ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Κοκοτσάκης: Η έκθεση μας είναι σαφής αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτο: Κάποιοι συνέλλεγαν στοιχεία κ τα μετέφεραν πίσω απ τα βαγόνια! Ξέραμε για Ξυλόλιο πριν το εντοπίσουμε!

 


Το ξεμπάζωμα που δεν ... έγινε, το μπάζωμα που δεν... έγινε, τα μπάζα που δεν ... υπήρξαν. p

 


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! "ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ τόσα εκατ. ευρώ για τις εγγυήσεις οι υπάλληλοι του ΟΣΕ;;"

 


Αχαχα τι βίντεο έπος είναι αυτό; «Γεια σου Κυριάκοοοοο»

 


Η κατάντια ο εξευτελισμός και η παρανομία του ελληνικού κράτους δίκαιου ?

 Η κατάντια ο εξευτελισμός και η παρανομία του ελληνικού κράτους δίκαιου ?

Ευρωπαϊκή χώρα θέλουμε να λεμέ ότι είμαστε ….. Τελικά είμαστε ?
Η μοναδική χώρα στην ευρωπαϊκή ένωση που έχει τελωνείο στα αυτοκίνητα
Το κέρδος δεκαπλάσιο από τα πρόστιμα της ευρωπαϊκής ένωσης γιατί να το κόψουμε .
Παρόλα αυτά αυτοκίνητο από γερμάνια ήρθε στην Ελλάδα στης 27/3/2024 ακόμη δεν έχει εκτελωνιστή και δεν έχει πάρει νούμερα να κυκλοφορήσει σχεδόν ένα μήνα πάει και βλέπουμε
Και παράνομοι δηλαδή και σε ρυθμούς χελώνας όλη η διαδικασία και πάρα πολύ καλά πληρωμένοι .
Κράτος δίκαιου και απάτης σε όλα τα θέματα παντού τα ιδιά ένα μεγάλο μηδέν .......

Καταπληκτικός Αρης Χατζηστεφάνου: Αυτα που συμβαίμουν τωρα στην Ελλαδα συνέβαιναν στην Κολομβια! Παλια! Κανείς δεν λογοδοτει σε κανεναν!

 


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος περνά πριονοκορδέλα τον Άδωνι κ τους 158 κλακαδόρους της ΝΔ.

 


Στο ευρωκοινοβούλιο εκ νέου η Μαρία Καρυστιανού

 


Στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα βρεθεί εκ νέου η μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης και πρόεδρος του συλλόγου πληγέντων δυστυχήματος «Τέμπη 2023» Μαρία Καρυστιανού, όπου θα συμμετάσχει και θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Η εκδήλωση «Σιδηροδρομική Τραγωδία των Τεμπών: Απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου έπειτα από πρωτοβουλία της ευρωβουλεύτού του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Έλενας Κουντουρά.

Ποιοι θα είναι κεντρικοί ομιλητές και ποιοι θα τοποθετηθούν με διαδικτυακή σύνδεση

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση -με φυσική παρουσία- θα είναι, εκτός της Μαρίας Καρυστιανού, η πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού TRAN του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Karima Delli, η επικεφαλής της Μονάδας Μεταφορών και Κινητικότητας της Γενικής Διεύθυνσης DG MOVE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Keir Fitch και ο βουλευτής Λάρισας και εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα Τέμπη Βασίλης Κόκκαλης.

Η Ευρώπη (να) προετοιμάζεται για επισιτιστική κρίση και …εντομοφαγία!

 


Επισιτιστική κρίση: Καλώς τα δεχτήκαμε. Τι νομίζατε, ότι ξεμπερδέψατε με την πανδημία και τα χειρότερα είναι πίσω μας; Σε εγρήγορση σας θέλω, ετοιμαστείτε για την επόμενη πίστα: τον λιμό.

Και δεν τα λέμε εμείς, το Bloomberg τα λέει, στο αποκαλυπτικό άρθρο με τίτλο “Europe is Wargaming a Food Crisis” που δημοσίευσε την περασμένη Πέμπτη. Εμείς τα είπαμε δυόμιση χρόνια πριν, όταν και προβλέψαμε το επίσημο τέλος της πανδημίας (εντάξει, αυτό ήταν εύκολο), το οποίο θα σηματοδοτούσε την εποχή της «Μεγάλης Στέρησης», που θα χαρακτηριζόταν από άκρατο πληθωρισμό, ενεργειακή και επισιτιστική κρίση.


Αλλά και αυτό εύκολο ήταν να το «δει» κανείς, αν ρωτάτε εμάς. Δε χρειάζονταν οικονομολόγοι, αναλυτές και κβαντικοί προσομοιωτές για να βάλει κανείς κάτω το 1+1=2. Ή μάλλον στην περίπτωσή μας, το 1-1=0.

H απάτη της «πολυπολιτισμικότητας»

 

Σύμφωνα με το λεξικό «Britannica», η πολυπολιτισμικότητα είναι «η άποψη ότι οι πολιτισμοίοι φυλές και οι εθνότητες, ιδιαίτερα εκείνες των μειονοτικών  ομάδων, αξίζουν ιδιαίτερης αναγνώρισης των διαφορών τους μέσα σε μια κυρίαρχη πολιτική κουλτούρα.» Στην πραγματικότητα, η πολυπολιτισμικότητα» είναι μια γιγάντια απάτη. Οι άνθρωποι πίσω από αυτήν, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφαλικά νεκρού Μπάιντεν και της συμμορίας των νεοσυντηρητικών που τον ελέγχουν, θέλουν να μας επιβάλουν μια ολοκληρωτική τυραννία, λέγοντάς μας με ποιους μπορούμε και με ποιους δεν μπορούμε να συναναστραφούμε. Αν είστε λευκοί, δεν έχετε δικαιώματα. Η «κουλτούρα» σας, σύμφωνα με αυτές τις δυνάμεις του κακού, δεν υπάρχει. Αν αντιτίθεστε στη μαζική μετανάστευση, είστε ένας βδελυρός ρατσιστής.

Σύμφωνα με τον σπουδαίο μαύρο οικονομολόγο Walter Williams, από το 2015, η πολυπολιτισμικότητα στοχεύει στο να καταστρέψει τον χριστιανισμό και τον δυτικό πολιτισμό: