ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΤΟ ΧΩΝΙ


"Ντρέπομαι που είχα οποιαδήποτε σχέση με το ΔΝΤ"...


Τι καταγγέλλει οικονομολόγος, που παραιτήθηκε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο...
Ένας οικονομολόγος ο οποίος αποχώρησε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επέκρινε έντονα τον διεθνή χρηματοπιστωτικό θεσμό για τις "αποτυχίες" του σε ό,τι αφορά την επιτήρηση και την "ευρωπαϊκή προκατάληψη" της ηγεσίας του, σύμφωνα με... την επιστολή παραίτησής του που ήλθε στην δημοσιότητα την Παρασκευή.

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΗΔΗΜΗΤΡΙΝΩΝ : Ο ΛΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ


Παραιτήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ ο Θαν. Ζαχαρόπουλος


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Από "κυβερνώσα Αριστερά" κρατήσαμε το "κυβερνώσα", τόνισε ο τρικαλινός πολιτκός

ΕΕ> Τρέμουν για κοινωνική έκρηξη στην Ευρώπη



Φόβους για «κοινωνική έκρηξη στην Ευρώπη» με φόντο τις διαμαρτυρίες στην Ισπανία, η οποία αντιμετωπίζει σφοδρή οικονομική κρίση, εκφράζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς σε συνέντευξή του που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Bild.
«Οι διαδηλώσεις στην Ισπανία δείχνουν ότι απειλείται κοινωνική έκρηξη εξαιτίας του υψηλού ποσοστού ανεργίας των νέων στη Ευρώπη», τόνισε ο Σουλτς.

ΟΗΕ: "Η Ελλάδα κάθεται πάνω σε μια μοναδική πλάκα "χρυσού", και όμως δεν ασχολούνται!"


Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο και κανείς δεν πρέπει να απορεί γιατί προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκτήσουν τον έλεγχο της χώρας οι ξένοι δανειστές με βοήθεια εκ των έσω.
Σε έκθεση του ΟΗΕ που δημοσιεύτηκε πρόσφατα...
στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro η Ελλάδα εκτός από τους υδρογονάνθρακες φαίνεται ότι αποτελεί γενικά "Ελ Ντοράντο" σπάνιων στρατηγικών ορυκτών και αυτό ίσως είναι και μία από τις αιτίες της κακοδαιμονίας της: 

Ξεκίνησε η έξοδος των Θεσσαλονικέων προς Χαλκιδική


Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η Σαββατιάτικη έξοδος των Θεσσαλονικέων προς Χαλκιδική.Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους – Δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Αυξημένη κυκλοφορία και στον δρόμο προς Περαία και Ν. Μηχανιώνα.

Πολύνεκρο τροχαίο με λεωφορείο


Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 29 τραυματίστηκαν όταν το υπεραστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έφυγε από... την πορεία του στον αυτοκινητόδρομο στον οποίο κινείτο εντός των ορίων της πολιτείας Ναγιάριτ.

Σύμφωνα με αξιωματούχο των τοπικών αρχών, μεταξύ των θυμάτων του αυτοκινητικού δυστυχήματος είναι παιδιά, αλλά ο ακριβής αριθμός τους δεν είναι γνωστός. 

H Lady Gaga γυμνή για το άρωμα της


Σε μια ακόμα προκλητική εμφάνιση της, ηLady Gaga ποζάρει γυμνή για τον φακό του Steven Kleinέχοντας 17 μικροσκοπικούς άνδρες να περιεργάζονται το κορμί της… Πρόκειται βέβαια για τη καμπάνια του αρώματος της 26άχρονης pop star που λέγεται «Fame» και που βρίσκεται ήδη στην αγορά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για το 2012 η Lady Gaga βρέθηκε στη τέταρτη θέση της λίστας του περιοδικού «Billboard» με τους πιο καλοπληρωμένους καλλιτέχνες της μουσικής αφού για το 2011 τα έσοδα της υπολογίστηκαν στα 25 εκατ. δολάρια.

Ένας "σιωπηλός" λευκός γίγαντας στον Ατλαντικό



Ένα τεράστιο κομμάτι πάγου, μεγέθους δύο φορές όσο το Παρίσι ή το Μανχάταν, αποκολήθηκε από έναν παγετώνα της Γροιλανδίας, όπως διακρίνεται σε δορυφορικές φωτογραφίες που τράβηξε η NASA και αποκαλύπτουν άλλη μια ένδειξη των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη.
Οι εικόνες αυτές δείχνουν ένα τεράστιο παγόβουνο να αποκολλάται από τον παγετώνα Πέτερμαν, στη βορειοδυτική πλευρά της Γροιλανδίας. Το 2010 ένα άλλο κομμάτι πάγου, διπλάσιο σε μέγεθος, είχε αποκοληθεί από τον ίδιο παγετώνα.

ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ 2012


Η Συνταγή της Ημέρας!


Κοτόπουλο στο φούρνο με σάλτσα μπύρας

Συνταγή για 4 άτομα

Από το: http://xs-recipes.com

Υλικά:
1 ολόκληρο κοτόπουλο (περίπου 2kg)

1kg πατάτες

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΗΓΕ ΚΟΛΙΝΔΡΟ : ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/7/2012 ΩΡΑ 21:30μ.μ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ (ΠΑΡΚΟ ΠΑΥΣΙΛΙΠΟΥ) ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ



ΔΗΛΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



  Εγώ ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΛΙΚΑΣ (πρώην ποδοσφαιριστής του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ) την ποδοσφαιρική περίοδο 2010-2011 κατά την οποία η ομάδα κέρδισε την άνοδο στην Γ' Εθνική καταγγέλλω ότι μετά την συμφωνία μου με την ομάδα και τον πρόεδρο του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ δεν μου έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα.

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ κυρία 53 ετών, 1.60 ύψος, μελαχρινή (μαύρα μαλλιά), εύσωμη (85-90 κιλά


 Η κυρία ονομάζεται Αλεξιάδου Αναστασία και έφυγε από την οικία της, Δημητρίου Νίκα 32, την Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 16:00. Όταν έφυγε από το σπίτι φορούσε μαύρο παντελόνι, ανοιχτόχρωμη μπλούζα και άσπρα πέδιλα. Κρατούσε μαζί της ένα σάκο. Η κυρία πάσχει από ελαφρά μορφή κατάθλιψης και έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. 
Παρακαλούμε για οπουδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε άμεσα στα τηλ. 6940614685, 6946223153, 6942056524, 2351035627.