και καταιγίδες να πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας και τον υδράργυρο να σημειώνει αισθητή πτώση.
Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν σταδιακά το Αιγαίο, την Εύβοια και στα ανατολικά της χώρας αναμένεται να διατηρηθούν οι ενισχυμένοι βοριάδες εντάσεως μέχρι 8 μποφόρ.
Από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου θα κυμανθεί η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 26 στην Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το cretalive.gr
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι άνεμοι ανατολικών κυρίως διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Μάνη: Τον βρήκαν νεκρό σχεδόν έξι χρόνια μετά!


 Μάνη: Τον βρήκαν νεκρό σχεδόν έξι χρόνια μετά!
Σχεδόν έξι χρόνια μετά την εξαφάνιση του εντοπίστηκε νεκρός ένας 88χρονος.
Ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε στην Κοκκινοράχη Σταυροπηγίου της Δυτικής Μάνης, σε σκελετοποιημένη κατάσταση, σε δύσβατη, θαμνώδη περιοχή.
Ο 88χρονος είχε εξαφανισθεί στις 24-2-2007. Δίπλα στο πτώμα βρέθηκε μια κυνηγητική καραμπίνα.

Παράταση για τις συναλλαγές στις ΔΟΥ που κλείνουν


Κατά μία ημέρα παρατείνονται οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων και συναλλαγών στις ΔΟΥ στις οποίες μεταφέρονται οι λειτουργίες των εφοριών που κλείνουν σήμερα, Δευτέρα, στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων.

Σύμφωνα με διευκρινιστική εγκύκλιο, οι ΔΟΥ στις οποίες μεταφέρεται η καθ' ύλην και κατά τόπον αρμοδιότητα των ΔΟΥ, που αναστέλλεται η λειτουργία, δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό τη Δευτέρα, 22.10.2012 και την Τρίτη, 23.10.2012. 

Οι προθεσμίες εκπλήρωσης υποχρεώσεων των πολιτών που τυχόν λήγουν τις παραπάνω ημέρες παρατείνονται κατά μία εργάσιμη μέρα.

Συνεχίζονται μέχρι τις 10 Νοεμβρίου οι κινητοποιήσεις των δικαστικών

Παρατείνονται πανελλαδικά μέχρι 10 Νοεμβρίου 2012 οι κινητοποιήσεις των δικαστών και εισαγγελέων με απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Εφετείου Αθηνών.
Παράλληλα, στις 10 Νοεμβρίου θα συγκληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΕ για να καθορίσει την περαιτέρω στάση του δικαστικού κόσμου. 
Στη Γενική Συνέλευση, η οποία είχε πολύ λιγότερο κόσμο από τις πρόσφατες προηγούμενες συνελεύσεις, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των άλλων δικαστικών Ενώσεων, όπως και εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

ΑΡΘΡΟ ΒΟΜΒΑ: “ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ”…


 ΑΡΘΡΟ ΒΟΜΒΑ: “ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ”…
του Μάκη Βραχιολίδη
Η Ελληνική Κυβέρνηση έσπευσε να καταγγείλει τους Ομογενείς με τα 600 δις ομόλογα, όταν οι δανειστές μας επί 2 χρόνια μας δίνουν… αέρα κοπανιστό.
Για μια ακόμη φορά οι πολιτικοί μας ταγοί παίζουν άσχημο παιχνίδι στις πλάτες του λαού.  Κρύβουν την αλήθεια από τον κόσμο και συνεχίζουν να συνομιλούν με την τρόικα-φούσκα, υποκύπτοντας στις εξωφρενικές απαιτήσεις της.  Το παιχνίδι είναι σικέ και προδιαγράφει την καταστροφή της χώρας.  Η ελληνική κυβέρνηση σέρνεται πίσω από τις εκβιαστικές απαιτήσεις των τροϊκανών, οι οποίες διαλύουν την κοινωνία και τη χώρα.
Το έγκλημα έγκειται στο ότι οι συνομιλίες διεξάγονται με το ΔΝΤ και τον σκληρό εκπρόσωπό του Τόμσεν, την ώρα που το ΔΝΤ είναι χωρίς φράγκο! Είναι ένας χρεωκοπημένος οργανισμός ο οποίος πήρε παράταση ζωής από την ημέρα που ο Γ. Παπανδρέου έμπασε το Ταμείο στο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδος!  Η κίνηση Παπανδρέου να αναγορεύσει σε σωτήρα της χώρας μας ένα…μαγαζάκι λίγο πριν αυτό βάλει λουκέτο, πρόσφερε παράταση ζωής στο ΔΝΤ, όχι όμως και στην Ελλάδα. 

