ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ψήφος εμπιστοσύνης με αστερίσκο από τον Οδ. Βουδούρη


Ψήφος εμπιστοσύνης με αστερίσκο από τον Οδ. Βουδούρη
Ψήφος εμπιστοσύνης με αστερίσκο δηλώνει ότι θα δώσει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης καταγράφοντας με τον τρόπο αυτό την πρώτη – έστω και αναίμακτη σε αυτή την φάση – παραφωνία της κυβέρνησης συνεργασίας.
Ειδικότερα, αν και υπήρξε έντονη φημολογία από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής προσανατολίζεται να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Σαμαρά ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr ξεκαθάρισε ότι «θα ψηφίσω ως δείγμα της εμπιστοσύνης μου στο πρόσωπο του κ.Φώτη Κουβέλη. Όμως θα επισημάνω ότι κάθε φορά που η συγκεκριμένη κυβέρνηση εκτρέπεται από την προγραμματική συμφωνία θα το καταδικάζω».

Το μουσικό προφυλακτικό Διαλέγει μουσικούλα και... φτιάχνει ατμόσφαιρα!



Το μουσικό προφυλακτικό
Αν οι αισθησιακές μουσικές επιλογές δεν είναι το φόρτε σου, το μαγικό προφυλακτικό είναι στο πλευρό σου...
Κεριά, τριαντάφυλλα, καθαρά σεντόνια, όλα έτοιμα για ένα ρομαντικό και σέξι βράδυ. Με τη μουσικούλα όμως τι γίνεται; Ξέρεις τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει σε μια ερωτική βραδιά και δεν πρέπει να την πάρεις αψήφιστα. Μην ανησυχείς, συμβουλέψου το προφυλακτικό σου!

Top 10 κινηματογραφικά στριπτίζ Η γυμνή αλήθεια των σταρ!


Top 10 κινηματογραφικά στριπτίζ

Η διαχρονική τέχνη της αποπλάνησης στα απολύτως καλύτερά της...
Οι γυναίκες ανέκαθεν προσπαθούσαν να τραβήξουν την προσοχή των αντρών, γι' αυτό και διαθέτουν στις φαρέτρες τους εκατομμύρια τρόπους. Αυτός που δουλεύει ωστόσο καλύτερα, από καταβολής κόσμου, είναι το τσιτσίδωμα!
Κι όταν η τέχνη μιμείται την πραγματικότητα, το στριπτίζ είναι στα διάσημά του! Στριπτιζάκια έχουμε δει πάμπολλα στην κινηματογραφική ιστορία, τα 10 όμως αυτά θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη... μνήμη μας. Πού νόμισες; Ιδού το γυναικείο τελετουργικό της αποπλάνησης, όταν γίνεται στην εντέλεια...

ΔΕΙΤΕ: Η σέξι... Monica Bellucci στο περιοδικό Zoo! - Φωτογραφία 2 από 6

Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Η σέξι... Monica Bellucci στο περιοδικό Zoo!
Σε μια φωτογράφηση που λίγο θυμίζει τον παλιό της καλό εαυτό έκανε η Monica Bellucci στο περιοδικό «Zoo» Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το υπερβολικό ρετούς, ο φωτισμός ή και τα δυο μαζί συνέβαλαν στο να αλλοιωθεί το πρόσωπο της 48χρονης ηθοποιού και να μη μοιάζει πολύ σε αυτή.












ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ

Φωτογραφία για ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ


Αντώνη Σαμαρά, σε ψήφισαν, αυτοί που σε ψήφισαν, γιατί πίστεψαν ότι μπορεί να σηκώσεις το ανάστημά σου απέναντι στα ευροκωλόπαιδα που θα τα πληρώσουμε 129 δισεκατομμύρια τόκους για τα δανεικά που μας δώσανε... Στους ευρωαλήτες που μας απειλούνε κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ... Στα τσογλάνια της Τρόικας που μας τρομοκρατούν και μας ταπεινώνουν... Πίστεψαν οι μαλάκες ότι θα είσαι πρωθυπουργός και εθνικός ηγέτης και αποδείχτηκες ΚΌΤΑ ΛΥΡΑΤΗ!!! Ανόητε, μιλάς για τετραετία που να εύχεσαι να

Πώς θα γίνει η μείωση των υπαλλήλων στο Δημόσιο


Σε ασκήσεις ισορροπίας προκειμένου να συγκεραστούν οι θέσεις των τριών κυβερνητικών εταίρων καλείται να επιδοθεί η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που θα πρέπει... το αμέσως επόμενο διάστημα να διαχειριστεί τα καυτά ζητήματα των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων και των συγχωνεύσεων ή καταργήσεων φορέων του Δημοσίου. 

