ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ - Οι πρώτες...προσθήκες



XΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ

Απέκτησε...Κωστόπουλο, Χριστοφορίδη, Χατζηκωνσταντίνου
Τις πρώτες προσθήκες  για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ανακοίνωσε σήμερα ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που απέκτησε τους Χρήστο Κωστόπουλο,Κώστα Χριστοφορίδη,και Μάριο Χατζηκωνσταντίνου οι οποίοι αγωνίστηκαν και στο  φιλικό τέστ του ΄΄Κλεάνθης Βικελίδης.΄΄

Ο Πρώτος ειναι 19χρονος επιθετικός,εμεινε ελεύθερος απο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε Βατανιακό(FOOTBALL LEAGUE),και Ολυμπο Λεπτοκαρυάς.
Ο Δεύτερος ειναι   25 ετών,κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε απο τον Καλλιθεακο και αγωνίστηκε ακόμη σε Εθνικό Κατερίνης,ΑΕ Αλεξάνδρειας,Ερμή Εξοχής,και Πόντιους Κατερίνης.
Ο Μάριος Χατζηκωνσταντίνου  ειναι πλάγιος επιθετικός,αποκτήθηκε απο την Κ 20 της ΠΑΕ Βέροια και ειναι 18 ετών.
Και οι τρείς ποδοσφαιριστές ειναι απο την Πιερία και βρίσκονται  ηδη στην διάθεση του τεχνικού Νίκου Θεοδοσιάδη καθώς προπονούνται με την ομάδα,ενώ νεαρός τερματοφύλακας και περιφερειακός ΄΄κυνηγός΄΄ ειναι οι επόμενοι  μεταγαρφικοί στοχοι.

Αυτά είναι τα αληθινά, τα πραγματικά αποτελέσματα "εκλογής" αρχηγού της δεξιάς...


...και μάλιστα με σύστημα που εισήγαγε ο "πρωτοπόρος" ΓΑΠ!

Είμαστε ή δεν είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αφού δεν τους γαμάμε όπου τους πςτύχουμε;

Γενάρης του 2011
►Τιμή Πετρελαίου το βαρέλι 37 δολλάρια
►Τιμή Βενζίνης το λίτρο 0,77 ευρώ
Γενάρης του 2016
►Τιμή Πετρελαίου το βαρέλι 37 δολλάρια
►Τιμή Βενζίνης το λίτρο 1,44 ευρώ

Τη νίκη Κούλη πανηγυρίζει και το χυδαίο γερμανοτσογλάνι του Σημίτη, κατόπιν του ΓΑΠ, μετέπειτα του γερμανοτσολιά Τζήμερου και του εκπροσώπου των νταβατζήδων δημοσίων έργων Θεοδωράκη...


Σχετικά με τη λινάτσα Λυμπεράκη: ΕΔΩ

Πως αλλάζουν οι καιροί...

ΕΓΚΛΗΜΑ! «ΛΕΣΒΙΓΑΛ» και «LIDL» μας τάιζαν αλλοιωμένο και βρώμικο τυρί...

Από το "PRESS-GR"
Το γνωστό κασέρι «ΤΡΕΙΣ ΒΟΣΚΟΙ» που παράγει η Λεσβιακή Εταιρεία «ΛΕΣΒΙΓΑΛ» και διαθέτουν στην αγορά τα πολυκαταστήματα «LIDL» ανακαλεί ο ΕΦΕΤ με αφορμή καταγγελίες πολιτών λόγω αλλοίωσης και... έντονης δυσάρεστης οσμής…
Πρόκειται για τυρί με ευρεία κατανάλωση, που πολλοί από εμάς έχουμε κατά καιρούς βάλει στο τραπέζι μας και φυσικά το φάγαμε αλλοιωμένο, με μικρόβια και με δυσάρεστη μυρωδιά.

Στην ανακοίνωση του ο ΕΦΕΤ αναφέρει:
«Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, ζήτησε και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι για την άµεση ανάκληση / απόσυρση παρτίδων του προϊόντος ΤΥΡΙ ΚΑΣΕΡΙ ΠΟΠ, µε την εµπορική ονοµασία «ΤΡΕΙΣ ΒΟΣΚΟΙ», µε αριθµούς παρτίδας 150613,
150614, 150709 µε ηµεροµηνία ανάλωσης 20/06/2016 και αριθµό παρτίδας 150710 µε ηµεροµηνία ανάλωσης 30/05/2016».
Όπως επισημαίνεται «το προϊόν είναι συσκευασµένο σε διάφανο εύκαµπτο φιλµ καθ. βάρους 350 γραµµαρίων παράγεται στην Λέσβο από την επιχείρηση ΑΦΟΙ ∆. ΡΟ∆ΟΥ «ΛΕΣΒΙΓΑΛ», 81103 ΒΑΤΟΥΣΑ ΛΕΣΒΟΥ και διατίθεται στην Ελλάδα από την επιχείρηση ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΒΙΠΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Στις ανωτέρω παρτίδες διαπιστώθηκε αλλοίωση οργανοληπτικών χαρακτηριστικών – ανάπτυξη έντονης δυσάρεστης οσµής – και επιφανειακές αλλοιώσεις από µικροβιακή δράση. Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προµηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, φωτογραφία κάτωθι, να µην το καταναλώσουν».

Οικογενειοκρατία ΤΕΛΟΣ! Πελατειακό σύστημα ΤΕΛΟΣ! Χριστοφοράκος επιτέλους θα λογοδοτήσει... Ολιγαρχία ΤΕΛΟΣ!

Όλα τα γουρούνια... ίδια μούρη!

Συγκινημένος και ο Τέρης Χρυσός για τη μεγάλη νίκη...

Συγκινημένος και ο Τέρης Χρυσός για τη μεγάλη νίκη...
JUNGLE-Report

Να γίνει κατεπείγουσα έρευνα για όσους παρακωλύουν την δίκη της Siemens! ΤΩΡΑ!

siemens
Η δική για τις Μίζες της Siemens διαρκών παρακωλύεται από «καποιους» που θα τους μάθουμε ελπίζω σύντομα. 
Ακόμη κι Die Ziet σήκωσε κεφάλι και με την αναίδεια….Χριστοφοράκου γράφει για τις αναβολές, γιατί την μια έκαναν απεργία οι διοικητικοί υπάλληλοι, την άλλη απέργησαν οι δικηγόροι, την τρίτη η αίθουσα ήταν…μικρή….
Ποιοι είναι αυτοί που προσπαθούν να εμποδίσουν την δικαιοσύνη;
Μήπως είναι καίρος να μάθουμε;

...δε ντρέπεσαι ρε ©πούστη Σαμαρά;


Απολύθηκε λέει η μετρ του Ζοναρς γιατί δεν αναγνώρισε τον Σαμαρά και τον έβαλε σε κοινό τραπέζι.
...και έκανε παράπονα ο ©πούστης?
δε ντρέπεσαι ρε ©πούστη Σαμαρά;

Ψήφισα τον Κυριάκο και ήδη αισθάνομαι ότι δικαιώνομαι. Να δω τι θα λέει η γειτόνισσά μου η Μαρίκα που ψήφισε τον Μεϊμαράκη, όταν δει την ολοκαίνουρια φριτέζα που απέκτησα!