Γίνε μέρος αυτής της προσπάθειας και βοήθησε!



   Κάνε κλικ εδώ και δήλωσε συμμετοχή!
Το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012, θα χρειαστούμε βοήθεια για τη διανομή των 65 περίπου τόνων αλεύρων σε 1.700 οικογένειες. 
Ελάτε να δώσουμε με το δικό μας τρόπο, τη δική μας απάντηση στην ακρίβεια και στην ασυδοσία των μεσαζόντων και των σούπερ μάρκετ. 
Αυτοί, "Όλοι μαζί μπορούν" και κρατούν τις τιμές στα ύψη: Το γάλα των παιδιών μας, το αλεύρι, το ρύζι, τις πατάτες, τα απορρυπαντικά! 

Ελάτε, να ενώσουμε κι εμείς τις δικές μας δυνάμεις μας! Κι εμείς, μπορούμε! Το κίνημα "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ" που ξεκίνησε από την πόλη μας, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη!
Καλούμε, όλους τους Κατερινιώτες, ειδικά τις νέες και τους νέους, που είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν κομμάτι από την καθημερινότητά τους και να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια αυτή από την οποία ωφελούνται χιλιάδες συμπολίτες μας.
Η μόνη μάχη που χάνεται είναι αυτή που δεν δίνεται. Η δική μας μάχη συνεχίζεται, με πολλούς συμμάχους σε ολόκληρη τη χώρα!

Η Ιστορία της Ιεράς Σταυροπηγιακής και Πατριαρχικής Μονής Περιστερεώτα



Ο Σύλλογος Ποντίων Αργοναύται - Κομνηνοί σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του υποψήφιου διδάκτορα, Νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Θεοδόση Κυριακίδη με τίτλο "Η Ιστορία της Ιεράς Σταυροπηγιακής και Πατριαρχικής Μονής Περιστερεώτα" την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 7:30 μ.μ.στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου.

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ


 Ανακοινώνουμε, ότι θα λειτουργήσει στην πόλη μας τμήμα ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, για το έτος 2012-2013.

Γίνονται δεκτοί απόφοιτοι Λυκείου ή Εξαταξίου Γυμνασίου Παλαιού Τύπου.
Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία μας από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή και ώρες 9.00 μέχρι 12.00.
Προθεσμία εγγραφών μέχρι 29.10.2010.

Από το
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 
   
 

Διαφημιστείτε και προβάλετε την επιχείρηση σας Στοχευμένα στο κοινό σας


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΊΤΕ ΣΤΟ BLOG ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ






''Εδά θα ρακοπίνουμε, ώσπου να 

ξημερώσει κι ο ήλιος εις το κούτελο 

ώσπου να μασε δώσει..."

Γλυκάνισος Τηλ.2351024014 & κιν.what's up:6980510566












Πληροφορίες  τηλ.. 6945211444 

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Καλημέρα Πιερία


Τα πρώτα του βήματα...


Η unicef με μια λιτή φωτογραφία έστειλε το δικό της μήνυμα κατά της φτώχειας. Είναι από τις στιγμές που τα λόγια είναι περιττά.

Το μέταλλο του πρωταθλητή


Τη δεύτερη θέση στο  διεθνές meeting tae kwon do κατέλαβε η 16χρονη Ειρήνη Μπουράκη από την Πτολεμαΐδα. Η ίδια είχε κατέβει στους αγώνες με σκοπό να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο και τα κατάφερε. 

