ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Έχουμε Δημοκρατία ή Πρωθυπουργική δικτατορία και κομματοκρατία;

 

Σε μία ευνομούμενη χώρα που θέλει να ονομάζεται Δημοκρατική θα έπρεπε ή έκφραση της λαϊκής θέλησης να είναι συνταγματικά θεσμοθετημένη… ...

Ή έλλειψη Δημοκρατίας και η παραβίαση της λαϊκής θέλησης εκ μέρους των εκάστοτε κυβερνήσεων, δεν είναι πρόσφατο φαινόμενο αλλά συμβαίνει από  ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους από τις μεγάλες δυνάμεις. Αυτό που ήθελαν και θέλουν ήταν η δημιουργία και η μέχρι σήμερα συντήρηση ενός προτεκτοράτου στο οποίο να έχουν τον οικονομικό και κατά συνέπια τον πολιτικό έλεγχο...

 

 


Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων, Μεταλλουργός

πρώην Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης

Ποιος θεούλης;

 

Ο Μπάιντεν έστειλε,απόψε,επιστολή στο Κογκρέσο για προμήθεια F-16 στην Τουρκία που θα φθάσει τα 20 δις

 


Σιγα να μην καταλαβουν αυτα τα γιδοπροβατα την μανα που εχασε το παιδι της...

 


Τι αλλο να πει αυτη η μανα για να ξυπνησει η Δικαιοσυνη σ'αυτη τη γ@μωχωρα.

 


Το… τερματίσατε κύριε Μητσοτάκη!

 Μέχρι και τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή αμαύρωσε ο Κυριάκος μπας και μπορέσει να καταστείλει την επανάσταση που έχει ξεσπάσει στη ΝΔ με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφυλόφιλων.

«Η χώρα ανήκει εις τη Δύση, όπως τόνισε και ο ιδρυτής της παράταξής μας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Γι’ αυτό και όραμά μας είναι η Ελλάδα να αποδίδει σημασία στα ατομικά δικαιώματα των πολιτών», ανέφερε συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της εισήγησής του στο υπουργικό συμβούλιο.

Πρόκειται για ρεσιτάλ διαστρέβλωσης και υποκρισίας.

Γιατί όλα δείχνουν πως η «ασθένεια Χ» είναι σχεδιασμένη για το 2025!

 


Όπως γνωρίζουμε ο ΠΟΥ έχει δηλώσει ότι η «ασθένεια Χ» είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει και θα είναι πολύ πιο θανατηφόρα από τον κορωνοϊό με καταστροφικές συνέπειες για την ανθρωπότητα.

Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Γκεμπρεγεσούς δήλωσε ότι ο διεθνής οργανισμός έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή κάποια μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός ταμείου για την νέα πανδημία και ενός κόμβου μεταφοράς τεχνολογίας στη Νότια Αφρική για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων στη διανομή εμβολίων.

Ο Δρ. Stuart Ray, αντιπρόεδρος ιατρικής για την ακεραιότητα δεδομένων στο Τμήμα Ιατρικής του Johns Hopkins, είπε στο περιοδικό Fortune ότι «Ο σχεδιασμός στη δημόσια υγεία για τη «νόσος Χ» δεν είναι συνωμοσία, είναι απλά υπεύθυνος σχεδιασμός».

Αλήθεια ποιος μπορεί να τον πιστέψει, όταν με τα μέχρι στιγμής δεδομένα του παρελθόντως:

Τραυματισμοί και θάνατοι που σχετίζονται με τα πρώτα εμβόλια

 


Οι θάνατοι και οι τραυματισμοί που συνδέονται με τα εμβόλια δεν παρατηρήθηκαν μόνο μετά τον μαζικό εμβολιασμό κατά του COVID-19. Υπάρχουν καταγραφές σοβαρών παρενεργειών από τότε που αναπτύχθηκαν τα πρώτα εμβόλια στην ανθρώπινη ιστορία.

Θάνατοι και σοβαροί τραυματισμοί μετά τον εμβολιασμό

Το ταξίδι του εμβολιασμού κατά της ευλογιάς, που χρονολογείται από τα τέλη του 18ου αιώνα, αμαυρώνεται από πολυάριθμες αναφορές για παρενέργειες και επιπλοκές. Σοβαρές επιπλοκές όπως η προοδευτική δαμαλίτιδαμια μόλυνση που προέρχεται από τον ίδιο τον ιό του εμβολίου, το eczema vaccinatum και η εγκεφαλίτιδα ήταν σπάνιες αλλά σοβαρές παρενέργειες.

Επίσημα αρχεία από την Αγγλία από το 1859 έως το 1921, όπως τεκμηριώνεται από τον JT Biggs στο βιβλίο του 1912 «Leicester: Sanitation versus Vaccination », αποκαλύπτουν την ανησυχητική τάση των επιπλοκών που σχετίζονται με τον εμβολιασμό που οδήγησαν σε περίπου 1.530 θανάτους που αποδίδονται άμεσα στο εμβόλιο της ευλογιάς.

Συγκεκριμένα, την περίοδο από το 1906 έως το 1922, τα ποσοστά θνησιμότητας τόσο από την ευλογιά όσο και από τους θανάτους που σχετίζονται με τον εμβολιασμό ήταν ανησυχητικά παρόμοια.