Σε πελάγη ευτυχίας ο Κ. Μητσοτάκης, μοιράζει ασύρματα τηλέφωνα Siemens σε όποιον του δίνει συγχαρητήρια
Ενθουσιασμένος με την μεγάλη του νίκη στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αγκαλιάζει και μοιράζει δώρα σε όποιον τον επισκέπτεται για να τον συγχαρεί στο πολιτικό του γραφείο.
Ο νέος πρόεδρος του κόμματος, προσφέρει ασύρματα τηλέφωνα, ηλεκτρικές σκούπες, φούρνους μικροκυμάτων καθώς και...
πληθώρα ηλεκτρικών συσκευών της εταιρείας Siemens σε όλους τους φίλους και ψηφοφόρους του, ενώ ήδη ανακοίνωσε πως σκοπεύει άμεσα να εξοπλίσει με συσκευές της εταιρείας τα γραφεία της παράταξης. Ταυτόχρονα, ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την άμεση επισημοποίηση της πενταετούς χορηγίας της Siemens στη φανέλα της Νέας Δημοκρατίας, την οποία είχε αποκαλύψει προεκλογικά σε αποκλειστικότητα το «Κουλούρι».
Οι ουρές που έχουν σχηματιστεί έξω από το πολιτικό γραφείο του νέου προέδρου του κόμματος ξεπερνάνε μέχρι και αυτή την ώρα το ένα χιλιόμετρο, με χιλιάδες πολίτες να συγκεντρώνονται προκειμένου να προμηθευτούν την συσκευή της αρεσκείας τους. «Ψήφισα τον Κυριάκο και ήδη αισθάνομαι ότι δικαιώνομαι. Να δω τι θα λέει η γειτόνισσά μου η Μαρίκα που ψήφισε τον Μεϊμαράκη, όταν δει την ολοκαίνουρια φριτέζα που απέκτησα», τόνισε ενθουσιασμένη η κυρία Ιουλία, λίγα λεπτά μετά τη συνάντησή της με τον κύριο Μητσοτάκη.
Τέλος, δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες σχετικά με το μπόνους σε όλους τους υπαλλήλους της Siemens στην Ελλάδα, ενώ η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ήδη τοποθετηθεί σε όλες τις αίθουσες συσκέψεων της εταιρείας.

Πάλι χώθηκα, ο πούστης!

Ο Σόιμπλε ήδη έχει τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών υπηρεσιών της αποικίας...

Ο Σόιμπλε ήδη έχει τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών υπηρεσιών της αποικίας. 
Κατέφθασαν οι πρώτοι 500 Ράμπο από την Γερμανία και καταλαμβάνουν τις Διευθύνσεις όλων των οικονομικών υπηρεσιών. 
Αντιλαμβάνεσθε πως η κάθε ιδιοκτησία, αποτελεί πια παρελθόν!
Όλα στο Δ' Ράιχ

Mπιλμπάο... 100 χιλιάδες στους δρόμους για την υπεράσπιη των Βάσκων πολιτικών κρατουμένων! Ο λαός των Βάσκων θα νικήσει!

Διαδηλώσεις σε όλες τις πόλεις των Βάσκων... για Λευτεριά κι Ανεξαρτησία!

Ο Πάνος Καμμένος τα είπε ΟΛΑ με ένα twitter... όμως, η παλινόρθωση πέτυχε!


16 λεπ.πριν από 16 λεπτά 
  τα δίχτυα του ψαρά δεν γνώρισαν τον προστατευμένο καρχαρία τον Χρισοφοράκο όμως…

Μητσοτάκης σε Αδωνι: «Αστέρα μου, τα καταφέραμε»! Αρχίδια καταφέρατε, απλώς μια νεκρανάσταση και αναπαλαίωση ΑΠΑΤΗΣ που γίνεται δυνατή από την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της «αριστερής» κυβέρνησης…

Ζήσαμε το "εκσυγχρονισμένο" ΠΑΣΟΚ Σημίτη-ΓΑΠ, τη συμμαχία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, την κυβερνητική αριστερά που ξεπέρασε τις "ιδεολογικές ιδεοληψίες"... ας ετοιμαζόμαστε για την "εκσυγχρονισμένη" δεξιά...

Εμετός!

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ,ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΊΑ ΤΗΣ VODAFONE...


Συγχαρητήρια Τσίπρα... το κατόρθωσες, μπήκες κι εσύ στο πάνθεον!