Άλλωστε είναι αθλήτρια στο Σύλλογο Εορδαϊκή  Δύναμη στον οποίο ηγείται ο προπονητής και «δάσκαλος» Χρήστος Χρηστίδης, ο οποίος ειδικεύεται στο να «φτιάχνει» πρωταθλητές.
Ο ίδιος παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες των ημερών δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει το έργο του. Η καλύτερη ανταμοιβή του, στιγμές όπως η σημερινή που η πρωταθλήτρια του παρέδωσε στον αγωνιστικό χώρο μαθήματα tae kwon do.
Μήπως η Πολιτεία και οι παράγοντες του αθλητισμού δώσουν κάποια στιγμή την πρέπουσα σημασία και αξία σε αθλήματα και αθλητές που συνεχώς φέρνουν επιτυχίες στη χώρα μας και να παραμερίσουν για λίγο τα λαοφιλή αθλήματα;

Ηρακλής - Νίκη Αιγινίου 1-3 - Ο αγώνας


Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η νεοφώτιστη Νίκη Αιγινίου πανηγύρισε την πρώτη της ιστορική νίκη στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013 στο κλειστό της Μίκρας, υποχρεώνοντας τον νταμπλούχο Ηρακλή
στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του.
Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά, πήραν πολύ εύκολα το πρώτο σετ, αλλά από το β’ σετ και μετά ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η Νίκη απάντησε κατακτώντας εξίσου εύκολα το β’ σετ και στα δύο επόμενα ήταν η ομάδα που έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα σημεία του αγώνα.
Ο Ηρακλής προηγήθηκε με 20-18, αλλά οι νεοφώτιστοι απάντησαν με σερί 0-4 (ισάριθμες επιθέσεις από ‘σπασμένες’ μπάλες στο μπλοκ) και κράτησαν τη διαφορά μέχρι το τέλος του σετ.
Στο δ’ σετ προηγήθηκαν 20-21 κι ο Σίμο Ντάμπουβιτς πήρε άσο σημαδεύοντας την Μίκουλα (20-22), χάλασε την υποδοχή του Ηρακλή στην επόμενη φάση και ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του.

ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, ΠΗΡΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΓΑΝΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006 ΜΕ ΣΚΟΡ 0-2 - ΣΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Β ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ


 Και σε αυτό τον αγώνα ο Εθνικός Ν. Κεραμιδιού έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πέτυχε μεγάλη νίκη, μέσα στην έδρα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 2006 ΜΕ ΣΚΟΡ 0-2
Ο Εθνικός  ήταν καλύτερος, έπαιξε και δυνατά και καλά, ήταν ο κυρίαρχος του παιxνιδιού και δίκαιος νικητής, χωρίς μάλιστα να κινδυνεύσει η εστία του.
Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε και πάλι πολύ καλά, έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, πέτυχε το πρώτο γκολ (0-1) στο 17 λεπτό με πλασέ  του Σταματέλου ύστερα από ασίστ του Χατζηκωσταντίνου.
Στο 40 λεπτό του αγώνας σούτ δυνατό του Μαυρόπουλου βρήκε τη ρίζα της κάθετης δοκού του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν ευκαιρίες και δέν ανησύχησε ο τερματοφύλακας του Εθνικού σε καμία φάση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός μπήκε και πάλι δυνατά στον αγώνα, κυκλοφόρησε την μπάλα, έπαιξε έξυπνα, είχε  δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Γκανάβα και τον Σταθακόπουλο, δέν άφησε την τοπική ομάδα να τον απειλήσει με τα γεμίσματα.
Συνέχισε και πέτυχε και 2ο γκόλ στο 60 λεπτό με  ωραίο πλασέ του Μαυρόπουλου μετά απο μπάσιμο που έκανε ο παίκτης του Εθνικού εκμεταλλευόμενος άψογη κάθετη μπαλιά ασίστ του Στάθη Μαχαιρίδη.
Συνθέσεις: 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ / I.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ: ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ,ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ,ΤΑΚΟΣ, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΣΤ, ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ (70 ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ), ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (85 ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ) ,ΓΚΑΝΑΒΑΣ,ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ,   ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ,