ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ώρα για σάμπα – 11 Βραζιλιάνες που θα μας αποπλανήσουν στο Μουντιάλ του 2014

adrianna-lima-eswrouxa-570
Η πρόκριση της Εθνικής στο Μουντιάλ του 2014 μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε όνειρα για ταξίδια-άσχετο αν η τσέπη είναι άδεια-, για ποτά, χορούς, αλλά και έρωτες με Βραζιλιάνες θεές. 11 από αυτές θα αποπλανήσουν τις 11αδες των ομάδων που θα βρεθούν απέναντι από τη διοργανώτρια. Ας είμαστε εμείς! 
Οι 11 καλλονές διαθέτουν άλλες πολύ άλλες λίγο όλα όσα ψάχνουμε στο γυναικείο σώμα, αλλά όλες έχουν όλα όσα ψάχνουμε στο γυναικείο βλέμμα: σπινθηροβόλο, λάγνο, σε στέλνει στα ουράνια και σε πετά στην κόλαση. Όσο για το σώμα; Μελαμψές, άσπρες του γάλακτος, με ποδάρες, με στήθος πλούσιο και μικρό αλλά θαυματουργό, με οπίσθια σαν από λάξευση. Απολαύστε τις! 

Θα βάλουν WiFi και στα ATM – Πριν τα Χριστούγεννα ο Σαμαράς θα παρουσιάσει το σχέδιο

samaras-wifi-atm-570
Αναπροσαρμόζεται το σχέδιο για δωρεάν πρόσβαση στο Ίντερνετ από την κυβέρνηση, πολλαπλασιάζοντας σε πανελλαδικό επίπεδο τα σημεία πρόσβασης μετά από σχετική εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε σειρά διαβουλεύσεων με τα αρμόδια υπουργεία.
Η παρουσίαση του σχεδίου αναμένεται να γίνει από τον ίδιο τον πρωθυπουργό κατά πάσα πιθανότητα πριν τα Χριστούγεννα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα». Τα υφιστάμενα 1.000 σημεία πρόσβασης θα αυξηθούν σε 20.000-30.000, καθώς κεραίες θα τοποθετηθούν ακόμα και σε τηλεφωνικούς θαλάμους ή ΑΤΜ τραπεζών.
Το αρχικό σχέδιο περιλάμβανε την τοποθέτηση της σχετικής τεχνολογίας σε νοσοκομεία, σταθμούς μετρό και άλλα δημόσια κτίρια. Ο κ. Σαμαράς αποσκοπεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 να υπάρχει παντού δωρεάν Wi-Fi και, όταν εγκατασταθεί, να τοποθετηθούν ειδικά φίλτρα που να απαγορεύουν πρόσβαση σε σελίδες με άσεμνο περιεχόμενο και γενικά σε σελίδες σεξ, καθώς και να υπάρχουν φίλτρα ώστε να μην μπορεί κανείς να «κατεβάσει» τραγούδια ή κινηματογραφικές ταινίες.
Wifi και στα ATM
Μία τράπεζα θα τοποθετήσει στα ATM της κεραίες, καθώς και κεραίες στο εσωτερικό των καταστημάτων, ενώ αναμένεται να ακολοθήσουν και άλλες τράπεζες. Ενας από τους βουλευτές που μετείχαν στην πρωθυπουργική σύσκεψη ήταν και ο Mιχάλης Ταμήλος λόγω της εμπειρίας του όσον αφορά το Wi-Fi στον Δήμο Τρικκαίων, ο οποίος τόσο πολύ ενθουσιάστηκε με όλα αυτά που εξήγγειλε ο κ. Σαμαράς που του είπε: «Αν τα καταφέρεις όλα αυτά, θα χριστείς πρωθυπουργός του Wi-Fi».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κοψίματα και ερεθισμοί τέλος! – Κάνε το ξύρισμα απόλαυση με τη μοναδική σειρά προϊόντων της NIVEA MEN

NFM_12448_Ignite_BTL_Application_05
Το ξύρισμα είναι το άλφα και το ωμέγα στο σύγχρονο grooming του άντρα.
Οι εμφανίσεις του απαιτούν αψεγάδιαστο παρουσιαστικό και λαμπερό πρόσωπο που να μπορεί να τονίζει την αρρενωπότητα του.
Η NIVEA ΜΕΝ προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ξυρίσματος, για να βεβαιώσει πως το ξύρισμα δεν θα γίνει ποτέ ξανά Γολγοθάς! Αφρός, τζελ αλλά και κρέμα ξυρίσματος για αυτούς που απολαμβάνουν ένα παραδοσιακό ξύρισμα. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, το 23.6% των αντρών που ξυρίζονται αγνοούν τα προβλήματα που μπορούν να τους προκαλέσουν οι ερεθισμοί.
Αναλόγως των αναγκών τις επιδερμίδας σου μπορείς να επιλέξεις ποιο προϊόν NIVEA MEN είναι κατάλληλο για εσένα:
Έχεις σκληρά γένια: Τότε ο αφρός ξυρίσματος Originals για σκληρά γένια είναι για εσένα. Μαλακώνει και τα πιο σκληρά γένια χάρη στα ενεργά ενυδατικά συστατικά και εκχυλίσματα αλόης που περιέχει.
Έχεις ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα; Η σειρά Sensitive προστατεύει από ερεθισμούς, κοκκινίλες και την αίσθηση καψίματος που προκαλεί το ξύρισμα. Επίλεξε ανάμεσα στον αφρό, το τζελ ή την κρέμα της σειράς!
Για να προστατευτείς από μικροκοψίματα που προκαλεί το ξύρισμα, μπορείς να διαλέξεις τη σειρά Silver Protect, η οποία χάρη στα ιόντα αργύρου που περιέχει δρα ως ασπίδα προστασίας για την επιδερμίδα και εμποδίζει τους μικροτραυματισμούς του ξυρίσματος.
Κράτησε την επιδερμίδα σου ασφαλή από κοψίματα, πες αντίο στους ερεθισμούς και γνώρισε την εμπειρία μέσα από τα μοναδικά προϊόντα της NIVEA MEN.

Σκότωσε με γλυκά – Κέικ βανίλιας με λιωμένη σοκολάτα Lacta

received_m_mid_1384780579671_abdbd5c91cec426604_0
Ο σεφ Βασίλης Παναγόπουλος βρήκε την πραγματική χρησιμότητα της σοκολάτας Lacta...
Υλικά 
340 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 γρ. ζάχαρη
200 γρ. μαλακό βούτυρο
4 αυγά
2 κ.γλ. βανίλια(για πιο έντονο άρωμα χρησιμοποιείστε ξυλάκι βανίλιας)
1,5 κ.γλ. baking powder
1πρέζα αλάτι
60 γρ. γάλα,1 μεγάλη σοκολάτα Lacta της επιλογή σας! (φόρμα: μακρόστενη)
Εκτέλεση
Xωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους και τα χτυπάμε σε σφιχτή μαρέγκα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι και το backing powder.
Στο μπολ του μίξερ, χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο, την βανίλια και τους κρόκους πολύ καλά μέχρι να γίνει το μείγμα πολύ αφράτο.
Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και το γάλα μέχρι να ενσωματωθούν τέλεια και στην συνέχεια, προσθέτουμε και την μαρέγκα και ανακατεύουμε στην χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ανακατευτεί και εκείνη καλά με τα υπόλοιπα.
Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στο κάτω ράφι, στους 170 βαθμούς μέχρι να ψηθεί τόσο ώστε όταν βυθίζουμε μέσα του μια οδοντογλυφίδα να βγαίνει στεγνή. (περίπου 35 - 40 λεπτά ανάλογα).
Εγώ το έψησα 50 λεπτά. Οπότε επειδή προφανώς ο κάθε φούρνος έχει ξεχωριστή προσωπικότητα, ΜΗΝ αμελήσετε να το τσεκάρετε με την οδοντογλυφίδα πριν το βγάλετε από το φούρνο! Στη συνέχεια σε ένα μπέν μαρί ή σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνουμε την σοκολάτα lacta μαζί με λίγο κρέμα γάλακτος για γλυκά για να είναι λιγάκι αραιή, και τέλος περιχύνουμε το κέικ μας από πάνω! Η σοκολάτα Lacta θα δώσει έναν άλλο χαρακτήρα στο κέικ μας με μία γεύση απολαυστική που σίγουρα ξεφεύγει και αλλάζει τα δεδομένα από τα κλασικά κέικ!