ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Η ύπουλη προσπάθεια κατάργησης του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες» (Γιατί είναι ο μονός νόμος που είπαν ΝΑΙ τα πρ-β-τ-κι-..αν πουν κάνα όχι θα χάσουν τα 15000 ευρουλακια το μήνα)

Image. Όλοι εμείς οι κάτοικοι της Πιερίας που στηρίξαμε τις αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες» ζητάμε να μας εξηγήσετε γιατί ψηφίσατε αυτό τον νόμο. Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό και αναμένουμε άμεσα την έγγραφη δημόσια απάντησή σας.
Πιεριείς, στηρίξτε την πανελλαδική διαμαρτυρία
Αγαπητοί συμπολίτες
Το κίνημα «Χωρίς μεσάζοντες» γεννήθηκε στην πόλη μας, εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα, ανακούφισε εκατοντάδες χιλιάδες οικονομικά αδύναμους πολίτες και ανέδειξε διεθνώς το τεράστιο πρόβλημα της αισχροκέρδειας. Μόνο στον νομό Πιερίας 6.345 οικογένειες έχουν προμηθευτεί αγροτικά προϊόντα «Χωρίς Μεσάζοντες» από τις 42 υποδειγματικές διανομές που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Κατερίνης από τον Φεβρουάριο του 2012 μέχρι σήμερα.
Κι όμως, η κυβέρνηση, αντί να πατάξει τους μεσάζοντες και να περιορίσει τα κέρδη τους, ανέλαβε την εξόντωση των λαϊκών αγορών και των κινημάτων για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των πολυεθνικών και των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ.
Πρόσφατα, ψηφίστηκε ο νέος νόμος περί λαϊκών αγορών σύμφωνα με τον οποίο απαγορεύεται η άσκηση πλανόδιου εμπορίου σε δήμους άνω των τριών χιλιάδων (3.000) κατοίκων (!!!) και δεν επιτρέπεται η έκδοση αδειών πλανόδιου εμπορίου σε νέους αγρότες. Δηλαδή, στο εξής, ο νέος παραγωγός που θα βάλει πχ. 10 στρέμματα πατάτες, δεν θα επιτρέπεται να πουλάει τα προϊόντα του απευθείας στους πολίτες, παρά μόνο στους εμπόρους και στα σούπερ μάρκετ.
Ναι, αυτό τον νόμο τον ψήφισαν και οι 4 βουλευτές του νομού μας.
Όλοι εμείς οι κάτοικοι της Πιερίας που στηρίξαμε τις αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες» ζητάμε από αυτούς να μας εξηγήσουν:
για ποιο λόγο απαγορεύσαν στους καταναλωτές το δικαίωμα προμήθειας προϊόντων της ελληνικής γης απευθείας από τους παραγωγούς;
Τι "κακό" έκανε ο Έλληνας παραγωγός και του απαγορεύσαν το πλανόδιο εμπόριο;
γιατί με τον απαράδεκτο αυτό νόμο οδηγούν παραγωγούς και καταναλωτές απευθείας στην αγκαλιά των μεγάλων πολυεθνικών αλυσίδων σούπερ μάρκετ; Δεν σκέφτηκαν πως με τον περιορισμό αυτό κάποιοι θα ελέγξουν ολοκληρωτικά την τροφή μας;
γιατί επιχειρούν να βάλουν τέλος σε ένα κίνημα το οποίο έδωσε σημαντική οικονομική ανάσα σε χιλιάδες νοικοκυριά και παραγωγούς στον τόπο μας;
γιατί δημιουργούν παραγωγούς δύο ταχυτήτων; (αφού έχουμε αυτούς που τους ανανεώνεται η άδεια και άλλους που δεν έχουν και δεν πρόκειται να αποκτήσουν;)
Πολίτες της Πιερίας
Εδώ και τρία περίπου χρόνια οργανώσαμε με υποδειγματικό τρόπο 42 διανομές που έγιναν γνωστές σε όλο τον κόσμο. Οι δράσεις μας εξασφάλισαν σε 6.345 οικογένειες ποιοτικά άριστα προϊόντα σε χαμηλές τιμές για τους καταναλωτές και ικανοποιητικές τιμές για τους παραγωγούς. Στηρίξαμε τον Έλληνα γεωργό, τις τοπικές καλλιέργειες, τα ελληνικά προϊόντα και την τοπική οικονομία. Με όπλο την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό πολεμήσαμε την αισχροκέρδεια και τα μονοπώλια. Και τα καταφέραμε!
Όμως, οι τέσσερεις βουλευτές του νομού μας είχαν διαφορετική άποψη και ψήφισαν έναν νόμο που προσπαθεί να βάλει τέλος στις δράσεις μας «Χωρίς Μεσάζοντες».
Σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού το υπαίθριο πλανόδιο εμπόριο, διότι μέσα απ' αυτό εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα των μικρών παραγωγών αλλά και των επαγγελματιών, δίνοντας ταυτόχρονα στον καταναλωτή τη δυνατότητα προμήθειας ντόπιων, ποιοτικών και φθηνών προϊόντων.
Σας καλούμε να λάβετε μέρος στη διαμαρτυρία που ξεκινήσαμε σήμερα, και όλοι μαζί να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να τροποποιήσει τα επίμαχα σημεία του νόμου.
Δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και την οργάνωση νέων διανομών (25 Οκτωβρίου 2014: Φακές, Μήλα και Πατάτες) χωρίς να πτοηθούμε από την ύπουλη προσπάθεια κατάργησης του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες»
Σας καλούμε να καταθέσετε κι εσείς τη δική σας ψηφιακή υπογραφή κάνοντας κλικ εδώ και να στηρίξετε την πανελλαδική διαμαρτυρία . Στον ακόλουθο χάρτη κάντε κλικ στον κύκλο της Κατερίνης και στηρίξτε τον αγώνα κατά της αισχροκέρδειας!
Διαδώστε το! 

Σαρρής:"Σταμάτα να είσαι τόσο καλός μαζί τους...» ( να τα μαλώνεις τα παιδιά ?)

«Σταμάτα να είσαι τόσο καλός μαζί τους...» 
"Σταμάτα να είσαι τόσο καλός μαζί τους...»Το ελεύθερο στον Ρανιέρι να πάρει τα μέτρα που απαιτούνται για να επιβληθεί στα αποδυτήρια της Εθνικής..
έδωσε ο Σαρρής στη συνάντηση που είχε με τον Ιταλό, όπως αποκαλύπτει η SportDay.
Το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά το τελευταίο ανεπιτυχές αποτέλεσμα της Εθνικής, δεν φαίνεται -σε αυτή την φάση τουλάχιστον- να επηρεάζει την απόφαση των ιθυνόντων της ΕΠΟ να στηρίξουν τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Αυτό προκύπτει και από την χθεσινή συνάντηση του Γιώργου Σαρρή μαζί του. Είναι χαρακτηριστική η ατάκα του επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό. «Σταμάτα να είσαι τόσο καλός άνθρωπος μαζί τους (με τους ποδοσφαιριστές) αυτοί είναι μαθημένοι αλλιώς», φέρεται να του είπε, σύμφωνα με την SportDay.

Ο Ιταλός από την μεριά περίμενε να δει μεγαλύτερο πάθος και προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του. «Πού ήταν η ψυχή και το πάθος του Μουντιάλ. Τι άλλαξε έκτοτε; Κάτι συμβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δύο άνδρες θα έχουν εκ νέου συνάντηση σε μία εβδομάδα, καθώς ο Ρανιέρι θα βρεθεί στην Ελλάδα για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Αποδυτήρια σε… σύγχυση

Η ΕΠΟ στηρίζει τον Κλαούντιο Ρανιέρι, στα αποδυτήρια όμως της Εθνικής -σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ- έχουν δημιουργηθεί δύο τάσεις. Κάποιoι διεθνείς θεωρούν ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, ενώ άλλοι έχουν εμπιστοσύνη στον Ιταλό.

Επικοινωνία με «Κάρα» και παίκτες

Ο Ρανιέρι είχε τετ-α-τετ και με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος δέχθηκε τηλεφώνημα και από τον Γιώργο Σαρρή. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκτός από την άποψη του προπονητή και του «Κάρα» μίλησε και με αρκετούς διεθνείς μετά το ματς με την Β. Ιρλανδία.

http://www.sport-fm.gr

Το Σάββατο το ντέρμπυ Εθν.Ν Κεραμιδίου - Αριστ.Καταχά


Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 16.00, θα γίνει το μεγάλο ντέρμπυ της Β Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, μεταξύ της νεανικής..
και φιλόφδοξης ομάδας του Εθνικού Ν.Κεραμιδίου και του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Αριστοτέλη Καταχά.Κατά τις προβλέψεις θα γίνει ένα πολύ καλό παιγνίδι και οι φίλαθλοι που αγαπαούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καλό είναι να οδηγηθούν στο Αθλητικό Κέντρο του Ν.Κεραμιδίου να  παρακολουθήσουν το πολύ ενδαιφέρον παιγνίδι...
http://ethnikosneoukeramidiou.blogspot.gr/

17 Οκτωβρίου 1912 Απελευθέρωση του Κολινδρού και της ευρύτερης περιοχής


Γράφει: ο Δημήτριος Χλεμές
Διευθυντής 2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύδνας Κολινδρού

      Η παρουσίαση ιστορικών γεγονότων που σχετίζονται με το τόπο μας, ανατροφοδοτεί  αναμφίβολα  την ιστορική γνώση  και δίνει μια καλή ευκαιρία σε όλους και ιδιαίτερα στους νέους, να προσθέσουν στην ιστορική τους συνείδηση πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις  που δεν πρέπει να τα παρασύρει η λήθη και η  σύγχρονη τάση πλησμονής του παρελθόντος.
   Ένα σημαντικό γεγονός που  θα πρέπει να θυμόμαστε κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες είναι η απελευθέρωση της περιοχής μας από την πολυετή οθωμανική κυριαρχία.   
   Η ιστορική ημέρα για την απελευθέρωση του Κολινδρού και της ευρύτερης περιοχής είναι η 17η Οκτωβρίου 1912. Ημέρα Τετάρτη, εννιά το πρωί έφτασε σαν προπομπός του Ελληνικού στρατού μια δυάδα Ελλήνων αξιωματικών, ο Αλέξανδρος Ζάννας (υφυπουργός της Αεροπορίας αργότερα) γιος του γνωστού για την εθνική του δράση στη Θεσσαλονίκη και σ’ όλη τη Μακεδονία γιατρού Δημητρίου Ζάννα κι ο Νικόλαος Πετρωτός γαμπρός του, που φιλοξενήθηκαν στο σπίτι των αδελφών Θωμά και Βασιλείου Κομψελίδη.
  Στον Κολινδρό από την 11η πρωινή της 17ης Οκτωβρίου είχε καταλυθεί η τουρκική κυριαρχία. Ο μουδίρης (κατώτερος δικαστικός και πολιτικός άρχοντας στη διοικητική ιεραρχία της ύστερης οθωμανικής περιόδου), είχε φύγει τη νύχτα της 10ης Οκτωβρίου 1912 ακολουθούμενος από τους Τούρκους τζανταρμάδες (χωροφύλακες). Πολιτοφυλακή από νέους Κολινδρινούς οπλισμένους έλεγχε την τάξη. Τ’ απομεινάρια των αντάρτικων σωμάτων, οι πρόσκοποι όπως τους έλεγαν, συνεργαζόταν με το στρατό. Είχαν αποκόψει τις τηλεγραφικές επικοινωνίες μέχρι τον Αλιάκμονα για να βοηθήσουν και να επιταχύνουν την προέλαση της VII (7ης) Μεραρχίας υπό τον συνταγματάρχη πυροβολικού Κλεομένη Κλεομένους, που είχε χωριστεί σε δύο φάλαγγες, στην πρώτη των οποίων ανήκε  το 8ο Ευζωνικό τάγμα υπό τον λοχαγό Κων/νο Μαζαράκη και ένα τμήμα πεζικού υπό τον λοχαγό Γεώργιο Κολοκοτρώνη. Η φάλαγγα αυτή ξεκινώντας από την περιοχή βόρεια της Μονής Πέτρας βάδισε προς το Κίτρος και στη συνέχεια δια μέσου της Καστανιάς στον Κολινδρό όπου έφτασε στις 2 το μεσημέρι της 17ης Οκτωβρίου 1912.
  Οι λίγες ώρες που είχαν περάσει από τον ερχομό των δύο αξιωματικών ήταν αρκετές για να οργανωθεί η υποδοχή των ελευθερωτών. Παραλήρημα ενθουσιασμού, χαράς αλλά και συγκίνησης διακατείχε όλους τους κατοίκους. Χαρμόσυνα χτυπούνε οι καμπάνες των τεσσάρων εκκλησιών του Κολινδρού. Τα σπίτια ανοίγουν για να υποδεχτούν τους ελευθερωτές.  Ο Πρόεδρος της δημογεροντίας Βασίλειος Μανώλας τους προσφωνεί σφίγγει το χέρι των λοχαγών Κ. Μαζαράκη και Γ. Κολοκοτρώνη.
  Το τάγμα του πεζικού αφού έμεινε λίγες ώρες για να ξεκουραστεί τράβηξε για το Γιδά (σημερινή Αλεξάνδρεια) και τα Γιαννιτσά.
   Το πρωί της άλλης ημέρας οι Κολινδρινοί αφού κατευόδωσαν το στρατό τέλεσαν πάνδημη δοξολογία για να ευχαριστήσουν το Θεό για το μεγάλο αγαθό της ελευθερίας, που με τη βοήθεια του έφερε ο Ελληνικός Στρατός

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ


ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας διεξάγεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, στη Θεσσαλονίκη στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από τον Λευκό Πύργο από την Πέμπτη ως και το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, συγκεντρώνοντας 370 αθλητές και αθλήτριες που στελεχώνουν 140 πληρώματα από 22 χώρες από όλο τον κόσμο, καθώς και μεγάλο αριθμό εθελοντών.
Σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση η κωπηλασία της  Κατερίνης εκπροσωπείται από τον πρωταθλητή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Άγγελο Αμανατίδη, που συμμετέχει στο αγώνισμα τετραπλό σκιφ με πηδαλιούχο στην κατηγορία masters. Ο Άγγελος Αμανατίδης που έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία της κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, με πολλές Πανελλήνιες και Διεθνείς επιτυχίες στην αθλητική του καριέρα θα ξεκινήσει τη προσπάθειά του μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματός του, την Παρασκευή το πρωί, με βασικό τους στόχο την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματός τους.
 Τη προσπάθεια του Κατερινιώτη πρωταθλητή θα στηρίξουν με την παρουσία τους οι αθλητές του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που θα μεταβούν το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τους μικρούς και μεγάλους τελικούς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
Τους αγώνες που θα διεξαχθούν κατά μήκος της προκυμαίας αναμένεται να παρακολουθήσουν χιλιάδες θεατές, καθώς και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, κ.Rolland που φτάνει την Παρασκευή για να παραστεί σε αυτή τη σημαντική Παγκόσμια διοργάνωση, που ανέλαβε η χώρα μας.


Τέλος στην κακοποίηση των ζώων! Ναι στην Αναθεώρηση του Συντάγματος.

Υπογράφουμε εδώ! //secure.avaaz.org/el/petition/Proedro_tis_Voylis_ton_Ellinon_kEyaggelo_Meimaraki_Telos_stin_kakopoiisi_ton_zoon_Nai_stin_Anatheorisi_toy_Syntagmatos/?dMbgwib

Τέλος στην κακοποίηση των ζώων! Ναι στην Αναθεώρηση του Συντάγματος. Υπογράφουμε εδώ!

Γιατί είναι σημαντικό;

Δηλητηριάσεις, χτυπήματα, απαγχονισμοί, εγκατάλειψη, είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους κακοποιούνται τα ζώα στην Ελλάδα του 2014. Καθημερινά έρχονται στο φως ανατριχιαστικές καταγγελίες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας μας, όμως αυτό δεν αρκεί για να σταματήσει το έγκλημα.

Είναι αναγκαίο να αλλάξει η νοοτροπία μας και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα υπόλοιπα έμβια όντα, και για να γίνει αυτό, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Μόνο αν πιέσουμε προς τον καθορισμό νομοθεσίας, που θα προστατεύει και θα εξασφαλίζει το σεβασμό προς τα ζώα, τους συνοδοιπόρους μας στη ζωή, μπορούμε να δώσουμε μια για πάντα λύση στο πρόβλημα.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων, στις 4 Οκτωβρίου 2014, ξεκινάμε τη μεγάλη προσπάθεια, για να πούμε όλοι μαζί δυνατά ότι δεν ανεχόμαστε άλλο την κακοποίηση των ζώων. Απαιτούμε την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους μέσα από το ίδιο το Σύνταγμα, που προστατεύει και τα δικαιώματα των ανθρώπων.

Υπόγραψε τώρα το ψήφισμα και διάδωσέ το όσο περισσότερο μπορείς. Ας είμαστε εμείς που θα κάνουμε την αρχή για μια καλύτερη ζωή!

Όταν ξεπεράσουμε τις 100.000 υπογραφές, η Π.Φ.Π.Ο. θα τις παραδώσει απευθείας στον πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων και τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Η 102η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ

 Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου εορτάστηκε στην Κατερίνη η 102η επέτειος απελευθέρωσης της Κατερίνης από τον Τουρκικό ζυγό.

Οι εκδηλώσεις άρχισαν την Τετέρτη το απόγευμα με τρισάγιο και κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Σβορώνου, στο σημείο όπου το 1912 έπεσε μαχόμενος ο Συνταγματάρχης Δημήτριος Σβορώνος και άλλοι υπερασπιστές της πόλης, μεταξύ των οποίων ένας 16χρονος Κρητικός.

Την ίδια ημέρα το βράδι στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως τελέστηκε αγρυπνία, ενώ την Πέμπτη το πρωί τελέστηκε δοξολογία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης και η παρέλαση. Στον εφετινό εορτασμό της επετείου των Ελευθερίων συμμετείχε αντιπροσωπεία της Αυστριακής πόλεως Moosburg, με την οποία η Κατερίνη είναι αδελφοποιημένη. Της Αυστριακής αντιπροσωπείας ηγείτο ο Δήμαρχος της πόλης Herbert Gaggl.
Αίαντας Ευόσμου - Πιερικός Αρχέλαος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Την Κυριακή στον Εύοσμο στις 5 μμ
Στoν Εύοσμο φιλοξενείται για τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος ο Πιερικός Αρχέλαος, όπου αντιμετωπίζει τον Αίαντα που προέρχεται και αυτός από ήττα στο πρώτο του παιχνίδι.

Η δυναμική και των δύο ομάδων και το πάθος τους για τη νίκη, εκ των πραγμάτων θα αποτελέσουν τα στοιχεία γι ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Η κοντινή απόσταση του κλειστού γυμναστηρίου του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, είναι ένα κίνητρο για να έχει η ομάδα της Κατερίνης πολλούς φίλους της κοντά της για να τη συμπαρασταθούν.

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Ζαχαρής και Ξέρας.

Τέλος, για τον αγώνα ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου και ο νεοαποκτηθέντες καλαθοσφαιριστές Κώστας Παπαδόπουλος και  Χάρης Χριστοδούλου, δήλωσαν:

Στέλιος Χατζηιωάννου: «Το παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου περιμένουμε ότι θα έχει για μας μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όπως άλλωστε και κάθε φετινό παιχνίδι. Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας μέσα στην εβδομάδα στην ιδανικότερη πνευματική και σωματική κατάσταση για να αυξήσουμε τις πιθανότητες για την πρώτη μας νίκη».

Κώστας Παπαδόπουλος: «Την Κυριακή παίζουμε με μια νεανική ομαδική που έχει όπλο τη δύναμη και τον ενθουσιασμό. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε όλη τη εβδομάδα με τον κόουτς και θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας για να φύγουμε αυτή τη φορά εμείς νικητές. Ήρθα σε έναν ιστορικό σύλλογο που είναι κόσμημα για την Κατερίνη και για την ευρύτερη περιοχή. Σε ένα σύλλογο που δίνει βάρος στις υποδομές και στα νέα παιδιά. Γι αυτό το λόγο όλοι εμείς που παίζουμε στην ανδρική ομάδα, γινόμαστε για κάποια παιδιά πρότυπα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα φέτος, που αν και στα τριάντα δύο μου, αισθάνομαι την ευθύνη και την ανάγκη να δικαιώσω τον προπονητή μας που με έφερε εδώ και πίστεψε ότι μπορώ και εγώ να είμαι ένα κομμάτι του παζλ Πιερικός Αρχέλαος. Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».

Χάρης Χριστοδούλου: «Γνωρίζουμε όλοι στην ομάδα μας ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου. Είναι μια νεανική και ταυτόχρονα σκληρή ομάδα που αγωνίζεται μέχρι τέλος χωρίς να τα παρατήσει. Το είδαμε άλλωστε και στην πρώτη αγωνιστική όπου έπαιξαν με ένα από τα φαβορί του ομίλου μας. Εμείς από τη μεριά μας προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι της Κυριακής και ελπίζουμε όλα να πάνε κατ΄ ευχήν και να φύγουμε από το κλειστό του Ευόσμου με το ροζ φύλλο του αγώνα. Όσο αφορά τη μεταγραφή μου στον Πιερικό Αρχέλαο, είμαι ευχαριστημένος που όλα πήραν το δρόμο τους και ανήκω πλέον στη μεγάλη του οικογένεια. Ευχαριστώ τη διοίκηση, αλλά και τον κόουτς Στέλιο Χατζηιωάννου, οι οποίοι έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και με ενέταξαν στους κόλπους της ομάδας έτσι ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους».


Συνέντευξη Τύπου

Σημερα 17 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10.30 εκπρόσωποι της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος θα δώσουν συνεντευξη τύπου στα γραφεία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Παρακαλούμε για την παρουσία σας.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