Πανελλαδικές: Τυφλός μαθητής "έγραψε" σε όλα 20


Πολλοί ήταν οι μαθητές και οι μαθήτριες του νομού Λέσβου που ξεχώρισαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Υπάρχει όμως και μια περίπτωση μαθητή που χρήζει... ιδιαίτερης αναφοράς.

Ο Στρατής Εγγλέζος, τυφλός μαθητής του Λυκείου Παμφίλων, "έγραψε" 20 σε όλα τα μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης των πρόσφατων πανελλαδικών εξετάσεων και διεκδικεί μια θέση στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Επαναδιαπραγμάτευση ΤΕΛΟΣ



 Ο ορισμός της πολιτικής απάτης.Η πλαστή κοινωνική και πολιτική νομιμοποίηση τους έχει πλέον καταρρεύσει.Το πολιτικό βαρόμετρο θα χτυπήσει κόκκινο.Πως η η χώρα θα εφαρμόσει αυτό που πρέπει να επαναδιαπραγματευθεί;Η ώρα της αλήθειας και της ευθύνης για όλους ήλθε..
Αν τελικά η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου μετατεθεί για το μέλλον θα αποτελεί μια νέα ήττα της κυβέρνησης του καθεστώτος που εκτίθεται ανεπανόρθωτα σε σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις και τη μετεκλογική συμφωνία σχηματισμού του μνημονιακού συνασπισμού.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...Ο ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ "ΣΕ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΑΞΙΑΣ 750.000 € "..... ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ benito O Bενιζέλος και η BMW των 750.000 ευρώ με λεφτά του λαού!



ο Νίκος ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ στο makeleio.gr
Ήταν 13 Οκτωβρίου του 2009 όταν ο τότε υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης αναλάμβανε να ενημερώσει τον ελληνικό λαό, πως με εντολή του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, όλοι οι Έλληνες βουλευτές... και οι κρατικοί αξιωματούχοι, θα μετακινούνται στο εξής με αυτοκίνητα που δεν θα ξεπερνούν τα 1600 κυβικά.

Τότε, στις δηλώσεις του, ο Ραγκούσης είχε πει: «η κυβέρνηση έλαβε εντολή από τον ελληνικό λαό να τα αλλάξει όλα και αυτό θα κάνει, ξεκινώντας από το μείζον ζήτημα του περιορισμού της σπατάλης». Και τελικά, δεν το έκανε... 

Ο Στουρνάρας και τα ... στουρνάρια Την μεγάλη πολιτική απάτη Σαμαρά κάρφωσε στους Financial Times o Στουρνάρας αφήνοντας άγαλμα όσους ψήφισαν με γνώμονα την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου


Η νέα ελληνική κυβέρνηση παραιτήθηκε από το σχέδιό της για επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου, μετά τις προειδοποιήσεις ότι οι δανειστές θα απορρίψουν το αίτημα, έγραψαν χτες οι Financial Times.
Και πώς να μην το έγραφαν , τη στιγμή που ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε ότι η κυβέρνηση συνεργασίας πρέπει να επιταχύνει τις μεταρρυθμίσεις πριν ζητήσει αλλαγές στο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής ύψους 174 δισ. ευρώ το οποίο συμφωνήθηκε το Φεβρουάριο με την ΕΕ και το ΔΝΤ

Όπως υποστήριξε ο Έλληνας υπουργός στους «Financial Times», το πρόγραμμα είναι εκτός στόχων και «δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας πριν το επαναφέρουμε σε τροχιά».

Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης - Τα 9 βήματα του Σαμαρά για έξοδο (έτσι λέει ο νέος ολετηρας)της χώρας από την κρίση




- Συμψηφισμός οφειλών από και προς το κράτος - Επέκταση του επιδόματος ανεργίας
- Θα παραχωρηθούν δικαιώματα εκμετάλλευσης στην ενέργεια - Αξιοποίηση και της ακίνητης περιουσίας
- Μήνυμα Σαμαρά στους Ευρωπαίους: "Προκλητικές οι δηλώσεις τους περί επιστροφής στη δραχμή
- Α. Σαμαράς: "Συστηματική προετοιμασία για την γρήγορη ανακήρυξη ΑΟΖ"
- Άρση της βουλευτικής ασυλίας και τέλος στα προνόμια των βουλευτών - Αλλαγές στο νόμο περί ευθύνης υπουργών

Υπέγραψαν οι Βραχνός - Παπατόλιος


Στο Πράβετς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας
Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν με την ΠΑΕ Πιερικός οι Γιώργος Βραχνός και Θανάσης Παπατόλιος.


