ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Φωτογραφία για ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ  : Ας κάνουμε μια σύντομη αποτύπωση της στρατηγικής Σαμαρά  με δεδομένα  πριν από τις εκλογές της 6ης Μαϊου και τώρα. Το κακό τότε ήταν το ΠΑΣΟΚ με το οποίο συγκυβερνούσε!!! Αλλά δεν μπορούσε πια να συγκυβερνά, γιατί ήθελε η ΝΔ  να έχει άνετη πλειοψηφία για να εφαρμόσει καλύτερα το μνημόνιο. Κομμουνιστικός κίνδυνος και αναρχοκομμουνιστές από..... τους οποίους κινδυνεύει η πατρίδα δεν υπήρχαν ή τους είχε κρυμένους για να τους βγάλει στις δεύτερες εκλογές!!!.

Καλή η Τζούλια Αλεξανδράτου αλλά η αδερφή της καλύτερη

Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Καλή η Τζούλια Αλεξανδράτου αλλά η αδερφή της καλύτερη
Mπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να έχει τραβήξει επάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας αλλά σιγά- σιγά βγαίνει από το «σκοτάδι« και η λιγότερο γνωστή μέχρι σήμερα αδελφή της Άρτεμις.

Δύο αδελφές με διαφορετικές πορείες αλλά με κοινό παρονομαστή τη σέξι εμφάνιση. Τζούλια ή Άρτεμις; Ξανθό ή μελαχρινό. Δύσκολη η σύγκριση...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τσάκας, Τζούλια και Όζι Όσμπορν στη ΝΔ !

Φωτογραφία για ΕΚΤΑΚΤΟ: Τσάκας, Τζούλια και Όζι Όσμπορν στη ΝΔ !
Ο πρόεδρος καλωσορίζει τρία ακόμα εξέχοντα μέλη του ευρωπαϊκού-πατριωτικού μετώπου της Ν.Δ.

Άλλα τρία στελέχη καλωσόρησε ο Αντώνης Σαμαράς, αργά χθες τα μεσάνυχτα, στη «μεγάλη πανστρατιά της ευρωπαϊκοπατριωτικής κεντρο-ακροδεξιάς» παράταξης που θα δώσει τη μάχη «υπερκατά» του μνημονίου! Τρία νέα διακεκριμένα πρόσωπα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, που αν και εκπροσωπούν διαφορετικές τάσεις της ελληνικής κοινωνίας, τους συνδέει η ανάγκη να σώσουν την πάρτη τους και να βγουν βουλευτές, υποδέχθηκε χθες στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς, στα πλαίσια της νέας προεκλογικής στρατηγικής «Οι απεγνωσμένοι παντού χωράνε».

Λόγια, λόγια, λόγια...

Λόγια, λόγια, λόγια, από ανεύθυνους πολιτικούς που συνωστίζονται στα παράθυρα.Αφού έσπρωξαν τη χώρα όχι απλώς στο χείλος της καταστροφής αλλά στην απόλυτη ένδεια, με μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, θέλουν πάλι να την σώσουν με τα τα ίδια μέσα.

Οι πολιτικοί μας σκοτώνονται μεταξύ τους με ένα ψευδεπίγραφο ερώτημα.

Είναι, όμως, το πραγματικό διακύβευμα “μέσα ή έξω από το μνημόνιο”;

Νεκρός βρέθηκε ο Αλμετίδης Κωνσταντίνος που αναζητούνταν με Silver Alert

Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του 81χρονου Κωνσταντίνου Αλμετίδη που είχε εξαφανισθεί από Κιλκίς, την 26.04.2012. Συγκεκριμένα, στις 20/05/2012 βρέθηκε η σωρός του σε χωράφι περίπου 3 χιλιόμετρα από την οικία του από βοσκό συγχωριανό του. Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ ενημερώθηκε ότι η σωρός ανήκε στον άτυχο 81χρονο.

Ο ηλικιωμένος είχε εξαφανισθεί στις 26/04/2012 από το Μεταλλικό Κιλκίς. Έπασχε από άνοια. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του

5 καθημερινές συνήθειες που διώχνουν την κυτταρίτιδα...

 
Το προχθεσινό shopping για το fluo (ή και tropical print) μαγιό ξύπνησε πάλι τον εφιάλτη. Για άλλη μια φορά στο δοκιμαστήριο συνειδητοποίησες πως πρέπει να λάβεις δραστικά μέτρα ενάντια στην κυτταρίτιδα. Κι αν σου έλεγα πως 5 καθημερινές συνήθειες μπορούν να διώξουν μια και καλή το πρόβλημα;

Αντί λοιπόν να ψάχνεις λύσεις της τελευταίας στιγμής ανακάλυψε ποιες είναι οι συνήθειες της καθημερινότητας που θα σε κάνουν  να απαλλαγείς μια και καλή από την κυτταρίτιδα.

Όλα όσα «κρύβονται» στο ημερολόγιο του Άκη

- Από ποιους δεχόταν πιέσεις ο πρώην υπουργός
 - Ο «Γιάννης» από τον οποίο απαιτούσε επιστροφή 900.000€ για να τα δώσει στους μεγάλους
 - «Έχω χρέη... Τράπεζες... Οι πιέσεις συνέχεια μεγαλώνουν» γράφει
 - Τι έγραφε για Παπανδρέου και Βενιζέλο 
- ΔΕΙΤΕ μέρος των ημερολογίων του Άκη στο NewsIt

Ελληνικό νησί στα 10 καλύτερα ταξίδια του κόσμου - ΜΑΓΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

Το ελληνικό νησί φιγουράρει στο top ten του περιοδικού National Geographic, ανάμεσα στις Μπαχάμες και τις Σεϋχέλλες. Πρόκειται για τη Σίφνο που όπως γράφει η βίβλος των ταξιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο συγκαταλέγεται στους δέκα καλύτερους προορισμούς στην κατηγορία "Νησιά κάτω από τον Ήλιο".

Μαντάμ Μέρκελ... φτάνει πια

Οι Γερμανοί ήταν πάντα και παραμένουν χοντροκομμένοι! Και αυτή τη χοντροκοπιά τους την εξωτερικεύουν με τη μεγαλύτερη δυνατή ένταση όταν αισθάνονται ισχυροί όπως σήμερα, ή ταπεινωμένοι όπως μετά τον α΄ παγκόσμιο πόλεμο.
Η τακτική αυτή τους οδηγεί σε ιστορικά λάθη. Και τα λάθη φέρνουν νέα λάθη γιατί οι ηγέτες τους αρνούνται να αναγνωρίσουν τα σημεία που σφάλουν και επιμένουν.
Αυτό κάνει η κ. Μέρκελ με την Ευρώπη και το ευρώ εδώ και τρία χρόνια και κινδυνεύει να φέρει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκει. Δηλαδή προκαλεί τη διάλυση της ευρωζώνης αντί της ισχυροποίησης της.

«Είμαστε, μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε» - Οι φωτογραφίες του... γάμου Σαμαρά με Πλεύρη-Ανατολάκη



- "Πόσο να είναι το μπάσκετ;" - "Να έβγαλε ανακοίνωση ο πρόεδρος (ο άλλος) ή ακόμα;"
Μια και δυο, Πλεύρης και Ανατολάκης συναντήθηκαν με τον Αντώνη Σαμαρά το απόγευμα της Δευτέρας. Αυτό που προκύπτει από τις φωτογραφίες είναι αμηχανία.

Ποιος ξέρει, ίσως να είχαν και οι τρεις στο πίσω μέρος του μυαλού τους την αντίδραση του Γιώργου Καρατζαφέρη. Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης, Θανάσης Πλεύρης, Γιώργος Ανατολάκης άφησαν τον ΛΑΟΣ για τη ΝΔ και ο πρόεδρος «εξερράγη»! Μίλησε για πανστρατιά προδοτών. «Ο τόπος σήμερα δεν έχει ανάγκη από Εφιάλτες, αλλά από μαχητές», είπε...


FOTO

thumb

Το φάντασμα της 18ης Ιουνίου



thumb
Του Σταύρου Χριστακόπουλου
Υπό κανονικές συνθήκες η εκλογική συνεργασία ενός μικρού κόμματος με ένα μεγάλο, για τη δημιουργία ενός πόλου διεκδίκησης της εξουσίας, είναι μείζον πολιτικό γεγονός. Γίνεται με χαμόγελα, με τόνους αισιοδοξίας, με δυναμική διακήρυξη των στόχων της συνεργασίας, με πίστη για τη νίκη. Υπό κανονικές συνθήκες η συνεργασία δύο ορκισμένων πολιτικών και προσωπικών αντιπάλων είναι γεγονός αισιόδοξο. Και όχι κάτι σαν κηδεία ή μνημόσυνο...
Παρακολουθώντας χθες κάποιος προσεκτικά την... τελετή ημι-προσχώρησης της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά θα έμενε έκπληκτος για πολλούς λόγους. Ενδεικτικά:

ΣΚΑΣΕ !! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ !!.. (ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΑΙΚ)

 Ντέιβιντ Άϊκ, φοβερός!! Εύγε , σπάει κόκκαλα με τις αλήθειες που παρουσιάζει.VIDEO>
http://www.greektube.org/content/view/162313/2/

Οι απαντήσεις των θεμάτων στη Νεοελληνική Γλώσσα

Στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας εξετάστηκαν σήμερα Τρίτη, 22 Μαΐου οι μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Επαγγελματικά Λύκεια Ομάδα Α').

Η zougla.gr σε συνεργασία με το φροντιστήριο «ΣΠΟΥΔΗ» σας παραθέτει τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι περίπου 22.000 υποψήφιοι και τις προτεινόμενες απαντήσεις.

Έμπλεξαν οι γραμμές τους!

Φωτογραφία για ΠΑΤΡΑ: Έμπλεξαν οι γραμμές τους!
Είπε να αμαρτήσει αλλά τής βγήκε ξινό... Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα με επίκεντρο ένα ερωτικό τρίγωνο το οποίο μάλλον χάλασε στις... γωνίες.

Για την ακρίβεια, μια νεαρή γυναίκα είχε βγει με το σύζυγό της και τον επιχειρηματία φίλο του ένα βράδυ και ένιωσε έντονα ότι ο... φίλος τη φλερτάρει.

Εκείνη ανταποκρίθηκε θετικά στο ερωτικό κάλεσμα και θέλησε να το πάει παρακάτω.

Έψαξε, λοιπόν, στον τηλεφωνικό κατάλογο και βρήκε το τηλέφωνό του το οποίο και χρησιμοποίησε.

Τρομακτικό τροχαίο on camera! Ferrari πέφτει πάνω σε ταξί, 3 νεκροί (VIDEO)

Φωτογραφία για Τρομακτικό τροχαίο on camera! Ferrari πέφτει πάνω σε ταξί, 3 νεκροί (VIDEO)
Είναι ίσως το πιο τρομακτικό τροχαίο που έχει ποτέ καταγράψει κάμερα. Μια Ferrari παραβιάζει το κόκκινο φανάρι σε κεντρικό δρόμο της Σιγκαπούρης και πέφτει με απίστευτη ταχύτητα πάνω σε ένα ταξί που μόλις έχει ξεκινήσει να διασχίσει τη διασταύρωση. Ο οδηγός της Ferrari, ο οδηγός του ταξί και ο πελάτης του, είναι νεκροί. Ο πρώτος πέθανε ακαριαία, οι άλλοι δυο κατέληξαν στο νοσοκομείο. Στη Ferrari υπήρχε και δεύτερο άτομο, που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το ίδιο κι ένας μοτοσικλετιστής που είχε την ατυχία να βρίσκεται σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Χημική ανάλυση της γυναίκας…

Φωτογραφία για Χημική ανάλυση της γυναίκας…Απλά τέλειο!!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

(Μια χημική ανάλυση)

Στοιχείο : Γυναίκα

Σύμβολο : Wo

Εφευρέτης : Αδάμ

Ατομική μάζα : Αποδεκτή στα 53.6 κιλά, αλλά κυμαίνεται μεταξύ 40-200 κιλά.

Γεωγραφική εμφάνιση : Αφθονες ποσότητες σε όλες τις αστικές περιοχές

Τσεκ 1.000.000 ευρώ έδωσε επιχειρηματίας σε σταρ στις Κάννες για να κοιμηθεί μαζί του

Φωτογραφία για Τσεκ 1.000.000 ευρώ έδωσε επιχειρηματίας σε σταρ στις Κάννες για να κοιμηθεί μαζί του
Η 32χρονη Κέλι Μπρουκ, μοντέλο, πρώην αρραβωνιαστικιά του Τζέισον Στάθαμ και πρωταγωνίστρια στην ταινία Keith Lemon: The Film, έπαθε σοκ όταν είδε έναν Γάλλο επιχειρηματία να μπουκάρει σε μια φωτογράφηση της και να της προσφέρει ένα τσεκ των 1.000.000 ευρώ για να κάνει σεξ μαζί του για μια νύχτα.
«Μόνο για μια νύχτα. Σε παρακαλώ. Δες, έχω λεφτά», ήταν ο όχι και τόσο κομψός τρόπος που επέλεξε -σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror- ο Φρέντερικ, ένας 40άρης Γάλλος επιχειρηματίας (το επίθετο του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό) για να προσεγγίσει την Κέλι Μπρουκ κατά την διάρκεια της φωτογράφισης της στο Majestic Barriere hotel.

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ- Απάντηση στους γερμανούς.


ΦΩΤΟ

Το ΣΔΟΕ υποκλίνεται στην 92χρονη ρακοσυλλέκτρια!

Φωτογραφία για Το ΣΔΟΕ υποκλίνεται στην 92χρονη ρακοσυλλέκτρια!
Η 92χρονη ρακοσυλλέκτρια με τις καταθέσεις των 3 εκατομμυρίων ευρώ, τα 16 ακίνητα που της άρεσε να τζογάρει σε αμοιβαία κεφάλαια και να κλέβει την Εφορία! Η μυστηριώδης «κυρα-Αννα» αποτελεί έναν πραγματικό γρίφο για τα λαγωνικά του ΣΔΟΕ και η ιστορία της είναι όχι μόνο πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά αλλά ικανή να σταθεί ακόμη και στο βιβλίο Γκίνες.

 Tο πόρισμα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για την 92χρονη Αννα Β. και παρουσιάζει την «αφήγηση» του γιου της και

Ζωγραφίζει...ο Τσίπρας στο Παρίσι!!!!!

Φωτογραφία για Ζωγραφίζει...ο Τσίπρας στο Παρίσι!!!!!
«Η Ευρωζώνη είναι σαν μια αλυσίδα με 17 κρίκους -αν σπάσει ο ένας, όλο το σύστημα καταστρέφεται άρα είναι  παράλογο να πιστεύει κανείς ότι αν η Ελλάδα καταστραφεί θα σωθεί η Ευρωζώνη» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το Παρίσι, όπως τονίζουν σε τους άρθρο τους οι Financial Times με τον τίτλο, «Ο Τσίπρας μαστιγώνει τη Γερμανίδα καγκελάριο».

Όπως αναφέρει το άρθρο, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε ευθέως στη Γερμανία και έβαλε προσωπικά κατά της Άνγκελα Μέρκελ «απειλώντας» ότι αν η Ελλάδα πέσει, τότε θα

Ποιός φταίει για την ελληνική τραγωδία

Φωτογραφία για Ποιός φταίει για την ελληνική τραγωδία
Η Ελλάδα ακολουθεί το δρόμο που διάβηκαν κι άλλες αναδυόμενες οικονομίες τα τελευταία 30 χρόνια, όταν βρέθηκαν γονατισμένες από μια μεγάλη κρίση. Υπάρχουν πράγματι εντυπωσιακές ομοιότητες ανάμεσα στο άλλοτε περήφανο κράτος μέλος της Ευρωζώνης και την Αργεντινή λίγο πριν το χρεοστάσιο του 2001. Με μια τόσο τραυματική καθίζηση – οικονομική, χρηματοπιστωτική, πολιτική και κοινωνική – σαν κι αυτή που λαμβάνει χώρα σήμερα, πολύ σύντομα θα ανοίξει η καυτή συζήτηση για το ποιος φταίει για τη μεγάλη δυστυχία στην οποία βρέθηκαν εκατομμύρια Έλληνες.

Μεγάλα κοπάδια από πουλιά…

Την άνοιξη τα πουλιά κάνουν εντυπωσιακούς σχηματισμούς στον ουρανό, πετώντας ανά σμήνη.. Αν βρεθείτε στο Ξηρόμερο αυτή την εποχή θα γίνετε μάρτυρες εντυπωσιακών σκηνών, όταν πλήθος από πουλιά σχηματίζουν στον ουρανό... μαγικές εικόνες. Ο φωτογράφος Γιώργος Κουβέλης έκανε μερικές υπέροχες λήψεις στο κάμπο μεταξύ Αετού και Μπαμπίνης, πουλιών την ώρα της πτήσης…

Αυτοκτονία σοκ 42χρονου

Αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του ανδρας 42 χρονών στον Κάμπο της Αβίας. Βρέθηκε με ένα δίκαννο στα χέρια από έναν φίλο του, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο άνδρας ήταν στην κρεβατοκάμαρα πεσμένος στο πάτωμα, κρατούσε ακόμα το κυνηγετικό όπλο και είχε τραύμα στην καρδιά.

Η Αστυνομία ήδη έχει αποκλείσει την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για αυτοκτονία. Νομίζω ότι πρόκειται για ένα ακόμα τραγικό περιστατικό που δεν αφήνει περιθώρια σχολιασμού για τα πραγματικά αίτια της αυτοχειρίας που αυξάνονται σε όλη την Πελοπόννησο.

Ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για Μαλεζά

Την περίπτωση του Στέλιου Μαλεζά του ΠΑΟΚ παρακολουθεί η Άντερλεχτ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Βέλγιο.  Θετικές οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ο Μαλεζάς προέρχεται από μία σταθερή χρονιά και βρίσκεται στην προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος για το Euro 2012, συγκεντρώνοντας αρκετές πιθανότητες για να βρεθεί και στην τελική φάση και να γίνει ακόμα περισσότερο γνωστός.

Από την παρ' ολίγον διάλυση, στο γάμο με το ΣΥΡΙΖΑ!

Γάμο αλλά δεξιά θυμίζει το deal στο οποίο τελικά κατέληξε η Κοινωνική συμφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ.

Η μόνη διαφορά είναι ότι η Λούκα Κατσέλη δεν θα είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ , όπως αρχικά είχε συζητηθεί, αλλά στελέχη της θα μπουν στα ψηφοδέλτια, προφανώς σε εκλόγιμη θέση. Ένας από αυτούς θα είναι ο Λάμπρος Μίχος στη Β’ Αθήνας .

Η απόφαση κρύβει έντονο παρασκήνιο και παρ ολίγον τη διάλυση της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Η πολυαναμενομένη συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη μετά από 2 χρόνια- Όλα όσα αποκάλυψε χθες το βράδυ στο Θέμο

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το διαζύγιο της με το Γιάννο Λάτσιο έδωσε χθες η Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη μετά από τρία χρόνια βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής ΟΛΑ και μίλησε με το Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή για όλα...
Ειλικρινής και βαθιά εξομολογητική περιέγραψε καταστάσεις που δεν γνωρίζαμε και το πώς βίωσε τον πόλεμο που δεχόταν από τα μέσα. Επίσης μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για τους λόγους που έληξε η φιλία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Sport Day
Goal News
Derby News
Πρωταθλητής
Η Πράσινη
Φως
Η Ώρα των Σπορ
Κιτρινόμαυρη Ώρα
Live Sport
Η Γάτα
Σπορ του Βορρά
MetroSport
Αθλητικά Νέα
Γαύρος

Πρωτοσέλιδα πολιτικών εφημερίδων


Η Καθημερινή
Τα Νέα
Έθνος
Espresso
Αδέσμευτος Τύπος
Ριζοσπάστης
Ελεύθερος Τύπος
Αυριανή
Αυγή
Βραδυνή
Η Νίκη
Ο Λόγος
Αγγελιοφόρος
Μακεδονία
Τύπος Θεσσαλονίκης
Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εστία
Ελεύθερη ώρα
Δημοκρατία
24 Ώρες
Ακρόπολις
Metro