Οι δυο ποδοσφαιριστές που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στην προηγούμενη σεζόν με την ομάδα Νέων, θα είναι παίκτες του συλλόγου μέχρι τις 30-06-2015.


Ο Γιώργος Βραχνός είναι γεννημένος στις 30-12-1993 και ο Θανάσης Παπατόλιος στις 14-07-1994.


Στο Πράβετς ο Πιερικός


Η Βουλγαρία και το προπονητικό κέντρο του Πράβετς επελέγη στον Πιερικό για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Έκθεση του Κ.Η. "4 εποχές" του Ψυχιατρικού τομέα του Γ.Ν.Κ.


Στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας που κάνει το Κέντρο Ημέρας "4 Εποχές" και η διοίκηση του νυν Ψυχιατρικού Τομέα του Γ.Ν. Κατερίνης με στόχο τη μείωση του στίγματος των ατόμων με ψυχικές διαταραχές αλλά και στη ψυχολογική τους υποστήριξη, το Κ.Η. "4 Εποχές" διοργάνωσε έκθεση με μικροκατασκευές που δημιούργησαν τα μέλη του.
Αρωγός στη προσπάθεια αυτή είναι και η διεύθυνση του Art Cafe [Τσακάλωφ 3] που για δεύτερη φορά προσέφερε αφιλοκερδώς μέρος του καταστήματός του όπου εκτείθονται τα δημιουργήματα των μελών του Κ.Η.

Συνεδρίασε η πρώτη Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου "Καταπολέμηση κουνουπιών με τη μέθοδο της προνυμφοκτονίας έτους 2012 στην παραλιακή ζώνη Νομού Πιερίας"


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 29 Ιουνίου του 2012 στα γραφεία της ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. ΟΤΑ, η συνεδρίαση της Πρώτης Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου «Καταπολέμηση Κουνουπιών με τη μέθοδο της προνυμφοκτονίας έτους 2012 στην παραλιακή ζώνη του Νομού Πιερίας».
Βασικός στόχος της συνεδρίασης της Κοινής Επιτροπής, ήταν η διεξοδική ενημέρωση των συμβαλλόμενων μελών για τις αρχικές ενέργειες ανάθεσης του έργου καθώς και την πορεία υλοποίησής του μέχρι σήμερα, ενώ ομόφωνα ορίστηκε ο Κος Τσιμήτρης Δημήτριος, Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Πιερίας ως Πρόεδρος της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης.
Στην 1η Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης συμμετείχαν Εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων

Δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής σε παιδιά ηλικίας από 8 ετών καθώς και σε ενήλικες Ξεκίνησε το εργαστήριο εκμάθησης ζωγραφικής στην Αστική ΣΧΟΛΗ


Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει και η λειτουργία τμήματος κατασκευής κοσμημάτων
Τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την τέχνη της ζωγραφικής δίνει αυτό το καλοκαίρι ο Δήμος Κατερίνης στους μικρούς και μεγάλους δημότες του, δημιουργώντας εργαστήριο εκμάθησης ζωγραφικής στην Αστική Σχολή.

Η λειτουργία του εν λόγω εργαστηρίου, όπου παραδίδονται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ζωγραφικής σε παιδιά ηλικίας από 8 ετών καθώς και σε ενήλικες ξεκίνησε την Τετάρτη 4 Ιουλίου.

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥ Αφηγήσεις "μες στον ανασασμό των φύλλων"


Λόγια και μουσικές στο δάσος της Καλλιπεύκης και στον Π. Παντελεήμονα
Την Παρασκευή και το Σάββατο 29 Ιουνίου και 30 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στον Παλαιό Παντελεήμονα και στην Καλλιπεύκη το 5Ο Φεστιβάλ Αφήγησης, που διοργάνωσε το Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού (Κατεύθυνση λογοτεχνίας) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Π.Ο.Φ.Α. (Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Αφήγησης) και το Κ.Π.Ε. Αν. Ολύμπου, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τεμπών.